www.sportwings.cz

2117 BACKPACK 30L Městský rolovací batoh, šedá, velikost

Ve slevě produkt 2117 BACKPACK 30L Městský rolovací batoh, šedá, velikost od našeho výrobce 2117 můžete nakoupit tady a teď právě v bezva akci. Zrovna nyní za cenu 999 Kč.
EAN: 7312591142254
2117 BACKPACK 30L Městský rolovací batoh
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
999

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

Další zboží z kategorie Batohy

Peněženka Umbro CYPHER WALLET do které se vám pohodlně vejdou peníze i platební karty. Jistě oceníte kapsu na mince uzavíratelnou zipem, tak i sportovní vzhled peněženky.

169 Kč

Tento batoh značky Columbia TANDEM TRAIL 16 L je pozoruhodně lehký ve své konstrukci. Prodyšné ramenní popruhy a polstrovaný zadní panel přispívají k celkovému pohodlí. Navzdory své kompaktní velikosti je tento batoh vyroben pro treking: pojme dvě lahve s vodou, je vybaven systémem předního bungee stahování, s možností připevnění trekingových holí a přizpůsobitelným hrudním popruhem.

1 049 Kč

Crossover taška Converse TRANSITION SLING je lehká odolná taška přes rameno s přihrádkou na nezbytnosti během dne – telefon, peněženka, klíče – a přední kapsou na zip na menší předměty. Díky nastavitelnému ramennímu popruhu se dá libovolně nastavit.

890 Kč
-10%

Plážová taška Spokey ACAPULCO SEA je nepostradatelným společníkem na letní výlety. Zabalit do ní můžete vše, co budete chtít zanechat studené. Do kapes na přední straně uložíte věci, které je třeba mít rychle dostupné. Do tašky ve tvaru loďky, kterou známe z tašek typu shopper bag, vše pohodlně nabalíte. Dlouhé uši umožňují nosit tašku přes rameno. Izolační vrstva pomáhá udržovat nízkou teplotu produktů, a to i po dobu několika hodin.

179 Kč

Jít cestou prověřeného designu a kvalitního zpracování z kůže je předpokladem pro spokojený nošení. A pokud byste navíc díky počtu věrnostních kartiček mohla vykládat budoucnost, asi už není co řešit. Vuch VERDI to s vámi potáhne roky, pojme všechny cennosti a neomrzí ani styl.

1 099 Kč
-37%

Víceúčelový dětský batoh Lewro DINO 12 s jednoduchým zádovým systémem. Díky reflexním prvkům bude vaše dítě vidět i za snížené viditelnosti.

249 Kč

Dámský moderní batoh Loap ISLA se hodí především do města, na nošení do práce a školy nebo na menší nákup. Můžete s ním ale vyrazit i na výlet. Plní se vrchem, dá se rychle a snadno srolovat a poté zacvaknout na sponu. Nahoře má pohodlné textilní držadlo. Kromě hlavní kapsy je batoh vybaven ještě jednou vnější postranní kapsou a další kapsu má uvnitř. Péče o batoh je jednoduchá, stačí ho omýt mýdlem a otřít vlhkým hadříkem nebo houbičkou.

1 199 Kč

Pevná cestovní taška THULE CHASM M 70 L je odolná vůči povětrnostním vlivům s odnímatelnými ramenními popruhy a mimořádně širokým víkem.

4 099 Kč
Máme v nabídce od značky 2117

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč
-11%

Městský batoh 2117 STEVIK 20L je univerzální a stylový batoh se širokou škálou využití. Hodí se do školy, práce, ale i na plánované výlety či spontánní akce. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit, díky praktickým poutkům s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Díky menší kapse vpředu budete mít drobnější věcí hned po ruce.

799 Kč
-40%

Pánské lyžařské kalhoty 2117 TYBBLE MEN´S PANT jsou vyrobeny z větruvzdorného, nepromokavého a rychleschnoucího materiálu. Kalhoty mají klasické zapínaní na zip, suchý zip a dva druky, mají volný střih. Ve zvýšeném pase najdete dostatečně široká poutka pro případný pásek a také možnost stáhnutí suchým zipem. Na přední straně jsou dvě hlavní kapsy na zip, další dvě kapsy najdete v oblasti boků a dvě kapsy na zip a suchý zip vzadu. Nohavice jsou opatřeny sněžnými manžetami, díky tomu pod ně nevniká sníh.

1 599 Kč
-22%

Prostorný a stylový batoh 2117 LAXHALL. Disponuje množstvím kapes včetně prostoru na notebook. Má bederní pás a kožené doplňky. Ideální do města, práce i do školy.

1 399 Kč
-35%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM s množstvím praktických kapes a s protisněhovými manžetami. Jsou ideální na lyže a díky kšandám navíc nebudou padat a vy si tak můžete na plno užít lyžování.

899 Kč

Střední městský batoh 2117 STEVIK 20 L. Univerzální a stylový batoh nabízí širokou škálu využití, hodí se do školy nebo práce také na plánované výlety i spontánní akce. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit, díky praktickým poutkům s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Do menší přední kapsy můžete naskládat mobil, klíče a ostatní drobnosti, ať je máte ihned po ruce. Pokud zvolíte barevnou variantu batohu, nejenom že podtrhnete svůj styl, ale zároveň zvýšíte svoji bezpečnost lepší viditelností pro okolí.

599 Kč
-33%

Stylový batoh 2117 STEVIK 20 v moderním provedení a velkým množstvím propracovaných detailů. Batoh se hodí jak do školy, tak na výlety do přírody. Jistě oceníte prostornou hlavní kapsu a malou přední kapsu na drobnosti, které budete mít hned na dosah. Hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad.

599 Kč
-26%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM ve stylovém provedení a se skvělou funkčností. Důležité švy jsou podlepeny tak, aby nepronikla voda na tělo a díky vysoké voděodolnosti a prodyšnosti budou příjemné i po dlouhé lyžovačce.

1 099 Kč