www.sportwings.cz

Náhodný výběr

Pořiď si tyto dámské žabky O’Neill FW PROFILE GRAPHIC SANDALS zamiluj se do nich. Pohodlná měkká stélka s plastovým páskem s logem značky přes nárt bude ideální na každodenní nošení do práce i na dovádění u bazénu. Vyzkoušej stylový luxus značky O’Neill.

249 Kč
-46%

Dámská obuv Lotto SPEEDEVO 700 II W je vhodná pro běhání na zpevněných cestách a silnicích. Prodyšná síťovina na svršku zajišťuje rychlý odvod potu a optimální klima v botě. Pěnová vložka AIR MEMORY FOAM snižuje dopady na zem a zároveň poskytuje maximální pohodlí a podporu chodidla.

399 Kč
-28%

Pánské tričko Vans CLASSIC VANS TEE-B vyrobené z příjemného bavlněného materiálu jen tak nesundáš. Bude ti slušet k oblíbeným kalhotám nebo šortkám a unosíš ho na každý den či na volný čas. Logo značky celý styl podtrhuje.

499 Kč

Pánské tričko Lotto TEE SUPRA VI zdobí grafika v podobě loga značky na hrudi. Kvalitní materiál je velice příjemný, takže zaručuje komfort a váš dobrý pocit. Ideální na běžné každodenní nošení a volnočasové činnosti.

149 Kč

Pánské polo triko adidas ENT22 POLO je absolutní klasika. Má jednoduché minimalistické linie a nadčasový vzhled. Savá technologie AEROREADY udržuje v suchu a pohodlí.

599 Kč

Dámská souprava Lotto SUIT MIATA W IV RIB FT v jednoduchém, přesto stylovém provedení. Mikina s celorozepínacím zipem disponuje kapucí a postranními kapsami. Tepláky v přiléhavém střihu skvěle padnou. V tomto kompletu můžete odpočívat nebo jej využít na volnočasové aktivity.

399 Kč

Talíř k pomalému krmení Trixie HIVE zabraňuje hltání potravy. Zajistí pomalý příjem krmení a na dlouhou dobu zaměstná psa. Je určený na suché krmivo. Proti klouzání je jeho dno opatřeno protiskluzovou úpravou.

349 Kč

Látkový opasek Willard RENI s kovovou sponou.

149 Kč
Nejnovější

Dětské funkční triko Klimatex RIZAL se hodí na celoroční nošení, ať už máte doma malého sportovce nebo aktivního teenagera. Příjemný prodyšný materiál rychle schne a spolehlivě odvádí pot od těla. Díky minimalistickému potisku se navíc hodí i k běžnému každodennímu nošení, volný a komfortní střih totiž zajistí pohodlí během každé sportovní aktivity. Na zadním díle se nachází reflexní prvky pro bezpečný pohyb za snížené viditelnosti.

249 Kč

Dres s krátkým rukávem Fox RANGER TRU DRI SS TruDri® s veškerým pohodlím vašeho oblíbeného trička v kombinaci se všemi funkčními vlastnostmi technické tkaniny vás udrží v pohodě na cestách. Tento funkční dres, vyrobený z tkanin TruDri® je navržených tak, aby při jízdě odváděl pot od těla, a navíc má žakárové detaily pro větší ventilaci a vypadá na vás skvěle na kole i mimo něj. Dres přizpůsobený pro horské kolo, včetně prodlouženého zadního panelu, který nabízí pokrytí při jízdě, se rychle stane vaším novým oblíbeným dresem pro vyjížďky.

1 349 Kč

Dámské pantofle Under Armour IGNITE SELECT mají pevný popruh s ohrnutými okraji a přidanou pěnu zespodu pro extra pohodlné nošení. Podešev EVA zajišťuje skvělou odolnost a přilnavost na každém povrchu. Zvýšené bočnice poskytují větší stabilitu.

599 Kč

Bezpečný obojek Non-stop dogwear SAFE COLLAR byl speciálně vyvinutý pro psy, kteří se pohybují v přírodě, ve křoví atd. Je ideální pro záchranářské a lovecké psy. Obojek má všitou gumu, která psovi umožní vytáhnout hlavu z obojku v případě, že se zachytí o překážku, větev, klec apod. Pokud je pes na vodítku, je elastická část „vyřazena“ z provozu a obojek je pevný a nelze přes hlavu přetáhnout. Obojek je „mohutný“, takže je pěkně vidět i na psech s hustou srstí. Výrazná barva spolu s reflexními prvky zajistí viditelnost psa na velkou vzdálenost.

690 Kč

Sportovní čepice Eisbär COCKER s vlasy z umělé kožešiny je vyrobená z hřejivého materiálu. Uvnitř je fleecová podšívka. Na přední straně logo Austria Skiteam.

1 299 Kč

Oblékněte si na sebe dámské letní šaty Hannah ALEXI a budete se cítit skvěle. Šaty jsou vyrobené z příjemného bavlněného úpletu s příměsí elastanu pro větší pružnost. Tento materiál dobře odvádí vlhkost a šaty proto užijete během všech volnočasových aktivit.

599 Kč

Dámské triko Under Armour LIVE SPORTSTYLE GRAPHIC SS vám zajistí celodenní komfort při nošení. Je vyrobeno z extra jemného materiálu s vysokým podílem bavlny a má žebrovaný límec.

699 Kč

Pánské boxerky Klimatex BAX LONG z mikro vlákenného polyesteru s Lycrou. Pot, který se odpařuje po povrchu vláken, může být rychleji odváděn, protože díky mikrovláknům je v pletenině více povrchových ploch a mezivlákenných prostor pro odvod potu. Materiál je také příjemnější na omak. Boxerky mají v pase pohodlnou širokou gumu s logem KLIMATEX a jsou šité plochými švy.

299 Kč

Toto Asics CORE SS TOP triko s krátkým rukávem vyrobené z pohodlného úpletu je ideálním partnerem pro vaše tréninková běžecká dobrodružství. Materiál, jenž účinně odvádí pot od pokožky, vás pomůže udržet v suchu a svěží během celého vašeho tréninku. Vyrobeno je z recyklovaných materiálů s ohledem na udržitelnější výrobní přístup.

589 Kč

Toto pánské tričko Nike SPORTSWEAR JUST DO IT se vyznačuje příjemným a měkkým bavlněným materiálem, a nabízí také pohodlný standardní střih, který vám dokonale padne. Jeho jednoduchý design je doplněn kontrastním logem značky na hrudníku.

629 Kč

Pánské triko Devold MERINO 150 TEE MAN je vyrobeno z merino vlny. Merino vlna má chladivý účinek v horkém počasí a při poklesu teploty na pokožce hřeje. Zajišťuje zdravé mikroklima pro pokožku, udržuje bakterie pryč, takže vlněné oděvy nezadržují pachy. Vhodné pro váš běžný den v práci, na procházce, v parku, na kole či horské turistice. Základní vrstva, která se stane vaší součástí pro každý den po celý rok.

1 999 Kč

Odolný 25litrový batoh Jack Wolfskin CYROX SHAPE 25 vyrobený pro celodenní túry. Recyklovaná tkanina CROSS RIP 210D je lehká a odolná, zatímco kapacita 25 litrů zvládne vaše vybavení. Promyšlený design nabízí snadný přístup a udržuje hlavní oddíl v suchu. Ventilovaný systém nošení s tělem AEROSHAPE PRO je výškově nastavitelný.

3 599 Kč

Pánské letní nazouváky Westport MAYO využijete při různých aktivitách za teplého počasí. Podešev i stélka je vyrobena z phylonu, jeho výhodou je lehkost, ale zároveň i pevnost. Vrchový materiál je podšitý textilem pro příjemný pocit při nošení.

699 Kč

Dámské bezešvé legíny Tenson TXLITE SEAMLESS TIGHTS s vysokým pasem jsou vyrobené z pohodlného žebrového úpletu, aby vždy držely na svém místě. Elastický materiál obepne vaši postavu a během tréninku vás udrží v chladu a suchu.

1 199 Kč

Dres Fox DEFEND LS, zrozený pro rychlou jízdu na stezce, poskytuje stylově osvědčený závodní výkon. Dres ve střihu pro horská kola s tkaninou TruDri®, která odvádí pot a udržuje vás v chladu a suchu, je vyroben z recyklovaných látek a má volný střih, který poskytuje prostor pro chrániče loktů a neprůstřelné vesty.

1 599 Kč

Dámské tričko Under Armour TECH z tkaniny UA Tech je rychleschnoucí a velmi měkké. Materiál odvádí pot a velmi rychle schne. Tričko má taky technologii kontroly zápachu.

