www.sportwings.cz

Náhodný výběr

Sportovní podprsenka Fitforce GEMA vhodná na jakékoliv sportovní aktivity. Příjemný, prodyšný materiál zaručuje maximální pohodlí.

349 Kč
-37%

Pánská softshellová bunda moderního provedení Hannah RYAN s osvědčenou membránou 8000 a praktickou vodoodpudivou Teflon úpravou. Díky regulovatelnému spodnímu okraji a regulovatelné kapuci si můžete bundu přizpůsobit přesně tak, jak daný okamžik vyžaduje. Bundu RYAN využijete ve městě i při volnočasových aktivitách v přírodě.

1 699 Kč

Pánské sportovní, lehce kompresní triko Puma TEAMCUP TRAINING JERSEY TEE navržené tak, aby pomohlo zlepšit a maximalizovat váš výkon. Díky technologii dryCELL zůstanete v suchu.

1 299 Kč

Dětské sportovní triko Puma ESSENTIALS+2 COL LOGO TEE vyrobeno z velmi pohodlného a prodyšného materiálu. Má pravidelný střih a díky kvalitnímu materiálu je super pro děti do školy i na ven.

249 Kč

Pánské triko s krátkým rukávem Helly Hansen BOX vám díky stoprocentní bavlně zajistí maximální pohodlí při nošení. Jednoduchý design s logem vpředu zajistí, že triko sladíte snad se vším.

899 Kč

Dámské 3/4 běžecké legíny Klimatex FERENA z prodyšného a rychleschnoucího materiálu, který rychle odvádí pot. Materiál s designovým potiskem je neprůhledný. Je extra příjemný na kůži. Legíny mají pohodlný pas se širší gumou, pas je možné regulovat pomocí šňůrky skryté uvnitř legín. Legíny jsou šité plochými švy, které jsou příjemnější na kůži a mechanicky odolnější proti roztržení. Obsahují reflexní prvky pro větší bezpečnost za snížené viditelnosti.

399 Kč

Pánské žabky Salomon REELAX BREAK 6.0 jsou skutečně zaměřeny na dlouhotrvající pohodlí a regeneraci sportovců. Má měkký odvětraný pásek zabudovaný do měkké stélky EVA pro uvolňující oporu a opravdové pohodlí. Jsou mimořádně všestranné, pohodlné na nošení a účinné při regeneraci po sportovním výkonu.

1 249 Kč
-26%

Pánská běžecká mikina Under Armour STORM DAYTONA obsahuje technologii UA Storm, která odpuzuje vodu, aniž by byla snížena prodyšnost. Prodyšná izolace v kombinaci s lehkou, hladkou tkaninou zajišťuje správné množství tepla. Odolné tkané překryvy zajistí větší ochranu před povětrnostními vlivy.

2 199 Kč
Nejnovější

Dámská prošívaná bunda DOWN JACKET s výplní ze syntetického peří, zajišťuje tepelný komfort v přechodném období. Hydrofobní impregnace podporuje ochranu proti absorpci vlhkosti zvenku.

999 Kč

Pánské bambusové triko Střída CZECH T-SHIRT se hodí i pro běžné nošení. Je vyrobeno ze směsi bambusu a bavlny. Bambusové vlákno má přirozené antibakteriální vlastnosti. V horku je bambus přirozeně chladný na dotek a tato vlastnost je zachována i pro vlastnosti úpletu. Triko má kulatý výstřih a volný střih, který zajišťuje maximální pohodlí. Toto triko potěší každého hokejového fanouška.

599 Kč

Dámské grafické tričko Smartwool W GO FAR FEEL GOOD GRAPHIC SHORT SLEEVE s krátkým rukávem nám připomíná, abychom vyšli ven a pokračovali v tom, co milujeme. Navrženo pro celodenní pohodlí, pociťte měkkost organické bavlny v harmonii s výhodami vlny Merino, která vám pomůže zůstat v suchu, chladu a pohlcuje zápach.

1 599 Kč

Pánská mikina Kappa NATHAN je parádní vybavení do šatníku všech fanoušků slovenského sportu. Pohodlný bavlněný materiál zajistí komfort při fandění v jakémkoliv prostředí.

999 Kč

Držák kola na stěnu Arcore ABH-P je univerzálním držákem za pedál jak pro klasické, SPD i platformové pedály.

149 Kč

Objevte maximální pohodlí s dámským trikem Devold MYRULL MERINO 130 W a poznejte pocit příjemného tepla za každých podmínek. Vyzkoušejte extra lehké, měkké triko vyrobené z té nejjemnější merino vlny.

1 699 Kč

Dámská zimní obuv NAX OWEQA v kotníkovém provedení je elegantním kouskem, který skvěle doplní každý váš outfit. Boty mají gumu na bocích pro snazší obouvání a poutko v zadní části. Nízký podpatek vypadá zkrátka skvěle.

899 Kč

Toto tílko prAna CHAKARA CROP TOP s výstřihem do V je vyrobeno z nejvíce kompresní kolekce Chakara a je připraveno podpořit vás na túře, o které vám kamarádka slíbila, že bude snadná, ale nakonec se ukázalo, že je to rovnou do kopce, nebo při nejnovějším projektu, který zkoušíte v posilovně. Recyklovaný materiál odvádí vlhkost, takže nechte pot odkapávat. Vnitřní podprsenka má odnímatelné košíčky pro požadovanou úroveň krytí.

2 199 Kč

Dámské pyžamové triko Calvin Klein S/S CREW NECK si oblíbíte. Má volný střih a příjemný materiál, aby byl váš spánek ještě lepší. Design doplňuje logo značky na hrudi.

949 Kč

Silva FLEX 10 je propracovaná ledvinka do které toho hodně sbalíte a součástí je 1,5l hydratační vak s izolovanou hadicí. Nosný systém Embrance rovnoměrně rozloží zátěž při dlouhých aktivitách. Jako hlavní materiál je použit měkký nylon s ripstop úpravou, prodyšná síťovina zádového systému dobře odvádí pot. Kromě bočních vývodů hadice hydratačního vaku je ve vrchní části i vývod napájecího kabelu čelovky. Hlavní kapsa má samostatnou část pro 1,5l vak od renovované značky HydraPak, s širokým uzávěrem pro snadné plnění a jednoduchou údržbu. Hadice je od vaku oddělitelná, to je praktické pro doplňováni tekutin a proplachování samotné hadice při čištění. Hadici můžete zafixovat k bundě pomocí dodané spony, nebo si můžete zakoupit magnetický držák Nagnetic Hose Mount 38443. Hydratační vak je vyroben z materiálu neobsahujícího BPA a PVC, lze jej plnit tekutinou do 60°C. Uvnitř hlavní části je menší na zip uzavíratelná kasa s háčkem na klíče. Na bocích jsou dvě síťované kapsy, jedna zipová a druhá volně přístupná, do zadní síťované kapsy můžete vložit větrovku, rukavice…, pod ní se nachází další kapsa na zip např. pro uložení telefonu. Součástí spodní vnější části ledvinky jsou stahovací popruhy a elastický fixační systém. Ergonomické taháčky zipů ovladatelné i v rukavicích, reflexní prvky.

2 690 Kč

Dívčí tepláky Lewro ALANIS ve zkrácené tříčtvrteční délce a tvarově stálého materiálu, který zaručuje maximální pohodlí. Pružný pas lze utáhnout pomocí tkaničky tak, aby perfektně seděly. Poutavý potisk zdobený štrasovými kamínky na nohavici zaujme nejednu malou slečnu.

99 Kč

Kompresní návleky Runto KNEE jsou vyrobeny z funkčního materiálu, který vám bude asistovat jak při sportu, tak i během každodenních aktivit během dne. Návleky poskytují kvalitní termoregulaci, efektivně pomáhají proudění krve ve svalech, okysličení tkání a snižování poškození svalů při dlouhodobé zátěži. Díky masážním tlakům kompresní návleky pomáhají s odbouráváním kyseliny mléčné po sportovním výkonu. Kompresní návleky Runto KNEE jsou primárně určeny na sport, jejich oblibu si ale najdete i během běžného nošení, kdy vám uleví u dlouhého stání nebo sezení.

199 Kč

Dámská sportovní obuv Alpine Pro LASA poslouží při sportovních aktivitách, procházkách v přírodě i cestách po městě. Moderní a krásný vzhled, doplněný o ozdobné prvky na první pohled zaujme. Na svrchní část byla použita velmi kvalitní syntetika a osvědčená textilie, materiál je tak měkký a prodyšný. EVA mezipodešev je velmi pohodlná a pryžová podešev je ohebná a pevná, navíc má dlouhou životnost.

899 Kč

Pánská čepice Under Armour STROM LAUNCH je vyrobená z dvouvrstvé tkaniny s technologií UA Storm pro maximální teplo a pohodlí. Technologie UA Storm odpuzuje vodu, aniž by byla snížena prodyšnost.

599 Kč

Pánská prošívaná bunda Lotto CORTINA III JACKET vás spolehlivě zahřeje za chladného počasí. Jednoduchý, ale přesto stylový design dovoluje tuto bundu snadno kombinovat s ostatními kousky vašeho šatníku.

799 Kč

Nejprodávanější MX brýle značky FOX – MAIN X. Mají nejširší výhled ve své třídě. Jsou vhodné pro motokros, enduro, supermoto, ATV, MTB, Downhill nebo Freeride. Disponují čirým tvrzeným Lexanovým sklem. Dále systémem výměny skel VLS. O komfort se stará příjemná třívrstvá pěnovka. Brýle mají přípravu pro strhávačky.

1 299 Kč

Dámské funkční triko Klimatex DORA s dlouhým rukávem, vyrobené z nealergického materiálu ANETA má prodloužená záda a ploché švy. Je vyrobené z integrované pleteniny polypropylenu a modalu s přídavkem elastanu. Modal pomáhá urychlovat odvod potu pomocí knotového efektu, zlepšuje omak a fyziologické vlastnosti. Speciální polypropylenové vlákno Prolen Siltex modifikované antibakteriálním aditivem na bázi biogenních iontů stříbra neškodí tělu ani životnímu prostředí.

649 Kč

Chlapecké sandály Geox S.ANDROID B jsou produkt partnerství mezi Geox a Marvel, jsou určené pro malé fanoušky Spider-Mana. Mají světla zabudována do podrážky.

1 649 Kč

Pánské plavky Axone FLASH ve sportovním vyšším slipovém střihu s originálním grafickým motivem. Plavky skvěle padnou a samozřejmostí je stahovací šňůrka v pase, která umožňuje upravení velikosti, aby plavky seděly za všech okolností. Tyto stylové plavky jsou vhodné pro každou vodní aktivitu.

599 Kč

Představujeme vám dámské sandály SABBA od značky Loap, které spojují pohodlí, kvalitu a stylový design. Tyto sandály jsou ideální volbou pro každodenní nošení i pro aktivní výlety v teplém počasí. Svršek těchto sandálů je vyroben z prodyšné textilie, která poskytuje příjemný pocit pohodlí a zároveň umožňuje noze volně dýchat. Kromě toho je svršek doplněn popruhovinou, která zajišťuje pevné a pohodlné držení nohy. Sandály SABBA mají otevřenou špičku i patu, což zajišťuje dostatečnou ventilaci. Lehká phylonová podešev je vysoce odpružená a poskytuje vynikající tlumící vlastnosti, které chrání vaše klouby a zvyšují komfort při každém kroku. Stélka sandálů je také vyrobena z phylonu, který zajišťuje maximální pohodlí a odpružení. Dvojí zapínání na suchý zip umožňuje snadné a rychlé obouvání i zouvání. SABBA sandály od značky LOAP jsou skvělou volbou pro všechny ženy, které hledají stylové a pohodlné sandály pro každodenní nošení i pro outdoorové aktivity.

