www.sportwings.cz

Náhodný výběr

Loap AGUJA je spací pytel, který vám zajistí pohodlí a teplo v třech ročních obdobích. Jeho mumiový tvar a dvouvrstvá sendvičová konstrukce zabraňují úniku tepla a zvyšují izolaci. Spací pytel je vybaven kompresním obalem, který usnadňuje jeho přepravu a skladování. Vnitřní kapsa poskytuje prostor pro uložení drobností, jako jsou klíče nebo mobil.

2 199 Kč

Sbírejte další zážitky a posuňte se o krok dál. Softshellovou volnočasovou bundu Hannah SHELTON využijete i na lehčí trek za chladnějšího počasí. Je vyrobena z matriálu Softshell Grid s membránou 8000 a svrchní úpravou Teflon Eco Lite. Je vodoodpudivá a větruvzdorná, ale zároveň prodyšná. Teplá podšívka zvyšuje tepelný komfort. Kapuci i spodní okraj lze regulovat a anatomicky tvarované rukávy jsou zakončené stahováním patkou se suchým zipem.

1 799 Kč

Pánský autentický dres Puma SKS INTL SHIRT PROMO s krátkým rukávem. Poskytne vám pohodlí a komfort po celou dobu nošení. Dres disponuje klasickým výstřihem a je vyroben z vysoce kvalitního materiálu s technologii dryCELL. Na prsou ho zdobí logo klubu a tkaný znak Puma Cat.

3 599 Kč
-23%

Chcete-li skutečně hrát fotbal, musíte mít své spoluhráče blízko a míč ještě blíže. Najděte svobodu při hraní v pohodlném, elegantním modelu adidas COPA PURE 2 CLUB IN. Tyto pánské sálovky ze syntetické kůže předvádějí historické detaily, které vám dodají styl.

999 Kč
-21%

Sjezdové lyže Elan ACE GSX FX + EMX 12.0 GW jsou dokonalým nástrojem pro dlouhé oblouky ve vysoké rychlosti a nezanechají po vás nic víc než dvě rýhy a stopy páry.

21 999 Kč
-22%

Dámská volnočasová obuv Nike AIR MAX AP je elegantní a sportovní. Pohodlně s ní překročíš most mezi minulostí a současností. Náznaky tradičních prvků odkazují na model Air Max 97 a uhlazený svršek s měkčí mezipodešví dodává botě moderní ráz. Nízkoprofilové provedení s polstrovaným lemem, vzdušnou síťovinou a pohodlnou stélkou úžasně doladí každý outfit.

2 549 Kč
-11%

Pořiďte vašim malým sportovcům nejkvalitnější triko s dlouhým rukávem Devold DUO ACTIVE MERINO SHIRT JR. Je ušité se speciální dvojvrstvou konstrukcí a odvádí vlhkost od těla. Merino vlna vyniká izolačními vlastnostmi a zaručuje, že mladí sportovci zůstanou v teple, i když trochu zmoknou nebo se zapotí.

1 199 Kč
-25%

Pánské tepláky Champion AUTHENTIC RIB CUFF PANTS mají klasický střih, který se zužuje do žebrovaných manžet. Elastický pas drží dobře na místě a je pohodlný. Jednoduchý design zdobí výrazné logo značky na stehně.

899 Kč
Nejnovější

Vyrobeny pro maximální ochranu při aktivních dnech na horách, tyto pánské lyžařské kalhoty Columbia KICK TURN II PANT jsou chytrým přídavkem do zimního lyžařského šatníku. Jejich voděodolný, ale prodyšný svršek vydrží sněhovou vánici, zatímco termoreflexní technologie vás udrží v teple, když teploty klesnou. Chytré detaily kompletují high-tech design: nastavitelný pas pro osobní fit, vytvarovaná kolena pro volnější pohyb, zpevňující nášivky u kotníků a vnitřní návleky, které lze snadno přetáhnout přes boty.

1 699 Kč

Gripy Nexelo COMFORT 136MM. Montáž na řídítka s vnějším průměrem 22,2 mm. Včetně plastových zátek.

