www.sportwings.cz

Náhodný výběr

Vhodný na dlouhé cesty i na malá dobrodružství. Tento batoh adidas ESSENTIALS LINEAR má odolné dno, které ochrání vybavení. Do skryté přední kapsy na zip si můžete uložit platební karty. Do bočních kapes ze síťoviny si můžete schovat drobné nezbytnosti.

549 Kč

Dámské lyžařské kalhoty TRIMM RIDER LADY vám díky perfektnímu tvaru skvěle padnou. Nastavitelný obvod pasu a odnímatelné šle vám zaručí maximální pohodlí z nošení. Díky použitému materiálu jsou vhodné do kompletu s bundami Trimm.

3 799 Kč

Univerzální a pohodlné dámské pantofle Nike VICTORI ONE mají vzorek na podrážce, který vám na mokrém povrchu nedovolí uklouznout. Pantofle taky rychle schnou. Tvarovaná stélka podporuje a kopíruje tvar chodidla a přilnavý vzorek ji drží na místě. Texturované logo Swoosh na pásku.

549 Kč

Pánské volnočasové šortky Haglöfs L.I.M FUSE navržené v minimalistickém designu, lehce sbalitelné a lehčí než jste si kdy dokázali vůbec představit. Navíc jsou ošetřeny rychleschnoucí úpravou. Skvělý kousek pro všechna dobrodružství v teplejším počasí. Flourcarbon Free DWR úprava proti vodě a špíně Vás ochrání před nepříznivými podmínkami. Elastický pás i spodní lem nohavic nabízí pohodlí, dobře sedí a vypadá trendy. Tenhle kousek si skutečně oblíbíte a už jej nebudete chtít svléct.

1 199 Kč

Vyberte si tuto zimu mimořádně stylovou ochranu proti živlům, tuto dámskou bundu Columbia MOUNT BIMDO™ II INSULOATED JACKET. Navržena s prověřenými technologiemi značky, tvoří štít proti chladu a mokru. Voděodolný a přesto prodyšný svršek skrývá lehkou izolaci a termo-reflexní podšívku, která udržuje teplo. Je vybavena kapucí s odepínacím kožíškem a ochranou brady. Několik kapes uchová vaše cennosti organizované a v bezpečí.

4 999 Kč

Dětské kopačky Puma FUTURE 7 PLAY FG/AG JR se perfektně hodí na trénink a rekreační hru. Mají syntetický svršek, který je odolný a nenáročný na údržbu.

999 Kč

Dámské softshellové kraťasy The North Face W SPEEDLIGHT SLIM STRAIGHT SHORT jsou hebké a pružné. Nebudou vás omezovat ani při lezení ve skalách.

1 999 Kč
-22%

S touto hybridní mikino-bundou Columbia BASIN BUTTE FLEECE FULL ZIP, kombinující flís s prošívanou zateplenou konstrukcí, se budete cítit skvěle v chladných dnech. Tepelný komfort podpoří ochrana brady a termoreflexní podšívka Omni-HEAT™.

1 399 Kč
Nejnovější

Dámské žabky Havaianas ELEGANCE jsou, jak již název napovídá, esencí elegance – jednoduché a luxusní zároveň. Splňují tak podmínky líbivého designu a zároveň pohodlného provedení.

529 Kč

Ledvinka Silva STRIVE je ideální na kratší běhy, i v rukavicích snadno nastavitelný obvod pasu, popruh je elastický a neomezuje při aktivitě. Zádová část se silikonovými panely je podšitá prodyšným mesh materiálem, komfortní přímo na tělo. Pojme mobilní telefon, klíče, doklady, energický gel – tyčinku. Hlavní voděodolná zipová kapsa s vývodem na kabel od sluchátek a dvě menší boční, z nichž jedna je volně přístupná a druhá uzavíratelná na zip s háčkem na klíče. Výrazné reflexní části pro dobrou viditelnost, poutko na blikačku.

