www.sportwings.cz

Náhodný výběr
-11%

Elan LIL STYLE QS je ideální sjezdová lyže pro začínající lyžařky. Nabízená je ve velmi atraktivním dívčím designu.

3 199 Kč

Pánské žabky Quiksilver MOLOKAI ART II jsou skvělou volbou na pláž či k bazénu. Mají klasický tvar s gumovým páskem a protiskluzovou úpravu povrchu.

570 Kč
-23%

Dívčí tenisky Lotto VENUS AMF III PRT CL se dají díky svému poutavému designu jednoduše sladit s oblečením. Pěnová stélka zajišťuje maximální pohodlí po celou dobu nošení. Svršek ze syntetiky je nenáročný na údržbu. Jsou vhodné jak do školy, za zábavou, tak i setkání s kamarády.

499 Kč

Dětské triko Looney Tunes TAZ s krátkým rukávem a motivem oblíbeného hrdiny. Je vyrobené z příjemného bavlněného materiálu a je ideální na běžné nošení.

199 Kč
-31%

Všestranně orientovaná obuv Merrell WRAPT vybavená hrubou gumovou podešví je součástí kolekce „naboso“. Byla navržena tak, aby dokonale kopírovala tvar chodidla a poskytla mu stejné postavení jako při chůzi naboso.

2 199 Kč

Pánské koupací šortky O’Neill CALI PRINT 15“ SWIM SHORTS vám během koupání poskytnou maximální pohodlí. Díky síťovinové podšívce je zajištěna prodyšnost. Elastický pas si snadno nastavíte pomocí stahovací šňůrky. Šortky jsou vybaveny technologií HyperDry, takže po koupání vám rychle uschnou. Nechybí jim ani tři praktické kapsy.

1 499 Kč

Pánská mikina Willard NIKOR se hodí na běžné každodenní nošení. Příjemný materiál zajišťuje komfort a váš dobrý pocit. Nechybí kapuce se stažením a dvě přední kapsy.

599 Kč
-16%

Dívčí šaty GAP LOGO mají střih dlouhé mikiny, takže je můžete nosit samostatně nebo třeba s legínami. Mají dlouhé rukávy s náplety a kulatý výstřih. Na hrudníku se vyjímá výrazné logo značky.

999 Kč
Nejnovější

Tato dětská šestipanelová kšiltovka Puma SS CAP se vyznačuje kočíčím logem PUMA zepředu a nastavitelným řemínkem vzadu.

299 Kč

S cestovní taškou Caterpillar COMBAT ANTARCTIC získáte dokonalého společníka pro každou cestu. Prostorná hlavní kapsa a praktická přední kapsa na zip vám usnadní organizaci. Nastavitelný ramenní popruh a pohodlná madla zajišťují snadnou manipulaci. Vyrobeno z odolného 1680D polyesteru. Tato cestovní taška je připravena na všechny výzvy.

1 349 Kč

Pánská vesta Under Armour STORM INSULATED díky technologii UA Storm odpuzuje vodu, aniž by byla snížena prodyšnost. Odolná tkanina na těle v kombinaci s měkkým, pružným úpletem na spodním lemu a límci zajišťuje pohyblivost a pohodlí. Strategická 80g syntetická izolace na přední části těla poskytuje lehké teplo bez nadbytečného objemu. Vesta má bezpečné kapsy na zip na ruce a vnitřní kapsu na média. Na vestě jsou reflexní detaily pro lepší viditelnost při běhu za špatného osvětlení.

2 299 Kč

V úzké spolupráci s komunitou cyklistů byl Oakley ARO3 ALLROAD EU vyvinut tak, aby splňoval požadavky těch, kteří vytvářejí své vlastní trasy a vydávají se mimo vyšlapané cesty za dobrodružstvím. Kšilt vás ochrání před sluncem, optimální tvar, celodenní pohodlí a zvýšené pokrytí skořepiny jsou součástí standardní výbavy, aby vás lépe připravily na jízdu před vámi. Ochrana MIPS® snižuje riziko rotačních sil, které působí na hlavu při šikmém nárazu. Přilba skvěle sedne díky nastavitelnému systému s 360°.

