www.sportwings.cz

2117 STEVIK 20 Stylový batoh, tmavě modrá, velikost

Tento žádaný produkt 2117 STEVIK 20 Stylový batoh, tmavě modrá, velikost od známého dodavatele 2117 můžete sehnat v naší nabídce výhodně! Aktuálně výhodně za 599 Kč.
EAN: 7312599027058
2117 STEVIK 20 Stylový batoh
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
599 899 Kč Sleva -33%

Stylový batoh 2117 STEVIK 20 v moderním provedení a velkým množstvím propracovaných detailů. Batoh se hodí jak do školy, tak na výlety do přírody. Jistě oceníte prostornou hlavní kapsu a malou přední kapsu na drobnosti, které budete mít hned na dosah. Hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad.

Další zboží z kategorie Batohy

Pánská peněženka Vuch RAGNAR nabízí jen to nezbytné a nic navíc. Díky tomu je lehká a tenká. Má uzavíratelnou kapsu na drobné, dvě kapsy na bankovky a několik přihrádek na karty.

599 Kč

Praktický batoh O’Neill PRESIDENT s velkou hlavní kapsou na dvoucestný zip, vnitřním prostorem pro notebook i formát A4 a spoustou dalších kapes bude stylovým i praktickým společníkem pro každodenní nošení do školy, do práce ale i na výlety do kopců. Vyraz za dobrodružstvím stylově a prakticky vybaven.

1 499 Kč

KESTREL 68 je turistický batoh od značky Osprey, ideální pro outdoorové profesionály i cestovatele, kteří si zamilovali poznávání nových míst jen s batohem na zádech. Díky objemu 68 litrů do něj sbalíte vše potřebné na vícedenní vysokohorskou expedici i několikatýdenní backpacking po jihovýchodní Asii. Do hlavního prostoru se dostanete nejen vrchem, ale i přes zip ve tvaru U po obvodu předního panelu, což usnadňuje organizaci věcí a vybavení i hledání toho, co zrovna potřebujete. Batoh nabízí dostatek úložného prostoru uvnitř i zvenku – třeba nastavitelný vrchlík s vnitřní a vnější kapsou, strečovou přední kapsu, síťované boční kapsy nebo kapsy na bederním pásu. Nechybí ani popruhy k připevnění trekových holí nebo cepínů a poutka k připnutí materiálu a vybavení. Batoh je vyroben z pevných, udržitelných materiálů, které zvládnou i hrubší zacházení a jsou ošetřeny vodoodpudivou DWR úpravu.

6 299 Kč

Dámská peněženka Vuch ALTESEE nabízí výrazný motiv, který vám díky digitálnímu printu vydrží pěkně dlouho, a tak se můžete s touhle krásnou peněženkou zdobit roky a roky. Uvnitř je dostatek prostoru na bankovky a účtenky, uzavíratelná kapsa na mince a prostor až pro osm karet.

649 Kč

Dámská taška Roxy ANTI BAD VIBES PRINTED je krásná a prostorná taška, která má spostu možností využití. Ať už jako každodenní taška do práce, tak třeba i k vodě.

749 Kč

Nosítko pro děti MoniLu UNI PEACOCK LILAC v nádherném designu pavích pírek v elegantní fialové. Ergonomické nosítko, které roste s vaším dítětem od dvou měsíců do tří let, velmi snadno se nastavuje. Maximální bezpečnost při nošení zaručuje trojitý systém zabezpečení spony na bederním pásu. Slintáčky na nosítko a přepravní taška jsou v ceně.

4 190 Kč

Leki DRINKBELT THERMO 0,75l je izolační bidon na nápoje, který chrání před zamrznutím a udržuje nápoje teplé až čtyři hodiny.

790 Kč

Pánský batoh Billabong COMMAND STASH je vhodný na školní dny nebo na výlety. Má spoustu kapes, hezký design a logo značky vepředu.

1 349 Kč
Máme v nabídce od značky 2117

Prostorný a stylový batoh 2117 LAXHALL. Disponuje množstvím kapes včetně prostoru na notebook. Má bederní pás a kožené doplňky. Ideální do města, práce i do školy.

1 399 Kč

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM ve stylovém provedení a se skvělou funkčností. Důležité švy jsou podlepeny tak, aby nepronikla voda na tělo a díky vysoké voděodolnosti a prodyšnosti budou příjemné i po dlouhé lyžovačce.

1 099 Kč

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč
-20%

Velký městský batoh 2117 STEVIK 27L nabízí širokou škálu využití. Hodí se do školy, do práce i na plánované výlety nebo spontánní akce. Je zde integrovaný samostatný oddíl na váš notebook. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit, díky praktickým poutkům s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad.

799 Kč
-41%

Moderní batoh 2117 STEVIK 15 ve stylovém provedení a velkým množstvím propracovaných detailů. Batoh se hodí jak do školy, tak na výlety do přírody. Jistě oceníte prostornou hlavní kapsu a malou přední kapsu na drobnosti, které budete mít hned na dosah. Hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Pokud zvolíte barevnou variantu batohu, která skvěle doplní váš styl, ale zároveň zvýšíte svoji bezpečnost, díky lepší viditelností pro okolí.

499 Kč
-25%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM s množstvím praktických kapes a s protisněhovými manžetami. Jsou ideální na lyže a díky kšandám navíc nebudou padat a vy si tak můžete na plno užít lyžování.

899 Kč
-55%

Pánské lehké lyžařské kalhoty 2117 LIDEN. Jsou zateplené vlnou Merino a mají ripstop tkaninu. Ripstop je vysoce pevná látka, utkána do jemně viditelné čtvercové struktury, působí tak protizátrhově. Funkční a stylová verze lyžařských kalhot.

1 199 Kč

Zimní sofshellové kalhoty 2117 BALEBO vhodné nejen na turistiku, ale i pro mnoho dalších zimních aktivit. -Jsou zateplené jemným fleecem, mají praktické kapsy i zipy na nohavicích.

1 299 Kč