www.sportwings.cz

2117 STEVIK 20 Stylový batoh, tmavě modrá, velikost

Tento žádaný produkt 2117 STEVIK 20 Stylový batoh, tmavě modrá, velikost od známého dodavatele 2117 můžete sehnat v naší nabídce výhodně! Aktuálně výhodně za 599 Kč.
EAN: 7312599027058
2117 STEVIK 20 Stylový batoh
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
599 899 Kč Sleva -33%

Stylový batoh 2117 STEVIK 20 v moderním provedení a velkým množstvím propracovaných detailů. Batoh se hodí jak do školy, tak na výlety do přírody. Jistě oceníte prostornou hlavní kapsu a malou přední kapsu na drobnosti, které budete mít hned na dosah. Hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad.

Další zboží z kategorie Batohy
-11%

Unisexový městský batoh Vans RANGED BACKPACK si oblíbíš na každodenní nošení a na volný čas. Batoh má velkou hlavní kapsu a dvě menší přední kapsy. Na batohu nesmí chybět poutko na zavěšení a možnost nastavit si ramenní popruhy podle své potřeby.

799 Kč

S crossbody taškou Caterpillar THE PROJECT získáte stylový doplněk, který kombinuje komfort a praktičnost. Nastavitelný ramenní popruh vám umožní pohodlné nošení, přihrádka na tablet zajistí ochranu vašeho zařízení a přední kapsa na zip usnadní organizaci. Použitý materiál pro vysokou odolnost tašky. Vyrazte do světa se stylem!

599 Kč

Že vás většina peněženek svým designem hned omrzí? Tak právě na vás se myslelo, když byl tenhle model Vuch LEORA vytvářen. Výrazná barva nestačila, takže byl přidán puntíkový posyp. A aby toho nebylo málo, záplava teček na vás čeká i uvnitř. Ale bacha! I když vypadá fakt k nakousnutí, tak ji radši nekoštujte.

599 Kč
-18%

Dámská taška přes rameno Tommy Hilfiger TJW ESSENTIAL CROSSOVER s výrazným popruhem s opakujícím se logem je funkční i stylová. Má hlavní komoru na zip, vnější kapsu a jednu vnitřní. Ramenní popruh je nastavitelný a lze ho odejmout.

1 290 Kč

Turistický batoh Loap ALPINEX 25 má 1 hlavní komoru s oboustrannými zipy. Speciální pevný zádový systém AVS zajišťuje velmi kvalitní odvětrávání, neboť batoh zcela nepřilne k tělu. Zádová konstrukce je navíc nezávislá na samotném batohu a můžete ji snadno vyjmout. Batoh je určený především pro nadšené cyklisty, ale ocení ho i turisté nebo kempaři. Kromě hlavní kapsy má batoh také 2 postranní kapsy ze síťoviny, 1 přední kapsu na zip a 1 vnitřní kapsu v hlavní komoře. Důmyslným a užitečným doplňkem jsou také úchyty na bocích batohu, za které můžete přichytit další vybavení. Ramenní popruhy jsou anatomicky tvarované. Nedílnou součástí batohu je také prsní spojka, boční kompresní popruhy, bederní pás a integrovaná pláštěnka. Tu oceníte především v deštivých dnech, kdy bude chránit obsah batohu před promočením.

1 099 Kč

Dámská kabelka přes rameno Nike W FUTURA 365 má elegantní design, který sedne k vašemu stylu. Má magnetickou klopu a vzadu najdete kapsu se zipem. Je vyrobená z materiálu, který obsahuje směs alespoň 75 % recyklovaných vláken.

549 Kč
-15%

Městský batoh O’Neill BOARDER si oblíbíte díky jeho prostornosti a stylovému designu. Batoh má dvě hlavní kapsy na zip, dvě postranní síťované vhodné na uložení lahve a jednu menší přední, do kterých se vám vejde vše potřebné. Jeho velikost si můžete upravovat pomocí nastavitelných ramenních popruhů. Batohu nechybí ani praktické poutko pro snazší přenášení.

849 Kč

Batoh Osprey DAYLITE CINCH vznikl na základě populárního batohu Daylite, doplněného o vrchní stahovací zavírání, které usnadní přístup k věcem uvnitř batohu. Má kapsu na hydrovak a kapsu na zip na veškeré nezbytnosti. Hodit se bude jak při nejnutnějších pochůzkách, tak na jednodenní túry nebo když se rozhodnete strávit slunečné odpoledne na pláži. Je vyroben z kvalitních recyklovaných materiálů s certifikátem bluesign®.

1 099 Kč
Máme v nabídce od značky 2117

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč
-40%

Pánské lyžařské kalhoty 2117 TYBBLE MEN´S PANT jsou vyrobeny z větruvzdorného, nepromokavého a rychleschnoucího materiálu. Kalhoty mají klasické zapínaní na zip, suchý zip a dva druky, mají volný střih. Ve zvýšeném pase najdete dostatečně široká poutka pro případný pásek a také možnost stáhnutí suchým zipem. Na přední straně jsou dvě hlavní kapsy na zip, další dvě kapsy najdete v oblasti boků a dvě kapsy na zip a suchý zip vzadu. Nohavice jsou opatřeny sněžnými manžetami, díky tomu pod ně nevniká sníh.

1 599 Kč

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč
-11%

Městský batoh 2117 STEVIK 20L je univerzální a stylový batoh se širokou škálou využití. Hodí se do školy, práce, ale i na plánované výlety či spontánní akce. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit, díky praktickým poutkům s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Díky menší kapse vpředu budete mít drobnější věcí hned po ruce.

799 Kč
-22%

Prostorný a stylový batoh 2117 LAXHALL. Disponuje množstvím kapes včetně prostoru na notebook. Má bederní pás a kožené doplňky. Ideální do města, práce i do školy.

1 399 Kč
-22%

Prostorný a stylový batoh 2117 LAXHALL. Disponuje množstvím kapes včetně prostoru na notebook. Má bederní pás a kožené doplňky. Ideální do města, práce i do školy.

1 399 Kč

Střední městský batoh 2117 STEVIK 20 L. Univerzální a stylový batoh nabízí širokou škálu využití, hodí se do školy nebo práce také na plánované výlety i spontánní akce. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit, díky praktickým poutkům s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Do menší přední kapsy můžete naskládat mobil, klíče a ostatní drobnosti, ať je máte ihned po ruce. Pokud zvolíte barevnou variantu batohu, nejenom že podtrhnete svůj styl, ale zároveň zvýšíte svoji bezpečnost lepší viditelností pro okolí.

599 Kč
-40%

Pánské lyžařské kalhoty 2117 LANA s hřejivou výplní z vlny. Mají odnímatelné šle a nastavitelný pas, takže vám skvěle padnou. Díky ventilačním zipům si také můžete regulovat vaši tělesnou teplotu.

2 399 Kč