www.sportwings.cz

2117 Pánské lyžařské kalhoty Pánské lyžařské kalhoty, černá, velikost L

Zlevněný produkt 2117 Pánské lyžařské kalhoty Pánské lyžařské kalhoty, černá, velikost L od dodavatele se skvělou pověstí 2117 jde koupit zrovna dnes ve slevě! Nyní pořídíte za super cenu 1 599 Kč.
EAN: 7312590960293
2117 TYBBLE MEN´S PANT Pánské lyžařské kalhoty
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
1 599 2 699 Kč Sleva -40%

Pánské lyžařské kalhoty 2117 TYBBLE MEN´S PANT jsou vyrobeny z větruvzdorného, nepromokavého a rychleschnoucího materiálu. Kalhoty mají klasické zapínaní na zip, suchý zip a dva druky, mají volný střih. Ve zvýšeném pase najdete dostatečně široká poutka pro případný pásek a také možnost stáhnutí suchým zipem. Na přední straně jsou dvě hlavní kapsy na zip, další dvě kapsy najdete v oblasti boků a dvě kapsy na zip a suchý zip vzadu. Nohavice jsou opatřeny sněžnými manžetami, díky tomu pod ně nevniká sníh.

Další zboží z kategorie Kalhoty
-29%

Dámské pohodlné tepláky Tommy Hilfiger CLASSIC-PANTS jsou vyrobené z velice příjemného materiálu, takže tvé lenivé dny doma budou ještě o něco hezčí, když si je oblékneš. Kalhoty mají elastický pas nastavitelný pomocí šňůrky a postranní kapsy pro zahřátí rukou. Užij si neodolatelné pohodlí se značkou Tommy Hilfiger.

1 199 Kč
-30%

Dámské legíny Under Armour FLY FAST 3.0 jsou vyrobeny ze super lehké tkaniny HeatGear. Společně s technologií 4-Way Stretch poskytují skvělý pocit z nošení. Strategická laserová perforace pro lepší prodyšnost tam, kde ji potřebujete.

1 249 Kč
-30%

Každý potřebuje skvělé tréninkové kalhoty. Tyto kalhoty Puma TEAM LIGA TRAINING PANTS byly navrženy pro optimální výkon na hřišti i mimo něj. Udrží vás v suchu díky technologii odvádění vlhkosti dryCELL od společnosti PUMA. Jsou také praktické, mají kapsy na zip pro bezpečné uložení věcí a zipy na nohavicích.

899 Kč

Pánské lyžařské kalhoty Fischer FULPMES pro sjezdové lyžování. Osvědčený, skvěle padnoucí střih. Barva a zpracování, která v kombinaci s bundou Fischer Tignes tvoří fantastický lyžařský outfit.

6 590 Kč
-37%

Dívčí legíny Puma ALPHA 7/8 LEGGINGS G, vyrobeny z velmi pohodlného a příjemného materiálu. Hodí se na denní nošení či odpočinek. Zdobeny jsou tištěnými logy PUMA.

249 Kč

Chlapecké tepláky Lotto MENNY jsou vhodné na lehké sportování i volný čas. Pas je možné utáhnout pomocí tkaničky tak, aby perfektně držely za každé situace. Samozřejmostí jsou postranní kapsy.

499 Kč

Pánské lyžařské kalhoty Hi-Tec LERMO jsou vhodné na svah nebo outdoorové aktivity v zimním období. Softshell s vnitřní vrstvou microfleece zajišťuje díky systému Tec-Proof vysokou ochranu proti vodě, sněhu a větru, zároveň také poskytuje velkou volnost pohybu. Kalhoty mají odepínací šle, rozepínání dolní části nohavic na zip a vnitřní manžety s gumou, aby se sníh a vnější vlhkost nedostaly do bot. Díky zadní vsadce a nastavitelná šířce v pasu kalhoty dobře padnou každému uživateli.

1 699 Kč

Dětské outdoorové kalhoty Pidilidi OUTDOOROVÉ KALHOTY jsou vyrobeny z kvalitního a odolného vnějšího materiálu, uvnitř jsou podšité bavlněnou podšívkou. Jsou vhodné pro chození ven, do školky, do přírody.

549 Kč
Máme v nabídce od značky 2117
-33%

Stylový batoh 2117 STEVIK 20 v moderním provedení a velkým množstvím propracovaných detailů. Batoh se hodí jak do školy, tak na výlety do přírody. Jistě oceníte prostornou hlavní kapsu a malou přední kapsu na drobnosti, které budete mít hned na dosah. Hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad.

599 Kč

Univerzální a stylový batoh 2117 STEVIK 20L nabízí širokou škálu využití, hodí se do školy nebo práce také na plánované výlety i spontánní akce. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Do menší přední kapsy můžete naskládat mobil, klíče a ostatní drobnosti, ať je máte ihned po ruce.

799 Kč

Střední městský batoh 2117 STEVIK 20 L. Univerzální a stylový batoh nabízí širokou škálu využití, hodí se do školy nebo práce také na plánované výlety i spontánní akce. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit, díky praktickým poutkům s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Do menší přední kapsy můžete naskládat mobil, klíče a ostatní drobnosti, ať je máte ihned po ruce. Pokud zvolíte barevnou variantu batohu, nejenom že podtrhnete svůj styl, ale zároveň zvýšíte svoji bezpečnost lepší viditelností pro okolí.

599 Kč
-22%

Prostorný a stylový batoh 2117 LAXHALL. Disponuje množstvím kapes včetně prostoru na notebook. Má bederní pás a kožené doplňky. Ideální do města, práce i do školy.

1 399 Kč

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč

Cestovní taška 2117 DUFFEL BAG 40L je voděodolná sportovní taška a batoh v jednom, ideální na trénink či víkendový pobyt.

1 299 Kč
-5%

Dětská zateplená lyžařská bunda 2117 TÄLLBERG se skvěle hodí na zimní aktivity. Díky výbornému technickému střihu nabízí maximální volnost pohybu. Má velmi dobré funkční vlastnosti. Je částečně vyrobena z recyklovaného materiálu. Díky kapse na skipas na levém rukávu, si vaše děti užijí lyžování ještě víc.

1 899 Kč
-20%

Velký městský batoh 2117 STEVIK 27L nabízí širokou škálu využití. Hodí se do školy, do práce i na plánované výlety nebo spontánní akce. Je zde integrovaný samostatný oddíl na váš notebook. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit, díky praktickým poutkům s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad.

799 Kč