www.sportwings.cz

2117 Pánská lyžařská bunda Pánská lyžařská bunda, tyrkysová, velikost M

Akční výrobek 2117 Pánská lyžařská bunda Pánská lyžařská bunda, tyrkysová, velikost M od známého dodavatele 2117 máte možnost nakoupit zde teď za příznivou cenu. Aktuálně za super cenu 2 299 Kč.
EAN: 7312590958122
2117 TYBBLE MEN´S JACKET Pánská lyžařská bunda
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
2 299 3 799 Kč Sleva -39%

Pánská lyžařská bunda 2117 TYBBLE MEN´S JACKET s výbornými větru a voděodolnými vlastnostmi a dobrou prodyšností. Má podlepené švy na exponovaných místech. To zajišťuje optimální ochranu před povětrnostními vlivy. Bunda kombinuje elegantní design anoraku s celopropínacím zipem na pravé straně. To vám dává vzhled a dojem anoraku, ale s praktičností tradiční bundy na zip. Na límci je také krátký zip pro lepší ventilaci. Pro optimální střih má bunda stahovací pas, suchý zip na koncích rukávů, měkké návleky na zápěstí s otvory pro palce, dále kapuci se stahovací šňůrkou. Anorak má spoustu praktických kapes. Dvě klokaní kapsy na zip jsou na břiše a na pravé horní paži je kapsa na suchý zip. Na levém rukávu najdete kapsu na skipas a na vnitřní straně je bunda vybavena kapsou na zip s vývodem pro kabel. Posledním dobře promyšleným detailem je odnímatelný sněhový pás, který lze v případě potřeby odepnout.

Další zboží z kategorie Bundy
-20%

Hřejivou outdoorovou mikinu Northfinder ELDON z melanžového flísu, s hybridní konstrukcí a zateplenou špičkovou izolací Primaloft Eco Black oceníte v pořádném chladu jako kvalitní zateplovací vrstvu. Zepředu vás ochrání izolace a větruvzdorné části, vzadu zase mikina dobře odvádí nahromaděné teplo tak, abyste se nezpotili a neprochladli ani při vyšší intenzitě zátěže. Mikina disponuje dvěma praktickými kapsami na zip. Spodní okraj i konce rukávů jsou zakončeny elastickými manžetami. Límec s praktickým stojáčkem ochrání krk před nepřízní počasí. Materiál je ošetřen protižmolkovací úpravou, takže vám mikina déle vydrží než nová.

1 749 Kč

Vydejte se na stezky v této pánské softshellové turistické bundě Columbia CASCADE RIDGE™ II SOFTSHELL s voděodolnou úpravou, odnímatelnou kapucí a nastavitelným lemem a manžetami, které vás ochrání před chladem na vašich dobrodružstvích. Díky náprsní kapse na zip a kapsám na ruce budete mít své nezbytnosti vždy po ruce.

2 899 Kč
-33%

Tato dámská větrovka Columbia FLASH CHALLENGER WINDBREAKER, která odolá každé výzvě a počasí, je nezbytným kouskem pro každou outdooračku, která nehledí na předpověď počasí při plánování dalšího dobrodružství. Tato voděodpudivá bunda tvoří lehkou vnější vrstvu, která nejen skvěle chrání před větrem, ale také před lehkým mrholením a UV paprsky. Větrovka Columbia nabízí perfektní střih s nastavitelnou kapucí a lemem a elastickými manžetami.

999 Kč
-21%

Tato dámská vesta Geox W VILDE se vyznačuje exkluzivním patentem na oblečení, který přenesl pohodlí a prodyšnost Geox do světa svrchního oblečení. Vlhkost generovaná odpařováním potu vychází z dýchací pásky na ramenou a prochází 3D rozpěrkou a speciální prodyšnou a nepromokavou membránou.W VILDE je kousek svrchního oděvu, který se dobře hodí pro každodenní nošení. Tato vodoodpudivá, větruvzdorná vesta s patentovaným prodyšným systémem Geox poskytuje vynikající úroveň pohodlí. Při výrobě této bundy bylo využito recyklovaných materiálů.

4 299 Kč
-17%

Chlapecká zimní bunda REIMA KAIRALA je ušita z materiálu, který je prodyšný, odolný vůči větru a vodě. Povrchová úprava Bionic-Finish Eco se snadno udržuje. Na předním dílu se po celé délce zapíná na zip s chráničem brady, krytý lištou. Nechybí dvě kapsy na zip, ani kapsa na skipas na rukávu, od velikosti 116 i vnitřní náprsní kapsa na zip. Zipy u kapes jsou vodě odolné. Rukávy mají elastické vnitřní manžety s otvory pro palec. Vnitřní pás proti vniku sněhu lze odepnout.

