www.sportwings.cz

Náhodný výběr
-16%

Dámská turistická obuv Salomon DEEPSTONE s dokonalou ochranou paty a špičky a technologií Sensifit, která chodidlo bezpečně obepne od podrážky až po šněrování, takže vám boty přesně padnou a chůze je pohodlná a stabilní.

999 Kč
-38%

V chladnějších a deštivých dnech jistě oceníte ochranu a pohodlí, které přináší dámská softshellová bunda Columbia SWEET AS II W SOFTSHELL HOODIE. Je vyrobena z příjemného a odolného materiálu, má nastavitelnou kapuci, manžety i spodní lem a funkčním detailem je praktická vnitřní klíčenka na zip.

1 549 Kč

Dámské ultralehké boty The North Face W VECTIV EXPLORIS FUTURELIGHT jsou nepromokavé, prodyšné a z každého kroku zužitkují maximum energie. Mezipodešev boty je vyrobena s technologií Vectiv™, která dokáže na stezce využít maximum energie.

2 349 Kč

Pánská ledvinka Quiksilver JUNGLER III má objem 2L, tudíž se vám tam vejdou veškeré nezbytnosti a i něco navíc. Navíc budete trendy a nebudou se vám plést věci po kapsách.

489 Kč

Pohodlné pánské boxerky Nike E-DAY COTTON STRETCH BOXER BRIEF LONG 3PK jsou praktickými kousky pro vaše dny, kdy chcete být v maximálním komfortu. Stylové trenky s elastickým pasem jsou zdobené logem značky, a vy se v nich budete cítit báječně

949 Kč

Pánské outdoorové kalhoty Loap UZMUL jsou navrženy tak, aby vám zajistily dostatek pohodlí během jakýchkoliv venkovních aktivit. Jejich univerzálnost oceníte během výletu do přírody i při práci na chatě či zahradě. Kvalitní materiál z polyesteru v kombinaci s elastanem nabízí optimální odolnost a zároveň pružnost. Kalhoty jsou navíc prodyšné a rychle schnou, což jim přidává na praktičnosti. Díky klasickému střihu s částečně elastickým pasem dobře padnou a neomezují v pohybu ani vsedě. Nohavice mají na spodním okraji stahování, které napomáhá zabránit vniku nečistot. Reflexní prvky zvyšují bezpečnost za nižší viditelnosti nebo šera. Se třemi vnějšími kapsami (dvě vpředu, jedna vzadu) máte vždy po ruce všechny nezbytnosti.

1 399 Kč

Pánské turfy Puma FUTURE PLAY TT, které mají syntetický svršek, který je odolný a nenáročný na údržbu. Vynikající záběr a zavazování na tkaničky je samozřejmostí.

1 149 Kč
-16%

Pánská čepice Billabong BARROW BEANIE je vyrobená z teplého a prodyšného materiálu. Má jednoduchý střih s ohrnutým spodním lemem. Zdobí ji silikonové logo.

649 Kč
Nejnovější

Rukavice Rollerblade SKATE GEAR GLOVES jsou dokonalou kombinací střihu a funkčnosti. Tyto rukavice vás chrání, ale zároveň vám umožňují snadno používat ruce pro věci, jako je kontrola telefonu nebo uchopení láhve s vodou. Tyto odolné a lehké rukavice poskytují prodyšnost, reflexní prvky a absorpční tkaninu na palci. Bezpečné zapínání na suchý zip umožňuje přizpůsobení a součástí balení jsou odnímatelné chrániče pro větší ochranu.

899 Kč

Pánské tepláky Under Armour RIVAL vás udrží v teple a pohodlí. Mají uzavřený elastický pas s vnějším stahováním, otevřené kapsy na ruce a drobnosti a zúžený střih nohavic.

999 Kč

Kapesní kompas Silva POCKET s teploměrem a karabinkou. Použití jako záložní kompas pro základní navigaci a určení teploty. Teploměr zobrazuje teplotu ve stupních Celsia a Fahrenheita. Přesnost 1°. KARABINKA NENÍ URČENA K JIŠTĚNÍ !!!

390 Kč

Dámské tílko Nike DRI-FIT nabízí přiléhavý střih a sportovně provedený zadní díl pro maximální volnost pohybu. Použitý materiál je velmi lehký a prodyšný, takže se ve fitku budete cítit v pohodlí a suchu.

649 Kč

Dívčí triko Puma SQUAD TEE G vyrobené z příjemné bavlny pro pohodlné nošení. Triko má potisk na hrudi.

299 Kč

Kšiltovka Devold TROLLKYRKJA WOOLSHELL CAP je perfektní kombinací stylu a funkčnosti. Je vybavena zesílenými švy pro odolnost a dlouhou životnost, díky čemuž je vhodná pro každodenní použití.

1 119 Kč

Pánské koupací kraťasy Nautica GABRIEL 6 jsou praktické plavky s námořnickým motivem. Mají praktické kapsy a stahovací šňůrku v pase.

1 249 Kč

Dětské tenisky Oldcom TAYLOR jsou výbornou volbou pro rodiče, kteří hledají kvalitní obuv pro své nejmenší. Tyto tenisky jsou dokonalou kombinací pohodlí a stylu a poskytují dětem skvělý způsob, jak si užít venkovní fyzické aktivity. Bavlněný materiál použitý při výrobě dětských tenisek TAYLOR zajišťuje nejen příjemný pocit na dotek, ale také umožňuje noze přirozeně dýchat. Všechny výrobky od značky Oldcom jsou vyrobeny v Evropě. Značka Oldcom vytváří boty a doplňky pomocí ekologicky šetrných procesů. Produkty jsou vyrobeny tak, aby mohly být znovu použity, předělány, recyklovány.

469 Kč

Tato lehká dámská tréninková mikina Nike DRI-FIT PACER se čtvrtinovým zipem odvádí pot a ochrání vás před nepřízní počasí. Otvory na palce vás více zahřejí a reflexní prvky zaručí lepší viditelnost, když poběžíte ve tmě. Technologie Nike Dri-FIT odvádí pot od kůže na povrch látky, kde se rychle odpaří, takže zůstanete v suchu a pohodlí.

1 139 Kč

Rukavice FIGHTER MMA TRAINING spolehlivě ochrání vaše klouby díky vrstvené vycpávce. Rukavice jsou dobře otevíratelné, takže je můžete použít i na grapplerský trénink, tedy na úchopové techniky. Úderové plochy rukavice jsou vyrobeny z pravé kůže, suchý zip potom z kůže syntetické.

1 149 Kč

Projeďte se ulicemi s vlastním BMW Street Racerem! Tato skvělá motokára Berg BMW STREET RACER je dokonalá! Užij si jízdu nebo závod s kamarády. Díky velkým sportovním kolům je motokára bezpečná a stabilní. Motokára má volnoběh, brzdí zpětným sešlápnutím pedálů. S touto motokárou máte zaručeno, že budete vždy na prvním místě. Po skončení závodu můžete svou motokáru zaparkovat v garáži vzpřímeně.

11 199 Kč

Dámská zateplená sportovní bunda Northfinder BREKONESA. Mrazivá zima už může přijít. Tato vydatně zateplená bunda v ženském střihu byla vyrobena, aby vás udržela v teple. Chladné počasí snadno porazí silnou syntetickou izolací, která dobře funguje i ve vlhkém prostředí. Vnější materiál je ošetřen voděvzdornou vrstvou bez PFC. Pokud má tato bunda vydržet i silné sněžení, musí být kombinována s nepromokavou bundou. Kapuce rychle zahřeje, a snadno se nastavuje jednou rukou. Jako lehká, víceúčelová izolační vnější vrstva se dá tato bunda nosit na několikadenní výlety s batohem v chladných teplotách nebo na zimní turistiku na lyžích. Představuje vynikající volbu pro turistiku v přírodě, ale hodí se i do města.

1 299 Kč

Vypasovaná, líbivá, dámská outdoorová bunda Hannah ELISEY disponuje spolehlivou membránou, díky které odolává dopadající vodě či větru. Kromě toho má odepínatelnou kapuci, rukávy stahovatelné pomocí suchých zipů a podlepené hlavní švy. Na hory i do města se rozhodně bude hodit.

1 599 Kč

Dámské triko adidas LOGO TEE W je klasické triko, ve kterém můžete jít do práce nebo na sobotní výšlap. Je vhodné na každodenní nošení a díky logu na hrudi všichni budou vědět, za který tým kopete.

799 Kč

Dámské boxerky Klimatex VIKY z mikro vlákenného polyesteru s Lycrou jsou velice příjemné na omak. Pot, který se odpařuje po povrchu vláken může být rychleji odváděn, protože díky mikrovláknům je v pletenině více povrchových ploch a mezivlákenných prostor pro odvod potu. Boxerky mají v pase pohodlnou širokou gumu s logem KLIMATEX a jsou šité plochými švy.

299 Kč

Lehké a rychleschnoucí triko The North Face TANKEN W je vybaveno robustní technologií FlashDry™, která při pohybu aktivně odvádí pot od pokožky. Uzavřené rukávy, lehce zkrácená délka a široký kulatý límec vypadají dost dobře na to, že tenhle model můžete nosit i daleko od prašných cest a lesních stezek.

899 Kč

Chrániče holení Fighter SHIN GUARDS COMPETITION jsou navržené především pro amatérské zápasy v Muay Thai. Chrániče se budou nejvíce hodit začínajícím bojovníkům. Dají se použít také jako spodní chránič pod klasické chrániče na Thaibox. Tento model chráničů má polstrování po celé délce chrániče.

389 Kč

Pánský páteřák Salomon BACK PROTE FLEXCELL LIGHT VEST nabízí ideální kombinaci mezi ochranou a prodyšností spojené do vesty. Zajistí dokonalou ochranu zad při zimních i letních aktivitách. Nastavitelný široký bederní pás perfektně dotáhnete kolem těla a silikonový pásek se postará o to, aby chránič zůstal na svém místě i během náročné aktivity.

1 999 Kč

Nylonové míčky značky Tregare NSC 3 FAST mají hlavu z přírodního korku. Vhodné pro rekreační hráče.

99 Kč

Pánská parka Geox LEITAN MID PARKA je parka s kapucí pro muže s ekologickým designem z recyklovaného polyesteru s voděodpudivou úpravou zabraňující větru. Ideální řešení pro cestování a každodenní dojíždění, lze jej snadno složit do vnitřní kapsy a díky vnitřním popruhům nosit jako batoh.

4 899 Kč

Pohodlná pánská zimní obuv Helly Hansen CALGARY vám zajistí vysoký komfort a ochranu. Tyto odlehčené boty se svrškem z vodoodpuzující kůže se postarají o vaše pohodlí po celý den nošení. Pevná gumová podrážka HellyGrip vám pak zajistí stabilitu při každém kroku.

1 099 Kč

Pánská mikina Kappa LOGO BECLO přes hlavu se stahovatelnou kapucí. Pohodlný regular střih zajišťuje maximální pohodlí pro volný čas i každodenní nošení.

499 Kč

Boty na běhání New Balance MTHIERV7 GORE-TEX®, to je model určený pro běh v těžkém terénu. Svršek se dobře přizpůsobuje chodidlu a zajišťuje vysoký komfort nošení. Výztuž Teo Protect chrání prsty při zakopnutí o kameny nebo kořeny. Membrána GORE-TEX® chrání chodidla proti větru, dešti a vodě bez ztráty prodyšnosti. Vnější podrážka Vibram je odolnější proti otěru a je pro ni charakteristická větší odolnost při nošení v těžkých podmínkách. Hřeby na podrážce zajišťují dobrou přilnavost v terénu, usnadňují zdolávat náročná stoupání a klesání a předchází uklouznutí. Inovativní pěna Fresh Foam, která je použita ve vnitřní podrážce, zajišťuje vysokou úroveň odpružení při nárazech na tvrdý podklad.

2 399 Kč

Dámské běžecké boty Under Armour INFINITE ELITE mají mimořádně pružné odpružení UA HOVR+, které tlumí nárazy, vrací energii a pomáhá vám vpřed. Svršek UA IntelliKnit s mikro detaily a texturami vytváří přesný střih 1:1 pro maximální pohodlí. Klip na patě pro větší oporu a fixaci s asymetrickým taháčkem, který usnadňuje obouvání. Konstrukce paty pomáhá hladce dopadnout, snižuje nárazy a zvyšuje celkovou stabilitu. 3D tvarovaná stélka obepíná chodidlo a zajišťuje větší pohodlí při došlapu. Lehká gumová podrážka Thinweb je navržená tak, aby poskytovala odolnost a odraz tam, kde je to potřeba.

4 299 Kč

Kšiltovka Puma FERRARI STYLE CAP má elegantní design inspirovaný Scuderia Ferrari. Kšiltovka je prodyšná a velikost snadno upravíte páskem.

1 199 Kč

Ve vzdušném pánském běžeckém triku Nike BREATHE RUN s technologií Dri-Fit odvádějící pot se vám bude skvěle běhat. Vzhled inspirovaný přírodou nakopne vaše běžecké dobrodružství. Materiál Nike Breathe odvádí pot a není v něm horko. Síťovaný zadní díl zvyšuje prodyšnost. Vpředu uprostřed je logo Swoosh.

499 Kč

Vylepšete svůj šatník těmito legínami Nautica MONTROSE. Tyto všestranné legíny navržené pro celodenní pohodlí jsou doplněny vyšívaným logem Nautica a potiskem značky na noze.

999 Kč

Odolný batoh Jack Wolfskin MAINKAI PACK pro organizaci každodenních aktivit. Prostorný a odolný a vyrobený z recyklované tkaniny URBAN PROOF 300D. Vnitřní organizér umožňuje snadné nalezení nezbytných věcí, zatímco polstrovaná přihrádka chrání váš notebook. Nastavitelné ramenní popruhy a polstrovaná záda zajišťují snadný transport. Reflexní detaily vás udrží viditelní při slabém osvětlení.

3 599 Kč

Pánské kopačky Puma ULTRA MATCH FG/AG mají lehký syntetický svršek se síťovinou, který napomáhá k lepší ovladatelnosti míče.

1 699 Kč

Dětské boxerky Freegun BATMAN se stylovým a oblíbeným komiksovým Batmanem. Díky pohodlné gumě v pase se budete cítit pohodlně po celý den.

199 Kč

Hannah SKYLINE 2 je lehký přístřešek k volnému zavěšení v přírodě. Obsahuje 10 vypínacích popruhů a 2 kovová oka vhodná k uchycení trekových holí.

1 490 Kč

Unisex ponožky Klimatex IBERI se sníženým lemem a speciální prodyšnou strukturou na nártu mají všestranné použití. Vysoký podíl polypropylenu zajišťuje rychlý odvod potu a pomáhá udržet optimální teplotu nohy.

149 Kč

Pánské polo triko adidas SQUADRA 21 POLO je určené pro fotbal. Má decentní design a technologii Aeroready, která odvádí vlhkost. Je vyrobeno z recyklovaných materiálů.

749 Kč

Dámská outdoorová sukně Hi-Tec LADY TOMANO II je skvělý kousek do horkých letních dnů. Lehký příjemný polyester v kombinaci s elastanem přináší vysokou míru komfortu. Zadní část pasu s gumou zajišťuje pohodlné přizpůsobení. Dvě hlavní kapsy slouží k uchování potřebných drobností.

399 Kč

Dámské pyžamové kraťasy Tommy Hilfiger MONOTYPE CONTRAST PIPING PYJAMA vám dopřejí pohodlný a kvalitní spánek. Není nad to, spát v pohodlí a kvalitě.

1 299 Kč

Sluneční brýle značky Finmark z kvalitních materiálů se hodí pro každou příležitost. Brýle jsou velmi univerzální a sedí všem typům obličeje.

419 Kč

Osvěžte svůj šatník těmito pánskými plaveckými šortkami Nautica QUEBEC 6. Tyto rychleschnoucí šortky s proužkovaným vzorem a vyšívaným logem Nautica mají elastický pas se stahovacími šňůrkami pro dokonalé uchycení a kapsy pro uložení všech nezbytností.

1 399 Kč

Když je čas zvýšit intenzitu vašeho tréninku, Jack Wolfskin ACTIVE TRACK SHORTS pro muže jsou vždy připraveny na víc. Jsou vyrobeny z pružné a lehké tkaniny TEXASHIELD CORE STRETCH LITE, budou se s vámi pohybovat a poskytnou tu správnou podporu, abyste mohli podávat nejlepší výkony. 2 boční kapsy jsou určeny pro váš mobilní telefon nebo nezbytnosti.

1 869 Kč

Dámské lyžařské kalhoty se šlemi Northfinder QWERYSA z odolného materiálu, určené pro vícenásobné použití. Kalhoty jsou vybaveny všemi základními funkčnosti jako kritické podlepené švy, vyvýšený pás, zipy YKK®, Eco – PFC free atd. Kalhoty byly navrženy s důrazem na univerzálnost a praktičnost, přičemž poskytují maximální odolnost při dlouhodobém využití.

1 499 Kč

Pohodlná, nafukovací postel Bestway VENTURE AIR pro dvě osoby je ideální pro nečekanou návštěvu nebo na letní dovolenou. Díky robustní konstrukci je matrace velice odolná.

599 Kč