www.sportwings.cz

2117 TÄLLBERG Dětská lyžařská bunda, černá, veľkosť 140

Kvalitní produkt 2117 TÄLLBERG Dětská lyžařská bunda, černá, veľkosť 140 od známé značky 2117 jednoduše můžete získat zrovna levně. Nyní pořídíte jen za 1 899 Kč.
EAN: 7312590412945
2117 TÄLLBERG Dětská lyžařská bunda
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
1 899 1 999 Kč Sleva -5%

Dětská zateplená lyžařská bunda 2117 TÄLLBERG se skvěle hodí na zimní aktivity. Díky výbornému technickému střihu nabízí maximální volnost pohybu. Má velmi dobré funkční vlastnosti. Je částečně vyrobena z recyklovaného materiálu. Díky kapse na skipas na levém rukávu, si vaše děti užijí lyžování ještě víc.

Další zboží z kategorie Sjezdové lyžování
-10%

Lyžařské brýle Arcore MIST jsou vhodné na lyže i snowboard. Polarizační zorník eliminuje odlesky světla od sněhu, či různých jiných povrchů a zabraňuje tak nepříjemnému oslnění. Samozřejmostí je AntiFog úprava proti zamlžování, AntiScratch proti nechtěnému poškrábání brýlí a 100% ochrana proti škodlivému UV záření.

899 Kč

Lyžařská helma RAPTOR od populární značky Arcore je vybavena výklopným zorníkem kategorie S2. Světelná propustnost 23 % ochrání vaše oči jak před sluncem a odlesky, tak i před nepřízní počasí. Aktivní ventilační systém zajišťuje teplotní komfort po celou dobu nošení. Velikost: M (55 – 58 cm), L (59 – 62 cm)

2 499 Kč
-20%

Atomic HAWX MAGNA 75 W je základní allmountain lyžařská bota pro ženy v široké řadě Hawx Magna s kopytem 102 mm. Měkký flex je pohodlný a odpouštějící, což zajišťuje celodenní pohodlí, když míříte z kopce nebo čekáte ve vleku. Hawx Magna 75 W má nyní stejnou konstrukci Prolite jako Hawx Ultra W a Prime W, díky čemuž je bota lehká a zároveň přidává vyztužení v klíčových oblastech pro silný lyžařský výkon. Jednoduché, cenově dostupné – to je bota, která vyhovuje rekreačním potřebám a rozpočtu díky geometrii, materiálům a legendárnímu pocitu Hawx. Pro maximální přizpůsobení jsou tyto boty dodávány se spoilerem manžety, který lze odstranit, aby se zvýšil objem tulipánového tvaru a objemu v manžetě až o jednu větší velikost manžety.

3 999 Kč

Vtipné, barevné nalepovací plyšové uši na lyžařskou helmu Eisbär TEDDY EARS. Jsou vyrobené z měkké umělé kožešiny.

999 Kč
-10%

Juniorské sjezdové boty Nordica SPEEDMACHINE J 2 se dvěma přezkami. Díky technologii Weight Adjuster lze přesněji přizpůsobit flex index váze lyžaře, trojdílná konstrukce zaručuje snadné obouvání i vyzouvání. Dobře polstrovaná vnitřní botička zajišťuje teplo a pohodlí.

1 799 Kč

Moderní, velmi bezpečná lyžařská helma Atomic SAVOR VISOR PHOTO nabízí integrované jádro Holo Core. Má nastavitelný Visor, vhodný i pro dioptrické brýle, široké zorné pole a technologií fotochromatic, která automaticky mění zatmavení visoru a tím vás chrání před oslněním v jasném počasí a naopak, za zhoršených světelných podmínek je visor téměř čirý.

6 990 Kč
-22%

Helma POC OBEX MIPS. MIPS doplňuje vložku EPS helmy, skořepinu PC a horní skořepinu ABS pro celodenní pohodlí a ochranu. Kluzné ventilační kryty poskytují skvělou kontrolu nad ventilací a integrované větrací otvory v přední části helmy umožňují odvod páry z brýlí. Systém nastavení velikosti umožňuje uživateli najít ideální fit a design byl optimalizován pro bezproblémové nasazení a kompatibilitu s POC brýlemi. Velikost XS/S (51 – 54 cm), M/L (55 – 58 cm), XL/XXL (59 – 62 cm)

3 999 Kč
-17%

Sportovní lyžařská helma Salomon PIONEER LT DRESS sedí tak dobře, že zapomenete, že ji máte na sobě. Díky skvělému designu do ní snadno zapadnou sjezdové brýle a budete si tak moct užít bezpečné a pohodlné lyžování.

2 299 Kč
Máme v nabídce od značky 2117
-39%

Pánská lyžařská bunda 2117 TYBBLE MEN´S JACKET s výbornými větru a voděodolnými vlastnostmi a dobrou prodyšností. Má podlepené švy na exponovaných místech. To zajišťuje optimální ochranu před povětrnostními vlivy. Bunda kombinuje elegantní design anoraku s celopropínacím zipem na pravé straně. To vám dává vzhled a dojem anoraku, ale s praktičností tradiční bundy na zip. Na límci je také krátký zip pro lepší ventilaci. Pro optimální střih má bunda stahovací pas, suchý zip na koncích rukávů, měkké návleky na zápěstí s otvory pro palce, dále kapuci se stahovací šňůrkou. Anorak má spoustu praktických kapes. Dvě klokaní kapsy na zip jsou na břiše a na pravé horní paži je kapsa na suchý zip. Na levém rukávu najdete kapsu na skipas a na vnitřní straně je bunda vybavena kapsou na zip s vývodem pro kabel. Posledním dobře promyšleným detailem je odnímatelný sněhový pás, který lze v případě potřeby odepnout.

2 299 Kč
-15%

Dětská lyžařská bunda 2117 LILLHEM JUNIOR´S JACKET je vyrobena z větruodolného a voděodolného materiálu. Má prodyšnou membránu s vodním sloupcem 10 000 mm a podlepené hlavní švy. Stylové a praktické šikmé zapínání jí dodává patřičný šmrnc. Vpředu má jednu kapsu na suchý zip a na rukávu kapsičku na skipas. Rukávy jsou zakončeny elastickými manžetami.

1 699 Kč
-40%

Pánské lyžařské kalhoty 2117 LANA s hřejivou výplní z vlny. Mají odnímatelné šle a nastavitelný pas, takže vám skvěle padnou. Díky ventilačním zipům si také můžete regulovat vaši tělesnou teplotu.

2 399 Kč

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč
-41%

Moderní batoh 2117 STEVIK 15 ve stylovém provedení a velkým množstvím propracovaných detailů. Batoh se hodí jak do školy, tak na výlety do přírody. Jistě oceníte prostornou hlavní kapsu a malou přední kapsu na drobnosti, které budete mít hned na dosah. Hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Pokud zvolíte barevnou variantu batohu, která skvěle doplní váš styl, ale zároveň zvýšíte svoji bezpečnost, díky lepší viditelností pro okolí.

499 Kč
-50%

Dámské lyžařské kalhoty 2117 GARDET v jemném dámském designu. Mají zipy na nohavicích pro snadné obouvání lyžáků a nastavitelný pas. Jsou skvěle zatepleny a odolají i pár vyválení se ve sněhu nebo sněhovým přeháňkám.

1 599 Kč
-13%

Zimní sofshellové kalhoty 2117 BALEBO vhodné nejen na turistiku, ale i pro mnoho dalších zimních aktivit. -Jsou zateplené jemným fleecem, mají praktické kapsy i zipy na nohavicích.

1 899 Kč
-20%

Velký městský batoh 2117 STEVIK 27L nabízí širokou škálu využití. Hodí se do školy, do práce i na plánované výlety nebo spontánní akce. Je zde integrovaný samostatný oddíl na váš notebook. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit, díky praktickým poutkům s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad.

799 Kč