www.sportwings.cz

2117 STEVIK 20L Městský batoh, béžová, veľkosť UNI

Tento zlevněný produkt 2117 STEVIK 20L Městský batoh, béžová, veľkosť UNI od dodavatele kvalitních produktů 2117 můžete sehnat tady a teď za skvělou cenu. Nyní získáte od 799 Kč.
EAN: 7312590549375
2117 STEVIK 20L Městský batoh
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
799 899 Kč Sleva -11%

Městský batoh 2117 STEVIK 20L je univerzální a stylový batoh se širokou škálou využití. Hodí se do školy, práce, ale i na plánované výlety či spontánní akce. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit, díky praktickým poutkům s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Díky menší kapse vpředu budete mít drobnější věcí hned po ruce.

Další zboží z kategorie Batohy

Batoh Osprey QUASAR je 28 litrů velký městský batoh s prostorem na váš notebook. V hlavní komoře se vstupem na zip je polstrovaná kapsa na notebook nebo tablet a další kapsa na dokumenty. V přední části batohu je vstup do další komory, kde naleznete organizér s několika kapsičkami a karabinkou na klíče. Dále má batoh malou polstrovanou kapsu na brýle či elektroniku. O pohodlí se starají polstrované ramenní popruhy, hrudní pás s nouzovou píšťalkou a odnímatelný bederní pás.

2 499 Kč

Pokud hledáte sportovního a dynamického společníka na cesty, pak je kufr American Tourister AIR MOVE SPINNER 75 ten pravý. Je vyroben z odolného polypropylenového materiálu, který vydrží jakoukoli cestu. Kufr je vybaven dvojitými kolečky pro zajištění stability a pohodlí. Dokonalá organizace interiéru a vestavěný zámek TSA poskytují dodatečné zabezpečení.

4 199 Kč

Pánská dokladovka Tommy Hilfiger TJM ESSENTIAL REPORTER je kvalitní a praktický doplněk k tvému outfitu, když si potřebuješ uložit věci bezpečněji než do zadní kapsy kalhot. Taštička má hlavní kapsu na zip, kde tvé doklady a další drobnosti budou v bezpečí. Pásek přes rameno si můžeš upravit podle sebe tak, aby se ti taštička co nejpohodlněji nosila.

1 399 Kč
-22%

Moderní, sportovní ledvinka Puma PATCH WAISTBAG s jednou hlavní kapsou na zip, menší kapsou vepředu, nastavitelný a pružný popruh je samozřejmostí, zdobena logem PUMA s kočkou.

349 Kč

Velká dámská peněženka Oxybag MONY L PASTELINI nabízí dostatek prostoru na všechny vaše karty a hotovost. Uvnitř je osm menších kapes na věrnostní karty, dvě větší kapsy, tři oddělené přihrádky na hotovost a uzavíratelná kapsa na zip na drobné mince.

379 Kč

Je to batoh? Je to kabelka? Je to obojí! Vuch MUNDY je nový kousek, který vás chytne za srdce. Elegantní černý batůžek s originálním monogramem je něco, co v šatníku prostě musíte mít.

1 199 Kč

Jedinečná dámská kabelka VUCH TILADY ve tvaru měšce v sobě skrývá další doplněk v podobě kosmetické taštičky. Ta vám pomůže mít v ní pořádek a oddělit ty nejdůležitější věci, které potřebujete mít hned po ruce. I zapínání je nevšední, vše zapnete stažením jedné šňůrky.

1 199 Kč

Univerzální sportovní taška Figter je vyrobena z nepromokavého polyesteru. Taška má po každém boku dvě postranní kapsy a uvnitř další dvě kapsy. Velikost je ideální pro celou tréninkovou či zápasovou výbavu. Pohodlně se do ní vejdou např. chrániče holení, rukavice, přilba, chrániče kolen, ručník atd. Tašku lze nosit v ruce, přes rameno i jako batoh. Popruhy na záda jsou ve skryté kapse na dně tašky.

1 795 Kč
Máme v nabídce od značky 2117
-22%

Prostorný a stylový batoh 2117 LAXHALL. Disponuje množstvím kapes včetně prostoru na notebook. Má bederní pás a kožené doplňky. Ideální do města, práce i do školy.

1 399 Kč

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč

Cestovní taška 2117 DUFFEL BAG 60L je voděodolná sportovní taška a batoh v jednom, ideální na trénink či víkendový pobyt.

1 499 Kč
-22%

Prostorný a stylový batoh 2117 LAXHALL. Disponuje množstvím kapes včetně prostoru na notebook. Má bederní pás a kožené doplňky. Ideální do města, práce i do školy.

1 399 Kč
-33%

Stylový batoh 2117 STEVIK 20 v moderním provedení a velkým množstvím propracovaných detailů. Batoh se hodí jak do školy, tak na výlety do přírody. Jistě oceníte prostornou hlavní kapsu a malou přední kapsu na drobnosti, které budete mít hned na dosah. Hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad.

599 Kč
-25%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM s množstvím praktických kapes a s protisněhovými manžetami. Jsou ideální na lyže a díky kšandám navíc nebudou padat a vy si tak můžete na plno užít lyžování.

899 Kč
-41%

Moderní batoh 2117 STEVIK 15 ve stylovém provedení a velkým množstvím propracovaných detailů. Batoh se hodí jak do školy, tak na výlety do přírody. Jistě oceníte prostornou hlavní kapsu a malou přední kapsu na drobnosti, které budete mít hned na dosah. Hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Pokud zvolíte barevnou variantu batohu, která skvěle doplní váš styl, ale zároveň zvýšíte svoji bezpečnost, díky lepší viditelností pro okolí.

499 Kč

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč