www.sportwings.cz

Náhodný výběr

Pánská treková obuv adidas TERREX EASTRAIL 2 MID je nepromokavá a částečně vyrobená z recyklovaných materiálů. Tyto lehké turistické boty s technologií adidas RAIN.RDY jsou určené na celodenní výlety v deštivém počasí. Tyto nepromokavé boty jsou pohodlné už od prvního obutí a umožní ti objevovat nepoznané i v místech, která dobře znáš.
Svršek je vyrobený z řady recyklovaných materiálů a obsahuje nejméně 50 % recyklovaného materiálu. Tento produkt je součástí našeho boje s plastovým odpadem.

2 299 Kč

Pánské úpletové šortky Umbro SMITH na sport i pro volný čas. Mají elastický pas, tkaničku v pase i praktické kapsy. Super kousek na letní dny.

299 Kč
-47%

Pánské elastické cyklo kraťasy CMP MAN BIKE SHORTS WITH PADS GEL do pasu s vložkou můžete použít jak na silniční, tak na MTB cyklistiku, ale i na běžnou cykloturistickou vyjížďku. Poskytnou vám maximální komfort při jízdě na kole. Jsou vyrobeny z čtyř směrně elastického materiálu a použitá technologie Dry function zaručuje rychlý odvod potu, výbornou prodyšnost a komfort nošení.

699 Kč
-33%

Dětská fleecová mikina kombinovaná se šusťákem Lewro LEOPOLD je vyrobena z jemně počesaného fleece s úpravou proti žmolkování. Komfortní nošení zaručuje ochrana brady vůči oděru, pevná kapuce chránící před nepříznivým počasím a rukávy stažené do pružného lemu. Mikina má dvě přední kapsy a spodní díl tvarovaný do oblouku. Je vhodná jak na sportovní aktivity, tak na běžné nošení.

299 Kč
-21%

Dámská super přilnavá trailová obuv Salomon SUPERCROSS 4 W nabízí výstupky a extra drážky pro zamezení usazování bahna a mimořádnou přilnavost. Jejich podrážka připomínající pneumatiku spolu s odolným svrškem a konstrukcí Sensifit zajistí vynikající držení, přizpůsobení a nepopiratelné pohodlí.

1 799 Kč
-37%

Funkční sportovní tričko Odlo STAND-UP COLLAR S/S 1/2 ZIP ORIGINALS LIGHT LOGOLINE je vhodné k celoročnímu použití. Materiál má vysokou elasticitu díky své žebrované struktuře a měkká vnitřní vrstva z česané tkaniny poskytuje vysoký komfort při nošení. Ve vláknech je zakomponováno antibakteriální stříbro, které pohlcuje nepříjemný pach.

499 Kč

Stylové a praktické jsou tyto pánské plavkové šortky MEDIUM DRAWSTRING od Tommy Hilfiger. Díky střední délce mají pohodlný pas se stahovací šňůrkou a užitečné boční a zadní kapsy.

1 699 Kč

Pohodlná pánská zimní obuv Helly Hansen CALGARY vám zajistí vysoký komfort a ochranu. Tyto odlehčené boty se svrškem z vodoodpuzující kůže se postarají o vaše pohodlí po celý den nošení. Pevná gumová podrážka HellyGrip vám pak zajistí stabilitu při každém kroku.

2 049 Kč
Nejnovější

Sada golfových míčků Volvik VV POWER SOFT 12 ks. Nadrozměrné výkonové jádro poskytuje výbušnou rychlost míče. Vynikající výkon řidiče se sníženými otáčkami a středně vysokým úhlem rozběhu. Super měkký ionomerový kryt pro Greenside Control. Vynikající viditelnost lesklé barvy míčků.

699 Kč

Batoh Tatonka CITY PACK 15 pro každodenní použití. Batoh na výlety, do práce, města i lehkou turistiku.

1 449 Kč

Dětské sandály Lotto MAYPOS II se hodí na běžné volnočasové nošení v letních měsících. Fixace je zajištěna díky zapínání na suchý zip na nártu i na patě.

369 Kč

Při výletech za dobrodružstvím a odpočinkem Vám zajistí tyto pánské softshelové kalhoty Columbia TRIPLE CANYON EU FALL HIKING PANT ochranu před pronikající vlhkostí a větrem. Vnitřní vrstva z mikroflísu dodá tepelný komfort. Díky strečovému střihu a stahovacímu lemu na nohavicích zůstanete v pohodlí po celý den a praktické kapsy udrží v bezpečí vaše věci na jakémkoli dobrodružství.