Velikost: S (52 – 56 cm), M (55 – 59 cm), L (58 – 61 cm)

4 308 Kč

Pánská ultralehká bunda Klimatex BYRON je vyrobena z 2,5 vrstvého materiálu StormLight se zátěrem a lepenými švy. Díky vrstvě funkčních materiálů zaručuje dostatečnou ochranu proti dešti a větru. Odvětrávání je podpořeno otvory v podpaží. Všechny YKK zipy jsou voděodolné. Centrální zip je podložený lištou s ochranou brady proti poškrábání. Drobnosti je možné ukládat do 3 kapes na zip. Kapuce s lehkým kšiltem je regulovatelná gumičkou. Rukávy jsou anatomicky tvarované. Pohodlný volnější střih umožňuje nošení na více vrstvách oděvů. Reflexní prvky podporují bezpečnost při snížené viditelnosti.

899 Kč

Dřevěná činka Trixie WOODEN DUMBBELL 125G je ideální na aportovní. Je vyrobena z jednoho kusu dřeva a má zaoblené hrany, které jsou šetrné k psí tlamě a snižují riziko poranění při aportování na minimum.

89 Kč

Pánské tričko The North Face WOODCUT M je vyrobeno z příjemné stoprocentní bavlny a zajistí tak maximální komfort při nošení. Triko je hebké na dotek a má jednoduché logo na hrudi.

999 Kč

Čelová LED svítilna Profilite HEADSTAR vám dodá dostatek světla i v těch nejtěžších přírodních podmínkách. Svítilna má dosvit neuvěřitelných 200 metrů, takže vám poskytne opravdu velkou světelnou podporu a díky voděodolnosti ji můžete využívat za každého počasí. Čelovka HEADSTAR vydrží svítit až 8 hodin a disponuje 4 módy svícení včetně funkce ZOOM. Čelová LED svítilna HEADSTAR je napájena 3xAAA bateriemi, které jsou součástí balení.

499 Kč

Skluzný vosk Swix SKIN WAX je určený pro lyže s integrovanými pásy ve skluznici a byl vyvinut pro čistě skluznou zónu lyže. Vhodný do všech teplotních podmínek, nabízí perfektní vlastnosti nezávisle na počasí. Praktický pěnový aplikátor zajišťuje jednoduchou aplikaci a rovnoměrnou distribuci, plstěná leštička na spodku lahve zajišťuje vysokou odolnost.

529 Kč

Dámská mikina s.Oliver RL SWEATSHIRT v ležérním střihu je jako stvořená na každodenní a volnočasové nošení. Má klasický střih s nastavitelnou kapucí a žebrovanými manžetami se spodním lemem. Bok mikiny zdobí stylový potisk.

1 699 Kč

Pánské šortky Under Armour RIVAL jsou vyrobeny z lehkého, mimořádně pohodlného flísu. Měkká vnitřní vrstva vás udrží v teple a pohodlí. Kraťasy mají elastický pas s vnější stahovací šňůrkou, otevřené kapsy na ruce a bezpečnou zadní kapsu se zapínáním na patentku.

599 Kč

Běžecké boty na bruslení Salomon RS10 VITANE NOCTURNE PROLINK jsou navrženy speciálně pro ženy. Manžeta Energyzer minimalizuje únavu a zároveň skvěle sedí na dámskou nohu. Díky flísové podšívce a zateplení Thinsulate™ jsou boty hřejivé a reflexní grafika jim dodává moderní nádech.

4 199 Kč

Pánské tenisky Geox DEIVEN B jsou navržené pro městský životní styl a pyšní se moderním stylovým designem. Jsou kombinací kůže a semiše, dodají šmrnc vašemu každodennímu outfitu.

2 249 Kč

Chlapecký deštník FOTBAL od značky HAPPY RAIN je vhodný pro nejmenší kluky (pro předškoláky). Zaujme fotbalovým designem. Jednotlivé díly jsou zakončeny plastovými bambulkami, aby se zabránilo zranění. Deštník má manuální ovládání (není vystřelovací).

249 Kč

Dámské cykloprádlo Klimatex ANKA je vhodné pro silniční i MTB cyklistiku a pro jízdy delší jak 4 hodiny. Materiál optimalizuje schopnost přirozené termoregulace teploty lidského těla, tedy ochlazuje nebo naopak teplotu vyrovnává. Má o 48 % lepší schopnost nasáknutí vlhkosti, a tím i jejího odpaření. Vlhkost odpařuje až o 53 % lépe než ostatní materiály, což je klíčem k vašemu pocitu pohody. Díky obsahu vláken Lycra jsou příjemně pružné. Boxerky mají v pase pohodlnou širokou gumu s logem KLIMATEX a jsou šité plochými švy, které nedráždí vaši kůži. Použitá výstelka italské výroby je profi typ dámské bezešvé, předtvarované vložky, která je extrémně ohebná. Kombinace perforované pěny s vysokou prodyšností a paměťové pěny zajišťují extra komfort. Potah výstelky je antibakteriální, s úpravou napomáhající rychlému odvodu potu a schnutí.

499 Kč

Dětská volnočasová obuv Junior League GRAFTONIT se skvěle hodí nejen na cestu do školy, ale najde své uplatnění i na hřišti. Gumová špička dobře ochrání prsty a lépe odolává okopání a odření. Díky pásku se suchým zipem je utažení otázkou okamžiku.

399 Kč

Teleskopické hole Runto s motivem NÍZKÝCH TATER patří do řady RUNTO MOUNT s potiskem českých a slovenských hor. Tyto hole jsou výborným společníkem při trekingu, protože zapojíte do pohybu celé své tělo. Příjemná rukojeť z materiálu EVA perfektně padne do ruky a zaručuje komfortní držení při používání. Vaše ruce se jen tak neunaví, protože hmotnost jedné hole je pouhých 220 g. Hole MOUNT se skládají ze tří do sebe zasunutých dílů, které jsou vyrobené z pevné slitiny Duralumin 7075 a lze je pomocí Speed Locku nastavit na délku 105 – 135 cm. Hrot holí je vyroben z vysoce odolného wolframu a vydrží dlouhé používání i při náročných trasách.

699 Kč

Jedinečný sportovní nápoj Nutrend ISODRINX, který vašemu tělu zajistí kvalitní hydrataci při pohybové aktivitě. Díky vysokému obsahu rychle vstřebatelných sacharidů je ideálním zdrojem energie, dodává tělu optimální množství minerálů a je s přídavkem 10 vitaminů. Nabízí hypotonické i isotonické ředění. ISODRINX je nejoblíbenějším produktem našich sportovců. ISODRINX, s cukry a sladidly je vytvořen na základě nejmodernějších výzkumů z oblasti fyziologie zátěže a sportovní výživy na požadavky lidského organismu na příjem tekutin a minerálů v průběhu výkonu.

249 Kč

Dámské slip-on boty Tommy Hilfiger VULC CANVAS jsou minimalistické a elegantní. Mají jednoduchý design, který se bude hodit k většině outfitům.

1 549 Kč

Pánské triko Celio TEBASE má krátký rukáv a kulatý výstřih. Bude se hodit na letní parné dny.

299 Kč

Sportovní odlehčené boty MOLNDAL GTX s robustní podrážkou pro chlapce a dívky, kteří hledají kombinaci aktuálních trendů, moderního designu a funkčnosti. GORE-TEX® membrána nepropustí do boty žádnou vlhkost a zároveň zajistí perfektní prodyšnost, noha je tedy vždy v suchu. Mezipodešev z kvalitní IP EVA pěny výborně tlumí nárazy, gumová podrážka zajišťuje spolehlivou přilnavost. Bezešvý svršek z odolné rip-stop síťoviny přispívá k pocitu pohodlí při celodenním nošení.

2 499 Kč

S bezdrátovými špuntovými sluchátky Lamax DOTS2 TOUCH už nebudete mít nikdy problém se zamotaným kabelem jako u klasických sluchátek. Díky malému kompaktnímu balení si je můžete vzít téměř kamkoliv. Snadno je připojíte k mobilnímu telefonu či jinému zařízení pomocí okamžité a spolehlivé technologie Bluetooth 5.0 s dosahem až 10 metrů.