850 Kč

Dámská mikina Under Armour ESSENTIAL FLEECE je vyrobena z mimořádně měkkého, středně silného bavlněného fleecu s kartáčovaným vnitřkem pro větší teplo. Mikina má žebrované manžety a spodní lem. Na mikině se nachází otevřené kapsy na ruce.

1 899 Kč

Pánské triko Willard GORUS s krátkým rukávem je vhodné pro každodenní nošení. Díky jedinečné celoplošné grafice se v davu určitě neztratíte.

299 Kč

Pánská mikina GAP FULLZIP LOGO je vyrobená z měkkého bavlněného úpletu. Má rukávy s náplety a kapuci se stahovací šňůrkou. Dodělené klokanky uložíte potřebné drobnosti.

1 299 Kč

Dámská bunda Northfinder ALISHA. Hybridní konstrukce kombinuje zimní softshell na ramenou a kapuci a syntetickou izolaci imitující prachové peří. Bunda je větruvzdorná a dobře zateplí i ve větším chladu. Díky strečovému materiálu neomezí v pohybu. Spodní okraj bundy je nastavitelný, stejně jako okraje rukávů nastavíte na suchý zip. Fixní 3D kapuce doplňuje ochrannou funkci bundy.

1 099 Kč

Unisex žabky Havaianas IPE vás spojí s přírodou díky potisku na stélce. Po každém nazutí pocítíte komfort na každém kroku. Navíc jejich koupí přispíváte na organizace, které ochraňují faunu a flóru v Brazílii.

679 Kč

Dopřejte si komfort ve volném čase s pánskou teplákovou soupravou Kappa LOGO GARLFON. Soupravě vévodí dvoubarevná kombinace, přičemž její design doplňuje logo v kontrastní barvě na teplácích a menší nápis Kappa na ramenou. Rukávy a nohavice jsou zakončeny pohodlnou pružnou manžetou. Nechybí ani praktické boční kapsy na mikině i teplákách.

1 399 Kč

Jednoduché sportovní tričko Fila HARDY s širokým barevným blokem v oblasti hrudníku. Vyrobeno z vysoce kvalitního recyklovaného polyesteru. S malým logem F-Box.

649 Kč

Zadupejte sněhovou bouři do země v těchto super-funkčních dámských botách Sorel WHITNEY II SHORT LACE. Jejich voděodolná nylonová konstrukce, 200 gramová izolace a trakční gumová podešev vám poskytnou dokonalou ochranu bez ohledu na to, jak ošklivo je venku.

2 099 Kč

Dámské technické outdoorové kalhoty Hannah TORGA jsou vyrobeny z mechanicky odolného, větruvzdorného, trvale vodoodpudivého a prodyšného materiálu AFT Double Weave Pro. Povrchová úprava DWR – C0 bez PFC je šetrnější k životnímu prostředí a zajistí nenasákavost vrchního materiálu. Technický střih kalhot s anatomicky tvarovanými koleny a regulovatelným obvodem pasu s páskem je pohodlný. Kalhoty mají v přední části dvě dostatečně hluboké a pohodlné kapsy a na stehnech dvě kapsy na zip. Spodní kraj nohavice s regulací šířky na patent se přizpůsobí různé botě a potřebám uživatelky. Kalhoty jsou ideální na vícedenní turistiku a náročný pohyb v horách.

2 549 Kč

Projevte svou lásku k outdoorovým dobrodružstvím v pánském tričku Jack Wolfskin VONNAN S/S GRAPHIC T M. Prodyšná tkanina TEXADRI SINGLE JERSEY ANTI ODOR absorbuje vlhkost, rychle schne a udrží vás svěží .

1 095 Kč

Černé pánské rukavice Adventer & fishing GLOVE jsou ušité z elastického materiálu, který je zároveň velmi odolný. Dobře sedí na ruce a jsou vybavené pro rybáře nezbytnou zpevněnou vrstvou v dlaních a protiskluzovou úpravou.

