www.sportwings.cz

2117 STEVIK 20L Městský batoh, béžová, veľkosť UNI

Tento zlevněný produkt 2117 STEVIK 20L Městský batoh, béžová, veľkosť UNI od dodavatele kvalitních produktů 2117 můžete sehnat tady a teď za skvělou cenu. Nyní získáte od 799 Kč.
EAN: 7312590549375
2117 STEVIK 20L Městský batoh
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
799 899 Kč Sleva -11%

Městský batoh 2117 STEVIK 20L je univerzální a stylový batoh se širokou škálou využití. Hodí se do školy, práce, ale i na plánované výlety či spontánní akce. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit, díky praktickým poutkům s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Díky menší kapse vpředu budete mít drobnější věcí hned po ruce.

Další zboží z kategorie Batohy
-11%

Batoh Caterpillar THE PROJECT je skvělý společník pro vaše každodenní projekty! Batoh je vybaven nastavitelným hrudním pásem, polstrovanou přihrádkou na tablet, dvěma bočními síťovanými kapsami, přední kapsou na zip a pohodlnými polstrovanými ramenními popruhy. Praktický a stylový batůžek pro každodenní použití!

799 Kč

Tento praktický batoh O’Neill WEDGE ti určitě nesmí chybět. Je totiž vyrobený z kvalitního materiálu, má ideální tvar a množství úložného prostoru. Nabízí jednu hlavní kapsu na zip s vnitřním prostorem pro notebook a jednu přední menší kapsu na zip pro uložení drobností. Samozřejmostí jsou nastavitelné a polstrované ramenní popruhy a horní rukojeť pro snadné nošení i v ruce. Přední stranu zdobí nášivka O’Neill.

1 599 Kč

Sportovní batoh Puma INDIVDUAL RISE BACKPACK, který se hodí zejména na fotbal, ale jistě ho využijete i na jiné sporty. atoh má hlavní kapsu na zip a nastavitelné ramenní popruhy.

799 Kč

KESTREL 68 je turistický batoh od značky Osprey, ideální pro outdoorové profesionály i cestovatele, kteří si zamilovali poznávání nových míst jen s batohem na zádech. Díky objemu 68 litrů do něj sbalíte vše potřebné na vícedenní vysokohorskou expedici i několikatýdenní backpacking po jihovýchodní Asii. Do hlavního prostoru se dostanete nejen vrchem, ale i přes zip ve tvaru U po obvodu předního panelu, což usnadňuje organizaci věcí a vybavení i hledání toho, co zrovna potřebujete. Batoh nabízí dostatek úložného prostoru uvnitř i zvenku – třeba nastavitelný vrchlík s vnitřní a vnější kapsou, strečovou přední kapsu, síťované boční kapsy nebo kapsy na bederním pásu. Nechybí ani popruhy k připevnění trekových holí nebo cepínů a poutka k připnutí materiálu a vybavení. Batoh je vyroben z pevných, udržitelných materiálů, které zvládnou i hrubší zacházení a jsou ošetřeny vodoodpudivou DWR úpravu.

6 299 Kč

Palsar7 CESTOVNÍ KOSMETICKÁ SADA S DÁVKOVAČI 7KS vhodná na všechny vaše cesty! Do malých lahviček můžete přelít vaše oblíbené produkty a můžete je mít při cestování vždy po ruce.

125 Kč

Tento batoh značky Columbia TANDEM TRAIL 16 L je pozoruhodně lehký ve své konstrukci. Prodyšné ramenní popruhy a polstrovaný zadní panel přispívají k celkovému pohodlí. Navzdory své kompaktní velikosti je tento batoh vyroben pro treking: pojme dvě lahve s vodou, je vybaven systémem předního bungee stahování, s možností připevnění trekingových holí a přizpůsobitelným hrudním popruhem.

1 049 Kč

Ledvinky byly hitem v 80. a 90. letech a jsou velkým hitem i dnes. Není taky divu, když jsou stylové, praktické a nezapřou v sobě šmrnc. Pokud máte pocit, že minimálně jednu ledvinku musíte mít, pořiďte si Vuch REMUS.

549 Kč

Batohy Walker FLOW jsou lehké, praktické, z kvalitních a vysoce odolných materiálů a špičkově zpracované. Jednotlivé funkční prvky outdoorového batohu i jeho designové zpracování vychází vstříc i těm nejnáročnějším uživatelům. Polstrování na zádech zaručuje pohodlné nošení a pomáhá i cirkulaci vzduchu. Samozřejmostí jsou anatomicky tvarované popruhy, které jsou navíc prodyšné, výškově nastavitelný hrudní popruh a boční kompresní popruhy. Díky všem těmto prvkům je možné zátěž na záda rovnoměrně rozložit a dosáhnout žádoucí stability. Vedle vašich zdravých zad nám na srdci leží i ochrana obsahu, který v batohu nosíte. Pro jeho výrobu jsme proto použili vysoce kvalitní a odolné materiály, které vynikají mimořádnou hustotou vláken a otěruvzdorností. Batoh je z 50 % tvořen recyklovaným polyesterem vyrobeným z recyklovaných PET lahví.

799 Kč
Máme v nabídce od značky 2117
-35%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM s množstvím praktických kapes a s protisněhovými manžetami. Jsou ideální na lyže a díky kšandám navíc nebudou padat a vy si tak můžete na plno užít lyžování.

899 Kč
-22%

Prostorný a stylový batoh 2117 LAXHALL. Disponuje množstvím kapes včetně prostoru na notebook. Má bederní pás a kožené doplňky. Ideální do města, práce i do školy.

1 399 Kč

Střední městský batoh 2117 STEVIK 20 L. Univerzální a stylový batoh nabízí širokou škálu využití, hodí se do školy nebo práce také na plánované výlety i spontánní akce. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit, díky praktickým poutkům s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Do menší přední kapsy můžete naskládat mobil, klíče a ostatní drobnosti, ať je máte ihned po ruce. Pokud zvolíte barevnou variantu batohu, nejenom že podtrhnete svůj styl, ale zároveň zvýšíte svoji bezpečnost lepší viditelností pro okolí.

599 Kč

Moderní batoh 2117 STEVIK 15 ve stylovém provedení a velkým množstvím propracovaných detailů. Batoh se hodí jak do školy, tak na výlety do přírody. Jistě oceníte prostornou hlavní kapsu a malou přední kapsu na drobnosti, které budete mít hned na dosah. Hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Pokud zvolíte barevnou variantu batohu, která skvěle doplní váš styl, ale zároveň zvýšíte svoji bezpečnost, díky lepší viditelností pro okolí.

499 Kč

Cestovní taška 2117 DUFFEL BAG 40L je voděodolná sportovní taška a batoh v jednom, ideální na trénink či víkendový pobyt.

1 299 Kč

Zimní sofshellové kalhoty 2117 BALEBO vhodné nejen na turistiku, ale i pro mnoho dalších zimních aktivit. -Jsou zateplené jemným fleecem, mají praktické kapsy i zipy na nohavicích.

1 899 Kč
-50%

Dámské lyžařské kalhoty 2117 GARDET v jemném dámském designu. Mají zipy na nohavicích pro snadné obouvání lyžáků a nastavitelný pas. Jsou skvěle zatepleny a odolají i pár vyválení se ve sněhu nebo sněhovým přeháňkám.

1 599 Kč
-15%

Dětská lyžařská bunda 2117 LILLHEM JUNIOR´S JACKET je vyrobena z větruodolného a voděodolného materiálu. Má prodyšnou membránu s vodním sloupcem 10 000 mm a podlepené hlavní švy. Stylové a praktické šikmé zapínání jí dodává patřičný šmrnc. Vpředu má jednu kapsu na suchý zip a na rukávu kapsičku na skipas. Rukávy jsou zakončeny elastickými manžetami.

1 699 Kč