www.sportwings.cz

2117 LILLHEM Dětské lyžařské kalhoty, černá, velikost

Akční produkt 2117 LILLHEM Dětské lyžařské kalhoty, černá, velikost od top výrobce 2117 můžete dostat v aktuální nabídce za výborné peníze. Akční ceny od 899 Kč.
2117 LILLHEM Dětské lyžařské kalhoty
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
899 1 399 Kč Sleva -35%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM s množstvím praktických kapes a s protisněhovými manžetami. Jsou ideální na lyže a díky kšandám navíc nebudou padat a vy si tak můžete na plno užít lyžování.

Další zboží z kategorie Sjezdové lyžování

Moderní dámská helma Bolle JULIET (54 – 58) CM má velmi odolnou konstrukci. Nastavitelný systém ventilace helmy vám poskytne maximální komfort nošení.

3 799 Kč
-20%

Naprosto nepřehlédnutelná pánská lyžařská bunda TRIMM MOON v italském designu je zde pro všechny milovníky zimních radovánek. Dokonale zvolené barevné kombinace, použitý materiál a další doplňky dodávají tomuto modelu nekompromisní punc elegance. Kapuce s odepínací kožešinou a moderní prošívaný styl působí velmi luxusně. Bundu využijete jak na horách, tak i ve městě.

3 529 Kč
-28%

Sada náhradních čoček POC ORB CLARITY SPARE LENS KIT pro brýle POC Orb. Technologii čoček Clarity vyvinula společnost POC ve spolupráci s vedoucími představiteli optického průmyslu Carl Zeiss. Jasnost mění barevné spektrum pro lepší vidění na sněhu.

1 799 Kč
-25%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM s množstvím praktických kapes a s protisněhovými manžetami. Jsou ideální na lyže a díky kšandám navíc nebudou padat a vy si tak můžete na plno užít lyžování.

899 Kč

Fotochromatické lyžařské brýle Laceto SLEET pro všechny fanoušky zimních sportů, ideální pro použití na lyžích a snowboardu. Díky OTG úpravě je můžete nosit s nasazenými dioptrickými brýlemi. Kombinace červené a černé vám umožní snadno sladit zbytek outfitu.Měkká pěna z chinlonu zabrání aby se vám do očí dostal sníh či vítr. Skla brýlí skla jsou ošetřena anti-fog vrstvou, která chrání před zamlžováním. Snadno nastavitelný elastický pásek si upravíte dle potřeb ať již na hlavu či na helmu a silikonová vrstva zajistí jeho neklouzavost. Speciální červená REVO fotochromatická skla se přizpůsobují okolnímu světlu a brýle SLEET tak můžete využívat jak za plného slunečního světla, kdy se sklo ztmavé na úroveň filtru S3 a odráží až 82% dopadajícího světla, tak i večer, kdy už je světla méně a filtr je pouze S1 a odráží až 20% světla. Brýle je možno bezpečně převážet v látkovém obalu, kterým zároveň můžete brýle čistit. Jako bonus je součástí balení i látková krytka na brýle, kterou si snadno nasadíte pomocí elastické gumičky a chrání vám skla před poškrábáním.

1 499 Kč
-12%

Juniorská čtyř přezková obuv Head RAPTOR 60 je vhodná pro sportovně rekreační děti. Má suchý zip a spolu se čtyřmi přezkami dostatečně utáhne nohu a děti se v ní budou cítit opravdu bezpečně. Konstrukce skeletu zajistí snazší nástup a výstup.

2 799 Kč
-36%

Pohodlné boty Nordica THE CRUISE 80 pro začátečníky i pokročilé lyžaře disponují technologií NFS (natural foot stance) a PFP (comfort fit liner). Skelet a komín boty jsou širší a bota tak vyhovuje i lyžařům s větší nohou.

3 799 Kč
-12%

Sjezdová obuv Salomon X ACCESS 80 WIDE má široký nýtovaný čep Oversized Pivot a větší tuhost skeletu ve spodní části boty pod názvem Twinframe s šířkou 104 mm. Díky tomu je ideálním modelem se zvýšeným pohodlím a dostatečnou tuhostí abyste si užili lyžování po celý den.

3 499 Kč
Máme v nabídce od značky 2117
-40%

Pánské lyžařské kalhoty 2117 TYBBLE MEN´S PANT jsou vyrobeny z větruvzdorného, nepromokavého a rychleschnoucího materiálu. Kalhoty mají klasické zapínaní na zip, suchý zip a dva druky, mají volný střih. Ve zvýšeném pase najdete dostatečně široká poutka pro případný pásek a také možnost stáhnutí suchým zipem. Na přední straně jsou dvě hlavní kapsy na zip, další dvě kapsy najdete v oblasti boků a dvě kapsy na zip a suchý zip vzadu. Nohavice jsou opatřeny sněžnými manžetami, díky tomu pod ně nevniká sníh.

1 599 Kč
-20%

Velký městský batoh 2117 STEVIK 27L nabízí širokou škálu využití. Hodí se do školy, do práce i na plánované výlety nebo spontánní akce. Je zde integrovaný samostatný oddíl na váš notebook. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit, díky praktickým poutkům s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad.

799 Kč

Univerzální a stylový batoh 2117 STEVIK 20L nabízí širokou škálu využití, hodí se do školy nebo práce také na plánované výlety i spontánní akce. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Do menší přední kapsy můžete naskládat mobil, klíče a ostatní drobnosti, ať je máte ihned po ruce.

799 Kč

Moderní batoh 2117 STEVIK 15 ve stylovém provedení a velkým množstvím propracovaných detailů. Batoh se hodí jak do školy, tak na výlety do přírody. Jistě oceníte prostornou hlavní kapsu a malou přední kapsu na drobnosti, které budete mít hned na dosah. Hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Pokud zvolíte barevnou variantu batohu, která skvěle doplní váš styl, ale zároveň zvýšíte svoji bezpečnost, díky lepší viditelností pro okolí.

499 Kč
-25%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM s množstvím praktických kapes a s protisněhovými manžetami. Jsou ideální na lyže a díky kšandám navíc nebudou padat a vy si tak můžete na plno užít lyžování.

899 Kč
-26%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM ve stylovém provedení a se skvělou funkčností. Důležité švy jsou podlepeny tak, aby nepronikla voda na tělo a díky vysoké voděodolnosti a prodyšnosti budou příjemné i po dlouhé lyžovačce.

1 099 Kč

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč
-5%

Dětská zateplená lyžařská bunda 2117 TÄLLBERG se skvěle hodí na zimní aktivity. Díky výbornému technickému střihu nabízí maximální volnost pohybu. Má velmi dobré funkční vlastnosti. Je částečně vyrobena z recyklovaného materiálu. Díky kapse na skipas na levém rukávu, si vaše děti užijí lyžování ještě víc.

1 899 Kč