www.sportwings.cz

Náhodný výběr

Pánské trailové boty Reebok RIDGERIDER 6.0 oceníte při svých bězích v terénu, ale zároveň i outdoorových výletech. Zpevněná konstrukce lépe drží chodidlo, zatímco podešev s vroubkovaným vzorkem se stará o lepší přilnavost k povrchu.

1 199 Kč
-50%

Dámská volnočasová obuv Lotto RULANA je vhodná jak na sportování, tak na denní nošení. Obuv v moderním a stylovém designu má klasické šněrování s textilními tkaničkami a zvýšenou robustní podešev.

649 Kč

V těchto dámských šatech Lotto DIANA budete maximálně sebejisté. Budou vám slušet nejen v zaměstnání, ale i na setkání s přáteli. Kontrastní proužek jim dodává eleganci a jedinečný styl.

399 Kč

Dámské legíny Nike NK DF SWSH RUN MR 7/8 TGHT vám nesmí chybět na žádném tréninku. Legíny mají klasický upnutý střih zvýrazňující křivky a vysoký pas. Technologie Dri-Fit vám zaručí, že zůstanete v suchu po celou dobu pohybu. Na nohavici legín se vyjímá ikonické logo Swoosh.

1 349 Kč
-23%

Všestranná dámská trailová obuv Salomon SENSE RIDE 5 W zvládne všechno a je ve svém živlu jak na krátkých a rychlých trailech, tak na ultra dlouhých tratích. Mimořádně pohodlné provedení, které se snadno přizpůsobí různým terénům, s vyváženou mezipodešví pro tlumení, odezvu a svrškem z technické síťoviny s technologií Sensifit™ pro správnou míru pohodlného držení.

2 599 Kč

Pánská vesta Sensor MERINO EXTREME je velmi hřejivé funkční prádlo z exkluzivního materiálu Merino Extreme vhodné nejen do extrémních podmínek. Tento žebrový úplet vysoké gramáže je vyrobený z čisté Merino vlny. Merino vlna jako 100% přírodní vlákno vyniká svými skvělými tepelně izolačními vlastnostmi a také vysokou antibakteriální schopností. Maximální komfort při vašich aktivitách je zajištěn také vysokým odvodem vlhkosti, v případě, že je vlákno vlhké zůstává na omak suché, nechladí a zároveň neztrácí nic ze své termoregulační schopnosti. Testováno držitelem Koruny Himaláje Radkem Jarošem!

2 499 Kč

SAVU 5 je cyklistická ledvinka od značky Osprey, která je opatřena dvěma kapsami, usnadňujícími vytažení lahví s vodou – což můžete provést i za jízdy. Bederní pás a šikmé kompresní popruhy drží ledvinku při těle a poskytují tak maximální stabilitu při každém typu trasy. Do hlavního prostoru se pohodlně vejde vše, co potřebujete včetně duší, sady na opravu a občerstvení.

1 799 Kč

Chlapecké sportovní triko Under Armour TECH 2.0 je vyrobeno z lehkého syntetického materiálu UA Tech, který skvěle odvádí pot a velmi rychle schne. Díky tomu se hodí pro různé druhy sportovních aktivit.

429 Kč
Nejnovější

Pánská souprava Lotto SUIT MORE VI se díky svému elegantnímu zpracování stane oblíbenou součástí vašeho šatníku. Je vyrobena z příjemného materiálu, který zajišťuje maximální pohodlí. Můžete nosit nejen ve chvílích volna, ale i při cestě na trénink nebo zápas.

1 299 Kč

Dívčí mikina se zipem po celé délce GAP FULLZIP LOGO s logem značky na hrudníku je praktický a stylový kousek pro vaše malé princezny. Vyrobená je z příjemného materiálu s příměsí bavlny, takže se bude se značně nosit do školy nebo na hřiště.

899 Kč

Dámské černé kožené pantofle Aldo MARIESOLEIL jsou perfektní volbou na vaše dovolené. Jsou elegantní a pohodlné se zlatými doplňky.

1 349 Kč

Dámské kraťasy Under Armour MERIDIAN jsou z velmi měkkého a pružného úpletu, který poskytuje oporu a dlouhotrvající pohodlí. Materiál odvádí pot a velmi rychle schne. Technologie 4-Way Stretch umožňuje lepší pohyb v každém směru. Tvarovaný pas s vysokým pasem a 2 postranními kapsami. Kraťasy mají tvarovaný pas s vysokým pasem a postranní kapsy.

1 099 Kč

Tvůrci hry, připravte se na budoucnost v dětských kopačkách Puma FUTURE 7 PRO FG/AG JR. Přepracovaný svršek kombinuje PWRTAPE a lehkou síťovinu pro adaptivní střih nové generace, takže můžete tvořit bez omezení po celých 90 minut. Dynamic Motion System poskytuje trakci a hbitost pro rychlé střihy a změny tempa.

2 799 Kč

Dámské volnočasové capri kalhoty Alpine Pro DAGANA si oblíbíte při sportu i volnočasových aktivitách. Velmi pružný a poddajný materiál i přiléhavý střih umožní naprosto volný pohyb. Pas všitý do gumy a moderní potisk na předním dílu dotváří moderní vzhled kalhot.

399 Kč

Fotbalový dres Nike DRI-FIT PARK je vyrobený z prodyšné síťoviny s technologií Dri-FIT odvádějící pot a udrží vás v suchu, i když se závod začne přiostřovat.

249 Kč

Ať už se chystáte na relaxační procházku po pláži, výlet do bazénu nebo si jen chcete užít teplý den ve městě, máme pro vás perfektní pantofle Oldcom EVA 5, které vám zajistí pohodlí a styl zároveň. Začněte své letní dobrodružství s kvalitními pantofli a užijte si každý okamžik teplého období. Všechny výrobky od značky Oldcom jsou vyrobeny v Evropě. Značka Oldcom vytváří boty a doplňky pomocí ekologicky šetrných procesů. Produkty jsou vyrobeny tak, aby mohly být znovu použity, předělány, recyklovány.

299 Kč

Dres Fox RANGER SS TruDri® je nejlepší volba pro pohodové bikery, kterým vyhovuje volnější střih bez kapes.

1 199 Kč

Dámské pantofle Zaxy LEVEZA NEW SLID jsou stylové a pohodlné dámské pantofle na volný čas. Díky speciálně vyvinuté technologii poskytují maximální pohodlí a komfort.

849 Kč

Dámská mikina Puma POWER COLORBLOCK HOODIE. Má stylovou kapuci a klokaní kapsu vpředu. Zdobí jí kontrastní lemování a loga Puma. Ideální na denní nošení i na sportování.

899 Kč

Pánské triko Kappa LOGO FOLGORE se pyšní minimalistickým stylovým provedením. Je ušito ze 100% bavlny a o pohodlí se stará střih regular fit. Design je na hrudi ozvláštněn grafikou čárového kódu a nechybí ani ikonický nápis a logo Kappa.

299 Kč

Pánské tričko Puma ESSENTIALS+ TEE je vyrobené ze 100 % bavlny. Jednoduchý styl vyzařuje sebevědomí. Můžete ho nosit s hrdostí, protože víte, že vaše módní rozhodnutí pomáhá podporovat iniciativu Forever Better.

399 Kč

Pánské sportovní tričko Hannah WICK z rychleschnoucího a funkčního materiálu AFT Quick Dry. Sportovní zúžený střih trička v jednoduchém designu dobře padne na tělo. Komfortní a měkký syntetický materiál AFT Quick Dry velmi dobře odvádí vlhkost, rychle schne a je mechanicky odolný. Materiál bude i po několika nošeních funkční a poskytne komfortní pocit při jakékoliv outdoorové aktivitě. Technologie Polygiene zajistí tričku odolnost proti zápachu a tedy umožní tričko nosit déle. Noste více, perte méně. Lepený dolní lem a zakončení rukávů podporuje celkovou nízkou váhu trička. Tričko je vhodné na cyklistiku, běhání či letní outdoorové aktivity.

899 Kč

Dětská mikina Warner Bros SPEEDY zdobí grafika Supermana na předním dílu. Povzbuďte svého malého hrdinu s tímto kouskem, který si jistě hned oblíbí. Má stylovou kapuci, kapsy a hlavně super potisk.

249 Kč

Pánské kalhoty Under Armour TAPERED jsou vyrobeny z hladké, pružné, tkané látky, která je lehká a odolná. Technologie 4-Way Stretch umožňuje lepší pohyb v každém směru. Materiál odvádí pot a velmi rychle schne. Kalhoty mají 4 kapsy.

1 799 Kč

Vylepšete svůj šatník s touto pánskou mikinou Nautica BRODIE. Tato mikina s kapucí má žebrovaný lem a manžety a je navržena pro pohodlí. Kompletní s klokaní kapsou pro uložení vašich nezbytností a potiskem vlajky Nautica na hrudi.

2 099 Kč

Pánské tričko Under Armour GLOBAL LOCKERTAG je vyrobené z velmi měkké bavlněné tkaniny pro celodenní pohodlí. Tričko má žebrovaný límec.

629 Kč

Pánské outdoorové kalhoty Hi-tec PALMIRO SP jsou díky lehkému, pružnému a zároveň odolnému materiálu ideální pro outdoorové aktivity v období jara a léta. Kalhoty jsou vybavené praktickým opaskem. Tvarovaná kolena přispívají k větší svobodě pohybu. Zesílená místa zajišťují bezpečné používání. Dvě boční kapsy a jedna kapsa na stehně jsou uzavíratelné na zip a bezpečně tak uchovají vaše drobnosti.

1 199 Kč

Kšiltovka od značky 47 NHL VEGAS GOLDEN KNIGHTS BRANSON 47 MVP je vyrobená v provedení s šestipanelovou korunkou, zahnutým kšiltem a síťovinou v zadní části. Změna velikosti pomocí plastového pásku. V přední části se nachází prémiová výšivka s logem týmu.

599 Kč

Pánský pulovr Klimatex HUDSON1 bude vaším nejlepším parťákem než ranní chlad na startu vašeho výběhu postupně vystřídá letní slunce. Je vyroben z funkčního, lehkého materiálu, který skvěle odvádí pot a rychle schne. V podpaží a v části zad je navíc prodyšná síťovina pro zlepšení ventilace během fyzicky náročných aktivit. Polopropínací provedení umožní snadné oblékání a také pomáhá s ideální ventilací. Zip je podložen měkkou lištou, která chrání váš krk proti nepříjemným oděrkám. Reflexní prvky jsou rozmístěny tak, abyste byli viditelní ze všech úhlů i ve tmě, mlze nebo za šera.

599 Kč

Dámské bavlněné šaty Alpine Pro VESA jsou vyrobeny z pružného přírodního materiálu FINE COTTON. Šaty jsou polopřiléhavého, vzdušného střihu, který skvěle sedí. Delší délka pod kolena a celopotištěný design jsou velmi oblíbené. Nechybí ani dvě praktické kapsy. Šaty využijete v teplých dnech u vody, ale i na procházky v přírodě a ve městě.

499 Kč

Yonex uvádí na trh nejlehčí badmintonovou obuv AERUS X2. Celá série obuvi AERUS se pyšní extrémně nízkou hmotností a napomáhá tak rychlému footworku všem hráčům, kteří jsou rádi ve střehu a zakládají svou hru na rychlém a dynamickém pohybu. S technologiemi POWER CUSHION + a Power Graphite Light je AERUS X2 nejen velmi lehká, ale také snadněji předává energii z každého dopadu do dalšího kroku.

2 899 Kč

Dámská mikina s.Oliver RL SWEATSHIRT v ležérním střihu je jako stvořená na každodenní a volnočasové nošení. Má klasický střih s nastavitelnou kapucí, který ozvláštňuje rozparek na postranním okraji. Bavlněný materiál je příjemný na dotek.

1 399 Kč

Dívčí mikina GAP GRAPHIC LOGO je klasikou, kterou vaše princezny ocení na nošení do školy nebo na volný čas. Má kapuci, mírně zkrácený střih a přední klokanku. Na hrudníku nesmí chybět logo značky.

1 199 Kč

Dámská bunda Klimatex LIA je vyrobena z 2,5 vrstvého materiálu StormLight se zátěrem a lepenými švy. Díky vrstvě funkčních materiálů zaručuje dostatečnou ochranu proti dešti a větru. Odvětrávání je podpořeno otvory v podpaží. Všechny YKK zipy jsou voděodolné. Centrální zip je podložený lištou s ochranou brady proti poškrábání. Drobnosti je možné ukládat do 3 kapes na zip. Kapuce s lehkým kšiltem je regulovatelná gumičkou. Rukávy jsou anatomicky tvarované. Pohodlný volnější střih umožňuje nošení na více vrstvách oděvů. Reflexní prvky podporují bezpečnost při snížené viditelnosti.

1 799 Kč

Běžecká ledvinka Arcore OGMA je malá ledvinka, která má velkou výhodu v tom, že má elastické kapsy, které se přizpůsobí svému obsahu. Vejdou se do nich různé drobnosti jako na příklad klíče, peníze, doklady, dokonce i některé mobilní telefony. Má reflexní prvky, elastický pásek s nastavitelnou délkou a zapínání na přezku.

149 Kč

Dětské sandály Merrell KAHUNA WEB 2.0 jsou oblíbené sportovní boty. Díky přilnavé podešvi a rychleschnoucím materiálům navrženy tak, aby děti unesly na stezce i mimo ni. Zatímco nastavitelné pásky zajišťují snadné nazouvání a přilnavé nošení, pružná, pohodlná a podpůrná stélka zaručuje, že se děti mohou na Kahuna Web spolehnout při celodenním objevování.

999 Kč

Středně vysoké ponožky Ellesse TALLO 3 PK budou vypadat výborně v teniskách nebo jiných volnočasových botách. Ponožky příjemně drží na místě díky elastickému lemu. Ponožku zdobí na kotníku logo značky.