799 Kč

Pánskou outdoorovou obuv ALPINE PRO DARLON využijete při turistice a nošení v přírodě, ale i při běžném denním cestování. Je vyrobena z pevného materiálu, který se snadno udržuje. Při nošení oceníte i kvalitní pryžovou podešev a měkkou mezipodešev EVA, která tlumí otřesy vzniklé při pohybu. Upevnění na nohu je zajištěno pomocí osvědčených a pevných tkanic. Ozdobné moderní prvky a logo nesmí chybět. Materiál je opatřený voděodolnou impregnací, a tak udrží nohy delší dobu v suchu.

999 Kč

Pánské polotričko Blend POLO REGULAR FIT ve sportovně elegantní střihu se hodí na různé aktivity. Má límeček, légu se děma knoflíky a zdobí ho decentní nášivka na hrudníku.

599 Kč

Dámská technická hardshell bunda Hannah ADELAIDE vyrobená z 3vrstvého vysoce odolného materiálu Climatic Pro s vodním sloupcem 20 000 mm a povrchovou úpravou DWR – C6, která spolehlivě nepropustí vítr ani déšť. Komfort při aktivním pohybu zajišťuje prodyšnost 20 000 g/m²/24h. Má sportovní střih s regulací šířky dolního lemu a ergonomicky tvarovanými rukávy zakončenými stahováním lepenou patkou na suchý zip. Voděodolné kvalitní YKK zipy na kapsách a hlavním zipu, regulovatelná kapuce kompatibilní s helmou a kompletní lepení všech švů jsou zásadním parametrem pro všechny náročné uživatele a jen dokreslují technické využití bundy. Odvětrávání je řešené skrze výše umístěné hlavní kapsy, takže je snadno dosažitelné i při nošení batohu. V kombinaci s vhodně zvolenou tepelně izolační druhou vrstvou bude nepostradatelnou součástí vašeho batohu spolehlivě po celý rok.

7 199 Kč

Uspořádejte si karty, mince a hotovost v praktické peněžence Jack Wolfskin KONYA. Recyklovaná tkanina ARMATECH PLUS 600D je odolná. Několik kapes a vnitřní organizér nabízí místo pro všechny vaše důležité věci.

839 Kč

Gripy jsou častou opomínanou součásti každého kola, přitom patří mezi jeden ze základních kontaktních bodů mezi Vámi a kolem. Gripy Race Face GRIPPLER LOCK ON vám nabídnou, jistý úchop společně s dostatečným komfortem. U Gripu Race face je kvalitní provedení a skvělý design samozřejmostí.

799 Kč

Dámská termo mikina BRUSHED je ušitá z elastické pleteniny s technologií 4FWarm. Zajistí vám tepelný komfort během zimních aktivit. Ideální jako druhá vrstva oblečení.

699 Kč

Chlapecké triko Under Armour WORDMARK s krátkým rukávem je vyrobeno z velmi měkké bavlněné tkaniny, která poskytuje celodenní pohodlí. Tričko má žebrovaný límec.

549 Kč

Dámská bunda ALPINE PRO WEDA ochrání před větrem i deštěm. Moderním vzhledem i dlouhým střihem okamžitě zaujme. Bunda je vyrobena z vodoodpudivého a větruodolného materiálu s funkční úpravou WR. Nejen v nepříznivém počasí ve městě i v přírodě oceníte kapuci, dlouhý a kvalitní zip, anatomicky tvarované rukávy.

899 Kč

Tyto ultralehké šortky Northfinder BRYON jsou určeny pro letní turistiku a pro všechny situace, ve kterých oceníte rychleschnoucí a oděruodolný materiál. Kraťasy jsou prodyšné a vysoce strečové, což dodává žádaný komfort při pohybu. V pase mají plochou gumu, disponují kapsami na zip.

1 299 Kč

Dívčí tílko Under Armour KNOCK OUT je vyrobené z neuvěřitelně jemné a prodyšné tkaniny. Konstrukce s technologií 4-Way Stretch umožňuje elasticitu materiálu ve všech směrech. Materiál skvěle odvádí pot a velmi rychle schne. Technologie Anti-odor eliminuje růst bakterií způsobujících zápach. Ramínka do tvaru T jsou lemované detailem značky Under Armour. Tvarovaný spodní lem zajistí lepší přilnutí k postavě.

