www.sportwings.cz

Náhodný výběr

Sportovní batoh Under Armour HUSTLE LITE je vyrobený ze syntetické tkaniny, která je na povrchu opatřena technologií UA Storm, díky níž odpuzuje vodu a chrání věci uvnitř před vlhkostí. Uvnitř hlavní kapsy naleznete pouzdro na notebook, přední kapsa vám zase poskytne dostatek prostoru pro uložení klíčů nebo mobilního telefonu.

999 Kč
-9%

Pokud si chcete jízdu na odrážedle užít nejen na zpevněných plochách, pak je BERG BIKYCROSS pro vás ideální. Odstrkovadlo má lehké hliníkové ráfky a dvojitou přední vidlicí ve zlatém provedení, která upoutá na první pohled díky svému robustnímu a sportovnímu vzhledu. Speciálně tvarované sedadlo poskytuje komfortní sezení. Výškově nastavitelné sportovní sedlo má nejnižší pozici cca 32 cm. 12” nafukovací pneumatiky s hvězdicovým výpletem. Regulátor řízení se dvěma režimy. Pohodlné rukojeti. Integrované stupačky s protiskluzovým povrchem.

3 799 Kč

Pánské tenisové šortky Lotto TECH II D1 SHORTS jsou vyvinuty na základě zkušeností profesionálních hráčů. Určeny jsou tedy pro ty z vás, kteří mají nejvyšší cíle. Příjemný strečový materiál neomezuje v pohybu a poskytuje maximální pohodlí.

599 Kč

Dětská mikina přes hlavu Umbro SISK s kapucí. Má stylová potisk a hodí se na denní nošení i odpočinek doma.

299 Kč

Pánské trenýrky v balení po třech kusech jsou vyrobené z materiálu Double Face, který Vám nabídne vynikající funkční vlastnosti. Měkký a velice příjemný materiál společně s anatomickým střihem se přesně přizpůsobí proporcím vašeho těla.

1 295 Kč
-31%

Dámská bunda Odlo ASCENT S-THERMIC WATERPROOF byla navržena na túry, lyžařinu a procházky městem. Je ideální do chladných podmínek a je vyrobena s ohledem na prodyšnost a výkon.

4 199 Kč
-35%

S touto mikinou Napapijri BURGEE WINT 1 budete vypadat skvěle! Nejen, že vypadá naprosto stylově, ona je i dokonale příjemná. Její materiál vás navíc perfektně zahřeje v zimním období. Samozřejmostí je kapsa s klopou na hrudi, výrazné logo značky a kapuce se stahováním.

1 599 Kč

Plavecké packy Speedo TECH PADDLE je tréninková pomůcka pro zlepšení plavecké techniky. Ergonomický tvar a lehkost zajistí lepší záběr a vytvoří dokonalý tah. S těmito destičkami bude každý trénink zábava.

649 Kč
Nejnovější

Středně vysoké ponožky Ellesse TALLO 3 PK budou vypadat výborně v teniskách nebo jiných volnočasových botách. Ponožky příjemně drží na místě díky elastickému lemu. Ponožku zdobí na kotníku logo značky.

299 Kč

Pánská, ultralehká, výborně prodyšná bunda Hannah DORREN moderního pojetí. Vrchní materiál je ošetřen vodoodpudivou úpravou a prodloužený zadní lem navíc skvěle chrání záda. Zajisté oceníte i praktickou kapuci se šňůrkou. Tato bunda je jedinečný kousek, který využijete při sportu i ve městě.

699 Kč

Dámské šaty NAX BREWA z pružného materiálu. Mají polopřiléhavý střih a délku nad kolena. Super kousek na letní dny. Ukažte své křivky a nechte se unést příjemným materiálem a pocitem lehkosti.

449 Kč

Pánská mikina Champion LEGACY je nadčasovou klasikou, kterou využijete na různé druhy aktivit. Má nastavitelnou kapuci a manžety se spodním lemem jsou žebrované, takže budou výborně držet na místě. Mikině nechybí ani přední kapsa.

1 499 Kč

Dámská košile O’Neill CALI BEACH udělá parádu nejenom v letních dnech, hodí se na nošení do města, ale zároveň i třeba jako přehoz přes plavky. Má jednoduchý střih s límečkem, krátkými rukávy a vpředu je ozdobena zavazováním spodních švů. Materiál je velice vzdušný a příjemný na dotek.

1 399 Kč

Dámské 3/4 legíny Northfinder GAIL jsou ideální pro aktivní pohyb se střední nebo vysokou intenzitou zátěže. Legíny mají boční kapsy vhodné na mobil a cennosti. Zadní část legín disponuje kapsami na pase z elastické síťoviny, pod níž je umístěna zipová kapsa. Zajímavým detailem je print umístěný na stehně. Materiál je elastický ve všech směrech, díky čemuž se vám přizpůsobí při pohybu. Legíny jsou ušity s minimálním počtem plochých švů pro optimální pohodlí a vyšší volnost pohybu. Absorpční materiál odvádí vlhkost od pokožky i během zátěže a udržuje pokožku v suchu. Lehký materiál je opatřen wicking funkcí, díky čemuž odsává vlhkost a rychle schne.

799 Kč

Dámské jednodílné plavky Nike SNEAKERKINI nabízejí stylový design, ve kterém zazáříte na pláži i u bazénu. Otevřená záda, dekolt se šněrováním a vysoké vykrojení vám umožní nasávat slunce naplno.

1 499 Kč

Nasaďte a jděte. Svěží nová verze Puma COOL CAT 2.0NS s logem na pásku a aktualizovanou konstrukcí stélky, která udrží vaše nohy v pohodlí po celý den.

599 Kč

Dětská mikina Střída CZECH HOODY JR s kapucí se hodí i pro běžné nošení. Má volnější, pohodlný, skvěle padnoucí střih a stylový vzhled. Mikina má klokaní kapsu a kapuci se stahovací tkaničkou. Mikinu určitě oceníte při nejrůznějších sportovních aktivitách i při běžném každodenním nošení. Mikina určitě potěší každého hokejového fanouška.

999 Kč

Dámské cyklistické šortky Klimatex URUK s odepínatelnými boxerkami jsou ideální volbou pro MTB, enduro, e-bike i všechna další cyklo dobrodružství. Vnější šortky jsou vyrobené z funkční, pružné a odolné tkaniny. Zapínají se v pase na zip a dva druky, všitá široká guma na bocích navíc poskytuje větší komfort za jízdy a umožňuje přizpůsobit se každé postavě. Vnitřní šortky slouží jako cyklo prádlo. Mají anatomický střih na tělo a jsou vyrobené z funkční, prodyšné síťoviny, která pomáhá rychle odvádět pot a ventilovat vlhkost na pokožce. Pro co největší komfort jsou šité plochými švy a v pase mají širokou gumu. Do šortek je všitá Coolmax® výstelka v dámském provedení, která je antibakteriální, zabezpečuje rychlý odvod potu a eliminuje zápach. Tato pěnová výstelka tlumí nárazy a snižuje tření při jízdě na kole. Na bocích vnitřních šortek jsou 2 otevřené kapsy a na levém stehně další podélná zipová kapsa. Efektivně rozmístěné potisky zvyšují bezpečnost za jízdy za šera nebo za tmy.

999 Kč

Dámská mikina Tenson TXLITE HALF ZIP W je termo mikina se zipem, rychle schne a dobře odvádí vlhkost. Má poloviční zip u krku s malou krytkou zipu u brady a má také vysoký límec, který chrání krk před chladem. Naznačené boky dodávají mikině pěkný vzhled. Mikina je pružná a flexibilní při aktivitách, ideální na lyžařský výlet.

1 699 Kč

Lehké prodyšné kalhoty TRIMM DRIFT pohodlného střihu jsou vhodné pro široké spektrum sportovních a volnočasových aktivit. Díky poutkům na pásek a možnosti regulace šířky pasu si kalhoty perfektně přizpůsobíte.

1 199 Kč

Běžecká ledvinka Arcore AVIOR disponuje velkou kapsou s okénkem, přes které můžete ovládat jakékoliv dotykové zařízení. Kapsa obsahuje dva díly, takže snadněji oddělíte mobil od dokladů, peněz či jiných drobností. Ledvinka je vyrobena z voděodolného elastického materiálu s reflexními prvky pro lepší viditelnost.

149 Kč

Dámský spodní díl plavek Tommy Hilfiger BIKINI je spodek klasického střihu, který je příjemný a pohodlný. Design doplňují barevné proužky v pase. Vzadu je odznáček značky.

1 299 Kč

V dámských sandálech Skechers GO WALK FLEX – SUBLIME-X můžete bezstarostně vyrazit do přírody. Tento elegantní sandál v říčním stylu má textilní svršek s nastavitelným kotníkovým páskem, tvarovanou stélku Goga Mat® a lehké odpružení ULTRA GO®.

1 199 Kč

Pánská běžecká obuv adidas EQ21 RUN naplní váš každodenní běh. Prodyšný svršek oceníte při parných dnech, zatímco lehké tlumení Bounce zmírní došlap každého vašeho kroku. Tvarovaná patní část šetří achillovu patu a netlačí na ni.

999 Kč

Pánské šortky Champion LEGACY jsou jako stvořené na basketbal, ale nosit je můžete i na jiné sporty nebo volný čas. Mají elastický pas se stahovací šňůrkou a dvě boční kapsy.

899 Kč

Pánská softshellová vesta Hannah CARSTEN VEST je skvělým doplňkem do každého outdoorového šatníku. Užijete ji všude tam, kam vás příroda vytáhne – do kopců, na ferraty, na aktivní hiking. Je vyrobena z vodoodpudivého, větruvzdorného a zároveň prodyšného materiálu Softshell Extra Lite s membránou 8000 v kombinaci s vysoce pohodlným materiálem AFT Tech Stretch na bočních a zadních dílech vesty a svrchní úpravou Teflon Eco Elite. Střih alpine se přizpůsobí tělu a vesta nebude omezovat v pohybu. K pohodlí při nošení přispěje reverzní dlouhý zip a stojáček, vychytávkou je kapsa na hrudi se zipem.

1 999 Kč

Módní dámské tričko Tommy Hilfiger IM SLIM SOLID V-NK TOP SS tě bude rozmazlovat po celý den nošení. Je totiž vyrobené z příjemného bavlněného materiálu, který jistě oceníš, má pohodlný střih, který zvýrazní tvou siluetu a přední stranu zdobí minimalistické logo značky.

599 Kč

Dětská kšiltovka GAP LOGO BASEBALL s logem značky na přední části. Její velikost je možné nastavit z zadní části. Bavlněný materiál je třešničkou na dortu.

499 Kč

Pánské plavky Calvin Klein SHORT DRAWSTRING-PRINT jsou dynamické, mladistvé a originální. Mají boční kapsy a jsou vyrobeny z recyklovaného materiálu.

1 499 Kč

Sportovní vložky Rucanor SPORTS PERFORMANCE INSOLES do bot, která zvyšuje prodyšnost a komfort pro chodidlo. Polyuretanové tlumení pomáhá s absorpcí energie a navíc ji vrací zpět. Anatomická část vložky pomáhá správné pozici chodidla a podporuje stabilitu. Přední část vložky absorbuje energii a nevrací ji zpět. Tím ulevuje chodidlu od nadměrné námahy.

360 Kč

Ramena a střed zad jsou zvýrazněny síťovinou, která podtrhuje ženský nádech trička Fila MAIA z recyklovaných materiálů. Tyto prvky doplňuje zaoblený spodní lem a 3D logo.

1 249 Kč

Běžecké rukavice Runto SPY jsou určeny primárně na sezónu jaro/podzim nebo jako první vrstva pod jiné rukavice v období zimy. Rukavice jsou vyrobeny z lehkého a pružného materiálu, který se snadno přizpůsobí tvaru vašich rukou a ochrání od nepříjemného prochladnutí.

149 Kč

Pánská mikina Under Armour ESSENTIAL FLEECE je z mimořádně měkkého, středně silného bavlněného fleecu s kartáčovaným vnitřkem pro větší teplo. Mikina má přední klokaní kapsu. Na mikině jsou žebrované manžety a spodní lem.

1 599 Kč

Dámské dvoudílné plavky Lotto ANNIE se hodí kamkoli k vodě i na opalování. Podprsenka se zavazuje za krkem a na zádech. Kalhotky mají na předním dílu podšívku pro maximální pohodlí.

449 Kč

Taška přes rameno The North Face JESTER CROSSBODY se vám bude hodit, pokud si s sebou potřebujete vzít jen to nejnutnější. Díky nastavitelnému popruhu můžete nosit na boku nebo přes trup. Systém pružných lanek zajistí uchycení objemnějších věcí.

699 Kč

Pánské tričko Levi’s GRAPHIC CREWNECK v jednoduchém provedení vás nezklame na každodenní nošení a volný čas. Má krátké rukávy, kulatý výstřih a hlavně ho zdobí ikonické logo značky. Příjemný bavlněný materiál je zárukou pohodlí.

599 Kč

Dámská tanga Under Armour PURE STRETCH jsou vyrobeny z měkké strečové tkaniny, která poskytuje celodenní pohodlí při jakékoliv aktivitě. Dobré spodní prádlo zůstane bez povšimnutí. Laserem střižené okraje nabízejí hladké, prakticky neviditelné padnutí pod vše, od běžeckých šortek až po legíny, které nejvíce obepínají tělo. Technologie 4-Way Stretch umožňuje lepší pohyb v každém směru. Kalhotky mají měkký bavlněný klín a konstrukci bez štítků. Technologie kontroly zápachu minimalizuje zápach.

799 Kč

Pletené prstové rukavice Willard WILL umožnující ovládání dotykových displejů.

79 Kč

Pánská bunda Viking CREEK kombinuje přírodní bambusové vlákno s bavlnou, díky čemuž má výborné termoregulační vlastnosti. Výsledná tkanina je lehká, prodyšná a antibakteriální. Bambusové vlákno bylo využito i pro zateplení. Bunda má celorozepínací zip, dvě boční kapsy na zip a pevnou kapuci.

3 349 Kč

Pánské triko Celio TEBASE má krátký rukáv a kulatý výstřih. Bude se hodit na letní parné dny.

299 Kč

Lehké vysoce strečové šortky Northfinder JACKIE určené pro letní turistiku a na všechny situace, ve kterých oceníte rychleschnoucí a elastický materiál. V pase naleznete plochou gumu. Šortky disponují dvěma bočními kapsami na zip.

1 099 Kč

Batoh The North Face VAULT je vlastně školní batoh. Nabízí toho však mnohem víc. Má dvojité rukojeti, dokáže samostatně stát a má štíhlejší profil, takže se lépe hodí pro cestování hromadnou dopravou. Zavěšovací systém FlexVent™ sestává z pružných a tvarovaných ramenních popruhů, polstrované síťovinové zadní části a prodyšného bederního panelu. V hlavním oddíle najdete místo na pár knih a notebook v odděleném pouzdru nebo na oblečení na převlečení, pokud se rozhodnete přespat u kamaráda. Přední oddíl má polstrované pouzdro na tablet, úložnou kapsu na zip a prostor na propisky a tužky. Navíc disponuje dvěma vnějšími síťovinovými kapsami na láhve na vodu. A pokud jezdíte na kole, batoh zvýší vaši bezpečnost díky strategicky rozmístěným odrazovým prvkům s 360° viditelností. Navíc ke speciálnímu poutku na cyklistické světlo můžete připevnit svítilnu.

1 490 Kč

Dámská sportovní podprsenka Nike DRI-FIT INDY poskytuje podporu díky ramínkům, které se vpředu nastavují. Měkká tkanina je navržena pro prodyšnost na přední a zadní straně v případě, že se zapotíte. Díky snadno odnímatelným vycpávkám a lepeným plochým švům je velice pohodlná. Tento produkt je vyroben z minimálně 50 % recyklovaných polyesterových vláken.

1 049 Kč

Dámský cyklistický dres Sensor CHARGER W volného střihu s krátkým rukávem. Díky pružnému materiálu v kombinaci s volným střihem zaručuje dres úžasné pohodlí. Kvalitní potisk a ochrana UPF25 proti UV záření.

499 Kč

Pánská golfová obuv New Balance 997SL má voděodolný kožený svršek z mikrovlákna. Pohodlná bota, která vás bude provázet celou hrou, má navíc měkké tlumení Abzorb®, které poskytuje příjemný došlap.

3 499 Kč

Dívčí sportovní plavky Arena V BACK GRAPHIC jsou ideální pro rekreační plavkyně. Rychleschnoucí materiál je odolný vůči chlóru. Podíl elastanu zaručuje perfektní tvar a velmi usnadňuje jejich oblékání. Široká ramínka a ergonomická záda zajišťují maximální komfort.

649 Kč

Dámské šaty GAP KNIT zajistě najdou během horkých letních dnů využití. Mají mini střih, krátké rukávy a kulatý výstřih. Jednoduchý střih zdobí romantické volány.

999 Kč

Pánské boxerky KTM FIRE s jednoduchým, ale zajímavým motivem jsou ideální na sportovní činnosti, výlety i běžné každodenní nošení. Díky střihu a kvalitnímu materiálu se v nich budete vždy cítit pohodlně.

179 Kč