3 199 Kč
-49%

Pánská bunda Salomon OUTLINE GTX 2.5L JKT M je ochranná, lehká a prodyšná – nezbytná pro všechny vaše outdoorové aktivity. Vnější vrstva GORE-TEX Paclite je navíc vyrobena ze stoprocentně recyklovaného polyesteru s úpravou DWR bez PFC, která snižuje její dopad na životní prostředí.

2 699 Kč
-20%

Dámská zimní bunda s kapucí Loap IDROSA je určena na každodenní nošení do města. Bunda je vodoodpudivá, má spolehlivý a odolný zátěr DRYTECH. Svršek bundy je ze STORMEXU, zesílených syntetických vláken. Výplň tvoří dutá vlákna POLYTHERM, která nejenže hřejí, ale mají také výbornou tvarovou paměť. Ta zlepšuje izolaci i pocit pohodlí při nošení.

799 Kč
-29%

Lehká a praktická pánská zateplená bunda s kapucí Hannah KECHU je vhodný kousek do zimního terénu na skitouring a aerobní aktivity. Dá se snadno sbalit do praktického transportního obalu. Zahřeje a se svou váhou 395 g je skvělým společníkem. Bunda je plněna značkovou výplní z dutého vlákna Primaloft Silver Active, která vás udrží v teple i ve vlhkých podmínkách. Kombinace materiálů Airlite Windproof a AFT Double Weave zajišťuje ochranu proti větru a dešti, odolnost vůči oděru a rychlý odvod tepla, abyste zůstali v suchu. Bunda je ošetřena ekologickou PFC FREE úpravou. Centrální YKK zip a YKK zipy hlavních kapes jsou voděodolné, stejně tak skrytý YKK zip na praktické kapse na hrudi. Efektně prošité díly z pružného materiálu dodají bundě nadčasový vzhled. Rukávy a zadní díl jsou zhotoveny z prodyšného elastického materiálu, díly z pružného materiálu. Reflexní prvky jsou součástí výbavy.

3 499 Kč
Máme v nabídce od značky 2117
-40%

Pánské lyžařské kalhoty 2117 TYBBLE MEN´S PANT jsou vyrobeny z větruvzdorného, nepromokavého a rychleschnoucího materiálu. Kalhoty mají klasické zapínaní na zip, suchý zip a dva druky, mají volný střih. Ve zvýšeném pase najdete dostatečně široká poutka pro případný pásek a také možnost stáhnutí suchým zipem. Na přední straně jsou dvě hlavní kapsy na zip, další dvě kapsy najdete v oblasti boků a dvě kapsy na zip a suchý zip vzadu. Nohavice jsou opatřeny sněžnými manžetami, díky tomu pod ně nevniká sníh.

1 599 Kč
-64%

Univerzální a stylový batoh od značky 2117 STEVIK 15L nabízí širokou škálu využití. Hodí se svou velikostí na výlety nebo pro děti. Tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit. Málokterý batoh vám to umožní, ale právě tento má našitá praktická poutka s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Do menší přední kapsy můžete naskládat mobil, klíče a ostatní drobnosti, ať je máte ihned po ruce. Jakmile jednou batoh vyzkoušíte, nebudete ho chtít sundat.

299 Kč
-35%

Dětská zateplená lyžařská bunda 2117 TÄLLBERG se skvěle hodí na zimní aktivity. Díky výbornému technickému střihu nabízí maximální volnost pohybu. Má velmi dobré funkční vlastnosti. Je částečně vyrobena z recyklovaného materiálu. Díky kapse na skipas na levém rukávu, si vaše děti užijí lyžování ještě víc.

1 099 Kč

Moderní batoh 2117 STEVIK 15 ve stylovém provedení a velkým množstvím propracovaných detailů. Batoh se hodí jak do školy, tak na výlety do přírody. Jistě oceníte prostornou hlavní kapsu a malou přední kapsu na drobnosti, které budete mít hned na dosah. Hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Pokud zvolíte barevnou variantu batohu, která skvěle doplní váš styl, ale zároveň zvýšíte svoji bezpečnost, díky lepší viditelností pro okolí.

499 Kč

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč

Cestovní taška 2117 DUFFEL BAG 60L je voděodolná sportovní taška a batoh v jednom, ideální na trénink či víkendový pobyt.

1 499 Kč

Střední městský batoh 2117 STEVIK 20 L. Univerzální a stylový batoh nabízí širokou škálu využití, hodí se do školy nebo práce také na plánované výlety i spontánní akce. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit, díky praktickým poutkům s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Do menší přední kapsy můžete naskládat mobil, klíče a ostatní drobnosti, ať je máte ihned po ruce. Pokud zvolíte barevnou variantu batohu, nejenom že podtrhnete svůj styl, ale zároveň zvýšíte svoji bezpečnost lepší viditelností pro okolí.

599 Kč
-40%

Pánské lyžařské kalhoty 2117 LANA s hřejivou výplní z vlny. Mají odnímatelné šle a nastavitelný pas, takže vám skvěle padnou. Díky ventilačním zipům si také můžete regulovat vaši tělesnou teplotu.

2 399 Kč