599 Kč

Mizuno TEAM KNEEPAD je volejbalový chránič s technologií Mizuno Intercool. Jedná se o systém kanálků, které zajišťují odvod přebytečného tepla. Polstrovaná část chrániče obsahuje EVA vrstvu, která je odolná a tvarově stálá.

399 Kč

Dámské tílko Under Armour RUN ANYWHERE je z lehkého úpletu s celoplošným žakárovým vzorem. Materiál je mimořádně prodyšný a pohodlný. Technologie 4-Way Stretch poskytuje lepší možnosti pohybu v každém směru. Průramky umožňují plný rozsah pohybu. Tílko má mírně zkrácenou délku s tvarovaným lemem.

1 099 Kč

Tyto pánské běžecké boty adidas RUNFALCON 2.0 TR jsou jako dělané pro běh v náročném terénu. Můžete v nich vyrazit na krátký běh i na dlouhý lesní trail. Při běhu ve městě oceníte jejich lehkou konstrukci a pohodlí.

899 Kč

Rychlost je výsledkem tréninku. Musíte na ní pracovat den za dnem. Běhejte, protahujte se a posouvejte svoje hranice. Tato lehká běžecká obuv adidas SL20.2 W vám pomůže získat výsledky, po kterých toužíte. Odpružení Lightstrike umožní dosáhnout explozivní rychlosti a svršek ze síťoviny ochladí a dopřeje pohodlí. Přilnavá podešev se přizpůsobí pohybu nohy a lépe přilne k povrchu.

1 499 Kč

Pánská cyklistická přilba Etape Twister s odnímatelným kšiltem je skvěle odvětraná a snadno nastavitelná. Přilba vhodná na rekreační a sportovní použití. Skvělý poměr cena/výkon.

699 Kč

Zajímavý motiv a pohodlný střih, to je pánské triko O’Neill SURF, které se postará o to, abys vypadal perfektně na kterékoliv akci a zároveň se cítil po celý den i noc v pohodlí.

99 Kč

Vykročte ve velkém stylu s veškerou ochranou potřebnou pro chladné zimní měsíce. Tyto středně vysoké dámské zimní boty Columbia SLOPESIDE VILLAGE OMNI-HEAT MID vám poskytnou dokonalou ochranu bez kompromisu na úkor stylu. Vaše nohy budou v suchu a teple díky voděodolné konstrukci a skvělé termoreflexní podšívce, která odráží teplo do vnitřku boty. O komfort se postará odlehčená tlumící mezipodešev a bezpečnost zajistí trakční gumová podešev s extra přilnavostí.

1 999 Kč

Dámské cyklistické šortky Sensor ENTRY W anatomického střihu s pohodlnou vložkou. Tyto cyklistické kraťasy tvoří 6 panelové členění ze špičkového italského materiálu Thunderbike. Bezešvá antibakteriální vložka T.M.F. je určena pro střední zátěž. Ploché švy jsou u Sensoru samozřejmostí. Nohavice jsou dole zakončeny širokou gumou se silikonovou úpravou.

1 249 Kč

Dámské triko Lotto DINAMICO W III TEE MEL CO s krátkým rukávem. Ideálně se hodí na vaše sportovní aktivity i nošení ve volném čase. Příjemný materiál poskytuje maximální pohodlí.

