www.sportwings.cz

2117 LILLHEM Dětské lyžařské kalhoty, černá, veľkosť 152

Žádaný výrobek 2117 LILLHEM Dětské lyžařské kalhoty, černá, veľkosť 152 od skvělé značky 2117 jednoduše můžete sehnat momentálně na našich stránkách za super peníze. Výhodně za skvělou cenu 899 Kč.
2117 LILLHEM Dětské lyžařské kalhoty
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
899 1 199 Kč Sleva -25%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM s množstvím praktických kapes a s protisněhovými manžetami. Jsou ideální na lyže a díky kšandám navíc nebudou padat a vy si tak můžete na plno užít lyžování.

Další zboží z kategorie Sjezdové lyžování
-36%

Skvělá volba pro středně pokročilé lyžaře, kteří u svých lyžařských bot upřednostňují komfort, teplo a pohodlí. Model Tecnica MACH SPORT 90 HV GW je ideální pro lyžaře s velkou nohou a postavou. Vnitřní botička Comfort, navržená s anatomickým středním objemem a 100 mm širokým kopytem, zlepšuje cirkulaci vzduchu pro optimální teplo a výkon. V případě potřeby můžete přidat osobní přizpůsobení pomocí systému Tecnica C.A.S. a vyřešit tak další problémy s padnutím. Dvojité přezky Quick-Instep a Lift-Lock umožňují snadné nazouvání a vyzouvání a flexe 90 je šetrná pro celodenní pohodlí na horách.

3 499 Kč
-20%

Sjezdová lyže Elan ACE SL FUSION X + EMX 11.0 GW je závodní vůz, který nechává dostatek paliva v nádrži pro to, abyste si carving mohli užívat po celý den. Jsou vhodné pro pokročilé lyžaře na upravené sjezdovky.

18 999 Kč
-7%

Boty Rossignol HI-SPEED 80 HV jsou skvělé pro sportovně-rekreační lyžaře. S Flexí 80 bota je ideální pro lyžaře kteří preferují sportovní ale opravdu pohodlné boty širšího tvaru 102mm. S využitím generativního designu a špičkových materiálů zkonstruovali skořepinu boty pro maximální přenos energie a perfektní ovládání v každém oblouku. Nastavitelný flex vám umožní přizpůsobit charakter a odezvu boty tak, aby odpovídala vašemu lyžování. Předtvarovaná vnitřní botička udržuje nohy v teple ve vlhkých a chladných podmínkách a maximalizuje pohodlí díky tepelně tvarovatelnému materiálu který se přizpůsobí vašemu chodidlu.

5 999 Kč
-18%

Juniorské sjezdové lyže Head SUPERSHAPE JRS+JRS 7.5 GW jsou určeny na sjezdovky a nabízí snadné ovládání. Znamená to rychlé a snadné učení. Dětem, které již znají základy lyžování, pomáhají zdokonalit jejich dovednosti. Díky své stabilitě zajišťují rovnováhu a kontrolu i ve vysoké rychlosti. Odolná svrchní vrstva je navržena pro tvrdé nárazy a lyže je díky ní ideální na sjezdovku pro každého, kdo chce s nadšením neustále procvičovat svůj lyžařský um.

5 999 Kč
-20%

Chlapecké lyžařské kalhoty TRIMM SATO PANTS JR z funkčního technického materiálu ve výrazných barevných variantách, které v kombinaci s reflexními prvky zvyšují bezpečnost na sjezdovce. Barevně se skvěle doplňují do kombinace s bundou SATO JR. Kalhoty jsou vybavené sněhovou manžetou a odnímatelnými šlemi.

1 199 Kč

Stylový látkový kryt zorníku pro lyžařské helmy Laceto, který vám pomůže ochránit jej před poškrábáním. Díky elastické gumičce je nasazení velice snadné. Velikost umožňuje COVER snadno schovat do kapsy. Navíc materiál krytky je ideální i pro čištění brýlí.