149 Kč

Užijte si optimální ochranu před nepříznivým počasím na túrách v bundě do deště GMUND od značky Schöffel. Díky materiálu VENTURI Ripstop, který má vodní sloupec 10 000 mm, je větruodolná a zároveň odolná a prodyšná. Nemusíte tedy myslet na počasí – vítr ani déšť vás nebudou trápit. Prodyšnost navíc zajišťuje příjemné tělesné klima, protože teplý vzduch je rychle odváděn od těla ven. Praktické je také to, že háček turistické bundy lze schovat do límce. Bunda Schöffel má dvě vnější kapsy se zipy pro optimální uložení drobností.

2 990 Kč

Dívčí šortky Loap BESDULA najdou místo v každém batůžku na tábor, k babičce a na další prázdninová dobrodružství. Rozveselí ale i při každodenním nošení na doma nebo hřiště.Kraťasy jsou ze 100% bavlny, velice příjemně se nosí, jsou prodyšné a nedráždí kůži. Zároveň jsou dostatečně pevné natolik, aby odolaly při dovádění malých nezbedů. Klasický střih je doplněn širším elastickým pasem a stahováním na tkaničky, spodní okraj nohaviček je ohrnutý. Na praktičnosti přidávají dvě boční kapsy.

259 Kč

Pánské triko PROGRESS HRUTUR RAM s krátkým rukávem je vyrobeno ze 100% merino vlny. Merino se skvěle podílí se na termoregulaci, hřeje i chladí přesně podle aktuální potřeby lidského těla. Merino vlna odolává zápachu i při dlouhodobém nošení a hřeje, i když je vlhká. Díky těmto vlastnostem je triko vhodné pro celoroční nošení. Volnější, skvěle padnoucí střih zaručuje pohodlí při běžném každodenním nošení i při všech outdoorových aktivitách.

1 399 Kč

Fotbalový míč Puma ORBITA 6 MS, který se hodí především na trénink a rekreační hru. Míč má odolný svršek a kontrastní grafiku pro lepší viditelnost.

399 Kč

Mějte přehled o svých věcech a ukažte svou věrnost Scuderia Ferrari v této dokladovce Puma FERRARI RACE PORTABLE. Má výrazný odznak Scuderia Ferrari a zadní část ze síťoviny pro vynikající prodyšnost.

749 Kč

Dámská jezdecká hybridní bunda Progress EQ KORA je vyrobena z kombinace dvou materiálů. Rukávy a zadní díl jsou vyrobeny z pružného hřejivého materiálu, který zaručuje maximální pohodlí a neomezený pohyb. Přední díl tvoří zateplený prolepovaný díl plněný značkovou výplní 3M™ Thinsulate™. Jde o velmi lehké izolační mikrovlákno, které dokáže efektivně udržet tělesné teplo a přitom odvádět přebytečnou vlhkost a díky tomu zajišťuje vynikající termoizolační vlastnosti. Střih neomezuje v pohybu, materiál je lehký a příjemný, zároveň poskytuje optimální termoizolační vlastnosti. Hybridní bundu můžete využít jako druhou nebo třetí vrstvu. Pokud ji použijete jako mikinu, skvěle vás zahřeje v mrazivých dnech. V jarním a podzimním období vám přijde vhod jako lehčí, ale zároveň hřejivá vrchní vrstva. Bunda má dvě boční kapsy na zip.

1 549 Kč

Hannah CAMILA jsou sportovně designované letní šaty v délce pod kolena, pro které rozhodně platí, že v jednoduchosti je krása. Mají krátký rukáv, kulatý výstřih a vepředu dva menší rozparky po stranách. Díky použitému strečovému materiálu neomezují v pohybu, takže budete v pohodlí na cestách i při jednodenním výletu do přírody. Šaty CAMILA si rozhodně oblíbíte.

1 249 Kč

Vylepšené dámské ponožky Smartwool W HIKE LIGHT CUSHION MID CREW, nabízejí specifický střih pro ženy a přinášejí vám vylepšené funkce pro maximalizaci pohodlí a pomáhají vám to zvládnout na nejvyšší úrovni. Prodloužené zóny odolnosti, aby pokryly ještě větší část ponožky – nabízejí stejné pohodlí a ještě větší pevnost. A aktualizované síťované zóny pomáhají zlepšit prodyšnost, aniž by se obětovalo dokonalé padnutí ponožky.