99 Kč

Freestyle koloběžka Divine LOKI je váš dokonalý partner pro skatepark. Koloběžka je určena pro mírně pokročilé jezdce, kteří hledají odolnou a lehkou koloběžku. S hmotností pouhých 3,6 kg je tato koloběžka snadno ovladatelná, ale zároveň odolná a robustní díky svému hliníkovému rámu ze slitiny 6061 T6. Koloběžka je vybavena ocelovými řídítky s Y-tvarem, která se jen tak neohnou. Pro maximální pohodlí jsou na řídítkách nasazeny měkké gripy. Objímka s dvěma šrouby dokonale sedí na hliníkovou vidlici z jednoho kusu. Průmyslová ložiska integrovaná v krku desky zajišťují ladný a hlavně tichý chod koloběžky. Lehká deska je univerzální pro jízdu jak ve skateparku, tak i na základech streetu. Koloběžka je vybavena kvalitním hlavovým složením s technologií IHC. Kolečka o velikosti 110 mm a šířce 24 mm jsou vyrobena z PU high rebound materiálu s hliníkovými jádry spoked, což zajišťuje vynikající odpružení a rychlost. Ložiska ABEC 9 zaručují minimální tření a maximální rychlost, zatímco kvalitní plastová brzda typu flex fender poskytuje spolehlivé a efektivní brzdění.

3 799 Kč

Lehká dětská trénovací sklenice Mepal 360° MIO 300 ML ze zdravotně nezávadného plastu bez BPA padne skvěle do dětských rukou. Chytré víko zajistí, že tekutina nevyteče najednou. Děti se naučí pít jako z opravdové sklenice. Sklenice je nepropustná a při běžném používání nerozbitná. Díky ergonomickému tvaru se děti snadno naučí pít samostatně.

319 Kč

Dámský kabát Head RAMEE spolehlivě zahřeje i v mrazivých dnech. Polopřiléhavý střih zdůrazňuje ženskou siluetu, bude vám slušet ve městě i na horách.

999 Kč

Dámská celorozepínací mikina se vzhledem svetru Reaper BONITA je ideální jako druhá vrstva do chladného počasí pro široké spektrum sportovních a outdoorových aktivit.

499 Kč

Sluneční polarizační brýle značky Finmark z kvalitních materiálů se hodí pro každou příležitost. Brýle jsou velmi univerzální a sedí všem typům obličeje. Polarizační filtr skel zaručuje filtrovaní všech odlesků od vodorovných ploch a tím lepší vidění.

469 Kč

Silvini AMARO CAPS je cyklistická unisex čepička vyrobená z velmi lehkého a prodyšného materiálu Light MESH. Kšilt čepičky je nastavitelný do dvou poloh, a tak vás ochrání před sluncem a potem stékajícím při jízdě do očí.

499 Kč

Dámské slip-on boty Tommy Hilfiger VULC CANVAS jsou minimalistické a elegantní. Mají jednoduchý design, který se bude hodit k většině outfitům.

1 549 Kč

Dámské brazilky Klimatex BELLA z mikro vláknenného polyesteru s LYCROU®. Díky mikrovláknům je v pletenině více povrchových ploch a mezivlákenných prostor pro odvod potu. Pot, který se odpařuje po povrchu vláken, pak může být rychleji odváděn. Materiál je také příjemnější na omak. Brazilky mají v pase pohodlnou širokou gumu s logem Klimatex a jsou šité plochými švy.

299 Kč

Pánské koupací šortky Aquos STRIPES z pružného materiálu jsou vhodné do bazénu i na běžné nošení. S těmito kraťasami vás nic nepřekvapí a vy si tak můžete naplno užívat letních radovánek jak na pláži, na koupališti, tak i ve vodě.

399 Kč

Pánské šortky Kappa FISSATI nabízí díky střihu regular fit perfektní pohodlí. Mají elastický pas stahovatelný šňůrkou a volně přístupné kapsy. Minimalistický design ozvláštňuje potisk loga Kappa.

549 Kč

Dámské jednodílné plavky Aress RETHINA jsou vhodné pro všechny plavecké styly. Mají překřížená ramínka, takže perfektně sedí za každé situace. Kvalitní materiál má zvýšenou odolnost proti chlorové vodě.

399 Kč