www.sportwings.cz

2117 LANA Pánské lyžařské kalhoty, hnědá, veľkosť XL

Hodně povedený výrobek 2117 LANA Pánské lyžařské kalhoty, hnědá, veľkosť XL od výrobce s dobrým jménem 2117 dostanete u nás za rozumné peníze. Stojí teď u nás 2 399 Kč.
2117 LANA Pánské lyžařské kalhoty
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
2 399 3 999 Kč Sleva -40%

Pánské lyžařské kalhoty 2117 LANA s hřejivou výplní z vlny. Mají odnímatelné šle a nastavitelný pas, takže vám skvěle padnou. Díky ventilačním zipům si také můžete regulovat vaši tělesnou teplotu.

Další zboží z kategorie Kalhoty

Pánské softshellové kalhoty Willard TRIXL. Softshellový materiál s rubní stranou z počesaného fleecu jim dodává odolnost i pohodlí. Vhodné na sport i zimní turistiku.

799 Kč

Pánské outdoorové kalhoty Head OMAR z příjemného a odolného strečového materiálu jsou vhodné na túru do hor i běžné nošení do města. Anatomicky tvarovaná kolena podporují přirozený pohyb v náročném terénu. Nechybí praktické kapsy na zip.

1 499 Kč
-21%

Pánské volnočasové teplákové kalhoty Viking HAZEN MAN jsou vyrobeny z prvotřídní bambusové příze, která zajistí optimální termoregulaci a zároveň je velmi jemná a příjemná na nošení. Bambusové vlákno je antibakteriální, antialergické a velmi dobře prodyšné. Kalhoty mají v pase tkaničku a na bocích jsou dvě praktické kapsy na zip. Kalhoty vám poskytnou maximální pohodlí a komfort v každé situaci.

1 399 Kč
-39%

Stylové oblouky po celou sezónu – v těchto lyžařských kalhotách Schöffel WEISSACH W žádný problém. Díky 4směrnému streči, tvarovaným kolenům a sportovnímu střihu nabízejí neomezenou volnost pohybu a lyžování je ještě zábavnější. Navíc je materiál těchto kalhot nepromokavý díky vodnímu sloupci 10 000 mm a lepeným švům. Zůstanete v teple a suchu i při delších dešťových přeháňkách nebo hustém sněžení. Lyžařské kalhoty Schöffel mají ve spodní části nohavic sněhové návleky, které brání vniknutí sněhu.

2 999 Kč
-34%

Funkční, větruodolné pánské kalhoty Ziener NELIUS MAN poskytují extra teplo díky materiálu Stormfleece s vlnou. Elastický vnější materiál poskytuje dostatek volnosti pohybu. Nastavitelný pas také zajišťuje vysoký komfort. Kalhoty navíc neobsahují PFC a místo toho jsou opatřeny voděodolnou vrstvou šetrnou k životnímu prostředí. Ochrana proti vniknutí sněhu a rozříznutí hranami lyží na nohavicích. Možnost bočního větrání navíc zajišťuje příjemné klima – zejména při namáhavých aktivitách. Dvě kapsy na zip a kapsa na nohavici zajistí bezpečné uložení drobných předmětů. Kalhoty mají reflexní prvky.

3 899 Kč

Lehké kalhoty Northfinder HIRAM určené pro letní turistiku a na všechny situace, ve kterých oceníte rychleschnoucí a oděruodolný materiál. Materiál je prodyšný, vysoce strečový a celé kalhoty jednoduše sbalíte do vlastní kapsy. Díky sbalitelnosti, nízké váze a malému objemu poslouží také jako záložní či náhradní kalhoty. V pase mají plochou gumu, disponují dvěma bočními a jednou stehenní kapsou na zip. Ve spodní části jsou zúžené, bez stahování a bez zipu. Předtvarovaná kolena zajišťují lepší mobilitu.

