www.sportwings.cz

2117 STEVIK 20 L Batoh, tmavě zelená, velikost UNI

Tento unikátní produkt 2117 STEVIK 20 L Batoh, tmavě zelená, velikost UNI od společnosti s dlouholetou tradicí 2117 jednoduše můžete najít u nás za výborné peníze. Aktuálně v akci od 799 Kč.
EAN: 7312599038931
2117 STEVIK 20 L Batoh
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
799

Univerzální a stylový batoh 2117 STEVIK 20L nabízí širokou škálu využití, hodí se do školy nebo práce také na plánované výlety i spontánní akce. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Do menší přední kapsy můžete naskládat mobil, klíče a ostatní drobnosti, ať je máte ihned po ruce.

Další zboží z kategorie Batohy

Cestovní kulatá kosmetická taška Oxybag PLUS je vhodná k uskladnění toaletních a kosmetických potřeb menší velikosti. Je stylová a nabízí jednu kapsu uzavíratelnou na zip.

279 Kč

Gymsack Reaper GYMSTAR ECO je vhodný pro každodenní použití. Je vyroben z materiálů z recyklovaných PET lahví a jeho nošením dáváte najevo, že vám osud naší planety není lhostejný.

249 Kč

Dámská peněženka VUCH BERRY je zaplavena barevnými puntíky na bílém podkladu. Můžete si být jistá, že vaše karty i peníze budou v bezpečí, protože všechno střeží cvoček na pásku a zipy.

499 Kč

Moderní gymsack Reaper GYMBAG pro všestranné použití s pohodlným stahováním pomocí tkaničky.

199 Kč

Jste milovnicí tiché elegance? Vuch GLORA DIAMOND je jemná a decentní, ale přesto si jí každý všimne. Vezmete si ji na pohovor, na párty či do kina a sama uvidíte, že ji sladíte opravdu s čímkoli, co si oblečete. Že neexistuje ideální kabelka? Tak bacha, právě jste ji našla!

999 Kč

Sportovní taška Under Armour UNDENIABLE 5.0 DUFFLE L je opatřena technologií UA Storm, která poskytuje vysoce vodoodpudivou povrchovou úpravu odolnou proti živlům. Má pevné, pěnou potažené dno a boční panely z TPU pro větší odolnost. Taška má velkou větrací kapsu na prádlo nebo boty a vnitřní kapsy na drobnosti pro lepší organizaci. Odnímatelný, polstrovaný ramenní popruh HeatGear se snadno schová do boční kapsy.

1 399 Kč

Gymsack Umbro CYPHER GYMSACK pro všestranné použití s pohodlným stahováním pomocí tkaničky.

199 Kč

Jsou situace, kdy je prostě dobrý mít volné ruce. Třeba, když jdete po ulici a z ničeho nic vás obejme největší fešák ve vesmíru. No dobře, tak třeba nemusí hned objímat, ale bude se s vámi chtít seznámit a podá vám ruku. Je prostě fajn, být na to ready a mít volné ruce. Dámská kabelka VUCH NILSEN vám to zajistí. Hodíte ji na rameno a můžete vykračovat městem a vyhlížet, kdy k vám ten krasavec přijde.

999 Kč
Máme v nabídce od značky 2117
-41%

Moderní batoh 2117 STEVIK 15 ve stylovém provedení a velkým množstvím propracovaných detailů. Batoh se hodí jak do školy, tak na výlety do přírody. Jistě oceníte prostornou hlavní kapsu a malou přední kapsu na drobnosti, které budete mít hned na dosah. Hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Pokud zvolíte barevnou variantu batohu, která skvěle doplní váš styl, ale zároveň zvýšíte svoji bezpečnost, díky lepší viditelností pro okolí.

499 Kč

Prostorný a stylový batoh 2117 LAXHALL. Disponuje množstvím kapes včetně prostoru na notebook. Má bederní pás a kožené doplňky. Ideální do města, práce i do školy.

1 399 Kč
-35%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM s množstvím praktických kapes a s protisněhovými manžetami. Jsou ideální na lyže a díky kšandám navíc nebudou padat a vy si tak můžete na plno užít lyžování.

899 Kč

Zimní sofshellové kalhoty 2117 BALEBO vhodné nejen na turistiku, ale i pro mnoho dalších zimních aktivit. -Jsou zateplené jemným fleecem, mají praktické kapsy i zipy na nohavicích.

1 299 Kč
-13%

Zimní sofshellové kalhoty 2117 BALEBO vhodné nejen na turistiku, ale i pro mnoho dalších zimních aktivit. -Jsou zateplené jemným fleecem, mají praktické kapsy i zipy na nohavicích.

1 899 Kč
-40%

Pánské lyžařské kalhoty 2117 TYBBLE MEN´S PANT jsou vyrobeny z větruvzdorného, nepromokavého a rychleschnoucího materiálu. Kalhoty mají klasické zapínaní na zip, suchý zip a dva druky, mají volný střih. Ve zvýšeném pase najdete dostatečně široká poutka pro případný pásek a také možnost stáhnutí suchým zipem. Na přední straně jsou dvě hlavní kapsy na zip, další dvě kapsy najdete v oblasti boků a dvě kapsy na zip a suchý zip vzadu. Nohavice jsou opatřeny sněžnými manžetami, díky tomu pod ně nevniká sníh.

1 599 Kč
-33%

Stylový batoh 2117 STEVIK 20 v moderním provedení a velkým množstvím propracovaných detailů. Batoh se hodí jak do školy, tak na výlety do přírody. Jistě oceníte prostornou hlavní kapsu a malou přední kapsu na drobnosti, které budete mít hned na dosah. Hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad.

599 Kč
-39%

Pánská lyžařská bunda 2117 TYBBLE MEN´S JACKET s výbornými větru a voděodolnými vlastnostmi a dobrou prodyšností. Má podlepené švy na exponovaných místech. To zajišťuje optimální ochranu před povětrnostními vlivy. Bunda kombinuje elegantní design anoraku s celopropínacím zipem na pravé straně. To vám dává vzhled a dojem anoraku, ale s praktičností tradiční bundy na zip. Na límci je také krátký zip pro lepší ventilaci. Pro optimální střih má bunda stahovací pas, suchý zip na koncích rukávů, měkké návleky na zápěstí s otvory pro palce, dále kapuci se stahovací šňůrkou. Anorak má spoustu praktických kapes. Dvě klokaní kapsy na zip jsou na břiše a na pravé horní paži je kapsa na suchý zip. Na levém rukávu najdete kapsu na skipas a na vnitřní straně je bunda vybavena kapsou na zip s vývodem pro kabel. Posledním dobře promyšleným detailem je odnímatelný sněhový pás, který lze v případě potřeby odepnout.

2 299 Kč