www.sportwings.cz

2117 BACKPACK 30L Městský rolovací batoh, vínová, velikost

Tento skvělý produkt 2117 BACKPACK 30L Městský rolovací batoh, vínová, velikost od předního výrobce 2117 jednoduše pořídíte teď za skvělou cenu! V současnosti za 999 Kč.
EAN: 7312591142278
2117 BACKPACK 30L Městský rolovací batoh
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
999

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

Další zboží z kategorie Batohy

Peněženka Umbro UX ACCURO WALLET do které se vám pohodlně vejdou peníze i platební karty. Jistě oceníte kapsu na mince uzavíratelnou zipem, tak i sportovní vzhled peněženky.

149 Kč

Malý batoh Tatonka BAIX 12 na kolo i do přírody disponuje velkou přední kapsou na bundu či pláštěnku. Boční kapsy využijete na menší drobnosti.

2 099 Kč

Jednoduše řešený stylový batoh O’Neill COASTLINE MINI v hravém designu je vybavený velkou kapsou na zip a malou přední kapsičkou na zip. Samozřejmě nechybí ani vnitřní prostor pro notebook a lehce polstrované ramenní popruhy. Jedná se tak o krásný módní doplněk určený na každodenní nošení i výjimečné příležitosti jako výlet s kamarády.

849 Kč

Městský batoh Willard TIKY praktické velikosti. Má množství kapes a polstrovanou kapsou na notebook. Je vhodný na každodenní nošení.

699 Kč

Gymsack Columbia DRAWSTRING PACK, který se snadno stáhne pomocí šňůrek, které slouží také na přenášení.

399 Kč
-10%

Sbalte si a vyražte se sportovním vakem Nike HERITAGE. Lehký a jednoduchý způsob, jak pohodlně uložit a nosit výbavu, kterou potřebujete na trénink i zápas, ať můžete využít svůj den naplno. Alespoň 65 % produktu je vyrobeno z recyklovaného polyesteru.

449 Kč

Design, který už určitě znáte. Elegantní hra se slepotiskem a zlatý kování pro každou dámu. Tyhle rysy peněžence Vuch ENIE zkrátka nesmírně sluší. Pokud nerada ubíráte na eleganci a sázíte na prověřený tvar obalený do luxusu, tenhle kousek vás nesmí minout.

549 Kč

Dámská kabelka Tommy Hilfiger TJW ESSENTIAL PU CAMERA BAG v sobě kombinuje elegantní střih s ležérním, takže se hodí téměř ke všemu. Je vyrobená z odolného materiálu a vejdou se do ní všechny potřebné drobnosti. Její popruh si můžeš snadno nastavit podle své potřeby a přední část zdobí logo značky.

1 399 Kč
Máme v nabídce od značky 2117
-39%

Pánská lyžařská bunda 2117 TYBBLE MEN´S JACKET s výbornými větru a voděodolnými vlastnostmi a dobrou prodyšností. Má podlepené švy na exponovaných místech. To zajišťuje optimální ochranu před povětrnostními vlivy. Bunda kombinuje elegantní design anoraku s celopropínacím zipem na pravé straně. To vám dává vzhled a dojem anoraku, ale s praktičností tradiční bundy na zip. Na límci je také krátký zip pro lepší ventilaci. Pro optimální střih má bunda stahovací pas, suchý zip na koncích rukávů, měkké návleky na zápěstí s otvory pro palce, dále kapuci se stahovací šňůrkou. Anorak má spoustu praktických kapes. Dvě klokaní kapsy na zip jsou na břiše a na pravé horní paži je kapsa na suchý zip. Na levém rukávu najdete kapsu na skipas a na vnitřní straně je bunda vybavena kapsou na zip s vývodem pro kabel. Posledním dobře promyšleným detailem je odnímatelný sněhový pás, který lze v případě potřeby odepnout.

2 299 Kč
-40%

Pánské lyžařské kalhoty 2117 TYBBLE MEN´S PANT jsou vyrobeny z větruvzdorného, nepromokavého a rychleschnoucího materiálu. Kalhoty mají klasické zapínaní na zip, suchý zip a dva druky, mají volný střih. Ve zvýšeném pase najdete dostatečně široká poutka pro případný pásek a také možnost stáhnutí suchým zipem. Na přední straně jsou dvě hlavní kapsy na zip, další dvě kapsy najdete v oblasti boků a dvě kapsy na zip a suchý zip vzadu. Nohavice jsou opatřeny sněžnými manžetami, díky tomu pod ně nevniká sníh.

1 599 Kč
-41%

Moderní batoh 2117 STEVIK 15 ve stylovém provedení a velkým množstvím propracovaných detailů. Batoh se hodí jak do školy, tak na výlety do přírody. Jistě oceníte prostornou hlavní kapsu a malou přední kapsu na drobnosti, které budete mít hned na dosah. Hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Pokud zvolíte barevnou variantu batohu, která skvěle doplní váš styl, ale zároveň zvýšíte svoji bezpečnost, díky lepší viditelností pro okolí.

499 Kč
-20%

Velký městský batoh 2117 STEVIK 27L nabízí širokou škálu využití. Hodí se do školy, do práce i na plánované výlety nebo spontánní akce. Je zde integrovaný samostatný oddíl na váš notebook. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit, díky praktickým poutkům s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad.

799 Kč

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč
-35%

Dětská zateplená lyžařská bunda 2117 TÄLLBERG se skvěle hodí na zimní aktivity. Díky výbornému technickému střihu nabízí maximální volnost pohybu. Má velmi dobré funkční vlastnosti. Je částečně vyrobena z recyklovaného materiálu. Díky kapse na skipas na levém rukávu, si vaše děti užijí lyžování ještě víc.

1 099 Kč
-26%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM ve stylovém provedení a se skvělou funkčností. Důležité švy jsou podlepeny tak, aby nepronikla voda na tělo a díky vysoké voděodolnosti a prodyšnosti budou příjemné i po dlouhé lyžovačce.

1 099 Kč

Univerzální a stylový batoh 2117 STEVIK 20L nabízí širokou škálu využití, hodí se do školy nebo práce také na plánované výlety i spontánní akce. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Do menší přední kapsy můžete naskládat mobil, klíče a ostatní drobnosti, ať je máte ihned po ruce.

799 Kč