149 Kč
-33%

Lyžařské brýle Shred NASTIFY. Úprava zorníků, která vylepšuje kontrast a rozlišení obrazu za každého počasí a světelných podmínek. Brýle navržené a zkonstruované tak, aby maximalizovaly vaše zorné pole.

1 999 Kč

Sportovní dámské lyžařské hole Arcore WSP 2.1 mají ergonomicky tvarovanou rukojeť s polstrovaným a délkově nastavitelným poutkem. Pro ještě větší komfort jsou pro ženy navrženy v atraktivním designu.

399 Kč
Máme v nabídce od značky 2117
-39%

Pánská lyžařská bunda 2117 TYBBLE MEN´S JACKET s výbornými větru a voděodolnými vlastnostmi a dobrou prodyšností. Má podlepené švy na exponovaných místech. To zajišťuje optimální ochranu před povětrnostními vlivy. Bunda kombinuje elegantní design anoraku s celopropínacím zipem na pravé straně. To vám dává vzhled a dojem anoraku, ale s praktičností tradiční bundy na zip. Na límci je také krátký zip pro lepší ventilaci. Pro optimální střih má bunda stahovací pas, suchý zip na koncích rukávů, měkké návleky na zápěstí s otvory pro palce, dále kapuci se stahovací šňůrkou. Anorak má spoustu praktických kapes. Dvě klokaní kapsy na zip jsou na břiše a na pravé horní paži je kapsa na suchý zip. Na levém rukávu najdete kapsu na skipas a na vnitřní straně je bunda vybavena kapsou na zip s vývodem pro kabel. Posledním dobře promyšleným detailem je odnímatelný sněhový pás, který lze v případě potřeby odepnout.

2 299 Kč
-41%

Moderní batoh 2117 STEVIK 15 ve stylovém provedení a velkým množstvím propracovaných detailů. Batoh se hodí jak do školy, tak na výlety do přírody. Jistě oceníte prostornou hlavní kapsu a malou přední kapsu na drobnosti, které budete mít hned na dosah. Hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Pokud zvolíte barevnou variantu batohu, která skvěle doplní váš styl, ale zároveň zvýšíte svoji bezpečnost, díky lepší viditelností pro okolí.

499 Kč

Zimní sofshellové kalhoty 2117 BALEBO vhodné nejen na turistiku, ale i pro mnoho dalších zimních aktivit. -Jsou zateplené jemným fleecem, mají praktické kapsy i zipy na nohavicích.

1 299 Kč

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM ve stylovém provedení a se skvělou funkčností. Důležité švy jsou podlepeny tak, aby nepronikla voda na tělo a díky vysoké voděodolnosti a prodyšnosti budou příjemné i po dlouhé lyžovačce.

1 099 Kč

Prostorný a stylový batoh 2117 LAXHALL. Disponuje množstvím kapes včetně prostoru na notebook. Má bederní pás a kožené doplňky. Ideální do města, práce i do školy.

1 399 Kč
-5%

Dětská zateplená lyžařská bunda 2117 TÄLLBERG se skvěle hodí na zimní aktivity. Díky výbornému technickému střihu nabízí maximální volnost pohybu. Má velmi dobré funkční vlastnosti. Je částečně vyrobena z recyklovaného materiálu. Díky kapse na skipas na levém rukávu, si vaše děti užijí lyžování ještě víc.

1 899 Kč

Dětská zateplená lyžařská bunda 2117 TÄLLBERG se skvěle hodí na zimní aktivity. Díky výbornému technickému střihu nabízí maximální volnost pohybu. Má velmi dobré funkční vlastnosti. Je částečně vyrobena z recyklovaného materiálu. Díky kapse na skipas na levém rukávu, si vaše děti užijí lyžování ještě víc.

1 099 Kč
-11%

Městský batoh 2117 STEVIK 20L je univerzální a stylový batoh se širokou škálou využití. Hodí se do školy, práce, ale i na plánované výlety či spontánní akce. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit, díky praktickým poutkům s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Díky menší kapse vpředu budete mít drobnější věcí hned po ruce.

799 Kč