www.sportwings.cz

Náhodný výběr

Klip na nos Arena NOSE CLIP PRO II je ideální na plavání a další vodní sporty. Zabraňuje pronikání vody do nosu. Díky měkkým polštářkům je velice pohodlný a dlouhodobě pevně sedí.

269 Kč
-40%

Pánské tričko Russell Athletic T-SHIRT USA s výraznou grafikou na hrudi, je vhodné na každodenní nošení a volný čas. Tričko je vyrobeno z velmi příjemného materiálu.

299 Kč

Unisex ponožky Voxx PINAS 2P jsou slabé sportovní ponožky a elastickou bandáží na chodidle, která zabraňuje přetáčení ponožek v obuvi. Ideální na všechny sportovní aktivity v teplejším počasí.

89 Kč

Žákovský hokejový dres BAUER FLEX PRACTICE JERSEY YTH je vhodný pro ostré zápasy v amatérských soutěžích. Kvalitní materiál je velmi lehký a má dlouhou životnost. Zesílené švy se postarají o to, že dres nebude spoluhráčem pouze na jednu sezónu. Výrobci navrhli střih tak, aby stoprocentně podporoval hokejisty v pohybu.

599 Kč

Chrániče holení Bauer VAPOR 3X SHIN GUARD JR ve variantě Junior, které si také můžete pořídit ve variantách Intermediate a Senior. Jsou určené soutěžním hráčům, kteří chodí na led jen několikrát týdně a hledají ideální vyvážení mezi ochranou, komfortem a pohyblivostí.

2 149 Kč
-38%

Chlapecké triko Lewro TYGO s krátkým rukávem. Celoplošná grafika v maskáčovém designu je jasnou volbou pro všechny, kteří milují army styl. Kvalitní materiál zaručuje maximální pohodlí.

79 Kč
-11%

Dámské kalhoty Loap UBANA jsou příjemné, prodyšné kalhoty, které využijete od jara do podzimu na klidnou procházku do parku, stejně tak ale i lehké sportovní nebo jiné volnočasové aktivity, kdy je pro vás důležité cítit se v oblečení dobře. Střih typu Comfort poskytuje dostatek pohodlí a volnosti pohybu. K příjemnému nošení přispívá i materiál z nylonu a elastanu. Kalhoty tak rychleji schnou, během teplých letních dnů dobře odvádí pot, navíc se nemačkají a nežmolkovatí. Nohavice a částečně i pas jsou elastické. Na bocích jsou doplněny kapsami.

799 Kč
-10%

Fleecová mikina TRIMM NEONA pro ženy je vhodná jako druhá vrstva pod svrchní oblečení, ale díky kapuci a povedenému designu je vhodná i jako samostatná bunda pro nejrůznější sportovní aktivity. Na rukávu je drobná kontrastní nášivka, která ozvláštní celková vzhled.

1 029 Kč
Nejnovější

Placatka, butylka, pleskačka, každý tu svou pojmenuje podle svého. Placatka Stanley CLASSIC SERIES 230ML vás nikdy nezklame a objem je tak akorát.

729 Kč

S dámským funkčním trikem Klimatex MANKAI dosáhnete špičkových sportovních výkonů v suchu a pohodlí. A díky designovému sublimačnímu potisku u toho budete ještě skvěle vypadat! Materiál s vysokým podílem polyamidového vlákna se vyznačuje nízkou absorpci vlhkosti. Můžete se tak spolehnout na efektivní odvod potu pryč od těla a rychlé schnutí. V kombinaci s plochými švy je také velice příjemný na dotek a nedráždí pokožku. Reflexní potisky zvyšují viditelnost za šera a za tmy.

399 Kč

Pánské kalhoty Under Armour UNSTOPPABLE CROP PANT díky technologii UA Storm odpuzují vodu, aniž by se snížila prodyšnost. Strečová tkanina je lehká, odolná a pohybuje se s tebou. Materiál odvádí pot a velmi rychle schne. Technologie 4-Way Stretch umožňuje lepší pohyb v každém směru. Elastický pas s vnitřním nastavením pomocí šňůrky. Otevřené kapsy na ruce a bezpečná kapsa na zip na pravé straně. Nastavení spodního lemu pomocí šňůrky.

1 689 Kč

Bezešvá základní vrstva Helly Hansen LIFA MERINO MIDWEIGHT CREW je ideální pro jakoukoli aktivitu v chladném počasí. Kombinuje stoprocentní Merino vlnu s technologií LIFA® Stay Warm ve dvouvrstvé konstrukci. Přináší všechny skvělé výhody vláken Merino vlny a jedinečné vlastnosti technických vláken.

2 190 Kč

Loap JUNKY jsou dětské pantofle, které nabízejí nejen pohodlí, ale i styl. Jsou ultra lehké, velice komfortní a vhodné k vodě a horké letní počasí. Jsou vyrobeny z jednoho kusu EVA materiálu, který je odolný, pružný a snadno se čistí. JUNKY mají měkký došlap a výborné tlumící vlastnosti, které chrání klouby a páteř dítěte. Zvýšená pata zajišťuje správnou polohu nohy a podporuje zdravý vývoj. JUNKY jsou pantofle, které dětem dodají radost a pohyb.

199 Kč

Pánské koupací šortky Speedo ESSENTIAL 16 vynikají svojí univerzálností a moderním designem. Mají střední délku nohavic. Skvěle poslouží jak v bazénu, tak na letní dovolené pro koupání i veškeré další radovánky u vody. Kapsy i podšívka jsou síťované pro snadný odvod vody.

499 Kč

Dětské koupací kraťasy REIMA NAURU mají kouzelný potisk, který se zobrazí až po namočení. Materiál disponuje UV ochranným faktorem. Elastický pas lze upravit pomocí šňůrky.

779 Kč

Fitness rukavice Fitforce HELION mají pružnou manžetu kolem zápěstí bez zapínání. Taháčky usnadňují natažení i sundání rukavic.

199 Kč

Pánská mikina Celio FESIX se výborně hodí do ležérního outfitu, ale i na sport. Kapuce je opatřena stahovací šňůrkou. Na přední straně je prostorná klokaní kapsa.

799 Kč

Tříkolka Zopa NOVA 2 je pohodlnější alternativou ke kočárku a zároveň mezikrokem k odrážedlům a kolům. Díky výškově nastavitelné vodící tyči a funkci vypnutí řídítek plně nahradí kočárek a dítě si při jízdě užije více zábavy. Odnímatelná šlapátka se dají využít jako pedály, kdy dítě řídí tříkolku samo, nebo pro menší děti jako opěrka nohou. Komfortnější jízdu má na starost podsedák i opěrka zad, ty jsou opatřeny polstrováním, jenž je odnímatelné pro snadnější čistění.

3 299 Kč

Klasické dámské tenisky Puma CARINA 2.0 GIRLPOWER, které vychází ze svého designu z 80. let, se cítí jako doma v uvolněném stylu kalifornských plážových měst. Širší linie na patě a perforace na nártu přinášejí styl. A co víc, vložka SOFOAM+ poskytuje měkké odpružení a pohodlí po celý den.

1 399 Kč

Podporující celodenní pohodlí a svěží jednoduchý styl se snoubí v Skechers ARCH FIT HORIZON. Pantofle s odpruženou stélku Arch Fit® využijete na doma nebo třeba na zahradu.

799 Kč

Dámská bunda Under Armour TRAIN je vyrobená z dvouvrstvé tkaniny s technologií 4-Way Stretch pro hřejivý a pohodlný pocit během nošení. Dvouvrstvá tkanina s mimořádně hřejivou, kartáčovanou vnitřní stranou a hladkou, rychleschnoucí vnější stranou. Vestavěné otvory na palce pomáhají udržet rukávy na místě a zachytit teplo. Bunda má zip po celé délce.

1 599 Kč

Dámské fitness triko Fitforce LIKA je vyrobené z příjemného funkčního materiálu. Hodí se perfektně do fitka a na další sportovní aktivity. Volnější střih zajišťuje pohodlí při nošení.

299 Kč

Chlapecká sportovní souprava Under Armour KNIT TRACK má vnější stranu z hladkého trikotového úpletu s kartáčovaným vnitřkem pro pohodlí a teplo. Využitý materiál odvádí pot a velmi rychle schne.

1 599 Kč

Dámské midi šaty Billabong PICNIC DATE s krátkým volánkovým rukávem a výstřih do V budou zajisté zářit na vašem rande. K tomu všemu mají ještě elastický pas, celopotisk a kovový odznáček s logem.

1 999 Kč

Pánská kombinovaná fleecová vesta Willard CROFTON. Kombinace materiálů pro větší odolnost a pohodlí.

499 Kč

Kompletní dámský golfový set FLYXL W od značky Cobra pro začínající i pokročilé golfové hráče. Set využívá nejmodernějších výrobních technologií a je novinkou pro letošní rok. Hole jsou na grafitových shaftech s regular flex.

18 499 Kč

Dámské šortky Champion LEGACY můžete nosit na doma, ale skvěle vypadají i na procházky nebo výlety. Mají přiléhavý střih s nastavitelným pasem. Vyšší pas příjemně zakrývá záda a skvěle k němu vypadají krátké topy.

649 Kč

Dámské softshellové kalhoty Hannah MAURE využijete na turistiku a veškeré outdoorové aktivity. Jejich výhodou je materiál AFT Double Weave. Tento moderní jednovrstvý funkční materiál v sobě spojuje dvě technologie tkaní. Vnější strana kalhot je tak dobře odolná vůči oděru a vnitřní strana kalhot dobře odvádí tělesnou vlhkost na povrch, takže uvnitř budete mít pocit sucha, i když se zapotíte.

999 Kč

Letky s laserovou úpravou Windson VOLCANO LASER v balení po 3 ks. Laserová úprava vytváří nádherné odlesky a nechá vašim šipkám krásně vyniknout.

39 Kč

Odolná cestovní taška The North Face BASE CAMP DUFFEL M je špičkové expediční zavazadlo, kam si bezpečně a přehledně srovnáte, co potřebujete. Uzavřený oddíl na zip vám umožní oddělit mokré oblečení, špinavé boty nebo speciální vybavení. Hlavní oddíl obsahuje síťovinovou kapsu a síťovinové pouzdro na bocích poskytuje další možnost uložení věcí. Odnímatelné, nastavitelné a speciálně tvarované ramenní popruhy jsou ergonomické a jen minimálně se kroutí. Legendární robustní konstrukce zahrnuje voděodolný materiál Base Camp, zesílené švy v exponovaných místech a dvojité švy.

2 899 Kč

Dámská technická hardshell bunda Hannah ADELAIDE vyrobená z 3vrstvého vysoce odolného materiálu Climatic Pro s vodním sloupcem 20 000 mm a povrchovou úpravou DWR – C6, která spolehlivě nepropustí vítr ani déšť. Komfort při aktivním pohybu zajišťuje prodyšnost 20 000 g/m²/24h. Má sportovní střih s regulací šířky dolního lemu a ergonomicky tvarovanými rukávy zakončenými stahováním lepenou patkou na suchý zip. Voděodolné kvalitní YKK zipy na kapsách a hlavním zipu, regulovatelná kapuce kompatibilní s helmou a kompletní lepení všech švů jsou zásadním parametrem pro všechny náročné uživatele a jen dokreslují technické využití bundy. Odvětrávání je řešené skrze výše umístěné hlavní kapsy, takže je snadno dosažitelné i při nošení batohu. V kombinaci s vhodně zvolenou tepelně izolační druhou vrstvou bude nepostradatelnou součástí vašeho batohu spolehlivě po celý rok.

7 199 Kč

Dámské triko Loap ABDELA s krátkým rukávem využijete nejen pro volnočasové aktivity, ale i do práce a do města. Jednobarevné provedení v neutrálních barvách a s decentním motivem jej umožňuje kombinovat s čímkoliv z vašeho šatníku. Příjemné nošení zajišťuje materiál z bavlny, pro dosažení praktických vlastností jako je pružnost, nižší mačkavost a tvarová stálost je bavlna doplněna elastanem. Klasický střih s kulatým výstřihem dobře padne na tělo a díky rozsahu velikostí až do XXL tričko lichotí každému typu postavy.

299 Kč

Dámské kraťasy Hannah MABEL se hodí pro všemožné volnočasové aktivity. Mají originální vzhled díky průmyslovému oprání Washed. Jsou vyrobené ze směsi materiálů pro větší odolnost. Vpředu jsou klasické kapsy a guma v pase s regulací pomocí šňůrky vám slibuje větší pohodlí.

499 Kč

Fotochromatické sluneční brýle značky Laceto STRIDER se žlutým rámečkem s černými detaily. Brýle jsou vybaveny protiskluzovými koncovkami a nosníky a fotochromatickými skly, které se, v závislosti na intenzitě denního světla, stmívají nebo rozjasňují. Dle ztmavení skel se jejich propustnost pohybuje mezi 80-8%. Barva skel je čirá a při ztmavení modrá REVO. Brýle STARFALL jsou vhodné na sport i běžné nošení.

999 Kč

Tento fotbalový míč adidas TIRO MATCH pomáhá hráčům zdokonalit se při tréninku. Díky ručně šitým panelům a odolnému povrchu s povrchovou úpravou je odolný a ideální pro opakované použití. Tento míč má certifikát International Match Standard, takže se na něj můžete spolehnout.

599 Kč

Pánské triko s dlouhým rukávem Under Armour TECH 2.0 je díky revolučnímu materiálu rychleji suché, velmi pohodlné a jemný povrch vám dodá přirozený pocit. Tomuto napomáhá MTS technologie, která podporuje odvádění vlhkosti na povrch materiálu. Díky technologii anti-odor zabraňující růstu bakterií, způsobující zápach, zůstanete déle svěží. Střih s raglánovými rukávy poskytuje extrémní pohyblivost.

1 199 Kč

Spací pytel Crossroad GRANADA 200 má malý objem po sbalení a nízkou hmotnost. Hřejivá výplň HF INSULATION zaručuje dostatečný teplotní komfort v letním období.

599 Kč

Dětská barefoot obuv Aylla Keck K neboli kečuánsky odvážný. Dají se obout k čemukoliv, podtrhnou osobitost kohokoliv. Kecky jsou stvořené ze zajímavých materiálů, kvalitních usní, i veganských materiálů. Svoboda pro prsty je samozřejmostí, komfort podtrhne antibakteriální podšívka. „In your own way“ ať už výrazně nebo nenápadně s Keck.

1 790 Kč

Turistický kartušový vařič s piezozapalováním a připojením Easy Clic. Ochranný plíšek proti přehřátí regulačního knoflíku. Nyní ve výhodném setu s kartuší CV300.

899 Kč

Pánská basketbalová obuv adidas TRAE UNLIMITED 2 je inspirována hrou Trae Younga, ten dokáže svým spoluhráčům nahrát v každé situaci. V zápalu hry je také připravený kdykoli vystřelit na koš. V těchto basketbalových botách se budete moci inspirovat dynamikou jeho hry. Boty mají odpružení Bounce, které je lehké a na palubovce podpoří energii každého kroku. Přilnavá gumová podešev poskytne zpevnění při rychlých změnách směru.

1 799 Kč

Městský batoh Willard BART 35 je možné použít i jako školní batoh a na přenášení notebooku. Ramenní popruhy s polstrováním zajišťují komfortní nošení. Množství kapes i vnitřní organizér dovoluje přehledně rozdělit všechny vaše potřebné věci.

799 Kč

Pánské kraťasy Under Armour LAUNCH ELITE 2IN 17“ z velmi lehké strečové tkaniny s vestavěnými kompresními šortkami a technologií 4-Way Stretch a Iso-Chill pro neuvěřitelně pohodlný pocit z nošení. Materiál odvádí pot a velmi rychle schne. Šortky mají malou kapsu na zadní straně pasu, kam uložíte mobil a boční kapsu na zip.

1 329 Kč

Pánská volnočasová obuv Under Armour CHARGED REVITALIZE s lehkým textilovým svrškem a mezipodešví Charged Cushioning pro optimální návratnost energie a celodenní pohodlí. Lehký textilní svršek je prodyšný a odolný.

1 899 Kč

Dámské triko Klimatex YOKO s krátkým raglánovým rukávem, stojáčkem a plochými švy je vhodné jako první vrstva pro outdoorové aktivity. Polypropylen vyniká nízkou hmotností, vysokou prodyšností a propustností vodních par. Speciální reliéfní vazba vlákna podporuje dokonalou ventilaci pokožky a regulaci teploty s maximálním odvodem vlhkosti.

399 Kč

Dámské tričko Champion CREWNECK T-SHIRT pohodlného střihu je dokonale stylovým kouskem pro všechny milovnice značky Champion. Vyrobené je z příjemného bavlněného materiálu, takže tě bude hýčkat po celý den nošení. Bude vypadat super k tvým oblíbeným džínům nebo šortkám, ať vyrazíš výlet nebo na posezení s kamarádkou. Tak už neváhej a rozšiř svou sbírku triček o tento cool kousek do značky Champion.

429 Kč

Dětské kopačky Puma FUTURE 7 PLAY FG/AG JR se perfektně hodí na trénink a rekreační hru. Mají syntetický svršek, který je odolný a nenáročný na údržbu.

999 Kč

Přídavné závaží Fitforce PLC 2,5 KG x 30 MM o hmotnosti 2,5 kg na osy s průměrem 30 mm.

199 Kč

Dámské tričko Under Armour BOX ORIGINATORS z bavlny pro celodenní pohodlí. Tričko má žebrovaný lem kolem krku.

799 Kč