www.sportwings.cz

Náhodný výběr

Moderní turistická obuv se zvýšeným pohodlím a ochranou. Tato dámská nepromokavá obuv Columbia je ideální na vaše cesty. Dámské boty FACET 75 MID OD W kombinují voděodolný prodyšný svršek OutDry™, polstrovanou mezipodešev TECHLITE™ PLUSH a trakční gumovou podrážku ADAPT TRAX™ pro stabilitu a pohodlí po celý den.

2 699 Kč

Fitness inline brusle Zealot CRUISER s profilovaným hliníkovým rámem. Brusle jsou osazeny kolečky o průměru 84 mm s tvrdostí 80A a ložisky ABEC 7. Nový urban style design, s kterým budete ve městě i mimo něj vždy IN.

1 999 Kč
-16%

Dámská zimní kotníková obuv Alpine Pro SINJAL je vyrobena z velmi pevného, ale zároveň poddajného softshellového materiálu. Kvalitní pryžová podešev, mezipodešev EVA i pohodlná stélka, umožní komfort v každé situaci. Moderní reflexní prvky nesmí chybět. Kotníkovou obuv SINJAL doporučujeme pro nošení ve městě i v přírodě a samozřejmě zvládne chození ve sněhu na horách.

2 499 Kč

V dámských tenisových botách Nike COURT ZOOM PRO budete podávat jako šampion. Vrstva po celé délce v kombinaci s jednotkou Zoom Air v přední části funguje jako odrazový můstek. Je pružná na každém kroku, pomáhá vracet energii a zvyšuje stabilitu. Boty citlivě reagují, prodyšné materiály dobře větrají a měkký polstrovaný lem příjemně obepíná nohu, takže v pohodě zvládnete i ty nejtěžší zápasy.

1 299 Kč

Sportovní batoh Under Armour HUSTLE je vyroben z pevné, ale lehké tkaniny. Díky voděodolné technologii UA Storm zůstanou vaše věci v suchu. Polstrovaný zadní panel a tvarované popruhy vám zajistí maximální komfort při nošení.

999 Kč

Dětská funkční mikina Sensor COOLMAX THERMO je teplý elastický úplet ideální do chladnějších dnů. Použitý materiál totiž zaručuje skvělé termoregulační schopnosti a zároveň transport vlhkosti od těla. Použité vlákno s trvale včleněnými ionty stříbra navíc přináší vysoké a trvalé antibakteriální vlastnosti.Coolmax Thermo je odolné, tvarově stálé a vysoce elastické. Prádlo je vhodné pro celodenní nošení, zimní sporty a volnočasové aktivity.

1 299 Kč

Pánské koupací šortky O’Neill CALI CIRCLE SURFER 16“ SWIM SHORTS vám během koupání poskytnou maximální pohodlí. Díky vnitřní síťované podšívce je zajištěna prodyšnost. Elastický pas si snadno nastavíte pomocí stahovací šňůrky. Šortky jsou vybaveny technologií HyperDry, takže po koupání vám rychle uschnou. Nechybí jim ani tři praktické kapsy.

1 499 Kč
-55%

Tyto dámské sandály Avenue MARIESTAD na středně vysokém podpatku jsou krásně lehké a pohodlné. Díky pružnému pásku na nártu se obuv velmi snadno nazouvá a navíc se skvěle přizpůsobí každé noze. Pro ty, které se nebojí být vidět, je tento model jak dělaný, a to hlavně díky výraznému zdobení na nártu.

199 Kč
Nejnovější

Nafukovací míč HS Sport MATTE PANEL BALL zpestří volné chvíle jak ve vodě, tak na pláži. Nepředvídatelné odskoky zlepšují postřeh i koordinaci, a zároveň s ním zažijete spoustu zábavy.

49 Kč

Pánské šortky Champion LEGACY se dvěma bočními kapsami jsou nadčasovým kouskem, který můžete nosit v létě na procházky nebo i na doma. Když vám budou volné, snadno si je utáhnete pomocí vnitřní stahovací šňůrky.

899 Kč

Dámské triko Kappa FRADELA podpoří váš komfort zásluhou velmi příjemného materiálu a střihu regular fit. Na první pohled vaši pozornost upoutá celoplošný potisk barevných nápisů Kappa Sport. Nechybí ani logo a nápis Kappa na hrudi.

299 Kč

Pánské kraťasy s cyklistickou vložkou PROGRESS BASIC SHORTS lze použít jako jednoduché univerzální cyklokraťasy, ale také jako vnitřní šortky pod volné kraťasy. Kvalitní materiál nabízí dobrý odvod vlhkosti a rychleschnoucí vlastnosti. Anatomický střih a dostatečná elasticita zajišťují perfektní pohodlí. Na vnitřním lemu nohavic najdete silikonové prvky pro lepší přilnavost k pokožce. Integrovaná sedlová vložka poskytuje tlumení a ochranu pro dlouhé a náročné jízdy.

599 Kč

Dámská běžecká obuv adidas GALAXY 5 W je velmi lehká a pohodlná. Svršek je vyroben z prodyšné síťoviny, která zaručuje maximální ventilaci. Výborné tlumení, pružnost a lehkost získáte díky pěně CLOUDFOAM. Odolná podešev je navržena proti nadměrnému opotřebení a zaručí vám tak prodlouženou životnost.

499 Kč

Chcete zdokonalit své dovednosti na ulici? Hledáte kvalitní a odolnou freestyle koloběžku za skvělou cenu? Divine NYX XS je přesně to, co potřebujete. Divine Nyx XS je zmenšená verze streetové koloběžky pro děti s výškou do 130cm, kteří se chtějí vyblbnout ve skateparku nebo na ulici. S hmotností pouhých 3,2 kg je tato koloběžka snadno ovladatelná, ale zároveň odolná a robustní díky svému hliníkovému rámu ze slitiny 6061 T6. Koloběžka je vybavena ocelovými řídítky s T-tvarem a pro maximální pohodlí jsou na řídítkách nasazeny měkké gripy. Řidítka svírá dvou šroubová objímka, která dokonale sedí na jednodílné hliníkové vidlici. Průmyslová ložiska integrovaná v krku desky zajišťují ladný a hlavně tichý chod koloběžky. Koloběžka je vybavena kvalitním hlavovým složením s technologií IHC. Lehká deska je skvělá svými rozměry, velkým prostorem pro nohy, hranatým koncem desky a odolnou plastovou nášlapnou brzdou typu flex fender, která poskytuje spolehlivé a efektivní brzdění. Kolečka o velikosti 110 mm a šířce 24 mm jsou vyrobena z PU high rebound materiálu s hliníkovými jádry spoked, což zajišťuje vynikající odpružení a rychlost. Ložiska ABEC 9 zaručují minimální tření a maximální rychlost.

3 999 Kč

Nízké ponožky Under Armour CORE NO SHOW 3PK obsahují vysoký podíl bavlny, která jim dodává maximální měkkost. Skvěle je využijete na volný čas i rekreační sporty.

249 Kč

Dámská mikina Hannah ELINOR je vyrobená z velmi příjemného materiálu s vyčesaným vláknem Polarsoft Thermo v trendy kombinaci se strečovými partiemi na bocích, což umocňuje elasticitu mikiny. Tento materiál se díky svému vnitřnímu složení vlákna vyznačuje vynikajícími termoizolačními vlastnostmi, výborně hřeje a za mokrého počasí vás potěší minimální nasákavostí. Tato mikina se skvěle hodí jako „druhá vrstva“ v systému funkčního vrstveného oblečení třeba na svah, nebo si ji oblečte jako svršek do přírody. Díky slušivému provedení ji můžete klidně nosit i do města.

999 Kč

Tohle pánské tričko Levi’s HOUSEMARK GRAPHIC TEE je už klasika, která ti zaručeně nesmí chybět v šatníku. Příjemný bavlněný materiál si tě bude hýčkat po celý den nošení a díky neutrálnímu designu s decentním potiskem na hrudníku si ho můžeš obléknout do města, do práce či na páteční párty, a vždy budeš vypadat naprosto perfektně.

549 Kč

Dámská peněženka Vuch PIPPA MINI se pyšní průstřihy puntíků, které jsou nenápadné, ale přesto dokážou udělat velkou parádu. S touto elegantní peněženkou jistě zaujmete.

549 Kč

Pánská fotbalová tepláková mikina Puma TEAMFINAL TRAINING JACKET pro všechny hráče, kteří hledají dynamiku a funkčnost. Materiál DryCell zaručuje, že veškerý pot a vlhkost jsou odvedeny pryč a vy tak zůstanete v suchu.

1 799 Kč

Pánské džíny Celio FOSKINNY mají úzký skinny střih, který skvěle doplní basic tričko a kostkovaná košile. Džíny mají spoustu kapes pro praktičnost, zapínají se na zip a knoflík. V pase mají poutka na pásek.

799 Kč

Dámské šaty adidas FARM jsou ideální pro letní dny ve městě i na pláži. Zdobí je grafika od brazilské značky FARM Rio inspirovaná džunglí. S tímto trendy kouskem ukážete svůj jedinečný styl.

699 Kč

S tímto základním kouskem Levi’s SS RELAXED BABY TAB T určitě neuděláš chybu. Jeho příjemný materiál tě bude rozmazlovat po celý den nošení a jednoduchý design se hodí pro nejrůznější příležitosti. Hrudníku zdobí potisk s logem značky.

699 Kč

Dámské kraťasy Loap VATARKA jsou pohodlné volnočasové šortky, ideální na výlet, procházku, cestování i každodenní nošení. Příjemný materiál z bavlny je doplněn elastanem, šortky jsou tak na těle příjemné, optimálně elastické, zároveň se méně mačkají. Jsou ušity v klasickém střihu a disponují rovnou čtyřmi kapsami, jejichž zpracování vpředu zároveň kraťasům dodává zajímavý vzhled.

549 Kč

Pánské boxerky Saxx ULTRA byly vyrobeny pro povznesení vašeho každodenního života. Jsou navržené z materiálu odvádějícího vlhkost, který navíc poskytuje maximální měkkost a prodyšnost.

819 Kč

Dětská zimní obuv Bugga POLARFOX udrží děti v teple díky umělé kožešině uvnitř. Navíc má pevný opatek, zpevněnou špičku a ohebnou podrážku, tudíž se bude pohodlně nosit. Obuv se jednoduše obouvá díky dvěma suchým zipům na boku.

999 Kč

Pánské polo tričko Celio TEONE je moderní a pohodlné. Má drobnou reliéfní strukturu pique.

499 Kč

Hřejivá pánská mikina Levi’s T2 RELAXED GRAPHIC PO MV LOGO je ideální pro běžné nošení do města nebo posezení s kamarády. Vyrobená je z příjemného bavlněného materiálu, ve kterém budeš v teple. Mikča má stahovací kapuci, elastické manžety a spodní lem a přední klokaní kapsu pro zahřátí rukou nebo uložení drobností. Její neutrální design si tě jistě získá.

1 429 Kč

Dámské triko Devold KLOVSTIEN MERINO W je speciálně určené pro MTB – horskou cyklistiku, ale užít ho můžete na downhilly nebo na rekreační cyklistiku. Látka je obohacena o přírodní tencel, díky kterému je látka elastická a vyniká ještě větší odolností.

2 499 Kč

Dětské sportovní sluneční brýle jsou dokonalou volbou pro ty, kteří hledají spojení vysokého výkonu a stylového designu. S vysoce odolnými zlatými REVO PC skly kategorie 3 poskytují tyto brýle maximální ochranu před škodlivými UV paprsky a oslněním, zatímco zároveň zvyšují kontrast pro lepší viditelnost. Jejich matný tmavě šedý rámeček  se zelenými detaily je díky materiálu TR / TPR nejen lehký a flexibilní, ale také odolný proti nárazům, což zajišťuje jejich trvanlivost i v náročných podmínkách. S sportovními slunečními brýlemi CHASE budete připraveni na každé dobrodružství bez ohledu na to, kam vás váš sportovní duch zavede. Velikost brýlí JUNIOR je určena starším dětem.

549 Kč

Pánské běžecké šortky Asics SILVER 5IN SHORT jsou pohodlné, lehké a praktické. Svůj dynamický trénink si užijete naplno bez přebytečného materiálu, který by vás brzdil i díky širokým postranním rozparkům, pro ještě větší svobodu pohybu.

399 Kč

Tyto dámské sandály Columbia VIA™ SANDAL jsou jako stvořeny do města i na dobrodružství v přírodě. Jsou stylové a díky nastavitelným popruhům také dokonale pohodlné. Mezipodešev EVA a trakční gumová podrážka se hodí na jakýkoli povrch.

1 699 Kč

Tohle přiléhavé dámské tílko Nike ONE DRI-FIT je připravené na všechno – posilovnu, kavárnu i gauč. Nadčasový styl, na který se můžete spolehnout, a měkký žebrovaný materiál, který se pružně přizpůsobí každému pohybu, vám dodají jistotu a pohodlí od ranních procházek až po večerní lenošení.

869 Kč

Chlapecké koupací kraťasy O’Neill STICKERPNT ocení každý malý nadšený plavec, který chce vypadat stylově a cítit se v pohodlí. Kraťasy jsou vyrobené z rychleschnoucího materiálu HyperDry, mají elastický pas a klasický pohodlný střih.

499 Kč

Pánská lehká cyklistická větrovka PROGRESS WINDY BIKE neprofoukne a přitom dobře dýchá. V oblasti zad je vložený meshový panel, který podporuje odvětrávání. Střih respektuje potřeby cyklisty, má prodloužený zadní díl, ve spodní části najdete na vnitřním lemu gumičku se silikonovými prvky, takže bunda dobře drží na místě. Vnitřní kapsa na zádech slouží k vlastnímu sbalení, vznikne z ní balíček s velice malým objemem. Samozřejmostí jsou reflexní prvky pro lepší viditelnost i za zhoršených světelných podmínek.

999 Kč

Pánské zimní rukavice Reusch BRADLEY R-TEX XT mají pohodlný střih a jsou velmi hřejivé. Voděodolná a větruodolná membrána R-TEX® XT udrží vaše ruce v suchu během lyžování.

719 Kč

Pánské tričko O’Neill TRVLR SERIES v pohodlném střihu si zamilujete na každodenní nošení a na volný čas. Jednoduchý střih s krátkými rukávy a kulatým výstřihem se výborně nosí a ještě lépe kombinuje. Bavlněný materiál je jako stvořený do letního počasí.

699 Kč

Populární lehká dětská trekovka Keen TARGHEE SPORT YOUTH vhodná spíše pro užší chodidlo je určena do středně těžkého terénu ve všech jeho podobách. Svršek boty je vyroben z kvalitní a pevné textilie. Solidní gumová podrážka s hlubokým vícesměrným vzorkem umožňuje bezpečnou chůzi i po nezpevněném povrchu. Mezipodešev s polyuretanovou anatomicky tvarovanou vyměnitelnou vložkou zaručí příjemné odpružení kroku. V náročnějším terénu oceníte i zvýšenou odolnost proti podvrtnutí kotníku.

1 299 Kč

Pánská replika domácího fotbalového dresu Puma FACR HOME JERSEY REPLICA naší fotbalové reprezentace, kterou by měl mít každý fanoušek.

1 999 Kč

Dámská mikina Viking ESCAPE je vyrobena z přírodního bambusového vlákna, díky kterému má výborné termoregulační vlastnosti. Tento materiál je prodyšný, antibakteriální a velmi příjemný na dotek, poskytuje tak pohodlí a vynikající komfort.

