www.sportwings.cz

2117 DUFFEL BAG 60L Cestovní taška, černá, velikost

Velmi žádaný výrobek 2117 DUFFEL BAG 60L Cestovní taška, černá, velikost od společnosti s úžasnou pověstí 2117 jednoduše najdete zde teď právě extra se slevou. Ve skvělé akci za 1 499 Kč.
EAN: 7312599060734
2117 DUFFEL BAG 60L Cestovní taška
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
1 499

Cestovní taška 2117 DUFFEL BAG 60L je voděodolná sportovní taška a batoh v jednom, ideální na trénink či víkendový pobyt.

Další zboží z kategorie Batohy

Dámská taška VUCH MEMORIES na notebook v decentní šedé vás nadchne jak svým pevným materiálem, tak i spoustou kapsiček, pro které určitě najdete využití. Ať už pro různé kabely, sluchátka, nabíječky nebo třeba malou sváču. Všechno bude mít pěkně své místečko.

1 199 Kč

Pouzdro Vans PENCIL POUCH-B v jednoduchém stylu je ideální volbou pro starší žáky a studenty. Pouzdro má hlavní kapsu a praktické poutko na uchycení. Přední část zdobí logo značky.

299 Kč
-19%

Městský batoh Vans ALUMNI PACK 5 BAG s hlavní kapsou na zip a jednou přední menší je praktickým doplňkem, který unosíš do města i na výlety. Do dvou bočních kapes uložíš například láhev od pití. Batoh má dále nastavitelné ramenní popruhy a poutko pro snadnější přenášení.

799 Kč
-23%

Outdoorový batoh Runto VOYAGER 10 vás na první pohled zaujme svým skvělým designem, který umožní si batoh uzpůsobit na míru pro pohodlné nošení.Díky množství užitečných kapes do něj snadno sbalíte vše potřebné na výlety.
Hlavní kapsa na zip má objem 10 litrů a je rozdělena na dva prostory pro lepší organizaci věcí, např. mapy, knihy či zápisníku..
Zároveň je tato kapsa připravena na instalaci vodního rezervoáru, který zavěsíte na poutko a hadici, kterou vyvedete skrytým otvorem ven přes ramenní popruh.
Vodní rezervoár s hadicí nejsou součástí balení.
U horního poutka batohu naleznete menší kapsu na zip, do které snadno umístíte např. peněženku, klíče i mobilní telefon.Po stranách má batoh VOYAGER dvě síťované kapsy, které využijete pro láhev na vodu, deštník či jiné drobnosti, které chcete mít po ruce.Jako bonus slouží spousta menších popruhů a stahovacích šňůrek, na které si můžete zavěsit baterku, rukavice a další vybavení.Pro pohodlné nošení má batoh prodyšné záda a nastavitelné ramenní popruhy.Také si snadno nastavíte bederní pás a hrudní popruh, který má 4 výškové polohy.Batoh je vyroben z tzv. Rip-stop tkaniny, která v případě natržení batohu pomáhá, aby se trhlina dále nešířila.

999 Kč
-21%

Dámská kabelka Puma CORE POP CROSS BODY BAG s hlavní kapsou na zip, pro bezpečné uložení vašich drobností.

549 Kč
-18%

Funkční sportovní batoh Puma DECK BACKPACK II má jednu hlavní kapsu a další menší kapsy na zip do kterých se vám vejde vše co budete potřebovat. Jednoduchý potisk dodává batohy styl.

649 Kč

Skořepinový kufr na kolečkách Willard RAIL II 35 s výsuvnou rukojetí a prostornou komorou o objemu 35 litrů. Je ideální na vaše cesty, ať už letíte nebo jedete kamkoliv.

999 Kč

Velká cestovní taška Fischer FASHION TOURER 93 L z odolného materiálu. Vybavená je teleskopickým madlem a kolečky. Hlavní prostor je rozdělený na dvě části, předělení lze pomocí zipu rozepínat.

3 990 Kč
Máme v nabídce od značky 2117

Cestovní taška 2117 DUFFEL BAG 40L je voděodolná sportovní taška a batoh v jednom, ideální na trénink či víkendový pobyt.

1 299 Kč
-33%

Stylový batoh 2117 STEVIK 20 v moderním provedení a velkým množstvím propracovaných detailů. Batoh se hodí jak do školy, tak na výlety do přírody. Jistě oceníte prostornou hlavní kapsu a malou přední kapsu na drobnosti, které budete mít hned na dosah. Hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad.

599 Kč

Cestovní taška 2117 DUFFEL BAG 87L je voděodolná sportovní taška a batoh v jednom, ideální na trénink či víkendový pobyt.

1 599 Kč
-22%

Prostorný a stylový batoh 2117 LAXHALL. Disponuje množstvím kapes včetně prostoru na notebook. Má bederní pás a kožené doplňky. Ideální do města, práce i do školy.

1 399 Kč
-26%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM ve stylovém provedení a se skvělou funkčností. Důležité švy jsou podlepeny tak, aby nepronikla voda na tělo a díky vysoké voděodolnosti a prodyšnosti budou příjemné i po dlouhé lyžovačce.

1 099 Kč
-35%

Dětská zateplená lyžařská bunda 2117 TÄLLBERG se skvěle hodí na zimní aktivity. Díky výbornému technickému střihu nabízí maximální volnost pohybu. Má velmi dobré funkční vlastnosti. Je částečně vyrobena z recyklovaného materiálu. Díky kapse na skipas na levém rukávu, si vaše děti užijí lyžování ještě víc.

1 099 Kč

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč
-35%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM s množstvím praktických kapes a s protisněhovými manžetami. Jsou ideální na lyže a díky kšandám navíc nebudou padat a vy si tak můžete na plno užít lyžování.

899 Kč