www.sportwings.cz

Náhodný výběr

Pánská bota Wilson KAOS COMP 3.0 je určená především pro celodvorcovou, rychlou hru. Díky systému R-DST nabízí vynikající tlumení a stabilitu. Unikátní systém obepnutí nohy Endofit, zaručuje komfortní a pohodlné usazení nohy a vysokou boční stabilitu. Bota má univerzální Wilsonem patentovanou, velmi odolnou podrážku DURALAST, pro všechny povrchy.

1 999 Kč

Velké černé peněženky jsou více než nadčasové. Vuch RORRY MN FOMA navíc pod úzkou klopou skrývá monogram. Uvnitř najdete prostor na 12 karet i zipem chráněnou kapsičku na drobáky. Tak už nezbývá nic než vyrazit na nákupy!

549 Kč

Dámská kabelka VUCH BYRSA se skvěle hodí na procházky městem nebo i na povyražení za kulturou. Širší popruh zajišťuje pohodlí, neškrtí, neškrábe a hezky se nosí.

999 Kč

Kšiltovka 47 NHL CAROLINA HURRICANES MVP v klasickém střihu se zpevněnou šesti panelovou korunou a zahnutým kšiltem. Změna velikosti pomocí textilního pásku na suchý zip. Vystouplá výšivka s logem týmu Carolina Hurricanes na předních panelech, plochá výšivka s názvem týmu v zadní části.

649 Kč

Dětské zateplené kalhoty Umbro ADLAI. Šusťákové kalhoty, zateplené fleecem. Mají elastický pas, anatomicky tvarovaná kolena i reflexní prvky.

549 Kč

Pánské MTB šortky Silvini ELVO kratšího střihu vyrobené z pružného, lehkého a prodyšného materiálu QuatroFlex. V pase mají praktické stahování na suchý zip, elastický materiál na bedrech a bocích plní funkci odvětrání. Disponují 4 kapsami na zip. Samozřejmostí jsou reflexní prvky.

1 349 Kč

Sada příborů GSI HALULITE 3 PCS RING CUTLERY jsou vyrobeny z ultralehké a odolné slitiny Halulite. Součástí je karabinka pro spojení vidličky, nože i lžíce do jednoho kompletu.

429 Kč

Dámská čepice s kšiltem Willard CRISTA je klasická baseballová kšiltovka na léto.

199 Kč
Nejnovější

Chlapecká mikina GAP FRENCH TERRY LOGO s kapucí a zipem po celé délce. Žebrované manžety a spodní lem dobře drží na místě a nevyhrnují se. Díky vnitřnímu froté budou vaše děti v teple. Do bočních kapes mohou uložit potřebné drobnosti.

999 Kč

Dívčí tenisové tričko Lotto TECH II D2 TEE je vyvinuto na základě požadavků špičkových hráček. Triko tak splňuje nejvyšší nároky na funkčnost a pohodlí. Rychleschnoucí materiál odvádí pot od pokožky a vy budete mít zaručený komfortní zápas.

549 Kč

Tato nepromokavá dámská bunda Columbia ULICA™ JACKET vás nejen dokonale ochrání při túrách v deštivém počasí, ale navíc skvěle vypadá. Je prodyšná, ale díky technologii Omni-TECH™ a nepropustným švům vám zaručeně udrží vodu od těla. Nastavitelná kapuce, pružné manžety a stahovací lem jsou zárukou toho, že vám bunda skvěle padne.

1 699 Kč

Brankářský dres Fat Pipe SHIRT není vycpaný, a proto je ideální v kombinaci s polstrovanou brankářskou vestou. Materiál je vzdušný a rychle schnoucí.

1 499 Kč

Dámské tepláky Willard DUFIE s elastickým pasek a stahovací tkaničkou. Mají stylové kapsy na zip a díky podšívce se příjemně nosí.

149 Kč

Pánské triko Under Armour TECH PRINT FILL SS je díky prodyšné tkanině UA Tech™ velmi příjemné na sportování. Materiál skvěle odvádí pot a velmi rychle schne. Technologie Anti-odor eliminuje růst bakterií způsobujících zápach.

679 Kč

Nafukovací míč Bestway TIE-DYE TWIST je vhodný pro všechny věkové kategorie. Hra s míčem podporuje pohybovou činnost, koordinaci a reflexy. Zpestří zábavu ve vodě i na souši.

89 Kč

Pánské kraťasy Hannah MOLD II s praktickými kapsami na zip jsou velmi dobře prodyšné a díky použitému rychleschnoucímu a voděodpudivému materiálu velice příjemné na nošení.

449 Kč

Pánské fotbalové štulpny Puma TEAM FINAL SOCKS, které pevně obepnou chránič a ten zůstane tam kde má. Na přední straně je kočičí logo značky.

349 Kč

Dámské tepláky Lotto SMART YOU PANTS z velice příjemného materiálu vám dodají maximální pohodlí při volnočasových aktivitách. Pas můžete regulovat pomocí šňůrky. Samozřejmostí jsou postranní kapsy pro to nejnutnější, co chcete mít stále po ruce.

599 Kč

Chlapecké nohavičkové plavky Axone TURN s kontrastním pasem se stahovací šňůrkou pro pohodlné nošení. Celoplošný potisk s originálním motivem písmenek a obrazců. Tyto stylové plavecké šortky jsou vhodné pro každou vodní aktivitu.

399 Kč

Dámské sandály Crossroad MONICA mají otevřenou špičku i patu. Ideální jsou do města i pro volný čas. K dokonalé fixaci nohy poslouží zapínání pomocí pásků na suchý zip.

699 Kč

Tyto unisexové tepláky Under Armour SUMMIT z měkkého dvouvrstvého pleteného materiálu jsou prodyšné a pružné pro lepší pohyblivost. Materiál odvádí pot a velmi rychle schne. Elastický pas s vnější stahovací šňůrkou si snadno nastavíte a boční kapsy na ruce mají zapínání na patentku. Zúžený střih nohavic s obepnutými elastickými manžetami vypadá dobře.

1 749 Kč

S dámským tílkem Klimatex DANIT se budete moci opřít do pedálů i v opravdu horkém počasí. A to nejen díky střihu, ale i funkčnímu materiálu. Ten je prodyšný, rychleschnoucí a efektivně odvádí přebytečný pot. Designový sublimační potisk vytváří společně s širšími, na zádech překříženými ramínky na gumu moderní design. Lemování průramků gumičkou zajistí nejen dostatečnou flexibilitu a volnost pohybu, ale zároveň zpevní okraje tílka a zabrání jejich roztažení. Praktickými doplňky jsou pak kapsa na zádech, kam spolehlivě uschováte všechny nezbytnosti a také reflexní prvky, díky kterým budete nepřehlédnutelní i při snížené viditelnosti.

499 Kč

Pánské běžecké tričko Nike MILER FLASH se hodí pro běžce všech úrovní, takže nezáleží na tom, jestli patříte mezi elitu nebo s běháním teprve začínáte. Volný střih, který není ani moc volný, ani příliš těsný? No jasně. Prodyšný materiál, který se příjemně nosí? Zabudovaná ochrana před UV zářením? To je samozřejmost.

1 139 Kč

Dámská funkční mikina Hannah HILARY je vyrobena z velmi příjemného materiálu. Díky vysokému vlasu má výborné izolační vlastnosti. Mikina je velice příjemná na dotek, je ideální pro chladné a mrazivé počasí a skvělá jako volnočasová mikina.

999 Kč

Dámské triko Fila LEONIE s malým logem F bude vaším novým favoritem. Proříznuté rukávy a střih obepínající postavu dělají z tohoto trika všestranný sportovní a volnočasový kousek. Pružná polyesterová tkanina vyrobená z recyklovaných surovin zajišťuje pohodlné nošení po celý den.

1 249 Kč

Dámské kalhoty Under Armour MERIDIAN jsou z velmi měkkého a pružného úpletu, který poskytuje oporu a dlouhotrvající pohodlí se zvýšenou odolností. Materiál odvádí pot a velmi rychle schne. Technologie 4-Way Stretch umožňuje lepší pohyb v každém směru. Kalhoty mají tvarovaný pas s vysokým pasem a otevřené kapsy na ruce.

2 099 Kč

Dámské tričko Puma BETTER ESENTIALS TEE je vyrobeno z prvotřídního materiálu, který vám poskytne příjemný pocit při nošení.

399 Kč

Dámská polokošile PROGRESS CASA je vyrobena ze směsi bambusu a bavlny. Bambusové vlákno má přirozené antibakteriální vlastnosti. V horku je bambus přirozeně chladný na dotek a tato vlastnost je zachována i pro vlastnosti úpletu. Klasický střih zajišťuje maximální pohodlí.

899 Kč

Daehlie PERFORMANCE TECH LS je lehké funkční triko určené pro trénink za všech teplot. Strategicky umístěné síťované panely pod pažemi zajišťují optimální ventilaci a ploché švy optimální pohodlí. Dokonalá směs Tencel®, Merino vlny a technických vláken zajišťuje optimální izolaci, rychlé schnutí a odvod vlhkosti. Stejně jako vlna se lyocell přizpůsobuje měnící se tělesné teplotě. Triko je vhodné pro všechny úrovně intenzity celoročního tréninku.

1 499 Kč

Pánské kraťasy Nax FUHIN vám poslouží při volnočasových aktivitách i při cestování v přírodě a ve městě. Díky polopřiléhavému střihu vám budou vždy slušet. Pas nařasený do gumy se stahovací šňůrkou, praktické kapsy i moderní nášivka, to vše kraťasy nabízí.

499 Kč

Dětské legíny Klimatex SPIRO mají ideální funkční vlastnosti, které se hodí k celé řadě sportovních aktivit i na rodinné výlety. Jsou totiž elastické, ale přesto dostatečně pevné, aby zvládly nejrůznější nástrahy přírody. Rychleschnoucí prodyšný materiál perfektně odvádí pot. Ploché švy nedráždí citlivou dětskou pokožku a široká guma v pase s možností regulace pomocí šňůrky netlačí, ani se nezařezává. Minimalistický design je doplněn pouze o reflexní potisk pro větší bezpečnost za snížené viditelnosti.

399 Kč

Dětské helmy Raskullz jsou divoké… stejně jako vaše děti. Tak proč krotit jejich představivost při něčem tak svobodném, jako je jízda na kole? Pojďte sito všichni užít naplno! Helma Raskullz SUPER RAINBOW CORN je kombinací skvělého designu, který si děti zamilují, a moderních technologií výroby cyklistických přileb. Využijete je nejenom na kole, ale i na skejtu nebo bruslích.

999 Kč

Vytvořena s high-tech prvky, pro které je značka známá, kombinované se stylovým vzhledem, tato pánská parka Columbia MARQUAM PEAK FUSION PARKA je něco, co pro zimy venku musíte mít. Voděodolný svršek skrývá pokročilou izolaci a vylepšenou termoreflexní podšívkou Omni Heat INFINITY, takže vás dokonale ochrání před přírodními živly. Kožíšek z kapuce lze sundat, stejně jako celou kapuci a několik kapes bezpečně pojme vše co potřebujete.

2 499 Kč

Pánská prošívaná bunda Lotto NANNI s hřejivou podšívkou z pleteniny zajišťuje dostatečný tepelný komfort v zimním období. Kožešinový lem kapuce ideálně dolaďuje jedinečný styl tohoto kousku. Skvěle a snadno se ladí s ostatním outfitem a doplňky.

599 Kč

Toto tílko prAna LUXARA REVERSIBLE CROP TOP z ultralehké kolekce Luxara™ je vyrobeno tak, aby podpořilo vaše pocení díky rychleschnoucímu materiálu.

1 899 Kč

Palcové rukavice Lewro UTU z kvalitní výplní z mikrovlákna 3M Thinsulate zajistí tepelný komfort dětských rukou při zimních radovánkách. Mají sněhovou manžetu zakončenou gumičkou a háček na sepnutí rukavic.

199 Kč

Dětské tričko s krátkým rukávem Progress SS MARINO T-SHIRT je vyrobeno z bambusové viskózy. Tento materiál zajišťuje výrobku mimořádně příjemný pocit na dotek. Bambusové vlákno má přirozeně antibakteriální vlastnosti.

399 Kč

Dětský enduro dres Fox DEFEND LS YTH v pohodlném širším střihu z oblíbeného materiálu TruDri, který je prodyšný, rychleji schne a odvádí vlhkost. Perforované panely pro zvýšení prodyšnosti, prodloužený střih zad. Odolný potisk logy Fox na hrudi a rukávech.

599 Kč

Dámské triko Devold VALLDAL MERINO 130 je vyrobené pro každodenní shon. Nákupy, procházky s dětmi, volný čas v parku nebo na kole či bruslích. Výšlap do hor. Náročný den v práci. Ve všech těchto aktivitách vás toto tričko nezklame. Je totiž z neodolatelně pružného materiálu s dokonalým střihem, který díky jeho měkkosti a jemnosti téměř nezaregistrujete.

1 699 Kč

V roce 1955 Tenson přinesl na trh model MOUNTAIN ANORAK unisex outdoorový anorak , který se brzy využil při norské expedici v roce 1971 na vrchol Huagoruncho, který sahá do výšky více než 5800 metrů nad mořem v chilských Andách. Tenson MOUNTAIN ANORAK byl vyroben z bavlněné popelínové tkaniny, odolné směsi bavlny a polyesteru s povrchovou úpravou, která je odolná proti větru a vodě spolu s velmi dobrou prodyšností v proměnlivých podmínkách. Verze, kterou si brzy obléknete, je poctou horské bundě Anorak z roku 1955. Samozřejmě, jsme ji vylepšili adekvátně dnešní době, zlepšili jsme funkčnost a zvýšili odolnost tkaniny, která je příjemnou směsí bavlny a polyesteru.

4 799 Kč

Pánské trenky Tommy Hilfiger 3P TRUNK jsou praktické a pohodlné. Den začíná již ráno u výběru spodního prádla, vyberte to nejlepší, ať můžete být celý den v pohodlí.

1 299 Kč

Pánská lyžařská bunda polopřiléhavého střihu ALPINE PRO ARTON je vyrobena z nepromokavého, dokonale paropropustného a větruodolného materiálu. Tyto funkční vlastnosti zajišťuje moderní a vysoce funkční materiál PTX SNOW s úpravou DWR. Ochranu proti sněhu zvyšují i podlepené švy a vnitřní sněhový pás, který je nedílnou součástí bundy. Bunda má anatomicky tvarované rukávy, kapuci se stahováním a dolní okraj s regulací šířky. Součástí je též 5 kapes na nezbytnosti. Moderní a zároveň sportovní vzhled výrobku dokresluje i kvalitní reflexní potisk.

1 199 Kč

Pánské koupací kraťasy Nautica KAMERON 6. Tyto stylové plavecké šortky jsou navrženy pro celodenní pohodlí a jsou vyrobeny z rychleschnoucího polyesteru. Mají elastický pas a stahovací šňůrky pro dokonalé uchycení, šortky jsou doplněny kapsami pro uložení nezbytností a pruhovaným potiskem značky Nautica.

1 249 Kč

Dívčí džíny GAP DENIM v pohodlném mom střihu si dívky zamilují. Mají elastický pas s poutky na opasek a klasické zapínání. Nesmí jim chybět 4 kapsy. Zdobí je efekt roztrhané látky.

899 Kč

Vašeho malého neposedu obyčejné procházky neberou? Nabídněte mu něco mnohem zábavnějšího! Posaďte ho do sedla tohohle hustokrutého motocyklového oře! Očka mu zasvítí a každý špacír pro něj bude nejen příjemným zážitkem, ale i radostí z objevování očima skoro tutového motorkáře či cyklisty! Tohle odrážedlo RACER ze stáje Qplay a pod vlajkou Zopa mu totiž pomůže s trénováním stability a rovnováhy, a to až do doby, než přesedlá na klasické kolo s pedály.

1 790 Kč

Každá z vás v jisté fázi života zjistí, že na velikosti peněženky záleží. Jestli vašemu srdci navíc vládne rocková klasika, je tu peněženka, která vám zabrnká na tu správnou strunu. Vuch FICO je (ne)skutečně prostorná zipovka s kovovými detaily.

599 Kč

Všem nadšencům moře a plachtění se bude hodit pánská bunda Helly Hansen SALT INSHORE. Nepromokavá technologie HELLY TECH® Performance od Helly Hansen chrání námořníky v nepředvídatelných povětrnostních podmínkách, zatímco lehká konstrukce, nastavitelné manžety a nastavitelná kapuce zajišťují pohodlné a individuální nošení. Tato bunda obsahuje recyklované materiály Ocean Bound.

6 299 Kč

Pánská fleecová mikina s kapucí Nike SPORTSWEAR CLUB FLEECE je nezbytným kouskem šatníku každého muže. Mikina kombinuje klasický streetový styl s pohodlným fleecovým materiálem. Bude se vám hodit pro každý chladný den, kdy se budete potřebovat zahřát.

1 599 Kč