1 999 Kč

Chlapecké lyžařské kalhoty Pidilidi ZIMNÍ LYŽAŘSKÉ KALHOTY jsou vyrobené z nepromokavé a prodyšné tkaniny. Uvnitř je kombinace podšívky a polstrování, které slouží k rovnoměrnému rozvodu tepla tak, aby zaručovala vysokou ochranu před chladem. Nastavitelný pás, nastavitelné šle a nastavitelná šíře nohavic nesmí chybět.

999 Kč
-20%

Dětské zateplené kalhoty Lewro ELISS s výplní z termoizolačního materiálu vaše děti udrží v teple. Mají dvě přední kapsy, sněhové manžety v nohavicích a elastický pas s možností regulace pomocí tkaničky. Reflexní prvky zajistí maximální bezpečí vašich dětí i ve snížené viditelnosti na silnici.

399 Kč
Máme v nabídce od značky 2117
-64%

Univerzální a stylový batoh od značky 2117 STEVIK 15L nabízí širokou škálu využití. Hodí se svou velikostí na výlety nebo pro děti. Tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit. Málokterý batoh vám to umožní, ale právě tento má našitá praktická poutka s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Do menší přední kapsy můžete naskládat mobil, klíče a ostatní drobnosti, ať je máte ihned po ruce. Jakmile jednou batoh vyzkoušíte, nebudete ho chtít sundat.

299 Kč
-5%

Dětská zateplená lyžařská bunda 2117 TÄLLBERG se skvěle hodí na zimní aktivity. Díky výbornému technickému střihu nabízí maximální volnost pohybu. Má velmi dobré funkční vlastnosti. Je částečně vyrobena z recyklovaného materiálu. Díky kapse na skipas na levém rukávu, si vaše děti užijí lyžování ještě víc.

1 899 Kč

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč
-26%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM ve stylovém provedení a se skvělou funkčností. Důležité švy jsou podlepeny tak, aby nepronikla voda na tělo a díky vysoké voděodolnosti a prodyšnosti budou příjemné i po dlouhé lyžovačce.

1 099 Kč
-25%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM s množstvím praktických kapes a s protisněhovými manžetami. Jsou ideální na lyže a díky kšandám navíc nebudou padat a vy si tak můžete na plno užít lyžování.

899 Kč

Střední městský batoh 2117 STEVIK 20 L. Univerzální a stylový batoh nabízí širokou škálu využití, hodí se do školy nebo práce také na plánované výlety i spontánní akce. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit, díky praktickým poutkům s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Do menší přední kapsy můžete naskládat mobil, klíče a ostatní drobnosti, ať je máte ihned po ruce. Pokud zvolíte barevnou variantu batohu, nejenom že podtrhnete svůj styl, ale zároveň zvýšíte svoji bezpečnost lepší viditelností pro okolí.

599 Kč
-33%

Stylový batoh 2117 STEVIK 20 v moderním provedení a velkým množstvím propracovaných detailů. Batoh se hodí jak do školy, tak na výlety do přírody. Jistě oceníte prostornou hlavní kapsu a malou přední kapsu na drobnosti, které budete mít hned na dosah. Hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad.

599 Kč
-39%

Pánská lyžařská bunda 2117 TYBBLE MEN´S JACKET s výbornými větru a voděodolnými vlastnostmi a dobrou prodyšností. Má podlepené švy na exponovaných místech. To zajišťuje optimální ochranu před povětrnostními vlivy. Bunda kombinuje elegantní design anoraku s celopropínacím zipem na pravé straně. To vám dává vzhled a dojem anoraku, ale s praktičností tradiční bundy na zip. Na límci je také krátký zip pro lepší ventilaci. Pro optimální střih má bunda stahovací pas, suchý zip na koncích rukávů, měkké návleky na zápěstí s otvory pro palce, dále kapuci se stahovací šňůrkou. Anorak má spoustu praktických kapes. Dvě klokaní kapsy na zip jsou na břiše a na pravé horní paži je kapsa na suchý zip. Na levém rukávu najdete kapsu na skipas a na vnitřní straně je bunda vybavena kapsou na zip s vývodem pro kabel. Posledním dobře promyšleným detailem je odnímatelný sněhový pás, který lze v případě potřeby odepnout.

2 299 Kč