www.sportwings.cz

2117 TÄLLBERG Dětská lyžařská bunda, černá, veľkosť 140

Kvalitní produkt 2117 TÄLLBERG Dětská lyžařská bunda, černá, veľkosť 140 od známé značky 2117 jednoduše můžete získat zrovna levně. Nyní pořídíte jen za 1 899 Kč.
EAN: 7312590412945
2117 TÄLLBERG Dětská lyžařská bunda
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
1 899 1 999 Kč Sleva -5%

Dětská zateplená lyžařská bunda 2117 TÄLLBERG se skvěle hodí na zimní aktivity. Díky výbornému technickému střihu nabízí maximální volnost pohybu. Má velmi dobré funkční vlastnosti. Je částečně vyrobena z recyklovaného materiálu. Díky kapse na skipas na levém rukávu, si vaše děti užijí lyžování ještě víc.

Další zboží z kategorie Sjezdové lyžování
-35%

Tecnica MACH1 110 HV jsou středně tvrdé sportovní lyžařské boty se šířkou skeletu 103 mm, které nabízí vysoký komfort. Jsou vhodné na celodenní lyžování pro středně pokročilé sportovní lyžaře.

5 499 Kč

Juniorské lyžařské boty Tecnica JT 4 60 se čtyřmi přezkami a kvalitní botičkou Junior jsou určeny mladým ambiciózním lyžařům. S flexí skeletu 60 nabízejí dostatek opory pro osvojování správné lyžařské techniky, botička Junior přitom poskytuje dostatek pohodlí.

3 999 Kč
-32%

Model Smith PROXY určený speciálně pro ženy, který díky obrovskému zornému poli ve středně velkém rámu poskytuje skvělé periferní vidění. Brýle mají unikátní tvar a design a skvěle padnou do všech modelů helem Smith. Díky technologii ChromaPop mají brýle nejlepší skla na trhu s nejlepším barevným filtrem, odvodem vlhkosti a díky Carbonic-X vnější úpravě jsou velice odolná proti poškrábání.

2 699 Kč

Fotochromatické lyžařské brýle Laceto SLEET pro všechny fanoušky zimních sportů, ideální pro použití na lyžích a snowboardu. Díky OTG úpravě je můžete nosit s nasazenými dioptrickými brýlemi. Kombinace červené a černé vám umožní snadno sladit zbytek outfitu.Měkká pěna z chinlonu zabrání aby se vám do očí dostal sníh či vítr. Skla brýlí skla jsou ošetřena anti-fog vrstvou, která chrání před zamlžováním. Snadno nastavitelný elastický pásek si upravíte dle potřeb ať již na hlavu či na helmu a silikonová vrstva zajistí jeho neklouzavost. Speciální červená REVO fotochromatická skla se přizpůsobují okolnímu světlu a brýle SLEET tak můžete využívat jak za plného slunečního světla, kdy se sklo ztmavé na úroveň filtru S3 a odráží až 82% dopadajícího světla, tak i večer, kdy už je světla méně a filtr je pouze S1 a odráží až 20% světla. Brýle je možno bezpečně převážet v látkovém obalu, kterým zároveň můžete brýle čistit. Jako bonus je součástí balení i látková krytka na brýle, kterou si snadno nasadíte pomocí elastické gumičky a chrání vám skla před poškrábáním.

1 499 Kč
-23%

Dívčí lyžařská helma Head MAJA je nabitá vychytávkami, stylem a ochranou, tak jako je to u dospělých helem. Velikost helmy se dá perfektně nastavit i díky 2D seřiditelnosti a to zaručuje výjimečný komfort pro rychle rostoucí děti. Měkká podšívka, odnímatelné chrániče uší a termální ventilace přidávají na spokojenosti dětí a kladnému přístupu k ochranným prvkům, navíc zaručují jejich bezpečí během i těch nejdivočejších her.

1 299 Kč
-23%

Elan PRIMETIME 44+ FUSION X + EMX 12 GW je postaven na mírně širší platformě pro lepší podporu a rovnováhu, přičemž poskytuje snadné dosažení vysokého výkonu bez obětování hbytosti pro zábavnou a hravou jízdu.

17 999 Kč
-50%

Pánské lyžařské kalhoty ALPINE PRO BELL jsou vyrobeny z nepromokavého, paropropustného a větruodolného materiálu PTX SNOW doplněného o úpravu DWR. Kalhoty jsou pohodlného polopřiléhavého střihu, mají jednoduše nastavitelné šle, nohavice ve spodní části zpevněné proti oděru s rozepínáním pro snadnější obutí a s praktickou sněhovou manžetou. Nechybí ani kapsa na všechny nezbytnosti a potisk na předním dílu.

599 Kč
-46%

Pánská lyžařská bunda Willard OTIS. Má termoizolační výplň a je z velmi kvalitního, voděodolného materiálu. Disponuje praktickými kapsami na vše, co potřebujete a díky prodlouženým zádům a sněžnému pásu se budete cítit stále příjemně a v teple i za zhoršených podmínek.

799 Kč
Máme v nabídce od značky 2117
-50%

Dámské lyžařské kalhoty 2117 GARDET v jemném dámském designu. Mají zipy na nohavicích pro snadné obouvání lyžáků a nastavitelný pas. Jsou skvěle zatepleny a odolají i pár vyválení se ve sněhu nebo sněhovým přeháňkám.

1 599 Kč
-40%

Pánské lyžařské kalhoty 2117 LANA s hřejivou výplní z vlny. Mají odnímatelné šle a nastavitelný pas, takže vám skvěle padnou. Díky ventilačním zipům si také můžete regulovat vaši tělesnou teplotu.

2 399 Kč

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč
-22%

Prostorný a stylový batoh 2117 LAXHALL. Disponuje množstvím kapes včetně prostoru na notebook. Má bederní pás a kožené doplňky. Ideální do města, práce i do školy.

1 399 Kč
-22%

Prostorný a stylový batoh 2117 LAXHALL. Disponuje množstvím kapes včetně prostoru na notebook. Má bederní pás a kožené doplňky. Ideální do města, práce i do školy.

1 399 Kč
-13%

Zimní sofshellové kalhoty 2117 BALEBO vhodné nejen na turistiku, ale i pro mnoho dalších zimních aktivit. -Jsou zateplené jemným fleecem, mají praktické kapsy i zipy na nohavicích.

1 899 Kč

Cestovní taška 2117 DUFFEL BAG 87L je voděodolná sportovní taška a batoh v jednom, ideální na trénink či víkendový pobyt.

1 599 Kč

Univerzální a stylový batoh 2117 STEVIK 20L nabízí širokou škálu využití, hodí se do školy nebo práce také na plánované výlety i spontánní akce. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Do menší přední kapsy můžete naskládat mobil, klíče a ostatní drobnosti, ať je máte ihned po ruce.

799 Kč