www.sportwings.cz

2117 STEVIK 15L Malý městský batoh, oranžová, velikost

Tento nejprodávanější produkt 2117 STEVIK 15L Malý městský batoh, oranžová, velikost od výrobce s dlouholetou historií 2117 najdete na našich stránkách v bezva akci. Nyní pořídíte od 299 Kč.
EAN: 7312599027188
2117 STEVIK 15L Malý městský batoh
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
299 849 Kč Sleva -64%

Univerzální a stylový batoh od značky 2117 STEVIK 15L nabízí širokou škálu využití. Hodí se svou velikostí na výlety nebo pro děti. Tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit. Málokterý batoh vám to umožní, ale právě tento má našitá praktická poutka s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Do menší přední kapsy můžete naskládat mobil, klíče a ostatní drobnosti, ať je máte ihned po ruce. Jakmile jednou batoh vyzkoušíte, nebudete ho chtít sundat.

Další zboží z kategorie Batohy
-20%

Turistický batoh The North Face BASIN 18 je robustní, odolný a v drsné přírodě je jako doma. Materiál je sice lehký, ale pevný ripstop s vyztuženým dnem vydrží i spoustu nevlídného zacházení. Polstrované ramenní popruhy, zádový panel i hrudní pás se postarají o vaše pohodlí. Když přijde přeháňka, zabudovanou pláštěnku přetáhnete přes batoh a váš náklad bude pěkně v suchu.

1 890 Kč

Extra lehký cyklistický batoh Tatonka BAIX 10 disponuje hrudním a bederním páskem a jeho výhodou je kompatibilita s hydrovakem.

1 699 Kč

Sportovní taška Under Armour UNDENIABLE 5.0 DUFFLE SM nabízí vysoce vodoodpudivou povrchovou úpravu, která skvěle ochrání vaše věci uvnitř tašky. Uvnitř naleznete velkou větrací kapsu na prádlo či boty a vnitřní kapsy na drobnosti pro lepší organizaci.

949 Kč
-25%

Poznejte dokonalou harmonii mezi elegancí a funkčností s cestovním kufrem Caterpillar STEALTH 32L. Kompresní popruhy udrží vaše věci na svém místě, zatímco praktické držadlo na vrchní straně vám usnadní manipulaci. Dvojkola zajišťují hladký a tichý pohyb kufru a pevný polykarbonátový materiál chrání váš obsah před poškrábáním. Připravte se na bezstarostné cestování plné stylu!

2 999 Kč

Školní batoh Baagl CUBIC BACKPACK má pro maximální komfort ergonomicky tvarovaná záda a plně nastavitelné ramenní, prsní a boční kompresní popruhy, které se skvěle přizpůsobí postavě. Batoh má tři samostatně uzavíratelné komory s vnitřním organizérem a kapsou na 15palcový notebook či tablet. Tento vnitřní organizér umožňuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Přední komora batohu obsahuje praktický organizér a také poutko s karabinou na zavěšení klíčů. Tuto karabinu je možné odepnout a používat samostatně.

1 599 Kč

Dámská kabelka Vuch SINDRA má z jedné strany řetízek a z druhé jen decentní popruh. Pokud by vás popruh omrzel, tak ho můžete kdykoliv odepnout a mít tak úplně jednoduchou kabelku do ruky.

999 Kč
-16%

Malý dámský batoh Puma CORE COLLEGE BAG má kapsy na zip pro bezpečné uložení vašich věcí. Batoh zdobí znak v předu. Nastavitelné popruhy jsou samozřejmostí.

999 Kč
-30%

Sportovní batoh Under Armour HUSTLE LITE je vyrobený ze syntetické tkaniny, která je na povrchu opatřena technologií UA Storm, díky níž odpuzuje vodu a chrání věci uvnitř před vlhkostí. Uvnitř hlavní kapsy naleznete pouzdro na notebook, přední kapsa vám zase poskytne dostatek prostoru pro uložení klíčů nebo mobilního telefonu.

699 Kč
Máme v nabídce od značky 2117
-50%

Dámské lyžařské kalhoty 2117 GARDET v jemném dámském designu. Mají zipy na nohavicích pro snadné obouvání lyžáků a nastavitelný pas. Jsou skvěle zatepleny a odolají i pár vyválení se ve sněhu nebo sněhovým přeháňkám.

1 599 Kč
-22%

Prostorný a stylový batoh 2117 LAXHALL. Disponuje množstvím kapes včetně prostoru na notebook. Má bederní pás a kožené doplňky. Ideální do města, práce i do školy.

1 399 Kč
-22%

Prostorný a stylový batoh 2117 LAXHALL. Disponuje množstvím kapes včetně prostoru na notebook. Má bederní pás a kožené doplňky. Ideální do města, práce i do školy.

1 399 Kč
-26%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM ve stylovém provedení a se skvělou funkčností. Důležité švy jsou podlepeny tak, aby nepronikla voda na tělo a díky vysoké voděodolnosti a prodyšnosti budou příjemné i po dlouhé lyžovačce.

1 099 Kč

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč
-41%

Moderní batoh 2117 STEVIK 15 ve stylovém provedení a velkým množstvím propracovaných detailů. Batoh se hodí jak do školy, tak na výlety do přírody. Jistě oceníte prostornou hlavní kapsu a malou přední kapsu na drobnosti, které budete mít hned na dosah. Hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Pokud zvolíte barevnou variantu batohu, která skvěle doplní váš styl, ale zároveň zvýšíte svoji bezpečnost, díky lepší viditelností pro okolí.

499 Kč
-35%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM s množstvím praktických kapes a s protisněhovými manžetami. Jsou ideální na lyže a díky kšandám navíc nebudou padat a vy si tak můžete na plno užít lyžování.

899 Kč

Cestovní taška 2117 DUFFEL BAG 87L je voděodolná sportovní taška a batoh v jednom, ideální na trénink či víkendový pobyt.

1 599 Kč