www.sportwings.cz

2117 LIDEN Pánské lyžařské kalhoty, černá, velikost

Zajímavý produkt 2117 LIDEN Pánské lyžařské kalhoty, černá, velikost od značky s dlouholetou historií 2117 snadno můžete sehnat momentálně za výborné peníze. Aktuálně v akci od 1 199 Kč.
EAN: 7312590756186
2117 LIDEN Pánské lyžařské kalhoty
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
1 199 2 699 Kč Sleva -55%

Pánské lehké lyžařské kalhoty 2117 LIDEN. Jsou zateplené vlnou Merino a mají ripstop tkaninu. Ripstop je vysoce pevná látka, utkána do jemně viditelné čtvercové struktury, působí tak protizátrhově. Funkční a stylová verze lyžařských kalhot.

Další zboží z kategorie Kalhoty
-20%

Pánské kalhoty Nike SPORTSWEAR CLUB kombinují klasický styl s pohodlím, které si zamilujete. Tepláky mají elastický stahovací pas, zúžený střih nohavic a spodní elastické manžety, které drží na místě a nezakrývají tenisky. Můžete je nosit každý den na běžné nošení nebo na běh, záleží jen na vás, jak s tímto kouskem naložíte.

1 199 Kč
-30%

Dámské lyžařské/snowboardové kalhoty Horsefeathers STELLA se hodí na různé druhy zimních aktivit. Kalhoty mají vodoodpudivou membránu a díky podlepeným švům vám poskytnou komfort. Kvalitní zpracování doplňují zipy YKK a extrémně odolné nitě Coats. Pohodlí vám zaručí ergonomické tvarování nohavic či vyztužení patové části materiálem CORDURA. Kalhoty dále mají rozepínatelný klín nebo návlek s háčky pro uchycení k botě.

4 049 Kč

Pánské lyžařské kalhoty Trimm FLASH PANTS nabízí dokonale padnoucí technický střih, díky kterému uspokojí i nejnáročnějšího lyžaře. Jsou vyrobeny ze softshellového strečového materiálu s membránou s vysokými parametry prodyšnosti a voděodolnosti. Jsou opatřeny kapsami na zip, sněhovými manžetami se zipy v zadní spodní části kalhot a lehce nastavitelnými odepínatelnými šlemi.

3 449 Kč
-39%

Dámské sportovní legíny Kari Traa Louise Tights bezvadně padnou a při náročném tréninku fungují na 100 %. Technický materiálu zajistí odvětrávání přebytečného tepla. Přiléhavý, technický střih a pružný materiál volnost pohybu. Panelový design využívá kontrastu barev. Rychleschnoucí syntetický materiál s vysokou prodyšností výborně odvádí vlhkost. 4 směrná pružnost materiálu zaručuje volnost pohybu. Hladký a dokonalý střih v kombinaci s 4 směrně pružným materiálem vykouzlí dokonalé ženské křivky, podpoří sportovní ambice a lehký krok laně. Přiléhavý střih usnadní vrstvení. Stahování a silikonový pásek v pase, aby vše drželo na správném místě.

1 199 Kč
-46%

Pánské lyžařské kalhoty ALPINE PRO KERES mají kvalitní a funkční zpracování vhodné pro použití na lyžích i při jiných zimních sportech. Jsou vyrobeny z nepromokavého, paropropustného a pružného materiálu se softshellovou membránou s funkční úpravou DWR. Pro maximální komfort při užívání výrobku mají kalhoty oblíbený polopřiléhavý střih, odepínatelné a polohovatelné šle, anatomicky tvarovaná kolena pro volný pohyb a nohavice vybavené vnitřní sněhovou manžetou. Reflexní potisk na předním dílu a uzavíratelné kapsy jsou též součástí výrobku.

699 Kč

Pánské běžecké legíny Asics LITE-SHOW TIGHT zvyšují viditelnost běžce za špatných světelných podmínek. Vyspělá retroreflexní technologie je v noci dobře vidět, protože odráží veškeré světlo zpět, směrem k jeho zdroji. V pase mají stahovací šňůrku a také potuodolnou kapsu např. na telefon.

1 599 Kč
-38%

Využij pohodlí s těmito dámskými legínami Ellesse SOLOS 2 LEGGING, které jsou pružné a komfortní, takže s nimi snadno zvládneš den. Elastický pas se přizpůsobí postavě a přiléhavý střih zvýrazní tvé ladné ženské křivky. Boční stranu nohavice zdobí potisk s nápisem značky. Tak už na nic nečekej a zamiluj se do tohoto módního kousku stejně jako my.

399 Kč

Pánské tepláky Lotto LOGO TRE PANT jsou inspirované streetwearovým stylem. Mají elastický pas a nohavice stažené do žebrovaných manžet. Na bocích najdete dvě kapsy.

799 Kč
Máme v nabídce od značky 2117

Univerzální a stylový batoh 2117 STEVIK 20L nabízí širokou škálu využití, hodí se do školy nebo práce také na plánované výlety i spontánní akce. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Do menší přední kapsy můžete naskládat mobil, klíče a ostatní drobnosti, ať je máte ihned po ruce.

799 Kč
-20%

Velký městský batoh 2117 STEVIK 27L nabízí širokou škálu využití. Hodí se do školy, do práce i na plánované výlety nebo spontánní akce. Je zde integrovaný samostatný oddíl na váš notebook. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit, díky praktickým poutkům s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad.

799 Kč
-11%

Městský batoh 2117 STEVIK 20L je univerzální a stylový batoh se širokou škálou využití. Hodí se do školy, práce, ale i na plánované výlety či spontánní akce. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit, díky praktickým poutkům s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Díky menší kapse vpředu budete mít drobnější věcí hned po ruce.

799 Kč
-41%

Moderní batoh 2117 STEVIK 15 ve stylovém provedení a velkým množstvím propracovaných detailů. Batoh se hodí jak do školy, tak na výlety do přírody. Jistě oceníte prostornou hlavní kapsu a malou přední kapsu na drobnosti, které budete mít hned na dosah. Hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Pokud zvolíte barevnou variantu batohu, která skvěle doplní váš styl, ale zároveň zvýšíte svoji bezpečnost, díky lepší viditelností pro okolí.

499 Kč

Cestovní taška 2117 DUFFEL BAG 60L je voděodolná sportovní taška a batoh v jednom, ideální na trénink či víkendový pobyt.

1 499 Kč

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč
-40%

Pánské lyžařské kalhoty 2117 TYBBLE MEN´S PANT jsou vyrobeny z větruvzdorného, nepromokavého a rychleschnoucího materiálu. Kalhoty mají klasické zapínaní na zip, suchý zip a dva druky, mají volný střih. Ve zvýšeném pase najdete dostatečně široká poutka pro případný pásek a také možnost stáhnutí suchým zipem. Na přední straně jsou dvě hlavní kapsy na zip, další dvě kapsy najdete v oblasti boků a dvě kapsy na zip a suchý zip vzadu. Nohavice jsou opatřeny sněžnými manžetami, díky tomu pod ně nevniká sníh.

1 599 Kč

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč