www.sportwings.cz

2117 BALEBO Dámské sofshellové kalhoty, černá, velikost S

Exkluzivní produkt 2117 BALEBO Dámské sofshellové kalhoty, černá, velikost S od našeho předního výrobce 2117 máte možnost získat zde teď za outletovou cenu! Ve skvělé akci za 1 899 Kč.
EAN: 7312590418985
2117 BALEBO Dámské sofshellové kalhoty
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
1 899 2 199 Kč Sleva -13%

Zimní sofshellové kalhoty 2117 BALEBO vhodné nejen na turistiku, ale i pro mnoho dalších zimních aktivit. -Jsou zateplené jemným fleecem, mají praktické kapsy i zipy na nohavicích.

Další zboží z kategorie Kalhoty

Pánské tepláky Loap EDOL jsou perfektní pro nošení na doma i lehčí volnočasové aktivity. Jsou ušity v klasickém střihu tak, aby skvěle padly na každou postavu. Materiál z polyesteru a bavlny poskytuje pohodlí, zároveň se méně mačká a rychleji schne. Elastický pas je doplněn stahováním na tkaničku, nohavice jsou ponechány volné, bez stahování i nápletu.

899 Kč
-38%

Pánské softshellové kalhoty s membránou ALPINE PRO SODOB využijete při mnoha volnočasových aktivitách v přírodě i na horských túrách. Kalhoty polopřiléhavého střihu jsou vyrobeny z materiálu SOFT-SHELL, který je nepromokavý, prodyšný, rychleschnoucí a také příjemně pružný. Kalhoty vás navíc ochrání proti větru. Reflexní potisk na předním dílu a 2 praktické kapsy jsou též součástí výrobku. Anatomický střih je samozřejmostí.

1 099 Kč
-20%

Dámské tepláky Under Armour RIVAL TERRY PRINT JOGGER jsou vyrobeny z velmi měkké, lehké froté tkaniny s kartáčovaným vnitřkem pro větší teplo. Využitý materiál skvěle odvádí pot a velmi rychle schne. Technologie 4-Way Stretch umožňuje lepší pohyb v každém směru a široký elastický pas s vnější stahovací šňůrkou zajistí maximální komfort při nošení.

1 199 Kč
-28%

Pánské běžecké kalhoty Craft PRO HYPERVENT PANTS M v moderním střihu se zužujícími se nohavicemi. Laserově řezané ventilační otvory pro maximální prodyšnost a odvod přebytečného tepla.

1 899 Kč
-21%

Dámské kalhoty EXPANDER WARM LADY jsou ideální volbou pro aktivní ženy, které hledají funkční a pohodlné kalhoty pro zimní dobrodružství. Díky technologii DWR BIONIC FINISH® ECO, která neobsahuje sloučeniny PFC, jsou kalhoty nepromokavé a poskytují ochranu proti vlhkosti a dešti. Materiál ACTIVE FLEX použitý při jejich výrobě zaručuje vynikající pružnost, která umožňuje volnost pohybu při fyzických aktivitách. Kalhoty jsou navíc dobře prodyšné, pomáhají tak regulovat tělesnou teplotu a zabraňují přehřátí. Jsou vybaveny několika kapsami s voděodolnými zipy SAB, na komponenty byly využity recyklované materiály.

2 599 Kč
-70%

Pánské sportovní legíny adidas TECHFIT TIGHT mají kompresní střih, který vám zpevní svaly při každém pohybu. Díky elastickému pasu se skvěle přizpůsobí každé postavě a perfektně drží na místě. Savý materiál AEROREADY a panely ze síťoviny odvedou pot od těla, takže se můžete plně soustředit na svůj maximální výkon.

299 Kč
-19%

V dámských nepromokavých kalhotách adidas GTX PACLITE P můžete podnikat pěší túry i za nepříznivého počasí. Žádný déšť nemůže překazit vaše plány. Jsou vyrobené z prodyšného voděodolného materiálu GORE-TEX Paclite. Díky tříčtvrtečním bočním zipům je snadno převléknete i přes kotníkové boty.

3 799 Kč
-10%

Pánské lyžařské kalhoty TRIMM RIDER vám díky perfektnímu tvarování skvěle padnou. Nastavitelný obvod pasu a odnímatelné šle vám zaručí maximální pohodlí z nošení. Hodí se do kompletu s bundami Trimm.

3 590 Kč
Máme v nabídce od značky 2117
-39%

Pánská lyžařská bunda 2117 TYBBLE MEN´S JACKET s výbornými větru a voděodolnými vlastnostmi a dobrou prodyšností. Má podlepené švy na exponovaných místech. To zajišťuje optimální ochranu před povětrnostními vlivy. Bunda kombinuje elegantní design anoraku s celopropínacím zipem na pravé straně. To vám dává vzhled a dojem anoraku, ale s praktičností tradiční bundy na zip. Na límci je také krátký zip pro lepší ventilaci. Pro optimální střih má bunda stahovací pas, suchý zip na koncích rukávů, měkké návleky na zápěstí s otvory pro palce, dále kapuci se stahovací šňůrkou. Anorak má spoustu praktických kapes. Dvě klokaní kapsy na zip jsou na břiše a na pravé horní paži je kapsa na suchý zip. Na levém rukávu najdete kapsu na skipas a na vnitřní straně je bunda vybavena kapsou na zip s vývodem pro kabel. Posledním dobře promyšleným detailem je odnímatelný sněhový pás, který lze v případě potřeby odepnout.

2 299 Kč
-26%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM ve stylovém provedení a se skvělou funkčností. Důležité švy jsou podlepeny tak, aby nepronikla voda na tělo a díky vysoké voděodolnosti a prodyšnosti budou příjemné i po dlouhé lyžovačce.

1 099 Kč

Cestovní taška 2117 DUFFEL BAG 87L je voděodolná sportovní taška a batoh v jednom, ideální na trénink či víkendový pobyt.

1 599 Kč
-35%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM s množstvím praktických kapes a s protisněhovými manžetami. Jsou ideální na lyže a díky kšandám navíc nebudou padat a vy si tak můžete na plno užít lyžování.

899 Kč

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč
-15%

Dětská lyžařská bunda 2117 LILLHEM JUNIOR´S JACKET je vyrobena z větruodolného a voděodolného materiálu. Má prodyšnou membránu s vodním sloupcem 10 000 mm a podlepené hlavní švy. Stylové a praktické šikmé zapínání jí dodává patřičný šmrnc. Vpředu má jednu kapsu na suchý zip a na rukávu kapsičku na skipas. Rukávy jsou zakončeny elastickými manžetami.

1 699 Kč
-41%

Univerzální a stylový batoh od značky 2117 STEVIK 15L nabízí širokou škálu využití. Hodí se svou velikostí na výlety nebo pro děti. Tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit. Málokterý batoh vám to umožní, ale právě tento má našitá praktická poutka s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Do menší přední kapsy můžete naskládat mobil, klíče a ostatní drobnosti, ať je máte ihned po ruce. Jakmile jednou batoh vyzkoušíte, nebudete ho chtít sundat.

499 Kč
-25%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM s množstvím praktických kapes a s protisněhovými manžetami. Jsou ideální na lyže a díky kšandám navíc nebudou padat a vy si tak můžete na plno užít lyžování.

899 Kč