www.sportwings.cz

Náhodný výběr

Tato dětská volnočasová obuv adidas TENSAUR C je vhodná na každodenní nošení. Nabízí kromě komfortu při nošení také speciální podešev, která nezanechává stopy a přináší perfektní přilnavost na všech vnitřních površích. Výhodou je i jednoduché zapínání na suchý zip, které ocení každé malé dítko, které si ještě není jisté zavazováním tkaniček.

699 Kč
-20%

Stélky jsou vhodné do sportovní obuvi pro každodenní nošení. Zajišťují stabilitu a tlumí nárazy. Poskytují vaší noze pohodlí díky své super pohodlné paměťové pěně a tvaru, který uleví a rozloží tlak na celé chodidlo. Vrchní vrstva minimalizuje riziko tření a vznik puchýřů.

799 Kč
-17%

Dětské boty Geox B TODO B., které zaručují chodidlům pohodlí a prodyšnost od prvních kroků. Díky patentovanému systému poskytují boty Geox vynikající prodyšnost a maximální pohodlí. Podešev byla perforována a do boty byla zároveň vložena speciální mikroporézní membrána, která absorbuje a odvádí ven pot, aniž by se voda dostala dovnitř.

1 149 Kč
-26%

Pánské kotníkové boty Geox U ADACTER, které díky dýchací síle inovativních podešví poskytují mužům styl a jistotu v pohodlí, ochraně a kvalitě. Díky patentovanému systému poskytují boty Geox vynikající prodyšnost a maximální pohodlí. Podešev byla perforována a do boty byla zároveň vložena speciální mikroporézní membrána, která absorbuje a odvádí ven pot, aniž by se voda dostala dovnitř.

2 049 Kč

Chlapecké šortky vhodné do bazénu i na běžné nošení AQUOS GILLON JNR. Mají praktické kapsy i vnitřní síťku.

249 Kč

Sportovní dětské lyžařské palčáky Ziener LABINOS AS MITTEN JR jsou vybaveny voděodolnou a větruodolnou membránou Ziener AQUASHIELD, která zajišťuje teplé a suché klima uvnitř rukavic. Fleecová podšívka vás udrží v teple a pohodlí. Kompaktní dlaně zajišťují optimální přenos energie a cit při držení holí.

990 Kč

Pevné kulaté tkaničky Proma SPORT jsou vhodné do trekové, sportovní, pracovní, či vycházkové obuvi.

109 Kč
-20%

Pánské XC tretry Northwave ORIGIN PLUS 2 na třívrstvé podrážce Speedlight 3D (tvrdost 10/15). Bezešvá unibody konstrukce v prodyšném provedení redukuje nežádoucí tlaky a díky větracím zónám se stará o přísun čerstvého vzduchu. Utahování rychlosystémem Northwave SLW3 dial s možností precizního utažení/povolení jedním prstem je doplněno o spodní power strap na suchý zip. Utahování pomocí nejpevnějších lanek z Dyneema vláken. Hmotnost 369 g, velikost uvedena v EU číslování.

2 879 Kč
Nejnovější

Pánské trenky Styx MEN’S BOXERS SHORTS CLASSIC RUBBER s klasickou gumou vám zaručí pohodlí po celou dobu nošení. Jsou vyrobeny ze 100% bavlny, která toto pohodlí ještě podtrhne. Trenky mají poklopec s knoflíčkem a v zadní části vložený pátý díl. Guma je klasická a horní část zdobí nášivka loga Styx. Aby vám trenky dlouho vydržely, je potřeba je prát pouze na 30°C a nedávat je do sušičky.

299 Kč

Pánské lisokolíky Puma FUTURE 7 MATCH MxSG se hodí na trénink i zápas. Kopačky mají lehký ale odolný se zavazováním na tkaničky, pro optimální utažení a vy se tak můžete soustředit pouze na hru.

2 499 Kč

Prošívaná pánská zimní bunda s kapucí Kappa DOCCIO vhodná nejen ke sportovním aktivitám, ale i k volnočasovému nošení. Výplň z hřejivého mikrovlákna vás udrží v teple i za velmi chladného počasí.

999 Kč

Kvalitní juniorské chrániče Mizuno TEAM KNEEPAD JR, které vás ochrání nejen před nepříjemnými úrazy během volejbalu, ale využijete je i při dalších sportech. Technologie Mizuno Intercool poskytuje prodyšnost chrániče a dopřává vysokou míru pohodlí.

399 Kč

Pánská volnočasová obuv Lotto TRAINER 2000 AMF III poskytuje maximální pohodlí při nošení. Její předností je pěnová vložka AMF, která snižuje dopady na zem a zároveň zajišťuje podporu chodidla. Stylové zpracování dělá z těchto bot jedinečný trendy kousek.

1 049 Kč

Tohle jednoduché pánské tričko Nike SPORTSWEAR je z lehké a měkké bavlny, takže se hodí na každodenní nošení. Volný střih přes ramena a trup působí sportovně a snadno se vrství. Tištěné grafické motivy Nike dodávají charakteristický vzhled.

759 Kč

Juniorská maska Aquos BARRACUDA JR je ideální pro potápění a jiné vodní radovánky. Velikost můžete přizpůsobit pomocí stahovatelného silikonového pásku.

329 Kč

Pánský funkční rolák Progress MERINO ZN je vyrobený z vysoce kvalitní vlny Merino. Merino je příjemný a hřejivý přírodní materiál, který zajišťuje přirozenou absorpci a odvod vlhkosti od pokožky díky jemným a dlouhým vláknům příze. Má vynikající termoregulační vlastnosti, zabraňuje pocitu vlhkosti a vyznačuje se vysokou odolností proti zápachu i při delším nošení. Obsahuje také lanolin, který má trvalé antibakteriální vlastnosti.

1 299 Kč

Elegantní taška přes rameno Loap MIDSON je skvělým spojením funkčnosti a stylu pro vaše každodenní potřeby. S tímto praktickým doplňkem budete připraveni na všechny výzvy dne. Taška je vybavena klopou se suchým zipem, která ochrání vaše věci před nepříznivým počasím a nečekanými přeháňkami. Hlavní kapsa na zip poskytuje dostatek prostoru pro uložení všeho, co potřebujete mít při sobě. Nastavitelný ramenní popruh umožňuje přizpůsobit tašku tak, aby vám maximálně vyhovovala. Uvnitř najdete praktický organizér a vnitřní kapsu, které vám pomohou udržet věci uspořádané a snadno dostupné.

379 Kč

Menší batůžek Oxybag FUNNY je vhodný pro děti předškolního věku na volnočasové aktivity. Díky jeho krásnému designu si ho děti jistě oblíbí. Má jednu velkou kapsu, menší kapsu na svačinu a postranní kapsičky na lahev na pití.

449 Kč

Pánská relaxační obuv Salomon REELAX SLIDE 6.0 je skutečně zaměřena na dlouhotrvající pohodlí a regeneraci sportovců. Má měkký, prodyšný svršek ze síťoviny pro uvolnění nohou a opravdové pohodlí. Boty jsou mimořádně všestranné, pohodlné na nošení a účinné při regeneraci po sportovním výkonu.

1 399 Kč

Hokejka Bauer VAPOR PRODIGY GRIP STICK JR 20 P01 je ideální variantou pro začínající malé hokejisty, kteří díky této hokejce získají správné základy pro vedení puku, nahrávky a střelbu. Tato varianta má zahnutí P01, která je o něco rovnější než standardní P92. Tento prvek byl opět navrhnut s cílem pomoci malým hokejistům. Díky tomuto řešení hráčům puk nepřeskakuje hokejku.

1 149 Kč

Pánské kraťasy Celio BOFIRSTBM jsou džínové a se zapínáním na zip a knoflík. Jsou z kvalitních materiálů a mají praktické kapsy.

899 Kč

Pánské triko PROGRESS HRUTUR RAM s krátkým rukávem je vyrobeno ze 100% merino vlny. Merino se skvěle podílí se na termoregulaci, hřeje i chladí přesně podle aktuální potřeby lidského těla. Merino vlna odolává zápachu i při dlouhodobém nošení a hřeje, i když je vlhká. Díky těmto vlastnostem je triko vhodné pro celoroční nošení. Volnější, skvěle padnoucí střih zaručuje pohodlí při běžném každodenním nošení i při všech outdoorových aktivitách.

1 399 Kč

Dámská mikina Levi’s STANDARD HOODIE je nezbytností, pokud se chcete cítit pohodlně a zároveň stylově. Mikina je vyrobena z měkkého froté, které zaručuje příjemné nošení. Mikina má univerzální střih, který se hodí ke všemu. Hrudník zdobí ikonické logo značky.

1 599 Kč

Sportovní čepice Eisbär SKYLAR ACTIVE se vyznačuje mírně melírovaným vzhledem, pleteným sníženým žebrovaným vzorem, ohrnovacím lemem, pomponem a dvoubarevnou strukturou příze. Je stylovým doplňkem pro každý den s vysoce funkčními vlastnostmi (technologie ACTIVE KNIT). Materiálový mix se skládá z přírodních a 100% recyklovaných materiálů. Z toho 50 % tvoří SkinDry MicroModal – který je celý vyroben z bukového dřeva, aby optimalizoval termoregulaci, zlepšil absorpci vlhkosti a rychleji schnul. Zajišťuje vynikající odvod vlhkosti a lepší pohodlí při nošení. Oceněno udržitelnou pečetí kvality „Blue Bear“ od Eisbär.

1 699 Kč

Pytlík na magnézium Ocún PUSH + BELT v elegantním designu, který zároveň slouží jako módní doplněk k úvazkům Ocún.

450 Kč

Pánské triko Devold UTLADALEN MERINO 130 je na první pohled obyčejné triko s jednoduchou grafikou na hrudi. Je však vyrobené z vlny, která nabízí řadu benefitů, jako je podpora přirozené termoregulace nebo odvod vlhkosti.

1 599 Kč

Dámská vysoce prodyšná a lehká bunda Hannah ARINA HOODY z materiálu AFT Tech Stretch Grid, který díky speciální vnitřní struktuře skvěle odvádí vlhkost od těla a zároveň tepelně izoluje. Povrchová úprava DWR – C0 bez PFC je šetrnější k životnímu prostředí a zajistí vodoodpudivost vrchního materiálu. Ergonomický a sportovní střih bundy a speciální materiál AFT Tech Stretch Grid umožňují pohodlný pohyb i při náročnějších aktivitách. Tvarovaná přinechaná kapuce se stahováním bude v pohotovosti při zhoršených povětrnostních podmínkách. Anatomicky tvarované rukávy zakončené pružnou manžetou dobře padnou i pokud budete mít na ruce hodinky. Materiál je ošetřen povrchovou vodoodpudivou úpravou, která je bez fluorkarbonů, a tím je šetrnější k životnímu prostředí (PFC free). Bunda bude mít velké využití v sezóně od jara do podzimu a to na náročnější turistiku, přes ferraty až po výlety do přírody.

2 699 Kč

Dámské šaty Hannah LILYA vás nadchnou jednoduchým sportovním designem v délce nad kolena a lehkým vzdušným materiálem, který je ošetřen nemačkavou a antistatickou úpravou. Jistě oceníte i dvě boční kapsy na skrytý zip a funkční stahování pasu šňůrkou. Díky použitému strečovému materiálu neomezují v pohybu, takže budete v pohodlí na cestách i při jednodenním výletu do hor.

1 099 Kč

Nosítko pro děti MoniLu UNI PEACOCK OCEAN v nádherném designu pavích pírek a modrozelených barvách. Ergonomické nosítko, které roste s vaším dítětem od dvou měsíců do tří let, velmi snadno se nastavuje. Maximální bezpečnost při nošení zaručuje trojitý systém zabezpečení spony na bederním pásu. Slintáčky na nosítko a přepravní taška jsou v ceně.

4 190 Kč

Pánské tepláky GAP HERITAGE LOGO s praktickými kapsami na bocích jsou vhodné pro běžné nošení a domácí pohodičku. Kalhoty mají elastický stahovací pas a zúžený střih nohavic zakončený pružným lemem.

849 Kč

Dětské tenisové míčky TECNIFIBRE MINI v balení se třemi kusy je vhodný pro nejmenší tenisty. Je o 50 % pomalejší než běžné míčky. Díky tomu je více času na přípravu správného postoje a úderu.

160 Kč

Pánské triko Nautica CADE standardního střihu je perfektním doplňkem vašeho šatníku na novou sezónu. Toto tričko je vyrobené z vysoce kvalitní bavlny a má žebrovaný výstřih. Na hrudi je nápis Nautica.

899 Kč

Výjimečné funkční triko Sensor MERINO BLEND TYPO beroucí si to nejlepší z přírodních a syntetických materiálů, to je Merino Blend. Na jedné straně vlna, na druhé polyester. Stejně jako časem prověřené Merino DF se i tenhle úplet chlubí univerzálností, stálostí… zkrátka a dobře jde o perfektní kombinaci funkčnosti a udržitelnosti. Jen je to celé ještě mnohem hladší. Jako když si loknete něčeho opravdu chutného a cítíte, jak vás to hladí v puse, krku a nakonec i žaludku. Přesně tak vám bude po celém těle.

1 479 Kč

Unisex ponožky Under Armour ARMOURDRY RUN LITE 2PK z pleteného materiálu s ultra rychleschnoucí technologií ArmourDry udržují nohy lehké, suché a chladné. Prodyšné ventilační zóny ze síťoviny na horní a spodní části chodidla, přesně tam, kde je to nejvíce potřeba. Nová konstrukce Locked-In Fit udržuje ponožku bezpečně upevněnou na patě.

349 Kč

Pánské tričko Blend REGULAR FIT v běžné stylu je nadčasovým kouskem, který unosíš jak do práce, tak třeba i na výlety. Tričko má klasický střih doplněný nápaditým logem na hrudníku. Příjemný materiál je zárukou pohodlného nošení.

249 Kč

Dámská mikina O’Neill WOW v oversized střihu vám poskytne pohodlí v chladnějších dnech. Má nastavitelnou kapuci a žebrované manžety se spodním lemem, které dobře drží na místě. V přední kapse klokance si můžete zahřát ruce nebo si do ní schovat různé drobnosti.

899 Kč

Dívčí nepromokavý, zimní overal Pidilidi OVERAL-D v pase do gumy s možností utažení pomocí pásku. Rukávy jsou ukončeny elastickou manžetou, uvnitř s elastickým nápletem, který má otvory na palce. Na levém rukávu je praktická kapsa na skipas. Hlavní zapínání je na zip i suchý zip. Na boku jsou dvě praktické kapsy. Nohavice jsou vybaveny vnitřními návleky a reflexním prvkem. Vnitřní část nohavic a lem jsou vyrobeny z oděruvzdorné látky. Kapuce je vybavena praktickou gumou a kšiltem proti dešti a sněhu.

999 Kč

Udělejte krok v uvolněném stylu a pohodlí se sandály Skechers REGGAE SLIM. Tento nazouvací sandál má svršek z elastického textilního pásku se syntetickým páskem na zavazování a navíc polstrovanou stélku Skechers Memory Foam™.

1 099 Kč

Dámská bunda 4F DOWN JACKET je to pravé do přechodného období. Zip je podložený vnitřní légou, která chrání před povětrnostními podmínkami. Impregnace vnějšího materiálu zvyšuje odolnost proti vlhkosti. Nechybí postranní kapsy pro zahřátí rukou. Lehká prošívaná konstrukce vám skvěle padne a je snadno sbalitelná.

899 Kč

Pánské triko Devold MERINO 150 TEE MAN je vyrobeno z merino vlny. Každý ví, že vlna je pro vaši garderobu nepostradatelným materiálem. Merino vlna má chladivý účinek v horkém počasí a při poklesu teploty na pokožce hřeje. Vlna zajišťuje zdravé mikroklima pro pokožku, udržuje bakterie pryč, takže vlněné oděvy nezadržují pachy. Vhodné pro váš běžný den v práci, na procházce, v parku, na kole či horské turistice. Základní vrstva, která se stane vaší součástí pro každý den po celý rok.

1 899 Kč

Set tří letek Windson MORTAR se standardní lesklou úpravou. Letky jsou vyrobeny z kvalitního plastu, který vám pomůže ke stabilnímu letu.

35 Kč

Lyžařské ponožky Eisbär SKI PREMIUM MERINO zajistí vysoký komfort. Jsou vyrobeny z Merino vlny, která udrží vaše nohy v teple. Jsou prodyšné a rychle schnou.

699 Kč

8 let. Tolik času uplynulo od doby, kdy pustili do prodeje první Vuch puntíkatou peněženku. Byla to Vuch HERMIONE. A tak jí k narozkám nadělili boží redesign. Kromě parádních barev a ikonických puntíků jí dopřáli ještě kvalitnější materiál. Tohle je sběratelský kousek pro každou Vuch maniačku.

549 Kč

Juniorské boxerské rukavice Fitforce PATROL JR vyrobené ze syntetické kůže. Rukavice jsou určené pro trénink boxu, kick-boxu nebo thai-boxu. Díky uchycení na suchý zip skvěle fixují ruku.

399 Kč

Pánská bunda Klimatex ZOLTAN z větruodolnému materiálu nabízí optimální ochranu před nepříznivými povětrnostními podmínkami, aniž by ztratila svou odolnost. Díky nízké hmotnosti ji oceníte i jako záložní vrstvu na outdoorové aktivity. Síťovina uvnitř zlepšuje ventilaci a přispívá tak k udržení pocitu pohodlí. Kapuce a rukávy jsou navíc do gumičky, takže zvyšují úroveň ochrany proti větru a umožňují vám zůstat v teple a suchu při nečekané změně počasí. Ochranná lišta pod zipem také chrání proti profouknutí a zabraňuje nepříjemnému odření brady. Dvě zipové kapsy na bocích poskytují praktický úložný prostor pro drobnosti nebo ohřátí rukou. Samozřejmostí jsou reflexní prvky pro zvýšení vaší viditelnosti.

899 Kč

Dívčí boty J ASSISTER G. B italské značky GEOX, které zaručují chodidlům pohodlí a prodyšnost od prvních kroků. Díky patentovanému systému poskytují boty Geox vynikající prodyšnost a maximální pohodlí.

1 149 Kč

Dámská podprsenka Tommy Hilfiger BRALETTE LIFT je vhodná na každodenní nošení, ale i na chvilku sportování. Je elastická a z příjemného materiálu.

899 Kč

Dokonale voděodolná dětská bunda do deště Columbia DALBY SPRINGS JACKET skvěle ochrání malé rošťáky před špatným počasím. Má nezaměnitelné barevné provedení, odnímatelnou nastavitelnou kapuci a elastické manžety pro pohodlné nošení a zvýšenou ochranu před nepřízní počasí. Drobnosti se vejdou do kapes na zip a reflexní detaily zvyšují viditelnost a bezpečnost. Na levém rukávu je logo Columbia.

1 349 Kč