www.sportwings.cz

2117 BACKPACK 30L Městský rolovací batoh, černá, velikost

Často hledaný produkt 2117 BACKPACK 30L Městský rolovací batoh, černá, velikost od skvělé a známé značky 2117 jednoduše můžete najít aktuálně na webu za super cenu. Právě teď jen za 999 Kč.
EAN: 7312591142247
2117 BACKPACK 30L Městský rolovací batoh
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
999

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

Další zboží z kategorie Batohy

Taška FERRARI SPTWR STYLE X-BODY dodá styl vašemu outfitu. Díky nastavitelnému popruhu ji můžete nosit přes rameno nebo nosit v ruce. Kovový znak Scuderia Ferrari a logo PUMA Cat dodávají této všestranné tašce prémiový vzhled.

1 199 Kč
-22%

Prostorný a stylový batoh 2117 LAXHALL. Disponuje množstvím kapes včetně prostoru na notebook. Má bederní pás a kožené doplňky. Ideální do města, práce i do školy.

1 399 Kč

Dámská kožená kabelka VUCH LISON má šmrnc! Nevšední střih zaujme a upoutá pozornost mnoha očí. A nemějte jim za zlé, že vám ji budou trochu závidět. Je totiž fakt krásná, ale přitom jednoduchá a čistá svým designem i provedením.

2 199 Kč

Tento městský batoh Dakine 365 PACK 21L má klasický jednoduchý tvar, který můžete nosit do práce, do města, ale třeba i na volnočasové aktivity. Prostorná hlavní kapsa obsahuje přihrádku na notebook a do uzavíratelné kapsy na přední straně můžete uložit potřebné drobnosti. Díky polstrovaným ramenním popruhům a vyztuženému dnu se vám tento batoh bude skvěle nosit

1 399 Kč

Rozjasněte svou oblíbenou kombinaci džínů a trička s touto nákupní taškou adidas AXFARM SHOPPER. Radostný potisk FARM Rio vám poskytne dostatečný prostor, zatímco prostorný interiér udrží váš telefon, karty a notebook po ruce. Skrytá kapsa na zip na zadní straně přidává další možnost uložení. Tento produkt vyrobený z řady recyklovaných materiálů a nejméně 40 % recyklovaného obsahu představuje pouze jedno z řešení, která pomáhají skoncovat s plastovým odpadem.

899 Kč
-16%

Taška přes rameno Puma SLAVIA PRAGUE FTBINXT PORTABLE BAG s kontrastním logem Slavia. Má nastavitelný ramenní popruh a jednu hlavní kapsu na zip. Dejte efektně najevo, který je váš tým.

499 Kč

Thule CHASM L 90L sportovní taška je robustní a odolná vůči povětrnostním vlivům a lze ji přeměnit na batoh s ramenními popruhy, které se po použití schovají. Široký otvor usnadňuje sbalení veškerého vybavení a vnitřní kapsy ze síťoviny vám pomohou udržet si pořádek. Thule Chasm je bytelná a vždy připravená sportovní taška, kterou lze uložit do kufru nebo střešního boxu, a je ideální pro výlety po silnici, v terénu a další dobrodružství.

4 599 Kč

Textilní peněženka Oxybag OXY FASHION se zapínáním na druk. V zadní části má průhlednou kapsičku na doklady a uvnitř má jednu přihrádku na bankovky, šest kapsiček na karty a jednu uzavíratelnou kapsu na drobné.

329 Kč
Máme v nabídce od značky 2117
-35%

Dětská zateplená lyžařská bunda 2117 TÄLLBERG se skvěle hodí na zimní aktivity. Díky výbornému technickému střihu nabízí maximální volnost pohybu. Má velmi dobré funkční vlastnosti. Je částečně vyrobena z recyklovaného materiálu. Díky kapse na skipas na levém rukávu, si vaše děti užijí lyžování ještě víc.

1 099 Kč
-11%

Městský batoh 2117 STEVIK 20L je univerzální a stylový batoh se širokou škálou využití. Hodí se do školy, práce, ale i na plánované výlety či spontánní akce. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit, díky praktickým poutkům s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Díky menší kapse vpředu budete mít drobnější věcí hned po ruce.

799 Kč
-20%

Velký městský batoh 2117 STEVIK 27L nabízí širokou škálu využití. Hodí se do školy, do práce i na plánované výlety nebo spontánní akce. Je zde integrovaný samostatný oddíl na váš notebook. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit, díky praktickým poutkům s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad.

799 Kč
-41%

Moderní batoh 2117 STEVIK 15 ve stylovém provedení a velkým množstvím propracovaných detailů. Batoh se hodí jak do školy, tak na výlety do přírody. Jistě oceníte prostornou hlavní kapsu a malou přední kapsu na drobnosti, které budete mít hned na dosah. Hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Pokud zvolíte barevnou variantu batohu, která skvěle doplní váš styl, ale zároveň zvýšíte svoji bezpečnost, díky lepší viditelností pro okolí.

499 Kč

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč
-41%

Univerzální a stylový batoh od značky 2117 STEVIK 15L nabízí širokou škálu využití. Hodí se svou velikostí na výlety nebo pro děti. Tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit. Málokterý batoh vám to umožní, ale právě tento má našitá praktická poutka s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Do menší přední kapsy můžete naskládat mobil, klíče a ostatní drobnosti, ať je máte ihned po ruce. Jakmile jednou batoh vyzkoušíte, nebudete ho chtít sundat.

499 Kč
-13%

Zimní sofshellové kalhoty 2117 BALEBO vhodné nejen na turistiku, ale i pro mnoho dalších zimních aktivit. -Jsou zateplené jemným fleecem, mají praktické kapsy i zipy na nohavicích.

1 899 Kč
-40%

Pánské lyžařské kalhoty 2117 TYBBLE MEN´S PANT jsou vyrobeny z větruvzdorného, nepromokavého a rychleschnoucího materiálu. Kalhoty mají klasické zapínaní na zip, suchý zip a dva druky, mají volný střih. Ve zvýšeném pase najdete dostatečně široká poutka pro případný pásek a také možnost stáhnutí suchým zipem. Na přední straně jsou dvě hlavní kapsy na zip, další dvě kapsy najdete v oblasti boků a dvě kapsy na zip a suchý zip vzadu. Nohavice jsou opatřeny sněžnými manžetami, díky tomu pod ně nevniká sníh.

1 599 Kč