1 649 Kč

Pánské tričko Northfinder JOSH vyrobeno ze směsi bambusu a spandexu. Prodyšný a velmi lehký, splývavý a pohodlný materiál. Vhodné pro aktivity s menší intenzitou zátěže a cestování. Možnost využít také jako volnočasové tričko. Díky přidanému spandexu je materiál elastický a zajistí tak dostatek volnosti k pohybu. Samotné bambusové vlákno je velmi savé a dokáže odvést od těla až 4x více vlhkosti než bavlna, nedráždí kůži a nenasává pachy. Průkrčník a ramenní švy trička jsou začištěny šikmým proužkem, takže švy nedřou do ramen ani při nošení batohu.

599 Kč

V tomto dámském tričku CHILL RIVER™ SS s krátkým rukávem od Columbie zvládnete projít rozpálenou městskou džungli v naprosté pohodě a s jistotou. Strečová tkanina má speciální konstrukci, která vás udrží v suchu a ochladí vás při pobytu na slunci díky zrychlenému procesu odvádění potu a uvolňování tepla. Před škodlivým UV zářením vás ochrání jedinečná technologie Omni-Shade s faktorem UPF 50.

399 Kč

Pouzdro Osprey ARCANE LAPTOP 14 na 14-palcový laptop je dokonalým společníkem pro pracovní dny v kavárně a obecně na každodenní dojíždění mezi domovem, prací a školou. Polstrovaný hlavní kryt na zip chrání váš notebook před nárazy a poškrábáním a do přední kapsy na zip pohodlně uložíte papíry, kabely, nabíječky.

749 Kč

Jednoduše střižené pánské tričko O’Neill JACK’S BASE regular střihu se stylovou náprsní kapsičkou. Jedná se o univerzální čistě bavlněný kousek, který můžete skvěle kombinovat s oblíbenými džíny i šortkami. Pořiďte si klasiku pro každý den!

399 Kč

Rukavice Matt RUNFORFUN – perfektní doplněk pro všechny outdoorové aktivity! Tyto rukavice jsou jednoduchým řešením pro různé venkovní aktivity. Ať už jste na túře, na kole nebo si jen užíváte procházku, tyto rukavice zvládnou každou výzvu. Jsou nepromokavé, takže udrží vaše ruce v suchu během přeháňky i vánice, ale zároveň prodyšné, takže zajistí pohodlí i během intenzivní fyzické aktivity. Díky povrchu na prstech, který je kompatibilní s dotykovými displeji, můžete snadno používat svá zařízení, aniž byste museli vystavovat své ruce a prsty chladu. Bezpečnost je na prvním místě, proto mají rukavice reflexní potisk na prstech, který zvyšuje viditelnost za špatných světelných podmínek.

1 049 Kč

Dámské lyžařské kalhoty Scott ULTIMATE DRYO 10 W oceníte v carvingových obloucích na sjezdovce stejně jako při výhledu z lanovky cestou na vrchol.

1 999 Kč

Nylonové míčky značky Tregare NSC 3 MEDIUM s hlavou z přírodního korku, vhodné pro rekreační hráče.

99 Kč

Dámská hybridní vesta Etape ARTEMIS PRO 2.0 W je výborným doplňkem do chladného počasí jako vrchní či střední vrstva. Pro oblast hrudníku a zad je použitý moderní materiál NanoLoft z dutých vláken, jehož výjimečné termo-izolační vlastnosti zůstávají neměnné i při zvýšené vlhkosti způsobené vyšší fyzickou aktivitou. Boční panely tvoří elastický materiál SuperDryntex se zateplením, díky tomu vesta dobře padne a je prodyšná. Doporučené teplotní rozmezí 0 °C až +15°C.

849 Kč

Dámské kalhoty O’Neill FARRAH se stanou vaším nejoblíbenějším kouskem do letních dnů. Mají elegantní, ale zároveň uvolněný střih, který se hodí na různé příležitosti. Lehký splývavý materiál je vzdušný a dopřeje vám v horku pohodlí. Lehce zvlněná látka je jen třešničkou na dortu.

1 899 Kč