www.sportwings.cz

Náhodný výběr

Pánské tréninkové kraťasy Puma TEAM GOAL 23 KNIT SHORTS. Kolekce Goal kombinuje vysoce výkonné materiály s moderním designem, aby byl váš tým připraven na požadavky hry na všech úrovních. Kraťasy patří do řady, která je určena pro volnočasové použití a umožní vám tak reprezentovat svůj tým i při běžném nošení.

549 Kč
-22%

Běžecká vesta ACTIVE SKIN 8 NO FLASKS je ideálním odrazovým můstkem pro hydrataci a trailový běh, snadno se používá, pohodlně nosí a je mimořádně variabilní. Díky měkkému, prodyšnému materiálu a přiléhavému bezpečnému střihu jsou strategické náprsní kapsy zárukou, že vaše lahve zůstanou dostupné. Měkké lahve nejsou součástí balení.

1 699 Kč

Pánská přechodová bunda Napapijri A-COUBERTIN se hodí do podzimního a jarního počasí. Díky voděodolné úpravě zůstanete v suchu i za deště. Má zkrácený zip, pevnou kapuci a klasickou přední kapsu s klopou. Bundu zdobí ikonická nášivka a logo značky.

3 399 Kč

Chlapecké tričko adidas LIN TEE je ideální na stylový odpočinek po tréninku nebo na běžné nošení. Kontrastní nápis na předním dílu dodává triku minimalistický vzhled. Díky příjemné bavlně a klasickému střihu zaručuje maximální pohodlí.

399 Kč
-25%

Softshellová dámská bunda Hannah ROZALEE s membránou Resstex 8000 s vyváženou vodoodpudivostí a prodyšností je skvělou volbou pro všechny milovnice turistiky a trekkingu. V náročnějších podmínkách doceníte větruvzdornost materiálu. Díky regulovatelnému spodnímu kraji, zakončení rukávů na stahování patkou či regulovatelnou kapucí si můžete bundu přizpůsobit přesně tak, jak daný okamžik vyžaduje. Bunda též disponuje dvěma hlavními kapsami na zip a vrchní vovodopudivou úpravou proti nasákávání materiálu shora.

1 799 Kč

Celuloidový míč Donic STERN AVANTGARD pro pokročilé rekreační hráče a intenzivní trénink.

99 Kč
-20%

Dokonalá kombinace všestranosti a sportovního vzhledu, to je pánská mikina Kjus FEEL MIDLAYER HALF-ZIP. Elegance a jemné detaily Vám poslouží jako lehká střední vrstva nebo jako teplý základ, a zároveň Vám padne jako ulitý.

3 099 Kč
-25%

Dámské elastické cyklistické šortky Silvini FORTORA s cyklistickou vložkou Coolmax, vyrobené z lehkého a prodyšného materiálu QuatroFLEX. V dolním okraji nohavic je protiskluzová manžeta. Samozřejmostí jsou ochranné reflexní prvky.

1 199 Kč
Nejnovější

Pánská cyklo bunda Fox RANGER 2.5L WATER, s plně podlepenými švy v prodyšném provedení. Díky 2.5 vrstvému materiálu s vodním sloupcem 10.000mm/3.000g/24h, plně podlepeným švům a vodědolným zipům nehorzí promoknutí, díky odolnému DWR zátěru je omezeno promoknutí a znečištění materiálu. Boční voděodolné zip kapsy, elasické zakončení rukávů, přední zapínání na zip.

1 899 Kč

Dobrá bunda je nezbytným společníkem při zimních radovánkách, zejména u lyžování. Pánská bunda Columbia HORIZON HYBRID JACKET dodá díky tepelně reflexní podšívce a voděodolné svrchní látce maximum pohodlí a flexibility jakémukoliv pohybu. Odvětrávání podpaží, odnímatelná protisněhová suknice a kapsa na skipas poskytují přínosy pro sport, zatímco prodloužená zadní část a možnost stáhnout šňůrky přináší volnost pohybu.

999 Kč

Rukavice Fox DEFEND jsou dokonalou kombinací lehkého materiálu na vrchní straně ruky a minimální, přesto extrémně odolné dlaně.

949 Kč

Toto dámské běžecké tričko adidas MOVE FOR THE PLANET AIRCHILL vás bude inspirovat k běhu venku a k poznávání přírody. Savý materiál AEROREADY a prodyšné zóny vás udrží v suchu a pohodlí na každém kilometru. Díky reflexním detailům vás nikdo nepřehlédne ani za snížené viditelnosti. Potisk inspirovaný přírodou dá všem najevo, že vám záleží na naší planetě.

1 199 Kč

Dámské legíny Puma STUDIO JOGINY LUXE LEGGINGS. Jsou těsně přiléhavé a dokonale tak kopírují pohyb. Super měkká a počesaná tkanina vám bude příjemná i po delším cvičení. Ideální na cvičení jógy ale i na jiné sporty.

699 Kč

Pánské tričko Champion LEGACY si oblíbíte na každodenní nošení. Má totiž jednoduchý, ale nadčasový střih s krátkými rukávy a žebrovaným výstřihem, který se navíc výborně kombinuje. Pohodlí zaručuje bavlněný materiál.

649 Kč

Bezešvý střih, čisté linie a pohodlí. Toto triko Asics SEAMLESS TOP s krátkým rukávem bylo navrženo běžeckým týmem Asics, pro maximum pohodlí při dosahování vašich běžeckých cílů. Jakmile ho vyzkoušíte, už ho nebudete chtít sundat. Vylepšená pletenina je velice měkká a doplněná ACTIBREEZE™ technologií, která pojem prodyšnost posouvá na zcela novou úroveň. Více než 50 % hlavních materiálů, je vyrobeno z recyklovaných materiálů.

1 199 Kč

PROFILITE dětské LED klíčenky. Zvířátka svítí a vydávají zvuky. Obsahuje baterie.

59 Kč

Pružné týčka Lignum TEES 72 MM vyráběné z dřevěných pilin. Jednoduché nastavení výšky pro jednotlivé hole díky prstencovému systému.

119 Kč

Pánská mikina Viking PANAKA je vyrobena z prvnotřídní bambusové příze, která zajistí optimální termoregulaci a zároveň je velmi příjemná na nošení. Bambusové vlákno je hebké, antibakteriální, antialergické a velmi dobře prodyšné. Mikina má kapuci se stahováním na šňůrky a praktickou klokaní kapsu.

1 799 Kč

Dětské cyklošortky Arcore BENTLEY z prodyšného a elastického materiálu. Dolní lem nohavic stažený gumou se silikonovým protiskluzovým páskem. Nedílnou součástí je také anatomicky tvarovaná vnitřní stélka kvůli pohodlný.

99 Kč

Progress NOVA SHORTS jsou moderní krátké dámské sportovní legíny. Jsou vyrobeny pomocí bezešvé technologie, mají žebrovanou strukturu a jsou velice pružné. Díky tomu zajistí pohodlí, skvěle přiléhají k tělu, přizpůsobí se každé postavě a vypadají skvěle. Použitý materiál je měkký a příjemný na dotyk. Zároveň ale nabízí funkční vlastnosti sportovního a technického oblečení.

219 Kč

Tyto unikátní pánské boxerky Horsefeathers FRAZIER 3PACK jsou vyrobené z příjemného materiálu, takže jsou odolné a zároveň pružné. Spolu s pohodlným střihem dělá tento materiál trenýrky vhodné na sport i každodenní nošení.

999 Kč

Dívčí kšiltovka Under Armour BLITZING ADJ je vyrobena z prodyšné pleteniny, která je velmi měkká pro celodenní pohodlí. Vestavěný elastický pásek odvádí pot, abyste zůstali v suchu a pohodě.

549 Kč

Rychleschnoucí a lehké 3/4 kalhoty Northfinder JERAMIE z ripstop materiálu pro univerzální použití od jara až do podzimu. Vezměte je na vaše cesty či lehkou turistiku. Pás si snadno nastavíte díky šňůrce v pase a ve dvou předních a dvou zadních kapsách uschováte potřebné drobnosti.

1 299 Kč

Dámské tenisky Calvin Klein BASKET CUPSOLE LOW skvěle doplní každý váš outfit. Mají nízké provedení s prodyšnou síťovinou na svršku, kulatými textilními tkaničkami a poutkem v zadní části pro snazší obouvání. Boty zdobí stříbrné detaily a loga značky.

2 349 Kč

Chlapecké plavky s nohavičkou Lotto UDANO jsou vyrobeny z materiálu, který má zvýšenou odolnost vůči chlorové vodě a UV záření. Pas je možné regulovat díky tkaničce, takže při dovádění v bazénu nebo ve vlnách drží a nepadají.