599 Kč

Předtréninkový stimulant GymBeam THOR FUEL + VITARGO 600 G CITRON + LIMETKA patří mezi komplexní preworkout směsi s funkčním složením. Obsahuje látky, které lidé ve světě sportu vyhledávají na podporu efektivního prokrvení svalů a zlepšení výkonu. Jeho složení je navíc obohaceno o patentovaný sacharid Vitargo, který slouží jako zdroj energie.

549 Kč

Unisex ponožky Under Armour AD RUN CUSHION 1PK NS TAB z pleteného materiálu s technologií ArmourDry pro skvělý pocit během nošení. Technologie ArmourDry pomáhá rozptylovat vlhkost a umožňuje rychlé odpařování potu. Odpružení Bounceback strategicky umístěné ve špičce a patě chrání místa s velkým dopadem bez většího objemu. Nová konstrukce Locked-In Fit udržuje ponožku bezpečně upevněnou na patě. Bezešvá špička a reflexní logo patří mezi zajímavé detaily.

499 Kč

Dámská cyklistická přilba Etape VENUS poskytuje výbornou ochranu a komfort za rozumnou cenu. Přilba je vybavena 25 ventilačními otvory vpředu chráněnými síťkou proti hmyzu. Přilba je vhodná pro rekreační i sportovní použití. S/M = (55 – 58 cm), L/XL = (58 – 61 cm)

699 Kč

Pánské plavecké šortky Saxx OH BUOY 2N1 můžete využít nejenom na koupačky, ale po uschnutí je unosíte i jako klasické šortky. Kombinují slim fit vložku s elastickým pasem. Integrovaná vložka se přizpůsobí vaší postavě a je odolná proti zápachu. Šortky disponují celkem 4 kapsami.

1 699 Kč

Polar VERITY SENSE je optický snímač tepové frekvence, který vám dává maximální svobodu pohybu a několik možností zobrazení a zaznamenávání vašich cvičení. S technologií Bluetooth® a ANT+ a interní pamětí můžete snímač Polar VERITY SENSE propojit se sportovními hodinkami nebo aplikací a sledovat svůj trénink v reálném čase, případně se na své údaje podívat později.

2 390 Kč

Dívčí dvoudílné plavky Aquos NARYA vhodné do bazénu i na pláž. Mají košíčky z překřížené plavkoviny a tenká ramínka. Spodek zdobí stylový letní potisk.

299 Kč

Dámská mikina Roxy ESSENTIAL ENERGY HALF ZIP je díky fleecu extrémně pohodlná a příjemná. Má dlouhé rukávy, na konci délek žebrované. Zip do půlky délky usnadňuje oblékání i svlékání.

1 549 Kč

Dětský skateboard SPIDERMAN od značky Disney je určen pro všechny začínající i pokročilé skateboardistky. Je ideální pro rekreační jízdu ve městě nebo ve skateparcích. Tento skateboard je vybaven kvalitními ložisky 608Z a kolečky o rozměrech 50 × 30 mm, které zaručují bezpečnou a pohodlnou jízdu. Deska je vyrobena z javorového dřeva. Horní strana desky je opatřena protiskluzovým gripem, který zabraňuje sklouznutí. Produkt byl navržen, vyroben a uveden na trh v souladu s požadavky EN 13613: 2009, třída B. Výrobek je určen uživatelům s tělesnou hmotností od 20 kg do 50 kg.

799 Kč

Dívčí fleecová mikina Head AGNUS z měkkého a hřejivého flísu. Je vhodná na volnočasové nošení i na různé aktivity v přírodě.

249 Kč

Styl pro teplé počasí a podpůrné pohodlí se snoubí v dámských sandálech Skechers GO WALK ARCH FIT – POLISHED. Tento sandál s designem Arch Fit® má svršek ze síťovaného úpletu se zapínáním na suchý zip, tvarovanou stélku Goga Mat®, lehké polstrování ULTRA GO® a technologii Comfort Pillar Technology® pro větší oporu.