1 399 Kč

Dámská sportovní sukně Hannah LIS SKIRT s integrovanými elastickými šortkami z funkčního a vysoce elastického a prodyšného materiálu AFT Stretch. Vnitřní šortky jsou vyrobeny z příjemného a elastického hutného materiálu, takže se nemusíte obávat prosvítání či průhlednosti. Sportovní střih a široký pas do gumy s regulací na šňůrku se dobře přizpůsobí tvaru postavy. Integrované šortky mají dvě boční kapsy a zamezují případnému tření vnitřní strany stehen při pohybu. Sukni využijete zejména na aerobní sportovní aktivity, běhání či výlety do přírody.

1 249 Kč

Sportovní multifunkční šátek FS-127 z kolekce Finmark se dá použít jako čelenka, čepice, šála, kukla, maska nebo guma do vlasů. Tento sportovní šátek je skvělý na kolo, na turistiku, ale třeba i na motorku.

199 Kč

Ocún TWIST KID je lehký a univerzální úvazek pro děti, který s nimi využijete jak na stěně, tak i ve skalách. Anatomicky tvarovaný bederní pás a nohavičky jsou vyrobeny z pohodlného sendvičového materiálu a velikost sedáku snadno upravíte pomocí 3 samosvorných ocelových přezek. Samozřejmostí jsou také 2 materiálová poutka z pevného opletu.

1 299 Kč

Cyklistická brašna Arcore SADDLEPACK VARIABLE M vhodná pro každého cyklistu. Pojme náhradní duši, lepení, multiklíč, montpáky. Díky tomu, že lze její objem zvětšit, v ní zbyde místo i na pár dalších drobností. Její konstrukcí a systémem uchycení je univerzální pro všechna jízdní kola.

299 Kč

Dámský spodní díl plavek Tommy Hilfiger BIKINI má klasický střih a je vyroben z kvalitního materiálu se zajímavou texturou.

1 299 Kč

Dopřejte svým dětem pohádkové lenošení u vody s velký duhovým kruhem Bestway RAINBOW RIBBON TUBE.

159 Kč

Chlapecké koupací šortky Speedo ESSENTIAL 13 WATERSHORT vynikají svojí univerzálností a moderním designem. Rychleschnoucí materiál je velice příjemný na dotek. Boční kapsy jsou ze síťoviny pro snadný odtok vody. Tyto kraťasy můžete použít jak v bazénu, aquaparku nebo na dovolené u moře.

349 Kč

Kšiltovka Finmark CAP je klasický model kšiltovky s prohnutým kšiltem, která kopíruje tvar vaší hlavy. Díky tomuto tvaru a kšiltu tato čepice ochrání vaše oči před nepříjemnými slunečními paprsky. Ať už hrajete tenis, golf a nebo se jen chystáte na procházku městem, vždy budete vypadat skvěle. Je vyrobena z kvalitních materiálů. V zadní části disponuje nastavitelným páskem pomocí suchého zipu nebo klipu, jež zajišťuje dokonalé padnutí a maximální pohodlí.

399 Kč

Pánské boxerky Nike ULTRA COMFORT jsou praktickým kouskem pro vaše dny, kdy chcete být v maximálním pohodlí. Mají elastický pas, který drží tvar a příjemně přilne k postavě. V balení jsou celkem tři kusy.

1 299 Kč

Dětský batoh Warner Bros COCO 12 s oblíbeným superhrdinou Supermanem jistě ocení každý malý fanoušek. Navíc má spoustu vychytávek jako hrudní popruh, reflexní prvky, karabinu na klíče, kapsičku na jmenovku a hodně praktických kapes.

369 Kč

Dámská zimní obuv Alpine Pro KOLATA na první pohled zaujme. Vysoká obuv je vyrobena z pevného materiálu PTX, který je díky membráně nepromokavý a paropropustný. Pro vaše maximální pohodlí v zimním období jsou boty vybaveny hřejivým kožíškem. Boty využijete ve městě, v přírodě i na horách.

1 999 Kč

Pánské teplé freeridové kalhoty MAMOSM od značky Maloja s dobrou volností pohybu. Odolná vodoodpudivá úprava DWR Eco a vysoká izolační schopnost. Nastavitelné manžety se suchým zipem.

2 599 Kč

Silva SCOUT 3XT – lehká kompaktní řada čelovek Silva Scout pro všestranné outdoorové aktivity. Velké tlačítko pro bezproblémové zapínání a vypínání v rukavicích. Silva Inteligent Light – rovnoměrný rozptyl světla do šířky i do dálky. Model Scout 3XT má dvě bílé diody o celkovém výkonu 350 lumenů a jednu červenou diodu. Díky širokému elastickému popruhu se silikonovou částí, čelovka výborně sedí na hlavě. Napájení 3xAAA nebo lze dokoupit dobíjecí Silva Hybrid Baterii 4,6Wh.

950 Kč

Pánské šortky Odlo ZEROWEIGHT 5 INCH 2 v 1 jsou navržené tak, aby pomohly překonat letní vedro. Nabízejí všestrannost a funkčnost, kterou potřebujete, abyste vyrazili na cestu a zvládli všechny své běžecké výzvy. Poskytují optimální volnost pohybu a pohodlí. Recyklovaná polyesterová vnější vrstva maximalizuje proudění vzduchu a odvádí přebytečné teplo, zatímco super-strečová podšívka nabízí odvod vlhkosti a zajišťuje maximální pohodlí a komfort. Perfektní střih je dále vylepšen širokým nastavitelným pasem. Zadní kapsa na zip a vnitřní kapsa na telefon poskytují bezpečné uložení vašich osobních věcí, takže se můžete plně soustředit na svůj trénink. Tyto lehké šortky jsou dokonalou volbou pro aktivní muže, kteří od svého letního běžeckého vybavení vyžadují maximum.

1 349 Kč

Pánská tenisová bota Asics GEL-CHALLENGER™ 13 je stabilním partnerem každého tenisového hráče, který si přeje ovládnout probíhající hru. Svršek je navržen tak, aby vaši nohu zafixoval na platformě boty pro maximální stabilitu. To vytváří pocit posílení při nadhozu nebo při zpětných krocích, kdy se soustředíte na zachycení hlubokých lobů. WINGWALL™ technologie umístěná na bocích zlepšuje stabilitu nohy během pohybů do stran. Díky této podpoře, se nebudete muset bát vkročit do hry naplno a odpálit s maximální silou i ten nejtěžší míček.

2 099 Kč

Pánské tričko s krátkým rukávem Vans OTW INFLAMED-B je vyrobené z příjemného bavlněného materiálu, který ti dopřeje maximální pohodlí. Jeho klasický střih ti bude slušet a navíc se skvěle kombinuje. Hrudník zdobí stylový potisk.

549 Kč

Dámské pantofle EMI od značky LOAP vás okouzlí svým módním designem a širokou škálou výhod. Tyto pantofle jsou nejen stylové, ale také poskytují měkký došlap a vynikající tlumící vlastnosti, které zajistí vašim nohám maximální pohodlí. Vyrobené z jednoho kusu, nabízejí pevnost a odolnost, které zaručují dlouhou životnost. S jejich zvýšenou patou si můžete být jisté, že váš krok bude stabilní a vyvážený. Díky svému materiálu, EVA, jsou pantofle EMI vhodné pro nošení i ve vodě, což z nich činí skvělý doplněk na pláži nebo u bazénu.

229 Kč

Pánské pantofle Coqui KONG mají anatomickou stélku, která dohlíží na správné držení těla při chůzi. Vrchní zapínání ocení ti, kteří mají rádi dokonalé pohodlí.

499 Kč

Pánské tričko Quiksilver QS MIND BARREL SS s krátkým rukávem je bezvadným kouskem na letní parné dny.

499 Kč

Chlapecké kalhoty Under Armour SPORTSTYLE díky technologii UA Storm odpuzují vodu, aniž by byla snížena prodyšnost. Hladká tkanina ripstop je lehká a velmi odolná. Elastický pas se stahuje vnější šňůrkou.

1 099 Kč

Posilovací guma Fitforce EXELOOP MEDIUM je oblíbenou pomůckou pro fitness, aerobik či pouhé protahování. Slouží k posílení a strečink téměř všech svalových partií, zejména hýžďových svalů.

99 Kč

Lapy VENUM LIGHT FOCUS MITTS jsou ultra lehké, ale zároveň velmi dobře chrání jak vašeho trenéra, tak i vás při vašem tréninku. Mají konkávní tvar a opora pro zápěstí zaručuje že sedí tam kde mají. Lapy VENUM jsou skvělou tréninkovou pomůckou k nácviku úderů i kopů.

1 250 Kč

Klasická podprsenka Tommy Hilfiger PADDED TRIANGLE BRA s trojúhelníkovitým tvarem košíčků je ideální pro každodenní nošení, a navíc je velice příjemná, takže si ji naprosto zamiluješ. Špagetová ramínka snadno schováš pod oblečení a jsou nastavitelné, spodní lem drží podprsenku na místě a zadní zapínání je klasika, kterou ocení spousta žen. Jestli chceš mít ve své sbírce spodního prádla nějaký originální a pohodlný kousek, pak sáhni po této podprsence značky Tommy Hilfiger.

599 Kč

Ukažte, že fotbal prostě milujete. Tento batoh adidas TIRO 23 LEAGUE zdobí plovoucí 3 proužky a sítotiskové logo 3 pruhů, takže váš sportovní styl nezůstane bez povšimnutí. Patří do kolekce Tiro 23 League a díky polstrovaným ramenním popruhům vám v pohybu zaručí pohodlí. Má dokonce i speciální přihrádku na kopačky, do které si je na konci zápasu uložíte.

