www.sportwings.cz

Náhodný výběr

Tato běžecká obuv adidas X9000L1 vám dopřeje pohodlí při sprintech na trati i při tréninku v parku. Má přiléhavý svršek a lehké odpružení mezipodešve Bounce. Budete se v ní cítit skvěle po celou dobu běhu. Boty jsou vyrobené z recyklovaného materiálu, který je součástí snahy o ukončení plastového odpadu.

999 Kč
-30%

Pánská zimní bunda Didriksons DREW je klasická, polstrovaná zimní parka, která je větruodolná a voděodolná s podlepenými švy. Je vyrobena z prodyšné tkaniny a vysoký límec chrání před větrem a deštěm. Noste ji během chladných zimních dnů ve městě nebo na pobřeží. DREW má pevnou kapuci, která je nastavitelná vpředu i vzadu, a praktickou vnitřní kapsu. Žebrované manžety s otvory pro palce poskytují dodatečnou izolaci. Izolace je vyrobena ze 100% recyklovaných tkanin a podšívka byla barvena pomocí Solution Dye, což je technika barvení, která šetří až 80 % vody ve srovnání s konvenčně barvenou polyester/polyamidovou tkaninou.

5 799 Kč

Parádní nylonové násadky Windson NYLON SHAFT SHORT 3 KS na šipky jsou vyrobeny pro každého hráče, který si chce hraní maximálně užít.

39 Kč

Dámská letní obuv Alpine Pro TOLOSA je díky polootevřeným částem velmi vzdušná a funkční systém AIR FLOW botu dokonale provzdušní, zamezí pocení a odvede případné pachy. Boty mají chráněnou špici a zvládnou i nezpevněný terén. Jsou vyrobeny z textilního a syntetického materiálu s TPR podešví, která je více oděruodolná. EVA mezipodešev je velmi měkká a tlumí otřesy při pohybu. Stahování je zajištěno díky pevné a pružné šňůrce se stopperem.

899 Kč

Dámská městská obuv Alpine Pro PONTALA je vyrobena z kvalitního a měkkého textilu a snadno udržovatelné syntetiky, s pohodlnou mezipodešví EVA a vyšší a velmi lehkou TPR podešví. Nadčasový vzhled, designové prvky i logo vytváří velmi zajímavou kombinaci. Tuto obuv využijete při každodenním chození ve městě, ale i při procházkách přírodou. Fixace nohou je řešena pomocí osvědčených pevných tkanic.

749 Kč
-28%

Energie, síla a rychlost. Pravidelné tréninky vám pomohou dosáhnout vysněného cíle. Tyto boty adidas DURAMO PROTECT mají měkký svršek, který při běhu v chladném počasí příjemně zahřeje. Odpružení LIGHTMOTION je lehké a pružné a gumová podešev dopřeje nezbytnou trakci.

999 Kč

V této luxusní dámské lyžařské bundě TRIMM ESTER budete ve městě i na horách nepřehlédnutelná. Použitý materiál a výrazné barevné kombinace dodávají tomuto stylu jistou eleganci. Kapuce s odepínací kožešinou působí velmi žensky a luxusně. V bundě jsou implementované boční elastické vsadky a sněhové manžety v rukávech. O pohodlí se postará odepínatelný sněhový pás a kapuce s kožešinou. Několik praktických kapes pojme veškeré drobnosti.

3 199 Kč
-20%

Pánské tričko CELIO LDEUFCT1 je určeno pro všechny fanoušky organizace bojových sportů UFC. Zadní díl zdobí atraktivní grafika.

399 Kč
Nejnovější

Pánské tričko Lotto TENNIS CLUB II TEE je vhodné na volnočasové aktivity i lehké sportovní činnosti. Ležérní design doplňuje grafika s tenisovou tématikou na předním dílu. Klasický střih společně s příjemným materiálem zaručují maximální komfort.

299 Kč

Dámské pantofle Calvin Klein SLIDE MONOGRAM CO se hodí jak v létě k bazénu, tak na vycházky do města. Jsou vyrobeny z kvalitního materiálu a látkový svršek zaručuje pohodlí. Design bot doplňuje logo značky na nártu.

749 Kč

Tohle mírně zkrácené tričko Nike SPORTSWEAR CHILL KNIT je klasické, všestranné a skvělé na každý den. Tento hladký top je pružný a trochu splývá, takže se pohodlně a příjemně nosí.

869 Kč

Tuto pohodlnou dámskou mikinu Columbia PACIFIC POINT FULL ZIP HOODIE si díky její všestrannosti okamžitě zamilujete. Hoďte ji na sebe po cvičení, vezměte ji na túru nebo do města – vždy když se chcete zahřát a vypadat při tom sportovně. Z bočních kapes na zip nevypadne žádná cennost!

1 149 Kč

Pánská mikina Kappa NATHAN je parádní vybavení do šatníku všech fanoušků slovenského sportu. Pohodlný bavlněný materiál zajistí komfort při fandění v jakémkoliv prostředí.

999 Kč

Dámské pyžamo FILA SET T-SHIRT SHORT SLEEVE IN JERSEY AND SHORT LEGGINGS pro vaše pohodlí. Vrchní díl z žerzeje s kulatým výstřihem a dlouhým rukávem doplňuje spodní díl z elastické žerzeje s gumou v pase. Logo FILA na vrchním dílu a na gumě v pase.

899 Kč

Pánské golfové boty Under Armour PHANTOM GOLF mají lehký, prodyšný pletený svršek se strategickými výztuhami pro podporu golfového švihu. Lehká nepromokavá membrána a svršek s úpravou NeverWet vás udrží v suchu a pohodě i ve vlhkých dnech. Pletený límec umožňuje snadný vstup a stabilní oporu. Ultra prodyšná stélka SpeedForm 2 poskytuje měkčí oporu pod nohama. Citlivé tlumení UA HOVR snižuje dopad, vrací energii a pomáhá vám vpřed. Boty mají odolnou gumovou podrážku s vysokou přilnavostí a strategickým vzorkem.

3 799 Kč

Tohle jednoduché, klasické tričko Nike SPORTSWEAR je vyrobené z lehké a měkké bavlny, takže se hodí na každodenní nošení. Volný střih přes ramena a trup působí sportovně a snadno se vrství. Tištěné grafické motivy Nike dodávají charakteristický vzhled.

759 Kč

Dívčí triko Loap BESDENA je šité přesně na míru malým slečnám: je veselé, pohodlné a díky pestrému motivu se v něm lehce ztratí i nějaký ten flíček. 100% bavlna zajišťuje příjemné nošení po celý den, tričko je dostatečně prodyšné, nikde neštípe ani jinak nedráždí dětskou pokožku. Univerzální klasický střih je doplněn mírně prodlouženým zadním dílem, i při dovádění tak dětská záda zůstanou lépe chráněna před případným ofouknutím. Díky pestrému celopotisku s motivem lístků v něm na hřišti i ve škole zazáří každá.

259 Kč

Etape BELLA je dámská sportovní sukně bez cyklistické vložky z inovativního materiálu X6, který je prodyšný i elastický. Sukně má široký pohodlný pas a slušivý střih, díky kterému se hodí na všechny sportovní aktivity. Po doplnění o vnitřní kalhoty s cyklistickou vložkou (např. Etape Elsa) vám skvěle poslouží pro jakoukoliv cyklistickou vyjížďku. Sukně je doplněna o nenápadnou boční kapsu na zip a bezpečností reflexní prvky.

599 Kč

Stylová kšiltovka Columbia CMESH SNAP BACK HAT má veškerý komfort i styl. Pohodlné nošení zajišťuje plně nastavitelná velikost a díky prodyšnému materiálu se skvěle hodí pro aktivní pobyt venku.

699 Kč

Pánské sportovní plavky Axis AQUASHORT s odolností proti chloru a proti UV záření. Mají tkaničku v pase a Jsou ideální na plavaní uvnitř i venku.

399 Kč

Pánská fitness obuv Under Armour DYNAMIC SELECT je odolná, prodyšná, polstrovaná a poskytne vám správnou podporu, trénink po tréninku. Má lehký, prodyšný svršek ze síťoviny. Polstrovaná vložka se přizpůsobí vaší noze, eliminuje klouzání a poskytuje ideální pohodlí pod nohama. Mezipodešev Charged Cushioning® absorbuje nárazy. Boty mají výbornou trakci a flexibilitu díky umístěným drážkám na podešvi. Především u sportovních bot Under Armour doporučujeme vybírat zhruba o půl čísla větší velikost než běžně nosíte.

2 699 Kč

Dětské sportovní triko Puma ESSENTIALS+2 COL LOGO TEE vyrobeno z velmi pohodlného a prodyšného materiálu. Má pravidelný střih a díky kvalitnímu materiálu je super pro děti do školy i na ven.

249 Kč

Pánské džíny Celio FOSLIM se hodí k trendy košili nebo originálnímu tričku. Tyto džíny mají standardních 5 kapes a pohodlný slim střih, který patří mezi nejoblíbenější. Zapínají se na zip a knoflík a mají poutka na pásek.

799 Kč

Pánské tepláky Nike SPORTSWEAR CLUB kombinují klasický styl s tím nejlepším pohodlí, a to především díky použitému měkkému a příjemnému materiálu, ve kterém se budete cítit jako v bavlnce. Elastický pas a dolní okraj nohavic se přizpůsobí postavě, zúžený střih se postará nejen o pohodlí, ale i o celkový vzhled. Nohavice je zdobená logem značky Nike.

1 349 Kč

Dámské elastické šortky SPORTSWEAR CLASSIC vám budou oporou na každém kroku. Jsou ze směsi recyklovaných vláken a elastanu, která je odolnější, méně průsvitná a dvakrát pružnější než na předchozích kraťasech Essentials. Jsou silné, ale zároveň lehké, jemně měkké a zároveň pevné. Každému pohybu se pružně přizpůsobí.

759 Kč

Tyto pánské běžecké boty adidas RUNFALCON 2.0 TR jsou jako dělané pro běh v náročném terénu. Můžete v nich vyrazit na krátký běh i na dlouhý lesní trail. Při běhu ve městě oceníte jejich lehkou konstrukci a pohodlí.

799 Kč

Pánská mikina adidas 3-STRIPES FULL-ZIP HOODIE je praktická a pohodlná mikina pro různá využití. Pro sportovní tréninky, jen tak ven nebo třeba na cestu do práce.

1 599 Kč

Pánské triko Klimatex CLEO je vyrobeno z funkčního materiálu ze 100% polypropylenového vlákna Prolen Siltex. Toto vlákno je lehké, má vynikající termo-izolační schopnosti, odvádí pot a zanechává pokožku suchou a bez pachů, je stálobarevné. Zajišťuje maximální odvod vlhkosti a rychlé schnutí. Ploché švy eliminují podráždění kůže. Má prodloužená záda a střih na tělo.

449 Kč

Pánské golfové polotričko Under Armour PLAYOFF 3.0 z měkké tkaniny proti žmolkování je extrémně prodyšné a lehké. Materiál odvádí pot a velmi rychle schne a díky technologii 4-Way Stretch umožňuje lepší pohyb v každém směru.

1 999 Kč

Dámská běžecká obuv Under Armour HOVR PHANTOM 3 SE W je rychlá a pružná díky technologii UA HOVR, která nabízí pocit nulové gravitace – navrací energii vstřebávanou při eliminaci nárazu při došlapu. Má měkký, pružný svršek UA IntelliKnit pro super prodyšnost. Obuv je vybavena ultra prodyšnou vložkou SpeedForm® 2.0, která poskytuje měkčí podporu pod nohama. Především u sportovních bot Under Armour doporučujeme vybírat zhruba o půl čísla větší velikost než běžně nosíte.

3 799 Kč

Chlapecké triko Under Armour WORDMARK s krátkým rukávem je vyrobeno z velmi měkké bavlněné tkaniny, která poskytuje celodenní pohodlí. Tričko má žebrovaný límec.

549 Kč

Pánská volnočasová obuv Champion Z89 LOW vás okouzlí nejen svým nadčasovým designem, ale i pohodlnou OrthoLite stélkou. Kvalitní svršek je navíc velice odolný. Boty disponují kulatými tkaničkami.

2 099 Kč

Dámská sportovní podprsenka Everlast DURAN je velmi kvalitně zpracovaná a má pohodlný střih, díky tomu se pohodlně nosí i při náročných trénincích. Na přední straně má podprsenka nápis Everlast.

549 Kč

Bandáž kotníku s gelovými polštářky a stahovacími pásky McDavid pomáhá zmírnit bolesti spojené s artritidou, burzitidou a zánětem šlach. Materiál je perfektně elastický.

999 Kč

Tyto legíny prAna HEAVANA 7/8 jsou vyrobeny z mimořádně měkké kolekce Heavana™ a působí jako jemné objetí. Vřesová tkanina je elegantní a v pase drží na místě, abyste si mohli dopřát regenerační trénink, ale zároveň je dostatečně pohodlná na sledování seriálu, o kterém všichni mluví na gauči.

2 699 Kč

Pánské triko Viking LENTA BAMBOO je lehké a vzdušné, vyrobené z bambusového vlákna. Je velmi pružné a dlouho si zachovává svůj původní tvar. Další výhodou trička je vysoký komfort při používání, nastavení optimální tělesné teploty a dobré přizpůsobení.

899 Kč

Pánské tenisky Geox AFFILE B jsou lehké boty, které zvyšují pocit prodyšnosti a pohodlí. Ideální pro neformální městské outfity.

2 149 Kč

Dámské šaty Champion LEGACY mají jednoduchý a univerzální střih, který se hodí do práce, na letní dovolenou nebo různé vycházky. Šaty mají krátké rukávy a kulatý žebrovaný výstřih. Rozparky na koncích šatů poskytují volnost pohybu. Dopřejte si pohodlí a styl se značkou Champion.

949 Kč

Pánské kopačky Puma KING ULTIMATE FG/AG, které znají celé generace hráčů. Zcela nový svrchní materiál K-BETTER™ vyrobený z recyklovaného materiálu, který snižuje dopad na životní prostředí a zároveň zlepšuje charakteristický kontakt s míčem, pohodlí a odolnost proti roztažení.

5 299 Kč

Pánské boxerky Saxx DROPTEMP COOLING COTTON jsou vyrobeny pro každodenní nošení. Rychleschnoucí a vlhkost odvádějící bavlna DropTemp™ Cooling Cotton je samozřejmostí pro vaše pohodlé. Tento kousek, vyrobený z měkké bavlny a modalu, vás udrží v chladu, i když je teplo.

799 Kč

Dámské tenisky Geox ALLENIEE B s ležérním dojmem a moderní estetikou jsou pohodlné prodyšné tenisky nízkého střihu pro ženy, které ví, co chtějí. Jsou z materiálu s koženým efektem, který je snadné na údržbu.

2 149 Kč

Lehké vysoce strečové šortky Northfinder GLENDA určené pro letní turistiku a na všechny situace, ve kterých oceníte rychleschnoucí a oděruodolný materiál. V pase naleznete poutka na opasek. Šortky disponují dvěma předními kapsami.

999 Kč

Tyto všestranné pánské boxerky Saxx DAYTRIPPER spojuje to, co lidé milují – měkký pocit a pohodlí. Prodyšnost tkaniny zajišťuje savost a odolnost. Uvolněný střih střih v zadní části a na stehnech poskytuje volnost pohybu.

629 Kč

Dívčí triko s krátkým rukávem pro menší děti Alpine Pro SERBO zaujme výrazným potiskem v přední části i melírovanou barvou. Polopřiléhavý střih skvěle padne a bavlněný materiál je pohodlný a příjemný na omak. Při nošení do školy, školky nebo jen tak ve městě si děti triko jistě oblíbí.

179 Kč

Zůstaňte v pohodě v ohnivém stylu s chlapeckými sandálky Skechers THERMO-SPLASH-HEAT TIDE. Tento sportovní sandál s ohnivou tématikou je vybaven syntetickým svrškem se zapínáním na háčky a smyčky a odpruženou mezipodešví.

999 Kč

Dívčí mikina GAP FRENCH TERRY se zipem po celé délce a kapucí. Francouzské froté je příjemné na dotek a poskytne vašim dětem pohodlí během nošení. Mikina má dvě kapsy a zdobí ji výrazné logo značky.

699 Kč

Pánské kotníkové tenisky Nike COURT VISION MID NEXT NATURE přizpůsobují osmdesátkový basketbalový styl Fastbreak zrychlenému tempu dnešní hry. Svršek je inspirovaný oldschoolovými basketbalovými teniskami. Gumová podrážka s otočnými body zaručuje skvělou přilnavost a trakci. Děrování na špičce boty zlepšuje prodyšnost a polstrovaný lem je příjemný a elegantně obepíná nohu. Svršek ze syntetiky a textilu je lehký a odolný.

1 499 Kč

Dívčí tričko Under Armour MOTION z velmi měkké bavlněné tkaniny s technologií 4-Way Stretch nabídne celodenní pohodlný pocit z nošení. Tričko má vykrojený spodní okraj přední části.

679 Kč