649 Kč

Přizpůsobte se měnícím se ročním obdobím stylově s bundou Jack Wolfskin ROUTEBURN PRO HYBRID W. Prodyšná tkanina TEXASHIELD PRO RIPSTOP 20D odolává větru a odpuzuje vodu pro celodenní pohodlí, zatímco rychleschnoucí výplň TEXATHERM poskytuje vlákny izolované zadržování tepla. Boční kapsy schovají nezbytnosti a udrží ruce v teple.

3 749 Kč

Dámská golfová obuv Under Armour CHARGED BREATHE 2 W má prodyšný a odolný svršek z mikrovlákna s voděodolnou membránou a úpravou Never-Wet, která vás udrží v suchu a chladu. Antimikrobiální stélka Ortholite pro nepřekonatelné pohodlí a prodyšnost. Mezipodešev Charged Cushioning využívá kompresně tvarovanou pěnu pro maximální odezvu a odolnost. Hroty UA Rotational Resistance (RST 2) pro pevnou horizontální trakci a pohodlí. Lehká, odolná a pružná podrážka z TPU.

3 399 Kč

Vuch MAEVA DIAMOND vypadá sice na první pohled jako malý zápisník, ale vaše tajemství v ní budou v bezpečí. Díky detailní hře se slepotiskem je další členkou diamantové kolekce. A teď ať mluví pár čísel – jeden patent, jedna kapsa na mince a až deset přihrádek na karty nebo doklady. Tak jaký je výsledek? Že by vaše nová oblíbená peněženka?

549 Kč

Lízací kulička na krmivo/pamlsky Trixie LICK’N’SNACK je vybavena přísavkou, aby s ní pejsek nikde necestoval. Nemusíte ji připevňovat nutně na podlahu, ale třeba i na stěnu.

299 Kč

Pánská mikina Viking ESCAPE je vyrobena z přírodního bambusového vlákna, díky kterému má výborné termoregulační vlastnosti. Tento materiál je prodyšný, antibakteriální a velmi příjemný na dotek, poskytuje tak pohodlí a vynikající komfort.

1 649 Kč

Fitness rukavice Fitforce BLITE chrání dlaně a vnitřní strany prstů. Zajišťují jistější a bezpečnější úchop činky.

229 Kč

Dětské triko Warner Bros BATMAN s krátkým rukávem a motivem oblíbeného superhrdiny. Je vyrobené z příjemného bavlněného materiálu a je ideální na běžné nošení.

99 Kč

Dámské legíny Under Armour SEAMLESS mají téměř bezešvou konstrukci, která eliminuje odírání. Měkká pletenina s navrženou síťovinou pro větrání se přizpůsobí místům, kde to nejvíce potřebujete. Technologie 4-Way Stretch umožňuje lepší pohyb v každém směru. Materiál odvádí pot a velmi rychle schne. Legíny mají vysoký pas pro optimální podporu a pokrytí.

1 499 Kč

Pánské polotričko Nike COURT DRI-FIT z měkké pleteniny je klasický kousek na hřiště. Díky technologii Dri-FIT, která odvádí pot od kůže na povrch látky, kde se rychle odpaří, tak zůstanete v suchu a pohodlí po celou dobu tréninku. Tričko zdobí vyšívané logo na hrudníku

999 Kč

Rozjasněte své kroky barevnými mraky v sandálech Skechers HEART LIGHTS SANDALS-CUTIE CLOUDS. Tento sandál má svršek z tkaniny s potiskem mraků, polstrovanou pohodlnou stélku a zábavnou mezipodešev s tvarovaným 3D světlem ve tvaru srdce.

799 Kč

Dámské tílko Under Armour KNOCKOUT NOVELTY z neuvěřitelně měkkého a prodyšného materiálu s technologií 4-Way Stretch pro skvělý pocit z nošení.

999 Kč

Chlapecké 100% bavlněné triko s dlouhým rukávem Loap BALF má klasický střih s kulatým výstřihem. Gramáž 180 g/m² předurčuje triko na pohodlné nošení od jara do podzimu.

149 Kč

Pánské boxerky Saxx ULTRA byly vyrobeny pro povznesení vašeho každodenního života. Jsou navržené z materiálu odvádějícího vlhkost, který navíc poskytuje maximální měkkost a prodyšnost.