699 Kč

Dámská nepromokavá, prodyšná bunda Scott ULTIMATE DRYO 10 W na celodenní lyžování. Kvalita za příznivou cenu. Ideální na sjezdovky pro víkendové jezdce.

2 699 Kč

Lehká zimní čepice od značky Finmark, která chrání dětskou hlavičku v nepříznivém počasí.

259 Kč

Toto pánské tričko Nike FC BARCELONA DRI-FIT s hned každému ukáže, komu fandíte. Triko je vyrobené z příjemného a prodyšného materiálu, který s pomocí technologie Dri-Fit skvěle odvádí pot. Standardní střih kopíruje tvar vašeho těla

1 599 Kč

Nemůžete se rozhodnout, zda pro své oblíbené sportovní aktivity zvolit kraťasy nebo raději slušivou sukni? Dámská sportovní sukně 2v1 Klimatex TRACY je ideální na běh, fitness aktivity, ale také na in-liny nebo tenis. Materiál sukně i šortek je maximálně prodyšný, rychle schne a spolehlivě odvádí pot od těla. Sukně s nápaditým sublimačním potiskem je také velmi příjemná na dotek a nedráždí pokožku. Uvnitř jsou šortky šité plochými švy se smart kapsou na boku pro uschování mobilu nebo jiných drobností. Ta také ukrývá vnitřní tkaničku pro optimální nastavení velikosti. Nechybí ani viditelně rozmístěné, přesto však nenápadné reflexní prvky.

649 Kč

Dámská taška přes rameno Willard AMY. Moderní dámská taška Willard, z příjemného kanvasového materiálu.

299 Kč

Chlapecké triko Loap BOOSTER s krátkým rukávem bude slušet každému mladému džentlmenovi, ať už ho oblékne k riflím, kraťasům nebo teplákům. Příjemný pocit při nošení zaručuje materiál z bavlny. Tričko je klasického střihu s kulatým výstřihem. Přední část je potištěna nápisem.

259 Kč

Zimní čelenka Kama WINDSTOPPER je vyrobená z kombinace prémiových vláken. Uvnitř je větruodolná, prodyšná membrána GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®, podšitá z jemného fleecu pro maximální pohodlí.

449 Kč

Nutrend UNISPORT je mírně mineralizovaný hypotonický sportovní nápoj, UNISPORT je nejprodávanější sportovní nápoj, u kterého si můžete vybrat z mnoha příchutí. Je obohacen o funkční látky, jako jsou L-karnitin, glycin a taurin. UNISPORT je vhodný pro sportovce a fyzicky zatěžované osoby, pro efektivnější hydrataci a doplnění potřebných minerálů. UNISPORT je nabízen také ve variantě energy jako UNISPORT ENERGY. Tato varianta je obohacena o vyšší dávku taurinu a o kofein, inositol a vybrané vitaminy sk. B. Na rozdíl od isotonických nápojů, které jsou určeny specificky pro situace s mimořádnou fyzickou a tepelnou zátěží a mohou tvořit jen velmi malou část tekutin přijatých v průběhu dne, je UNISPORT nápoj hypotonický, (tzn. hypoosmolální – 185 mmol/l při poměru 1:50) a tím umožňuje prakticky neomezenou konzumaci nápoje, a to jak před, tak v průběhu fyzické zátěže, ale i v období zotavení.

450 Kč

Dámská dokladovka CAMPUS COMPACT PORTABLE W. Tato úhledná malá taška přes rameno je vybavena dvoubarevným ramenním popruhem – nastavitelný tak, aby perfektně seděl – s praktickými kapsami pro uspořádání vašich věcí. Značka PUMA na přední straně, podšívka a zip dodávají tomuto kousku další streetstyle ozdobu.

599 Kč

Pánské tílko Under Armour COMP TANK je vyrobeno z tkaniny Iso-Chill, která pomáhá rozptylovat tělesné teplo, takže je na dotek chladná. Síťované panely v podpaží a na zádech slouží pro strategické větrání. Materiál odvádí pot a velmi rychle schne. Ergonomický design chrání švy před odřením a zvyšuje odolnost.

1 399 Kč

Dámská mikina Hannah MOLY je jednoduchá, velice příjemná dámská mikina z Everyday kolekce, kterou upřednostníš při výběru do tvého šatníku. Je vyrobena z 60 % bavlny a 40 % polyesteru. Regular fit postavě skvěle sedí. Díky nenápadnému 3D vytlačenému printu na hrudi se hodí pro celodenní nošení za všech okolností.

949 Kč

Pánské polotričko s.Oliver RL POLO SHIRT se hodí na běžné nošení například do práce. Má krátké rukávy, límeček a légu s knoflíky. Spodní část zdobí potisk s logem značky.

799 Kč