299 Kč

Silikonový olej Bikeworkx SILICONE STAR 400 ML vhodný pro mazání chodů a konzervaci odpružených vidlic. Lze ho použít také k mazání gumových těsnění a O-kroužků při jejich montáži. Je vhodný na promazání spojů mezi gumovou (plastovou) a kovovou plochou.

250 Kč

Dakine převzal oblíbenou brašnu Hot Laps 2 L a zmenšil ji na litrovou verzi HOT LAPS 1 L s mimořádně promyšleným designem, která má jednu kapsu na láhev s vodou, vnější popruhy na chrániče, jednu nákladovou kapsu s organizací na nářadí, hadičku a svačinu. Kompaktní rozměry vám vydrží i v těch nejnáročnějších technických sekcích, ale její záměrná funkčnost vám zajistí, že budete na opravu připraveni. Pro ty, kteří mají vytočenou výbavu, je to ideální kousek na každodenní vyjížďky.

1 390 Kč

Pánský dres Nike DRI-FIT PARK20 s krátkým rukávem a kulatým výstřihem se stane vaším společníkem na tréninky. Technologie Dri-Fit odvádí pot od těla a zaručuje, že zůstanete v naprostém suchu. Pohodlný, lehce přiléhavý střih vám dodá ten správný sportovní styl. Na tričku nesmí chybět logo značky.

679 Kč

Dámské plavkové kalhotky O’Neill MAOI s nízkým pasem a jednoduchým střihem se výborně kombinují s různými druhy svršků. V zadní části mají střední krytí.

599 Kč

Unisex běžecké boty Under Armour U HOVR PHANTOM 3 SE REFLECT jsou určené pro běžce, kteří potřebují flexibilní a zároveň komfortně odpruženou obuv. Ultraprodyšná stélka SpeedForm 2 poskytuje měkčí oporu pod nohama.

3 999 Kč

Kšilt na běhání adidas RUNNING ochrání oči před ostrými slunečními paprsky. Prodyšná síťovina se savou technologií AEROREADY udržuje v suchu. Díky zapínání na suchý zip si můžete upravit velikost podle svých potřeb.

599 Kč

Pánská volnočasová obuv Head RESTORA je vhodná na sport, procházky v přírodě i cesty ve městě. Jednoduše se nazouvá pomocí poutka v zadní části.

899 Kč

Pánské triko Helly Hansen HP RACE T-SHIRT je vyrobeno z technické a ekologicky zodpovědné tkaniny. Skvěle se hodí na jachting a splňuje vše, abyste se na palubě cítili co nejlépe. Využitá technologie S.Café napouští tkaninu použitou kávovou sedlinou a poskytuje triku ochranu před sluncem bez použití chemikálií. Navíc je rychleschnoucí a odolá zápachu.

849 Kč

Obojek Trixie PREMIUM COLLAR XS-S je vyrobený z pevného nylonového popruhu. Díky většímu kroužku jednoduše připnete vodítko. Díky nastavitelnému obvodu ho snadno přizpůsobíte vašemu psovi.

49 Kč

Stylové sjezdové brýle RED BULL SPECT PARK přicházejí v moderním designu se skvělými funkcemi pro každodenní lyžování. Zorník je vybaven vrstvou proti poškrábání, vodoodpudivým povlakem a 100% UV ochranou pro jasný výhled za všech povětrnostních podmínek na svahu. Třívrstvá pěna uvnitř zajišťuje vynikající pohodlí při nošení.

1 599 Kč

Dámská mikina Champion CREWNECK SWEATSHIRT je základním kouskem, který by měla mít ve skříni každá stylová žena. Tento basic kousek můžeš obléknout přes tričko nebo jen tak na tělo. Díky variabilitě mikiny ji můžeš nosit k džínům nebo kalhotám. Vyrobená je z příjemného a hřejivého materiálu s podílem bavlny. Neutrální design je doplněn nápisem na hrudníku a malým logem na rukávu.

749 Kč

Jedinečná, podpůrná cihlička YOGGYS MANDALA s krásným a originálním designem. Velmi praktická jógová pomůcka. Poskytne vám pomocnou ruku, usnadní a zpříjemní provedení mnoha ásan, pro které ještě nejste dostatečně flexibilní. Vyrobeno z odolné speciální EVA-pěny. Potištěno ekologicky nezávadnými barvami na vodní bázi. Perfektní úchop, nenahraditelná opora.

490 Kč

Tenson TXLITE SKORT je dámská outdoorová rychleschnoucí sukně se zabudovanými šortkami. Sukně je ideální volbou pro většinu outdoorových aktivit. Se naší sukní si můžete být jisti, že zůstane na svém místě. Skort je oblíbenou volbou pro raketové sporty, nebo když chcete vypadat dobře oblečeni, ale zároveň potřebujete praktické a pružné oblečení. Stejně dobře poslouží na pěší túře i při cestě do práce na kole. A protože se nemačká, skvěle se hodí i na cesty.

2 399 Kč

Čepice Swix RACE ULTRA LIGHT je tou nejtenčí čepicí v produktové řadě Swix a hodí se perfektně na teplejší dny pro jakoukoli sportovní aktivitu. Struktura ze síťoviny poskytuje vynikající ventilaci a zároveň dobře izoluje.

499 Kč

Dámské ponožky Under Armour BREATHE 2 NO SHOW TAB 2PK navržené pro ženské chodidlo. Zadní výztuha pomáhá zabránit sjíždění ponožek a přední výztuha Comfort Tab chrání před tkaničkami a dalším možným podrážděním. Elastický materiál se přizpůsobí tvaru nohy a vytvoří více prostoru ve špičce. Technologie Anti-odor zabraňuje růstu mikrobů způsobujících zápach. Síťovina na nártu pro lepší prodyšnost. Tlumení s návratem energie ve stélce poskytuje ochranu v místech s velkým nárazem.

349 Kč

Taška Venum EVO 2 TRAINER LITE je určena pro sportovce a bojovníky. Jedná se o elegantní, ale přesto prostornou tašku, která je navržena tak, abyste s ní mohli snadno přenášet své vybavení do posilovny a zpět. Tato klasická taška má oddělené odvětrávané přihrádky pro uložení tréninkového oblečení a vybavení. Díky řadě kapes na bočních, středových a koncových částech je k dispozici spousta úložných možností. Vynikající konstrukce a materiály tašky z ní dělají sportovní tašku, kterou budete používat dlouhá léta.

2 249 Kč

Pomůcka pro snadnější vytahování šípů z terčovnice. Vhodné pro tenké i silnější šípy.

119 Kč

Multifunkční šátek Sensor TUBE MERINO IMPRESS je vyrobený z vysoce kvalitní vlny Merino Wool, která hřeje i když je vlhká. Šátek lze složit jako čepici, klasický šátek na krk, potítko na ruku a podobně. Šátek je ideální pod přilbu na kolo, lyže, nebo jako účinná ochrana před sluncem při Vaších vysokohorských túrách. Šátek se brzy stane nezbytným doplňkem při vašich sportovních aktivitách.

649 Kč

Bezpečnostní pouzdro na zápěstí Tatonka SKIN WRIST WALLET. Kapsa na zip, snadno připnutelné na suchý zip, příjemný materiál v místech kontaktu s kůží.

299 Kč

Pánské tričko GAP BASIC LOGO v klasickém střihu si oblíbíte na každodenní nošení a na volný čas. Měkký úplet je příjemný na dotek. Na hrudníku nesmí chybět výrazné logo značky.

699 Kč

Dámská bunda s kapucí Loap IXDROSA se leskne a mění barvu díky speciálnímu taftovému efektu. Vodoodpudivý, odolný a pružný nylon s úpravou STORMEX a zátěrem DRYTECH vás ochrání před chladem, deštěm i větrem. Má příjemnou podšívku a hřejivou výplň POLYTHERM z dutých vláken. Prošívaná bunda v klasickém střihu má kapuci s elastickým lemem, hlavní kostěný zip s metalickým efektem a praktické krytí brady. Rukávy a spodní okraj mají elastické stahování, na bocích jsou 2 skryté kapsy na zip. Je ideální na podzim a jaro – do města, na cestování i volný čas.

699 Kč

Sun Mountain CLUB GLIDER MERIDIAN vypadá jako obyčejný malý plastový kufr, ale když ho odepnete, otevře se jako plnohodnotný golfový cestovní bag.

8 499 Kč

Transparentní nylonové násadky Windson NYLON SHAFT MEDIUM 3 KS na šipky jsou vyrobeny pro každého hráče, který si chce hraní maximálně užít.

49 Kč