1 399 Kč

Batoh Salomon CROSS 12 je inspirován ikonickými běžeckými batohy Salomon a je ideální pro nošení všech nezbytných věcí při běhu – stejně jako při pěší turistice, jízdě na kole a výletech. Abyste se cítili lehce a rychle, aniž by vás to tížilo, kombinuje tato alternativa vesty stabilitu, intuitivní nastavení, pohodlí a lehkost. Připraven na dobrodružství.

2 090 Kč

Pánské softshellové kalhoty Alpine Pro GORAT využijete při mnoha příležitostech v přírodě, na horách, ale i ve městě. Jsou vyrobeny z lehkého funkčního materiálu SOFT-SHELL COOL-DRY, který je rychleschnoucí a velmi pružný. Při venkovních aktivitách jistě oceníte padnoucí polopřiléhavý střih, anatomicky tvarovaná kolena a 2 praktické kapsy. Dekorativní prošití a reflexní potisk na předním dílu dotváří moderní vzhled výrobku. Poutka na opasek v pase nesmí chybět.

999 Kč

Speciální polymerační olej ve spreji Tunturi TREADMILL 200 ML je určený pro údržbu běžeckého trenažéru. Přípravek slouží k mazání styčné plochy mezi samotným pásem a deskou, po které klouže. Dlouhá slámka usnadňuje aplikaci lubrikantu přímo pod běžecký pás. Olej lze používat na všech běžeckých pásech značky Tunturi, s výjimkou řady Platinum.

690 Kč

Pánské funkční triko Klimatex BENTO je vyrobené z mikrovlákenného polyesteru s LYCROU®. Pot, který se odpařuje po povrchu vláken, může být rychleji odváděn, protože díky mikrovláknům je v pletenině více povrchových ploch a mezivlákenných prostor pro odvod potu. Materiál je také díky mikrovláknům příjemnější na omak, připomíná hedvábí. Sedí na těle jako druhá kůže, má prodloužená záda a dvojitý lem u krku.

499 Kč

Dámské triko Devold BREGNE MERINO 150 TEE vypadá obyčejně, ale není tomu tak. Hodí se na každodenní nošení, ať do města, na procházky nebo do práce. Vzít ho můžete i na víkendový výšlap.

1 799 Kč

Kabinový batoh Caterpillar V-POWER v sobě snoubí výhody malého kufru a pohodlného batohu. Toto příruční zavazadlo v podobě batohu vám umožní mít věci pod kontrolou a zároveň si užívat pohyb bez omezení. Batoh je praktický, stylový a přizpůsobí se vašim cestovatelským potřebám. Hlavní kapsa s U-tvarovým zipem umožní snadný přístup a efektivní organizaci věcí. Přední kapsa na zip poskytne rychlý přístup k nejnutnějším věcem. S horním a bočním madlem je nošení batohu snadné a všestranné. Nastavitelné a polstrované ramenní popruhy zajistí pohodlí během nošení. Pro cestování bez omezení.

899 Kč

Zvolte si snadný život v pohodovém stylu v dámských pantoflích Skechers GO WALK FLEX – ELATION. Tyto pohodlné pantofle pro volný čas mají svršek z texturovaného úpletu s tvarovanou stélkou Goga Mat® a lehkým odpružením ULTRA GO®.

1 199 Kč

Dětská letní čepice Finmark CAP je klasický model kšiltovky s prohnutým kšiltem, která kopíruje tvar vaší hlavy. Díky tomuto tvaru a kšiltu tato čepice ochrání vaše oči před nepříjemnými slunečními paprsky. Ať už hrajete tenis, golf a nebo se jen chystáte na procházku městem, vždy budete vypadat skvěle. Je vyrobena z kvalitních materiálů. V zadní části disponuje nastavitelným páskem pomocí suchého zipu nebo klipu, jež zajišťuje dokonalé padnutí a maximální pohodlí.

399 Kč

Menší dámská peněženka Oxybag LAST LEATHER nabízí dostatek prostoru na všechny vaše karty a hotovost. Uvnitř je deset menších kapes na věrnostní karty, jedna větší kapsa, oddělená přihrádka na hotovost a oddělená uzavíratelná kapsa na zip na drobné mince.

