www.sportwings.cz

2117 LILLHEM JUNIOR´S JACKET Dětská lyžařská bunda, červená, velikost

Kvalitní a žádaný produkt 2117 LILLHEM JUNIOR´S JACKET Dětská lyžařská bunda, červená, velikost od kvalitního výrobce 2117 pohodlně nakoupíte právě nyní na našich stránkách za extra cenu! Zrovna teď v akci za 1 699 Kč.
EAN: 7312590755028
2117 LILLHEM JUNIOR´S JACKET Dětská lyžařská bunda
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
1 699 1 999 Kč Sleva -15%

Dětská lyžařská bunda 2117 LILLHEM JUNIOR´S JACKET je vyrobena z větruodolného a voděodolného materiálu. Má prodyšnou membránu s vodním sloupcem 10 000 mm a podlepené hlavní švy. Stylové a praktické šikmé zapínání jí dodává patřičný šmrnc. Vpředu má jednu kapsu na suchý zip a na rukávu kapsičku na skipas. Rukávy jsou zakončeny elastickými manžetami.

Další zboží z kategorie Bundy
-25%

Dámská lyžařská bunda 4F TECHNICAL JACKET s výplní z lehkého syntetického peří, které podporuje tepelný komfort. Bunda má prodyšnou, nepromokavou membránu NeoDry, která zajistí optimální ochranu před mírným deštěm nebo sněhem. Bunda má podlepené kritické švy. Vnější vrstva byla potažená hydrofobní impregnací, která zpomaluje absorpci vlhkosti. Díky tomu vám poskytne optimální ochranu před chladem a vlhkosti během zimních aktivit.

1 499 Kč
-22%

Užívejte si outdoorové aktivity i v chladném počasí. Lehká dámská zimní bunda POWDER LITE™ HOODED JACKET od Columbia vás díky implementovanému systému Omni-Heat™ dokonale zahřeje. Termo-reflexní bodový systém odráží vámi vyprodukované tělesné teplo a zaizoluje je uvnitř. Povrch bundy je voděvzdorný a díky nastavitelné kapuci máte před nepřízní počasí chráněnou i hlavu. Vnitřní bezpečnostní kapsa a zipem uzavíratelné kapsy na ruce jsou samozřejmostí.

2 799 Kč
-44%

Vydejte se na stezky v této pánské softshellové turistické bundě Columbia CRUISER VALLEY SOFTSHELL s voděodolnou úpravou, s nastavitelným lemem a manžetami, které vás ochrání před větrem a vlhkem na vašich dobrodružstvích. Díky náprsní kapse na zip a kapsám na ruce budete mít své nezbytnosti vždy po ruce.

1 599 Kč
-11%

Chlapecká softshellová bunda Lotto EBBER je vhodná do přírody i do města. Rubní strana z počesaného fleesu poskytuje dostatečný tepelný komfort, pokud venku zrovna panuje chladné počasí. Vysoký límec prodloužený do kapuce a spodní lem stažený do ploché gumičky nedovolí zimě proniknout k tělu. O větší bezpečnost při snížené viditelnosti se postarají reflexní prvky.

799 Kč
-26%

V této dámské větrovce adidas BSC vás nepříznivé počasí nemůže zaskočit. Je vyrobená z lehkého materiálu a má nastavitelný lem i kapuci. Poskytne vám ochranu před náhlým větrem i deštěm. A když se vyčasí, snadno ji sbalíte do batohu. Tak na nic nečekejte. Kvůli počasí doma zůstávat nemusíte.

1 399 Kč
-34%

Hledáte klasickou softshellovou bundu, která funguje jako univerzální společník pro každou outdoorovou výpravu za dobrodružstvím? Pak na vás čeká tato dámská bunda Columbia CASCADE RIDGE JACKET, která je vynikající jak po stránce funkční, tak i estetické. Je odolná vůči větru i dešti a má stahovací manžety a spodní lem pro lepší udržení tepla. Nastavitelná a odnímatelná kapuce chrání i bradu. Boční kapsy na zip jsou doplněny o praktickou, rovněž zipem uzavíratelnou kapsu na paži. Propasovaný střih činí z bundy velmi slušivou záležitost.

1 899 Kč
-43%

Dámská zimní bunda Fundango CARYA PARKA JACKET má prodloužený střih, který vám poskytne ochranu před chladem. Zip po celé délce je dvoucestný a jeho tahače mají na sobě reflexní potisk. Bunda má pevnou kapuci a několik kapes, do který si uložíte to, co potřebujete.

1 799 Kč

Zažijte dokonalou symbiózu funkčnosti a pohodlí! Super prodyšná turistická bunda Schöffel 2L ANKELSPITZ M s elastickým 2vrstvým oblečením VENTURI rozbuší vaše turistické srdce. S působivým vodním sloupcem 10 000 mm zůstanete v suchu za každého počasí. Užijte si maximální prodyšnost a odvod vlhkosti 10 000 MVTR, abyste zůstali příjemně svěží. Nastavitelná kapuce, vodoodpudivý jednocestný zip a praktická vnitřní kapsa jsou jen některé přednosti tohoto mistrovského díla. Nastavte nové standardy pro vaše turistická dobrodružství!

3 990 Kč
Máme v nabídce od značky 2117
-35%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM s množstvím praktických kapes a s protisněhovými manžetami. Jsou ideální na lyže a díky kšandám navíc nebudou padat a vy si tak můžete na plno užít lyžování.

899 Kč
-13%

Zimní sofshellové kalhoty 2117 BALEBO vhodné nejen na turistiku, ale i pro mnoho dalších zimních aktivit. -Jsou zateplené jemným fleecem, mají praktické kapsy i zipy na nohavicích.

1 899 Kč

Cestovní taška 2117 DUFFEL BAG 87L je voděodolná sportovní taška a batoh v jednom, ideální na trénink či víkendový pobyt.

1 599 Kč
-41%

Moderní batoh 2117 STEVIK 15 ve stylovém provedení a velkým množstvím propracovaných detailů. Batoh se hodí jak do školy, tak na výlety do přírody. Jistě oceníte prostornou hlavní kapsu a malou přední kapsu na drobnosti, které budete mít hned na dosah. Hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Pokud zvolíte barevnou variantu batohu, která skvěle doplní váš styl, ale zároveň zvýšíte svoji bezpečnost, díky lepší viditelností pro okolí.

499 Kč
-40%

Pánské lyžařské kalhoty 2117 TYBBLE MEN´S PANT jsou vyrobeny z větruvzdorného, nepromokavého a rychleschnoucího materiálu. Kalhoty mají klasické zapínaní na zip, suchý zip a dva druky, mají volný střih. Ve zvýšeném pase najdete dostatečně široká poutka pro případný pásek a také možnost stáhnutí suchým zipem. Na přední straně jsou dvě hlavní kapsy na zip, další dvě kapsy najdete v oblasti boků a dvě kapsy na zip a suchý zip vzadu. Nohavice jsou opatřeny sněžnými manžetami, díky tomu pod ně nevniká sníh.

1 599 Kč
-25%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM s množstvím praktických kapes a s protisněhovými manžetami. Jsou ideální na lyže a díky kšandám navíc nebudou padat a vy si tak můžete na plno užít lyžování.

899 Kč

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč