www.sportwings.cz

2117 BALEBO Pánské sofshellové kalhoty, černá, velikost

Tento unikátní produkt 2117 BALEBO Pánské sofshellové kalhoty, černá, velikost od známého dodavatele 2117 jednoduše najdete aktuálně na našich stránkách skutečně výhodně. Právě teď jen za 1 299 Kč.
EAN: 7312590415618
2117 BALEBO Pánské sofshellové kalhoty
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
1 299

Zimní sofshellové kalhoty 2117 BALEBO vhodné nejen na turistiku, ale i pro mnoho dalších zimních aktivit. -Jsou zateplené jemným fleecem, mají praktické kapsy i zipy na nohavicích.

Další zboží z kategorie Kalhoty

Dětské zateplené kalhoty Umbro ADLAI. Šusťákové kalhoty, zateplené fleecem. Mají elastický pas, anatomicky tvarovaná kolena i reflexní prvky.

549 Kč
-30%

Dámské lyžařské kalhoty Hannah AWAKE II jsou vylepšeným následovníkem loňského oblíbeného modelu. Sportovní střih a anatomicky tvarovaná kolena vás nebudou omezovat při vašich sportovních výkonech na svahu. Díky mikroporézní polyurethanové membráně Resstex 10 000, která si zachovává vyvážený poměr nepromokavosti a prodyšnosti, vás nerozhodí ani déšť, ani mokrý sníh. Výplň Duratherm Classic poskytuje dostatečný tepelný komfort i za vlhka. DWR povrchová vodoodpudivá úprava a podlepené hlavní švy ještě doplňují celkovou ochranu proti vlhku. Kalhoty skvěle sedí a zvýšený sed ochrání vaše záda. Obvod pasu si snadno upravíte pomocí pásku s gumou na suché zipy a šle se dají odepnout. Rozparek na zip v dolní části nohavice a sněhová manžeta v nohavici jsou lyžařskou samozřejmostí, stejně jako hlavní kapsy na zip. Kapsy na zadní části společně s atraktivními barvami dodávají těmto lyžařským kalhotám moderní vzhled.

1 949 Kč

Pánské plátěné kalhoty Quiksilver DNA BEACH jsou kalhoty pro volný čas, volného střihu a z prodyšného materiálu. Velikost si můžete uzpůsobit pomocí stahovací šňůrky.

1 649 Kč
-25%

Pánské běžkařské elastické kalhoty Silvini MOVENZA BIB s laclem, využívající větruodolný materiál QuatroFLEX Membrane s parametry 10/10 na předním i zadním díle. Zateplený, přesto prodyšný materiál slouží jako tepelná izolace a pomáhá s termoregulací při sportovních výkonech při teplotách kolem bodu mrazu. Nechybí zadní kapsička na drobnosti, zip ve spodní části nohavic, protiskluzové lemy a reflexní prvky.

1 999 Kč

Pánské tepláky Under Armour RIVAL vhodné na běžné nošení, ale i na sportovní aktivity. Tepláky mají v pase šňůrku na utažení a dvě kapsy na ruce. Nohavice v dolní části jsou ukončeny do nápletu.

1 299 Kč

Dámské tepláky adidas LIN FT CF PT jsou vyrobené z měkkého froté, které vám dopřeje pohodlí při domácím lenošení. Jsou ideální i na neformální společenské akce. Přiléhavý střih na nohavicích zaručí, že nikdo nepřehlédne vaše tenisky.

899 Kč

Outdoorové softshellové kalhoty Northfinder ANDER z 3-vrstvého pružného tenkého (letního) softshellu s membránou. Ideální pro vysokohorskou turistiku a trekking do větrného, suššího počasí. Optimální pohyblivost a flexibilita jsou zajištěny díky pružnému 4-way stretch materiálu a nastavitelnému pásu s After Flex technologií. Na pase oceníte i poutka na opasek. Kolena jsou předtvarována pro lepší mobilitu. Zadní kapsa, jednu kapsu na stehně (lepené) a také dvě boční kapsy uzavřete na zip. Kolena i sedací část jsou zpevněny pro lepší odolnost vůči oděru.

2 299 Kč

Pánské lehké strečové kalhoty Haglöfs ROC LITE STANDARD jsou primárně určeny na horolezecké aktivity. Mají chytře umístěné kapsy, pohodlný střih a i další detaily – jako je háček na pytlík s křídou, ocení zejména horolezci. Nohavice jsou volnějšího střihu, ne však příliš volné, tudíž Vás nikde neomezují v pohybu a poskytují dostatečný komfort při nošení. Čím déle budete mít tyhle kalhoty na sobě, tím víc je budete milovat:-)

1 799 Kč
Máme v nabídce od značky 2117
-35%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM s množstvím praktických kapes a s protisněhovými manžetami. Jsou ideální na lyže a díky kšandám navíc nebudou padat a vy si tak můžete na plno užít lyžování.

899 Kč

Moderní batoh 2117 STEVIK 15 ve stylovém provedení a velkým množstvím propracovaných detailů. Batoh se hodí jak do školy, tak na výlety do přírody. Jistě oceníte prostornou hlavní kapsu a malou přední kapsu na drobnosti, které budete mít hned na dosah. Hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Pokud zvolíte barevnou variantu batohu, která skvěle doplní váš styl, ale zároveň zvýšíte svoji bezpečnost, díky lepší viditelností pro okolí.

499 Kč

Cestovní taška 2117 DUFFEL BAG 87L je voděodolná sportovní taška a batoh v jednom, ideální na trénink či víkendový pobyt.

1 599 Kč

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč
-25%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM s množstvím praktických kapes a s protisněhovými manžetami. Jsou ideální na lyže a díky kšandám navíc nebudou padat a vy si tak můžete na plno užít lyžování.

899 Kč

Prostorný a stylový batoh 2117 LAXHALL. Disponuje množstvím kapes včetně prostoru na notebook. Má bederní pás a kožené doplňky. Ideální do města, práce i do školy.

1 399 Kč
-33%

Stylový batoh 2117 STEVIK 20 v moderním provedení a velkým množstvím propracovaných detailů. Batoh se hodí jak do školy, tak na výlety do přírody. Jistě oceníte prostornou hlavní kapsu a malou přední kapsu na drobnosti, které budete mít hned na dosah. Hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad.

599 Kč
-55%

Pánské lehké lyžařské kalhoty 2117 LIDEN. Jsou zateplené vlnou Merino a mají ripstop tkaninu. Ripstop je vysoce pevná látka, utkána do jemně viditelné čtvercové struktury, působí tak protizátrhově. Funkční a stylová verze lyžařských kalhot.

1 199 Kč