www.sportwings.cz

Náhodný výběr
-36%

Tohle příjemné tričko se stane vaším favoritem! Jednoduché pánské triko s krátkým rukávem Loap ALKON je vyrobeno z bavlny a elastanu. Vpředu ho zdobí matný nápis Loap. Toto celoroční univerzální triko s kulatým výstřihem je ušito v klasickém střihu. Hodí se na nošení do práce, na cestování, volný čas i na doma.

299 Kč

Batohy Walker CULT jsou městské batohy, které navazují na design klasických batohů, ale pomocí několika drobných úprav jim dodávají úplně nový, moderní look. Opět jsou vhodné pro každodenní používání, ať už v práci, ve škole nebo ve volném čase. Kromě atraktivního moderního designu klademe důraz i na ergonomii. Polstrování na zádech zaručuje pohodlné nošení, samozřejmostí jsou anatomicky tvarované popruhy a výškově nastavitelný hrudní popruh, které rovnoměrně rozloží zátěž zad. Vedle vašich zdravých zad nám na srdci leží i ochrana obsahu, který v batohu nosíte. Pro jeho výrobu jsme proto použili vysoce kvalitní a odolné materiály, které vynikají mimořádnou hustotou vláken a otěruvzdorností. Vnitřní podšívka batohu je vyrobena výhradně z recyklovaných PET lahví.

849 Kč

Dámská vesta Hi-Tec LADY SANIS vás zahřeje, ať už jste kdekoli. Lehká výplň z polyesterových vláken poskytuje dostatečný tepelný komfort. Stojatý límec hrání před chladnem, boční kapsy na zip bezpečně uschovají vaše drobnosti. Dobře padnoucí volnější dámský střih vyhoví většině žen.

699 Kč

Pánské sportovní šortky Russell Athletic CIRCLE RAW SHORT s tištěným logem na přední straně a s jemně ohrnutou hranou nohavice. Šortky mají delší nohavice a jsou vhodné pro volný čas a běžné nošení.

499 Kč

Pánské tričko O’Neill SURF STATE T-SHIRT je vyrobené z příjemného bavlněného materiálu, takže vám poskytne pohodlí na celý den. Tričko má klasický střih s kulatým výstřihem a krátkým rukávem, který se hodí téměř k čemukoli. Tento kousek je ideální na každodenní nošení a na volný čas. Hrudník zdobí logo značky.

749 Kč

Lyžařské podkolenky Klimatex TORRE mají speciální vazbu přes nárt, která zabraňuje smekání ponožky v botě. Středně vysoká plyšová klička (poloplyš) uvnitř ponožky zajišťuje optimální fyziologický komfort, pomáhá tepelně izolovat a brání proti otlakům při střednědobé zátěži.

249 Kč

Pánské tričko Progress BARBAR SUNSET je vyrobeno ze směsi bambusu a bavlny. Bambusové vlákno má přirozené antibakteriální vlastnosti. V horku je bambus přirozeně chladný na dotek a tato vlastnost je zachována i pro vlastnosti úpletu. Triko má kulatý výstřih a volný střih, který zajišťuje maximální pohodlí. Je vhodné pro každodenní nošení ve městě i pro různé outdoorové aktivity.

719 Kč

Unikátní multifunkční nůžky Leatherman RAPTOR® RESPONSE využívající prémiové materiály a patentované technologie jsou jako dělané pro profesionální záchranné složky, tak i pro domácí užití. Vyrobeno v USA.

2 490 Kč
Nejnovější

Dámské sandály Geox SPHERICA EC5 jsou lehké, zajišťují prodyšnost a vynikající úroveň odpružení. Jsou skvělou volbou jak oživit šatník.

2 249 Kč

Pánskou kšiltovku O’Neill BASEBALL užijete po celé léto. Rovný kšilt bude chránit vaše oči před agresivními paprsky a zároveň vám dodá styl.

799 Kč

Pánská polo košile Greg Norman PROTEK ML75 STRIPE POLO. Play Dry je přední systém regulování vlhkosti, který odvádí pot od pokožky a transportuje jej do vnější vrstvy oděvu, aby se mohl odpařovat do vzduchu. Zůstanete v pohodě, suchu a pohodlí.

1 049 Kč

Lehounká, pohodlná a vždy připravená na každé vaše sportovní dobrodružství. Pořádná flíska Kari traa DINA nesmí chybět doma ani na chatě. Pokud se rozhodnete lenošit po lyžařském zážitku nebo potřebujete univerzální zahřívací vrstvu na chladnější dny. Jednoduchý střih a trendy barevné provedení vás jednoduše uchvátí. Měkký a pružný materiál vás obejme a potěší.

1 049 Kč

Pánské cyklo šortky Fox RANGER CAMO v rovném střihu s odnímatelnou vnitřní dvouvrstvou vložkou Fox Evo. Nastavování obvodu vnitřním páskem, 2 přední kapsy, boční zip kapsa. Elastické RipStop provedení materiálu odvádí pot od těla a rychleji schne, odolný DWR zátěr materiálu.

1 199 Kč

Poskytněte svým rukám pohodlnou ochranu v podobě rukavic Nike ESSENTIAL. Rukavice vytváří oporu pro zápěstí a zlepšují úchop, což v posilovně oceníte.

749 Kč

Dětské odrážedlo Amulet RUNNER určené pro nejmenší začínající cyklisty. Magnéziový rám společně s vidlicí udělají z tohoto odrážedla rychlého a lehkého společníka.

3 199 Kč

Sportovní multifunkční šátek Finmark FS-202 se dá použít jako čelenka, čepice, šála, kukla, maska nebo guma do vlasů. Tento sportovní šátek je skvělý na kolo, na turistiku, ale třeba i na motorku.

219 Kč

Elastická čelenka Runto TAIL je skvělý doplněk při jakémkoliv sportu, kdy chcete udržet své vlasy pod kontrolou. Čelenka je vyrobena z příjemného materiálu, která jemně obepne vaši hlavu a zamezí padání vlasů do očí. Navíc je speciálně ušita s otvorem pro vlasy, takže odpadá nepříjemné tlačení gumičky pod širokou čelenkou.

199 Kč

Lyžování a výstup do hor za pomoci lidské síly a stoupacích pásů přináší nenahraditelnou dobu strávenou s přáteli a rodinou, což je skvělé zvláště tehdy, když se ještě navíc můžete bezpodmínečně spolehnout na maximální funkčnost a výkon vašeho vybavení. Stoupací pásy Elan SKIN RIPSTICK TOUR 88 s technologií HYBRID disponují mimořádnou přilnavostí a odpudivostí vody, aby vydržely několikadenní výšlapy.

3 799 Kč

Autopotah Trixie PROTECTIVE COVER je určen na zadní sedadla. Vysoké strany potahu zabraňují psovi poskakovat nebo vyskočit ven. Ochraňuje čalounění a vnitřní dveře od poškrábání a znečištění. Boční díly lze sklopit a usnadňují tak nastupování a vystupování psa.

1 699 Kč

POC NEXAL jsou brýle, které umí víc než jen chránit váš zrak. Brýle obsahují kryt zygomatické kosti pod zorníkem pro zvýšení pokrytí obličeje. Brýle jsou vyrobeny s rámovými výztuhami a mohou sedět ještě blíže k helmě. Obsahují třívrstvou obličejovou pěnu a pružný rám, který zajišťuje optimální přizpůsobení většině tvarů obličeje.

4 999 Kč

Dámská mikina NAX MILURA v prodlouženém stylu. Má i kapuci a praktické kapsy. Zajímavý výstřih a detaily z ní dělají super kousek do vašeho šatníku.

899 Kč

Dámské kraťasy Under Armour TRAIN ANYWHERE 2N1 díky technologii UA Storm odpuzují vodu, aniž by byla snížena prodyšnost. Lehká, odolná a velmi pohodlná strečová tkanina a vestavěné kompresní šortky z měkkého úpletu umožní větší krytí, podporu a pohodlí. Technologie 4-Way Stretch umožňuje lepší pohyb v každém směru. UPF 40 chrání pokožku před škodlivými slunečními paprsky.

1 049 Kč

Dívčí fitness podprsenka Fitforce SNOOTY je vyrobená z příjemného a prodyšného materiálu, který zaručuje maximální pohodlí i během náročných sportovních aktivit.

99 Kč

Nožní pumpa Bestway AIR STEP PUMP poslouží při nafouknutí bazénků, člunů, lehátek, kruhů a mnoho dalšího.

129 Kč

Otočná autosedačka Bomimi IDEAfix I-SIZE 360° rostoucí do výšky i do šířky, dle potřeb dítěte. Určená pro děti : od 40 do 150 cm, od 0 do 36 kg, od narození do 12 let. 5 bodové bezpečnostní pásy s polstrováním ramen, s možností nastavení délky dle potřeb dítěte.

4 999 Kč

Dámské vtipné ponožky Lonka PIZZA MARGARITTA vás zaujmou svým trendy designem. Jsou balené v originální krabičce a vhodné tak jako dárek.

99 Kč

Dámské pantofle Cool FEATHER jsou klasické pantofle s vrchním zapínáním. Anatomicky tvarovaná stélka z korku udržuje nohu v pohodlí.

890 Kč

Pánské šortky GAP FRENCH TERRY jsou jako dělané na dny strávené doma nebo v přírodě. Jsou vyrobené z lehké teplákoviny a mají pohodlný střih s nastavitelným pasem a dvěma kapsami. Nesmí na nich chybět logo značky.

999 Kč

Ochranný kryt řídítek Con-Tec NEO.PROTECT vyrobený z vodoodpudivého materiálu chrání řídítka při přepravě nebo parkování. Displej a dálkové ovládání na elektrokole jsou zvláště chráněny. Vlhkost a déšť nemohou poškodit elektronické součásti řídítek. Kryt řídítek však chrání před prudkým deštěm a zejména při přepravě.

649 Kč

Dámské plavky Roxy ACTIVE TECH 1P jsou z měkkého strečové a odolného materiálu. Mají širší ramínka a vykrojená záda.

1 799 Kč

Potápěčská maska AQUATIC TIGER je skvělým doplňkem pro dovolenou kdekoliv u vody. Umožňuje objevovat krásu světa pod hladinou. Díky nastavitelnému pásku lze upravit velikost přesně podle vašich potřeb.

199 Kč

Vuch BAILA je ideální kabelka na drink s kámoškami nebo třeba do divadla. Stačí jen ty nejnutnější věci a díky minimalistickému vzhledu nebude ubírat na kráse vašemu outfitu. Tak decentně a jemně ho doplní.

899 Kč

Vysoce kvalitní skluzný vosk Swix F4 odpuzující vodu pro všechny typy lyží a snowboardů. Do všech sněhových podmínek. Naneste, vykorkujte a jeďte!

329 Kč

Dětské pantofle Coqui LITTLE FROG DONUT s veselým potiskem. Jsou lehké a pohodlné, výborně sedí díky elastickému patnímu pásku. Neklouzavý materiál CoquiAir lépe přilne k povrchu.

249 Kč

Vango DREAMER 5 DOUBLE je velice pohodlná samonafukovací karimatka pro dva. Skvěla pro treking nebo i do kempu.

2 069 Kč

Pánské běžecké šortky adidas MARIMEKKO vám dopřejí přirozenou volnost pohybu. Výborná prodyšnost zajišťuje během tréninku příjemné klima a váš dobrý pocit. Technologie AEROREADY odvádí přebytečnou vlhkost od těla. Design finské značky Marimekko vynikne na každém kroku.

1 199 Kč

Pánské sportovní polo triko Puma CUP SIDELINE POLO je z kvalitních materiálů a hodí se na sportovní aktivity, ale i běžné nošení. Má střih mix SlimFit, díky kterému skvěle padne téměř na každou postavu.

799 Kč

Blizzard PHOENIX CAP je univerzální zimní čepice.

399 Kč

Dětské bavlněné triko s krátkým rukávem Alpine Pro IKEFO s moderním potiskem v přední části. Oblíbený polopřiléhavý střih skvěle padne a bavlněný materiál FINE COTTON je dokonale přizpůsobivý, pružný, pohodlný a příjemný na omak. Při nošení ve městě i v přírodě si děti triko jistě oblíbí.

179 Kč

Juniorský šnorchlovací set AQUOS BARRACUDA SCUP JR nesmí chybět na žádné dovolené. Dvouzorníkovou masku lze upravit pomocí nastavitelného pásku přesně tak, aby na hlavě perfektně držela. Šnorchl má koncovku Dry Top, která zamezuje vniknutí vody do trubice.

449 Kč

Pevné kulaté tkaničky Proma SPORT jsou vhodné do trekové, sportovní, pracovní, či vycházkové obuvi.

109 Kč

Nylonové míčky značky Tregare NSC 3 FAST s hlavou z přírodního korku, vhodné pro rekreační hráče.

99 Kč

Fan paruka. Připravte se na fandění mistrovství světa.

199 Kč

Sluneční brýle Laceto FUSION pro sport i běžné nošení. Brýle mají černý rámeček s pogumovaným povrchem s neon červenými detaily. Skla brýlí jsou červená REVO s kategorií filtru 3, takže propustnost světla je 8-18%. Brýle této katergorie jsou vhodné pro nošení během slunečných dní.

449 Kč

Multisportovní hodinky Polar GRIT X2 PRO TITAN jsou navrženy pro náročné používání. Zvládnou jakékoli prostředí díky odolnosti na armádní úrovni.
Dvoufrekvenční GPS a offline mapy se postarají o to, že se nikdy neztratíte, a dotykový displej AMOLED s vysokým rozlišením chráněný safírovým sklíčkem odolným proti poškrábání a nerezovou lunetou přehledně zobrazuje zásadní údaje, a to dokonce i v těch nejnáročnějších podmínkách. Safír je jedním z nejpevnějších přírodních průhledných minerálů na světě, je odolný proti poškrábání a má vynikající kvalitu. Uvnitř je biosenzorická technologie Polar Elixir, která sleduje vaše životní funkce a výkon, čímž monitoruje reakci vašeho těla na aktivitu a vnější faktory.

21 790 Kč

Holky milují pohádky, tak to pro vás jednu máme. Žila byla jedna oblíbená kabelka. Jmenovala se Wennie a všechny, které ji poznaly, se do ní zaláskovaly. Měla totiž fakt vytříbené vlastnosti – elegantní čisté linie, zajímavé barevné kombinace a připínací peněženka jako bonus. A tak bylo na čase vytvořit jí v menší crossbody variantě. Seznamte se s Vuch MERISE.

949 Kč

Dívčí mikina GAP FRENCH TERRY se zipem po celé délce a kapucí. Francouzské froté je příjemné na dotek a poskytne vašim dětem pohodlí během nošení. Mikina má dvě kapsy a zdobí ji výrazné logo značky.

699 Kč

Juniorské lyžařské brýle Laceto SNOWDRIFT jsou ideálním doplňkem na snowboard či lyže. Rozměrem jsou brýle větší než standardní dětské a jsou tedy určeny pro starší děti. Jednoduchá, ale účinná kombinace růžové a bílé se hodí ke každému zimnímu outfitu, ve kterém se vám dobře sjíždí svahy. Měkká pěna z chinlonu zabrání aby se vám do očí dostal sníh či vítr. Růžová REVO skla jsou ošetřena anti-fog vrstvou, která chrání před zamlžováním. Snadno nastavitelný elastický pásek si upravíte dle potřeb ať již na hlavu či na helmu. Díky růžovým REVO sklům s filtrem S3 si pohodlně užijete zasněžené svahy i během nejjasnějších dnů. Brýle je možno bezpečně převážet v látkovém obalu, kterým zároveň můžete brýle čistit.

799 Kč