www.sportwings.cz

2117 TÄLLBERG Dětská lyžařská bunda, růžová, velikost 176

Hodně žádaný kousek 2117 TÄLLBERG Dětská lyžařská bunda, růžová, velikost 176 od výrobce s dlouholetou historií 2117 máte možnost sehnat právě teď u nás skutečně levně! Nyní pořídíte za 1 099 Kč.
EAN: 7312590412877
2117 TÄLLBERG Dětská lyžařská bunda
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
1 099 1 699 Kč Sleva -35%

Dětská zateplená lyžařská bunda 2117 TÄLLBERG se skvěle hodí na zimní aktivity. Díky výbornému technickému střihu nabízí maximální volnost pohybu. Má velmi dobré funkční vlastnosti. Je částečně vyrobena z recyklovaného materiálu. Díky kapse na skipas na levém rukávu, si vaše děti užijí lyžování ještě víc.

Další zboží z kategorie Sjezdové lyžování

Dětská lyžařská helma Oakley MOD1 – YOUTH je inspirována freestylem. Díky novému vzhledu helmy Oakley, inspirované klasickou skate helmou, má MOD1 ikonický a nadčasový tvar naplněný designovou DNA Oakley, která mu dodala výraznou identitu. Speciální výstelka temene hlavy udrží helmu tak, aby nesjížděla z hlavy a poskytla maximální ochranu a pohodlí. Velikost S (49 – 53 cm), M (53 – 57 cm)

2 190 Kč
-27%

Vložka do rukavic Helly Hansen HH LIFA MERINO GLOVE LINER zajistí extra teplo v prstových rukavicích nebo palčákách. Skvělá zimní ochrana před povětrnostními vlivy.

499 Kč

Lyžařská přilba Etape SCAMP JR vyrobená moderní technologií In-mold je určena i pro nejmenší lyžaře, kterým svojí nízkou hmotností zbytečně nepřetěžuje krční páteř. Odvětrání přilby je zabezpečeno 8 ventilačními otvory. Přilba má měkké kryty uší a na zadní straně nechybí poutko na přichycení brýlí.

999 Kč
-20%

Sjezdová lyže Elan ACE SL FUSION X + EMX 11.0 GW je závodní vůz, který nechává dostatek paliva v nádrži pro to, abyste si carving mohli užívat po celý den. Jsou vhodné pro pokročilé lyžaře na upravené sjezdovky.

18 999 Kč

Lyžařské kalhoty Hannah AKITA JR II v živých barvách jsou parádním a funkčním doplňkem pro všechny mladé slečny a chlapce. Díky polyurethanové membráně jsou kalhoty nepromokavé a prodyšné. Dohromady s DWR vodoodpudivou úpravou a podlepenými švy zůstávají tyto lyžařské kalhoty odolné vůči dešti či mokrému sněhu. Výplň Duratherm Classic z polyesterového rouna poskytuje výborné termoizolační vlastnosti a udrží vaše děti v teple i za vlhka. Kalhoty dobře sedí, pas se dá regulovat pomocí suchého zipu, šle můžete odepnout a anatomicky tvarovaná kolena přispívají k pohodlnému nošení. Zvýšený sed a sněhové manžety v nohavicích zajistí, aby se sníh nedostal tam, kam nemá.

1 799 Kč

Lyžařské brýle Oakley FLIGHT DECK M. Nesrovnatelná šíře zorného pole a velká kompatibilita s přilbami. Flexibilní rámeček z materiálu O Matter® zajišťuje dostatek komfortu, a to i v extrémní zimě. Pevně na svém místě drží brýle pevný 40 mm široký popruh se silikonovými partiemi, zatímco design brýlí zajišťuje dostatečný rozhled a zároveň kompatibilitu brýlí s přilbou. Celodenní komfort zajišťuje třívrstvá pěna s výstelkou polar fleece odpuzující vlhkost, matné provedení vnitřní části rámečku zase snižuje riziko oslňování.

5 942 Kč
-42%

Dámské lyžařské brýle Arcore BROOKE. Elegantní, ryze dámský model lyžařských brýlí, zaujme nejen svým čistým designem, ale také svojí technickou specifikací.

399 Kč
-13%

Nejmladší lyžaři si zaslouží ochranu očí bez kompromisů, proto POC vytvořil dětský POCITO OPSIN. Brýle s vysoce odolným jednovrstvým zorníkem bez zrcadlové úpravy zajišťují dětem skvělé vidění. Jedná se o nejmenší brýle od značky POC, které jsou zvláště vhodné pro velmi mladé lyžaře (od 3 let). Mezi hlavní vlastnosti patří široké cylindrické čočky, měkký rám vhodný do velmi chladných podmínek, třívrstvá obličejová pěna pro větší pohodlí a silikonové pásky na vnitřní straně řemínku, takže brýle vždy bezpečně sedí.

1 799 Kč
Máme v nabídce od značky 2117

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč
-64%

Univerzální a stylový batoh od značky 2117 STEVIK 15L nabízí širokou škálu využití. Hodí se svou velikostí na výlety nebo pro děti. Tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit. Málokterý batoh vám to umožní, ale právě tento má našitá praktická poutka s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Do menší přední kapsy můžete naskládat mobil, klíče a ostatní drobnosti, ať je máte ihned po ruce. Jakmile jednou batoh vyzkoušíte, nebudete ho chtít sundat.

299 Kč
-35%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM s množstvím praktických kapes a s protisněhovými manžetami. Jsou ideální na lyže a díky kšandám navíc nebudou padat a vy si tak můžete na plno užít lyžování.

899 Kč

Univerzální a stylový batoh 2117 STEVIK 20L nabízí širokou škálu využití, hodí se do školy nebo práce také na plánované výlety i spontánní akce. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Do menší přední kapsy můžete naskládat mobil, klíče a ostatní drobnosti, ať je máte ihned po ruce.

799 Kč

Cestovní taška 2117 DUFFEL BAG 60L je voděodolná sportovní taška a batoh v jednom, ideální na trénink či víkendový pobyt.

1 499 Kč

Střední městský batoh 2117 STEVIK 20 L. Univerzální a stylový batoh nabízí širokou škálu využití, hodí se do školy nebo práce také na plánované výlety i spontánní akce. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit, díky praktickým poutkům s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Do menší přední kapsy můžete naskládat mobil, klíče a ostatní drobnosti, ať je máte ihned po ruce. Pokud zvolíte barevnou variantu batohu, nejenom že podtrhnete svůj styl, ale zároveň zvýšíte svoji bezpečnost lepší viditelností pro okolí.

599 Kč
-22%

Prostorný a stylový batoh 2117 LAXHALL. Disponuje množstvím kapes včetně prostoru na notebook. Má bederní pás a kožené doplňky. Ideální do města, práce i do školy.

1 399 Kč
-20%

Velký městský batoh 2117 STEVIK 27L nabízí širokou škálu využití. Hodí se do školy, do práce i na plánované výlety nebo spontánní akce. Je zde integrovaný samostatný oddíl na váš notebook. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit, díky praktickým poutkům s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad.

799 Kč