819 Kč

Dámská mikina 4F SWEATSHIRT W slouží jako spolehlivá podpora a pohodlí v každé fázi tréninku. Hlavním cílem této běžecké rozepínací mikiny s kapucí je poskytnout pohodlí a podporu při jakémkoli typu tréninku různé úrovně a intenzity. Díky pohodlnému střihu, rychleschnoucím, elastickým materiálům nebo lehkým konstrukcím poskytuje plnou volnost pohybu a umožňuje maximální soustředění a pohodlí během cvičení. Materiál je odolný a zároveň měkký, dobře padne a absorbuje vlhkost. Díky přídavku elastanu je mírně elastická a pohodlně sedí na postavě. Použití rychleschnoucích vláken s technologií 4FDry podporuje odvádění vlhkosti od těla.

1 199 Kč

Dámské tričko Lotto MARE II se hodí na nejrůznější volnočasové aktivity. Kvalitní a lehký materiál zpracovaný do volnějšího střihu poskytuje maximální pohodlí. Poutavá grafika v podobě letních motivů dotváří celkový atraktivní design tohoto kousku, který lze snadno kombinovat s kraťasy, legínami i džínami.

299 Kč

Chlapecké tenisky Geox J DJROCK BOY zaručují chodidlům pohodlí a prodyšnost. Díky patentovanému systému poskytují boty Geox vynikající prodyšnost a maximální pohodlí. Podešev byla perforována a do boty byla zároveň vložena speciální mikroporézní membrána, která absorbuje a odvádí ven pot, aniž by se voda dostala dovnitř.

1 049 Kč

Dívčí šaty Loap EDMONA jsou praktické a hodí se do školy, do města, ale i na hřiště či prázdniny u babičky. Jsou ušity v klasickém střihu s kulatým výstřihem a dvěma kapsami na bocích. Díky složení materiálu se nekrčí.

499 Kč

Pánské lisokolíky Puma FUTURE 7 MATCH MxSG se hodí na trénink i zápas. Kopačky mají lehký ale odolný se zavazováním na tkaničky, pro optimální utažení a vy se tak můžete soustředit pouze na hru.

2 499 Kč

Křížový hák FIGHTER EXTRA s neuvěřitelnou nosností až 340kg. Je z masivní oceli s pozinkovou úpravou, která brání jeho reznutí i ve velmi náročných podmínkách. Otočné oko pak zajišťuje, že není hák zatěžován otáčením pytle a hmoždinky lépe drží na svém místě. Hmoždinky ani jiný kotvící materiál nejsou součástí balení. Je nutné je zvolit dle materiálu, do kterého budete hák instalovat.

790 Kč

Dámské tričko Under Armour LAUNCH SPLATTER je vyrobeno z měkké, lehké a prodyšné tkaniny. Materiál odvádí pot a velmi rychle schne. Detail překrytého lemu poskytuje lepší větrání. Reflexní detaily napomáhají lepší viditelnosti při běhu za špatného osvětlení. Technologie kontroly zápachu minimalizuje zápach.

1 099 Kč

Dámské pantofle AQUOS ZUMMA jsou velmi komfortní. Využití najdou jak v létě, tak i jako přezutí ve vnitřním prostoru. Ideální pro celodenní nošení.

199 Kč

Pohodlnou pánskou mikinu Kappa LOGO FOJO oceníte při nejrůznějších příležitostech. Na první pohled zaujme minimalistickým designem, který dotváří potisk na hrudi. Střih regular fit poskytne komfort při běžném nošení. Nechybí ani kapuce stahovatelná šňůrkou.

899 Kč

Chlapecká lyžařská/snowboardová bunda O’Neill TEXTURE poskytuje ochranu před chladným zimním počasím a zároveň vypadá skvěle. Bundu si děti oblíbí díky jejímu kvalitnímu zpracování s podlepenými kritickými švy, ochranou brady proti oděru nebo vysokou prodyšností. Bunda nabízí možnost propojení s kalhotami či nastavitelné manžety. Samozřejmostí jsou doplňky, jako je několik praktických kapes, návleky s otvory na palce na zápěstí a reflexní detaily, které zaručí, že na sjezdovce budou dobře vidět. Užijte si zimu na plno, se značkou O’Neill to nebude žádný problém!

3 799 Kč

Unisexové sandály Hannah TART jsou ideální pro cestování i volný čas. Pevná podešev s vnitřní strukturovanou stélkou zamezuje klouzání chodidla v botě. Nastavitelné přední, nártové pásky i patní pásek přizpůsobit sandály přesně podle vaší nohy. Sandály se vám nebudou vyzouvat a nebudete v nich zakopávat. Hledáte-li univerzální sandály, které budete moci využít na procházky do města, k vodě, na výlety i cestování, jsou to přesně ony.

799 Kč