Díky dotykovému ovládání jednoduše přijmete hovor, přepnete hudbu nebo aktivujete Siri či Google Asistenta. Zvuk je díky technologie BeatBass® skvěle vyvážený, takže si vaše uši smlsnou na solidních beatech.

Na jedno nabití hrají až 6 hodin. Obal se nabíjí bezdrátově, doplnit energii je tak ještě snazší. Navíc z něj sluchátka nabijete z nuly na sto až pětkrát.

1 199 Kč

Dámské brazilky Klimatex BELLA z mikro vláknenného polyesteru s LYCROU®. Díky mikrovláknům je v pletenině více povrchových ploch a mezivlákenných prostor pro odvod potu. Pot, který se odpařuje po povrchu vláken, pak může být rychleji odváděn. Materiál je také příjemnější na omak. Brazilky mají v pase pohodlnou širokou gumu s logem Klimatex a jsou šité plochými švy.

299 Kč

Volnočasové fashion brýle Finmark F2216 jsou vyrobené z kvalitních materiálů se hodí pro každou příležitost. Brýle jsou velmi univerzální a sedí všem typům obličeje.

419 Kč

Tenisová omotávka Wilson PROFILE OVERGRIP s vysoce přilnavým povrchem, který Vám dodá cit při hře.

189 Kč

Dámské legíny Under Armour MERIDIAN jsou z velmi měkkého a pružného úpletu, který poskytuje oporu a trvalé pohodlí se zvýšenou odolností. Materiál odvádí pot a velmi rychle schne. Technologie 4-Way Stretch umožňuje lepší pohyb v každém směru. legíny mají tvarovaný pas s vysokým lemem a vylepšeným designem, který lépe padne a lépe se nosí. Na legínách nalezneme boční kapsy s vylepšenou velikostí a tvarem pro optimální funkčnost. Zlepšení konstrukce klínu poskytuje maximální pohodlí a snižuje tření.

1 799 Kč

Vysoce kvalitní, praktický a pohodlný kočárek Hauck TRAVEL N CARE PLUS je ideální společníkem, pokud rádi cestujete se svým dítětem. Díky hliníkovému rámu je tento pohodlný kočárek lehký, stabilní a vhodný až do 25 kg. Kompaktní kočárek lze navíc složit do malých rozměrů – rychle a jednoduše jednou rukou. Díky samouzavíracímu přepravnímu zámku stojí kočárek samostatně, aniž by se řídítka dotýkala země – a zabere málo místa. Případně lze kočárek přenášet pomocí praktického polstrovaného ramenního popruhu. Vysoce kvalitní látky a elegantní design vám budou přinášet radost po dlouhý čas. Ochranný oblouk a rodičovské madlo mají kožený vzhled, zatímco potah sedátka a boudy jsou vyrobený z elastické látky. Pokud dojde k malé nehodě 12 a kočárek se ušpiní, lze potah jednoduše sejmout a vyprav v pračce na 30°.

4 999 Kč

Pánské lyžařské/snowboardové kalhoty Fundango TEAK jsou vyrobené z voděodolné vrstvy Dripex, která vás udrží v suchu po celou dobu lyžování. Kalhoty umožňují propojení s bundou a mají nastavitelné kšandy, které si můžete snadno odepnout. Kalhotám nechybí ventilace či ochrana lemu. Čtyři kapsy slouží na uložení všeho, co potřebujete mít při ruce.

2 299 Kč

Čepice Matt KNIT RUNWARM – Dokonalá kombinace pohodlí a tepla. Tato běžecká čepice je první volbou, když chcete vypadat stylově a zároveň se zahřát v chladnějším počasí. Je vyrobená z kombinace 50 % merino vlny a 50 % akrylu, což nabízí to nejlepší z obou světů: přirozenou měkkost a teplo merino vlny a odolnost akrylu. S touto čepicí zažijete ultimátní pohodlí.

