www.sportwings.cz

2117 GARDET Dámské lyžařské kalhoty, růžová, velikost M

Povedený produkt 2117 GARDET Dámské lyžařské kalhoty, růžová, velikost M od kvalitního výrobce 2117 můžete získat v aktuální nabídce se slevou! Levně za 1 599 Kč.
2117 GARDET Dámské lyžařské kalhoty
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
1 599 3 199 Kč Sleva -50%

Dámské lyžařské kalhoty 2117 GARDET v jemném dámském designu. Mají zipy na nohavicích pro snadné obouvání lyžáků a nastavitelný pas. Jsou skvěle zatepleny a odolají i pár vyválení se ve sněhu nebo sněhovým přeháňkám.

Další zboží z kategorie Sjezdové lyžování
-12%

Dámské sjezdové lyže Elan INSOMNIA ELITE TI PS + ELX 11.0 GW jsou vrcholem síly a preciznosti. Jsou velmi rychlé v přechodu z hrany na hranu, stabilní a velmi obratné při carvingu ve všech typech oblouků. Zaručeně zanechají stopy v manšestru bez ohledu na to, jaký oblouk vykrojíte.

15 999 Kč
-24%

Sezóny prověřená juniorská lyžařská obuv Head KORE 60 se čtyřmi přezkami a suchým zipem v šíři 30 mm. Je velice dobře propracovaná a zajistí snadnou ovladatelnost lyží.

2 499 Kč
-38%

Dámská lyžařská bunda Spyder DOLCE GTX INFINIUM JACKET kombinuje luxus, funkčnost a styl. Nepromokavá a prodyšná membrána GORE-TEX a 100g zateplení PrimaLoft Gold Insulation vás udrží v komfortu po celý den strávený na svahu. Všechny kapsy jsou voděodolné a mají YKK zipy. Zlepšete si svůj zážitek z lyžování, díky této luxusní bundě od značky Spyder.

13 499 Kč
-11%

Bota Rossignol ALLTRACK PRO 80 W výkonnostně vyhovuje téměř každé lyžařce. Přepínač chůze na zadní straně komínu uvolní vrchní skelet aby váš pohyb při chůzi byl volný a přirozený. Dual Core konstrukce s generativním designem botu výrazně odlehčuje a teplem přizpůsobitelná vnitřní botička široká 100 mm zaručuje přesné obepnutí nohy, ale zároveň dostatečný komfort pro celý den na lyžích. Teplo v lyžákách udržuje extra jemné vlákno Thinsulate. Nižší a širší zadní část boty eliminuje nepříjemný tlak na lýtkový sval a lyžování je tak podstatně komfortnější.

7 999 Kč
-50%

Dětská fleecová mikina Head LEPUS. Měkký a hřejivý materiál z vnitřní strany počesaný se postará o pohodlí a teplo vašeho dítěte. Svetrový vzhled s nápaditým vzorem bude slušivý jak na horách, tak ve městě.

299 Kč
-21%

Dětská lyžařská helma Head MOJO VISOR má integrovaný kšilt, který ladí stylově, je funkční a pohodlný. Ochrana UV 400 a ochrana proti větru z pěny, ochrání oči před vnějšími podmínkami. Perfektní volba pro děti! V případě, že nosíte dioptrické brýle, můžete je pohodlně nosit.

2 199 Kč

Veselé a líbivé dekorace vhodné pro všechny typy lyžařských přileb. Výborně se hodí na oživení dětské přilby či pro různé karnevaly na lyžích. Jednoduchá a bezpečné montáž pomocí suchého zipu, díky němuž dekorace na přílbě velmi dobře drží i přes změnu teploty.

299 Kč
-20%

Přilba Reaper FREY W je ta správná volba pro všechny začínající snowboardistky. Pevná HARD-SHELL konstrukce vás dostatečně ochrání při nečekaných pádech. Deset větracích otvorů je postará o teplotní komfort během nošení. Velikost: S (48 – 54 cm), M (52 – 57 cm), L (58 – 62 cm)

799 Kč
Máme v nabídce od značky 2117
-35%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM s množstvím praktických kapes a s protisněhovými manžetami. Jsou ideální na lyže a díky kšandám navíc nebudou padat a vy si tak můžete na plno užít lyžování.

899 Kč
-55%

Pánské lehké lyžařské kalhoty 2117 LIDEN. Jsou zateplené vlnou Merino a mají ripstop tkaninu. Ripstop je vysoce pevná látka, utkána do jemně viditelné čtvercové struktury, působí tak protizátrhově. Funkční a stylová verze lyžařských kalhot.

1 199 Kč
-41%

Univerzální a stylový batoh od značky 2117 STEVIK 15L nabízí širokou škálu využití. Hodí se svou velikostí na výlety nebo pro děti. Tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit. Málokterý batoh vám to umožní, ale právě tento má našitá praktická poutka s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Do menší přední kapsy můžete naskládat mobil, klíče a ostatní drobnosti, ať je máte ihned po ruce. Jakmile jednou batoh vyzkoušíte, nebudete ho chtít sundat.

499 Kč

Cestovní taška 2117 DUFFEL BAG 40L je voděodolná sportovní taška a batoh v jednom, ideální na trénink či víkendový pobyt.

1 299 Kč
-35%

Dětská zateplená lyžařská bunda 2117 TÄLLBERG se skvěle hodí na zimní aktivity. Díky výbornému technickému střihu nabízí maximální volnost pohybu. Má velmi dobré funkční vlastnosti. Je částečně vyrobena z recyklovaného materiálu. Díky kapse na skipas na levém rukávu, si vaše děti užijí lyžování ještě víc.

1 099 Kč

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč
-22%

Prostorný a stylový batoh 2117 LAXHALL. Disponuje množstvím kapes včetně prostoru na notebook. Má bederní pás a kožené doplňky. Ideální do města, práce i do školy.

1 399 Kč
-22%

Prostorný a stylový batoh 2117 LAXHALL. Disponuje množstvím kapes včetně prostoru na notebook. Má bederní pás a kožené doplňky. Ideální do města, práce i do školy.

1 399 Kč