379 Kč

Dámské kraťasy Under Armour AUTHENTICS jsou vyrobené z tkaniny HeatGear, která je velmi lehká, prodyšná a rychle schne. Materiál odvádí pot a velmi rychle schne. Technologie 4-Way Stretch umožňuje lepší pohyb v každém směru. Vylepšený tvar klínu a ergonomické ploché švy zajišťují pohodlné nošení bez otlaků. Odkrytý elastický pas má detaily nápisu. Technologie kontroly zápachu ho minimalizuje.

599 Kč

Pánské tričko jednoduchého designu Nike SPORTSWEAR CLUB je vyrobené z příjemného materiálu, který vás bude rozmazlovat po celý den. Má klasický střih, který dokonale padne na postavě. Díky jednoduchému vzhledu se vám bude hodit k nejrůznějším outfitům. Hrudník je zdoben logem značky Nike.

629 Kč

Dětské spodky PROGRESS E SDND jsou vyrobeny z vlákna získaného z přírodního bambusu. Díky tomu je materiál mimořádně příjemný na dotek a má přirozené antibakteriální vlastnosti. Bambusové vlákno také zajišťuje optimální termoregulaci, v létě chladí, v zimě hřeje. Spodky mají anatomický střih a ploché švy pro komfortní pocit při nošení.

579 Kč

Městský batoh Vans ALUMNI PACK 5 PRINTED-B se stane tvým společníkem na každodenní nošení a na volnočasové aktivity. Batoh má hlavní velkou kapsu na zip a přední menší, do kterých se ti vejde vše potřebné. Díky poutku v horní části se ti bude snáze přenášet a ramenní popruhy si můžeš nastavit podle své potřeby. Přední část zdobí výrazné logo značky.

799 Kč

Pánská mikina GAP MINI LOGO v pohodlném střihu je jako dělaná na každodenní nošení a na volný čas. Má nastavitelnou kapuci a elastické manžety se spodním lemem. Přední klokanka slouží na uložení drobností.

1 499 Kč

Zaměřte se na svůj výkon s fotochromatickými slunečními brýlemi Laceto, které spojují styl a ochranu před odlesky. Fotochromatické sluneční brýle jsou skvělým doplňkem jak při sportu, cyklistice, tak i při běžném nošení. PC skla s touto úpravou automaticky reagují na změny osvětlení a přizpůsobují se intenzitě slunečního světla, což umožňuje nerušený výhled a zajišťuje bezpečné a pohodlné podmínky pro váš sportovní výkon. Rámeček brýlí REN je vyroben z průsvitného TR-90 materiálu a má nastavitelný nosník pro maximální pohodlí.Pro prodloužení životnosti jsou brýle REN dodávány s pevným pouzdrem na zip a látkovým obalem z mikrovlákna, kterým lze brýle snadno čistit.

1 699 Kč

Stoupací pásy Nitro SPLIT PÁSY KOHLA-NOMAD jsou vyrobeny tradičním rakouským výrobcem Kohla. Na obou koncích pásu jsou kovové háčky přesně padnoucí do otvorů splitboardu NOMAD (až od sezony 20/21). Pásy jsou říznuté a zatavené přesně dle daného modelu a délky.

3 799 Kč

Pánské polo tričko Puma TEAMCUP CASUALS POLO udržuje hráče v pohodlí ale i plně pohyblivé bez omezení. Kombinace funkčnosti se stylem dělá z tohoto trička budoucnost tréninku.

1 199 Kč

Plně polstrované dámské zimní ponožky s vysokým obsahem merino vlny Eisbär SKI COMFORT 2 PACK jsou teplé a extrémně pohodlné. Tato ponožka je ideální pro sportovní aktivity a každodenní použití.

549 Kč

Pokud hledáte kousek, který využijete jak na cvičení v posilovně, tak i na venkovní nošení k legínám či kraťasům, tak je tento top GoldBee BETOP LOGO tou pravou volbou! Materiál je neprůsvitný, pružný a přilnavý. Tělo stáhne a zároveň zvýrazní přesně tam, kde má. Střih je klasický a flexibilní přesně pro váš trénink. Tento top nebude mít problém udržet vaše poprsí i při středně náročném sportu.

419 Kč

Dámské tílko O’Neill WOW využijete do horkého počasí jako klkasický top třeba k šortkám nebo si ho jen přehodíte přes plavky. Bavlněný materiál vám dopřeje maximální pohodlí.

449 Kč