599 Kč

Dámská běžecká čelenka Klimatex LACO s originálním potiskem je vyrobena z vysoce funkčního materiálu, který vám poskytne ve větrném počasí maximální ochranu. Skvěle se tak hodí nejen na běh, ale oceníte ji při celé řadě sportovních aktivit. Materiál spolehlivě odvádí pot, rychle schne a je dostatečně jemný i k citlivé pokožce. Díky své elasticitě se navíc dokonale přizpůsobí tvaru hlavy a drží na svém místě. Chladný vzduch ani nepříjemný vítr vás už omezovat nebudou.

149 Kč

Pánské kopačky New Balance FURON V7+ DESTROY SG byly navrženy s myšlenkou na hráče, kteří tvoří hru, je to ideální definice kontroly hry. Lehká, nylonová vnitřní podrážka s hřeby z TPU, jež směřují na různé strany, zajišťuje neobvyklou přilnavost a zrychlení, a to dokonce i na tvrdém hřišti.

3 199 Kč

Obuv pro muže od značky NAX HERAM je určena na běžné denní nošení po městě a v přírodě. Pánská obuv HERAM je vyrobena z textilie použité na svršku a PVC podešve, která je velmi ohebná a na bocích moderně průsvitná. Upevnění nohou je zajištěno díky pevným tkanicím, které nohu dokonale zafixují.

1 199 Kč

Pánské triko s límečkem Alpine Pro GERES využijete při běžném denním nošení, sportu i ostatních venkovních aktivitách. Jednobarevný materiál je pružný a příjemný na omak. Polo triko je vyrobeno v oblíbeném polopřiléhavém střihu v jednobarevném provedení a s knoflíčky u krku.

249 Kč

Dámské tričko Levi’s GRAPHIC RICKIE TEE ve zkráceném střihu je pohodlným kouskem na každodenní nošení nebo na volný čas. Je vyrobené z měkkého bavlněného materiálu a hrudník zdobí logo značky. S touhle stylovou klasikou určitě nešlápneš vedle!

699 Kč

Dámské trekové boty Head RIASTA jsou vhodné na náročnější turistiku, kdy oceníte jejich pevnou konstrukci i značkovou podešev Vibram, která vás podrží i v náročnějším terénu. Díky úpravě Wateproof jsou navíc vodoodpudivé a vás tak již nezaskočí žádné počasí. Mezipodešev EVA navíc skvěle tlumí otřesy, takže se nemusíte bát, že by vás po celodenní vycházce bolely nohy.

499 Kč

Terč značky Windson AP-112 nabízí mnoho hodin zábavy. Plánujete dovolenou? Vezměte terč s sebou! Díky jeho skladnosti a nízké váze jej můžete vzít na dovolenou, chatu, zahradu nebo kdekoliv vás zrovna napadne.
Terč není elektronický, proto nemusíte řešit zda máte přístup k zásuvce či nabité baterie.

349 Kč

Psí obojek Trixie PREMIUM COLLAR L-XL je vyrobený z pevného nylonového popruhu. Díky většímu kroužku jednoduše připnete vodítko. Díky nastavitelnému obvodu ho snadno přizpůsobíte vašemu psovi.

99 Kč

Dámské triko 4F BASIC T-SHIRT W je ideální jako součást casualových i sportovních každodenních stylizací. Má střih regular, který se pohodlně přizpůsobí postavě. Díky vazbě single jersey s hladkým povrchem na jedné straně je tričko elastické a pohodlné při nošení. Je ideální pro nošení zejména v létě nebo jako tričko pod mikinu či košili. Triko je vyrobeno z organické bavlny, která je díky silnějším vláknům a speciálnímu zpracování mnohem odolnější a pružnější. Umožňuje pokožce dýchat a dobře absorbuje vlhkost.

299 Kč

Pánské triko Puma DESERT ROUAD GRAPHIC TEE vyrobené z příjemné bavlny pro celodenní pohodlí. Triko má potisk na hrudi.

399 Kč

Pánský kulich New Era CHYT TEAM CUFF BEANIE NEYYAN HSCOFW s ohnutým okrajem a logem na přední části.

549 Kč