www.sportwings.cz

2117 STEVIK 20 L Střední městský batoh, fialová, velikost

Tento skvělý produkt 2117 STEVIK 20 L Střední městský batoh, fialová, velikost od značky s dobrým jménem 2117 snadno můžete získat u nás teď za super cenu. Nyní můžete mít za 599 Kč.
EAN: 7312599027089
2117 STEVIK 20 L Střední městský batoh
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
599

Střední městský batoh 2117 STEVIK 20 L. Univerzální a stylový batoh nabízí širokou škálu využití, hodí se do školy nebo práce také na plánované výlety i spontánní akce. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit, díky praktickým poutkům s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Do menší přední kapsy můžete naskládat mobil, klíče a ostatní drobnosti, ať je máte ihned po ruce. Pokud zvolíte barevnou variantu batohu, nejenom že podtrhnete svůj styl, ale zároveň zvýšíte svoji bezpečnost lepší viditelností pro okolí.

Další zboží z kategorie Batohy
-27%

Telefon, peníze, karty a klíče pořád po ruce, teda v ledvince. Ledvinku The North Face BOZER CROSS BODY můžete díky nastavitelnému popruhu nosit kolem pasu, přes prsa nebo přes rameno. Přední kapsa pojme všechno potřebné, vnitřní kapsa na zip je zase ideální na vaše cennosti.

649 Kč

Praktická peněženka značky Willard REED se zapínáním na suchý zip.

99 Kč
-27%

Taška přes rameno The North Face JESTER CROSSBODY se vám bude hodit, pokud si s sebou potřebujete vzít jen to nejnutnější. Díky nastavitelnému popruhu můžete nosit na boku nebo přes trup. Systém pružných lanek zajistí uchycení objemnějších věcí.

649 Kč

Batoh Salomon CROSS 8 je inspirován ikonickými běžeckými batohy a je ideální pro nošení všech nezbytných věcí při běhu – stejně jako při pěší turistice, jízdě na kole a výletech. Abyste se cítili lehce a rychle, aniž by vás to tížilo, kombinuje tato alternativa vesty stabilitu, intuitivní nastavení, pohodlí a lehkost. Připraven na dobrodružství.

1 790 Kč

Stylový batoh Vans WM BENCHED BAG můžeš nosit jako vak na obuv či oblečení na trénink. Moderní design skvěle dotvoří tvůj outfit.

299 Kč
-23%

Dětský skořepinový kufr s pojezdem Warner Bros RAIL KIDS na kolečkách s výsuvnou rukojetí pro vaše nejmenší.

999 Kč
-45%

Elegantní design a snadno dostupné přihrádky batohu Nike HAYWARD 2.0 spojují jednoduchost s funkčností. Ripstopový nylonový materiál zvyšuje odolnost, aniž by byl moc těžký. Pomocí pružných šňůrek na vnější části si můžete na batoh rychle upevnit bundu nebo tenisky.

599 Kč
-11%

Dokladovka Nike HERITAGE je odolná a má spoustu přihrádek, které vám zaručí pořádek, kdykoliv je to zapotřebí. Nastavitelný pásek si můžete upravit přesně podle sebe.

599 Kč
Máme v nabídce od značky 2117
-22%

Prostorný a stylový batoh 2117 LAXHALL. Disponuje množstvím kapes včetně prostoru na notebook. Má bederní pás a kožené doplňky. Ideální do města, práce i do školy.

1 399 Kč
-39%

Pánská lyžařská bunda 2117 TYBBLE MEN´S JACKET s výbornými větru a voděodolnými vlastnostmi a dobrou prodyšností. Má podlepené švy na exponovaných místech. To zajišťuje optimální ochranu před povětrnostními vlivy. Bunda kombinuje elegantní design anoraku s celopropínacím zipem na pravé straně. To vám dává vzhled a dojem anoraku, ale s praktičností tradiční bundy na zip. Na límci je také krátký zip pro lepší ventilaci. Pro optimální střih má bunda stahovací pas, suchý zip na koncích rukávů, měkké návleky na zápěstí s otvory pro palce, dále kapuci se stahovací šňůrkou. Anorak má spoustu praktických kapes. Dvě klokaní kapsy na zip jsou na břiše a na pravé horní paži je kapsa na suchý zip. Na levém rukávu najdete kapsu na skipas a na vnitřní straně je bunda vybavena kapsou na zip s vývodem pro kabel. Posledním dobře promyšleným detailem je odnímatelný sněhový pás, který lze v případě potřeby odepnout.

2 299 Kč
-11%

Městský batoh 2117 STEVIK 20L je univerzální a stylový batoh se širokou škálou využití. Hodí se do školy, práce, ale i na plánované výlety či spontánní akce. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit, díky praktickým poutkům s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Díky menší kapse vpředu budete mít drobnější věcí hned po ruce.

799 Kč
-55%

Pánské lehké lyžařské kalhoty 2117 LIDEN. Jsou zateplené vlnou Merino a mají ripstop tkaninu. Ripstop je vysoce pevná látka, utkána do jemně viditelné čtvercové struktury, působí tak protizátrhově. Funkční a stylová verze lyžařských kalhot.

1 199 Kč
-26%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM ve stylovém provedení a se skvělou funkčností. Důležité švy jsou podlepeny tak, aby nepronikla voda na tělo a díky vysoké voděodolnosti a prodyšnosti budou příjemné i po dlouhé lyžovačce.

1 099 Kč

Cestovní taška 2117 DUFFEL BAG 87L je voděodolná sportovní taška a batoh v jednom, ideální na trénink či víkendový pobyt.

1 599 Kč
-41%

Moderní batoh 2117 STEVIK 15 ve stylovém provedení a velkým množstvím propracovaných detailů. Batoh se hodí jak do školy, tak na výlety do přírody. Jistě oceníte prostornou hlavní kapsu a malou přední kapsu na drobnosti, které budete mít hned na dosah. Hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Pokud zvolíte barevnou variantu batohu, která skvěle doplní váš styl, ale zároveň zvýšíte svoji bezpečnost, díky lepší viditelností pro okolí.

499 Kč

Dětská zateplená lyžařská bunda 2117 TÄLLBERG se skvěle hodí na zimní aktivity. Díky výbornému technickému střihu nabízí maximální volnost pohybu. Má velmi dobré funkční vlastnosti. Je částečně vyrobena z recyklovaného materiálu. Díky kapse na skipas na levém rukávu, si vaše děti užijí lyžování ještě víc.

1 099 Kč