299 Kč

Pánská, ultralehká, výborně prodyšná bunda Hannah DORREN moderního pojetí. Vrchní materiál je ošetřen vodoodpudivou úpravou a prodloužený zadní lem navíc skvěle chrání záda. Zajisté oceníte i praktickou kapuci se šňůrkou. Tato bunda je jedinečný kousek, který využijete při sportu i ve městě.

699 Kč

Dámské šaty NAX BREWA z pružného materiálu. Mají polopřiléhavý střih a délku nad kolena. Super kousek na letní dny. Ukažte své křivky a nechte se unést příjemným materiálem a pocitem lehkosti.

449 Kč

Pánská mikina Champion LEGACY je nadčasovou klasikou, kterou využijete na různé druhy aktivit. Má nastavitelnou kapuci a manžety se spodním lemem jsou žebrované, takže budou výborně držet na místě. Mikině nechybí ani přední kapsa.

1 499 Kč

Dámská košile O’Neill CALI BEACH udělá parádu nejenom v letních dnech, hodí se na nošení do města, ale zároveň i třeba jako přehoz přes plavky. Má jednoduchý střih s límečkem, krátkými rukávy a vpředu je ozdobena zavazováním spodních švů. Materiál je velice vzdušný a příjemný na dotek.

1 399 Kč

Dámské 3/4 legíny Northfinder GAIL jsou ideální pro aktivní pohyb se střední nebo vysokou intenzitou zátěže. Legíny mají boční kapsy vhodné na mobil a cennosti. Zadní část legín disponuje kapsami na pase z elastické síťoviny, pod níž je umístěna zipová kapsa. Zajímavým detailem je print umístěný na stehně. Materiál je elastický ve všech směrech, díky čemuž se vám přizpůsobí při pohybu. Legíny jsou ušity s minimálním počtem plochých švů pro optimální pohodlí a vyšší volnost pohybu. Absorpční materiál odvádí vlhkost od pokožky i během zátěže a udržuje pokožku v suchu. Lehký materiál je opatřen wicking funkcí, díky čemuž odsává vlhkost a rychle schne.

799 Kč

Dámské jednodílné plavky Nike SNEAKERKINI nabízejí stylový design, ve kterém zazáříte na pláži i u bazénu. Otevřená záda, dekolt se šněrováním a vysoké vykrojení vám umožní nasávat slunce naplno.

1 499 Kč

Nasaďte a jděte. Svěží nová verze Puma COOL CAT 2.0NS s logem na pásku a aktualizovanou konstrukcí stélky, která udrží vaše nohy v pohodlí po celý den.

599 Kč

Dětská mikina Střída CZECH HOODY JR s kapucí se hodí i pro běžné nošení. Má volnější, pohodlný, skvěle padnoucí střih a stylový vzhled. Mikina má klokaní kapsu a kapuci se stahovací tkaničkou. Mikinu určitě oceníte při nejrůznějších sportovních aktivitách i při běžném každodenním nošení. Mikina určitě potěší každého hokejového fanouška.

999 Kč

Dámské cyklistické šortky Klimatex URUK s odepínatelnými boxerkami jsou ideální volbou pro MTB, enduro, e-bike i všechna další cyklo dobrodružství. Vnější šortky jsou vyrobené z funkční, pružné a odolné tkaniny. Zapínají se v pase na zip a dva druky, všitá široká guma na bocích navíc poskytuje větší komfort za jízdy a umožňuje přizpůsobit se každé postavě. Vnitřní šortky slouží jako cyklo prádlo. Mají anatomický střih na tělo a jsou vyrobené z funkční, prodyšné síťoviny, která pomáhá rychle odvádět pot a ventilovat vlhkost na pokožce. Pro co největší komfort jsou šité plochými švy a v pase mají širokou gumu. Do šortek je všitá Coolmax® výstelka v dámském provedení, která je antibakteriální, zabezpečuje rychlý odvod potu a eliminuje zápach. Tato pěnová výstelka tlumí nárazy a snižuje tření při jízdě na kole. Na bocích vnitřních šortek jsou 2 otevřené kapsy a na levém stehně další podélná zipová kapsa. Efektivně rozmístěné potisky zvyšují bezpečnost za jízdy za šera nebo za tmy.

999 Kč

Dámská mikina Tenson TXLITE HALF ZIP W je termo mikina se zipem, rychle schne a dobře odvádí vlhkost. Má poloviční zip u krku s malou krytkou zipu u brady a má také vysoký límec, který chrání krk před chladem. Naznačené boky dodávají mikině pěkný vzhled. Mikina je pružná a flexibilní při aktivitách, ideální na lyžařský výlet.

1 699 Kč

Lehké prodyšné kalhoty TRIMM DRIFT pohodlného střihu jsou vhodné pro široké spektrum sportovních a volnočasových aktivit. Díky poutkům na pásek a možnosti regulace šířky pasu si kalhoty perfektně přizpůsobíte.

1 199 Kč