749 Kč

Tato dámská mikina adidas ESSENTIALS BIG LOGO REGULAR FLEECE HOODIE s kapucí by ve vašem šatníku rozhodně neměla chybět. Je vyrobená z hřejivého flísu ze směsové bavlny, který jí dodává objem. Kapuce vám poskytne spolehlivou ochranu před nepříznivým počasím. Do velké kapsy si můžete schovat telefon, když lenošíte doma.

1 299 Kč

Dětské triko Nax LORETO poslouží na nošení do školy i do přírody. Tričko LORETO je pohodlné, bavlněný materiál je měkký a pastelové barvy a potisk se dětem určitě bude líbit. Volnější střih skvěle sedí a při pohybu neomezuje.

299 Kč

Toto středně lehké pánské triko Columbia MIDWEIGHT STRETCH LONG SLEEVE TOP je perfektní základní vrstvou pro zimní sporty. Díky svým technologiím vás udrží v teple a suchu – technologie Omni-Heat reguluje vaši teplotu pomocí termoreflexních bodů a pokročilá technologie odpařování Omni-Wick vás udrží v suchu a pohodlí. Oblečení, které máte přímo na kůži, vytváří podmínky pro vaše pohodlí: to není radno podceňovat. Nová řada funkčního prádla společnosti Columbia byla navržena společně s předními fyziology a nabízí maximální teplo, minimální hmotnost a zónovou výkonnost.

1 299 Kč

Toto tričko Puma BETTER ESSENTIALS TEE je vyrobeno z recyklovaných materiálů jako krok k lepší budoucnosti. Navíc má pohodlný střih s krátkými rukávy a výborně se kombinuje s dalšími kousky.

399 Kč

Pánské triko Puma GRAPHIC SUMMER SPORTS TEE, které je vyrobené z příjemného materiálu, který vás podpoří po celý den.

399 Kč

Pánské tričko Fundango BASIC inspirované přírodou je skvělou volbou jak pro neformální street outfit, tak pro aktivní outdoorové aktivity. Kombinace vzrušující grafiky a sportovního designu usnadňuje zapadnutí do vašeho šatníku. Na dotek měkký, lehký materiál ze 100% organické bavlny zajišťuje maximální pohodlí pro celodenní nošení, zatímco střih regular zajišťuje optimální volnost pohybu. Spárujte ho se svými oblíbenými kalhotami Fundango a užijte si nejnovější trendy v pohodlí!

499 Kč

Dámská mikina Tommy Hilfiger CLASSIC-HWK HOODIE tě dovede do tvého vysněného cíle v pohodlí. Má stahovací kapuci, elastické manžety a spodní lem, a navíc je vyrobená z materiálu odvádějící pot. Podtrženo, sečteno… Je to stylový a praktický kousek pro tvé sportovní dny.

1 199 Kč

Juniorské, tkané šortky Puma TEAMRISE SHORTS JR SK SLAVIA vyrobeny z vysoce odolného a prodyšného materiálu. Mají elastický pas se stahovací šňůrkou a díky použité technologii jsou i rychleschnoucí.

499 Kč

Dámské dvoudílné plavky Roxy BEACH CLASSICS ATHL HIP SET
jsou z měkkého a odolného materiálu. Horní díl je trojúhelníkového tvaru s překříženými ramínky a spodní díl má klasický střih kalhotek.

1 799 Kč

Pánské triko Nautica LOSSIE je vyrobeno z kvalitních materiálů a na hrudi se pyšní logo značky.

899 Kč

S fotochromatickými slunečními brýlemi Laceto můžete sportovat s jistotou, že vaše oči jsou v bezpečí a vaše vidění vždy perfektní. Fotochromatické sluneční brýle jsou skvělým doplňkem při sportu, cyklistice i na běžné nošení. PC skla s touto úpravou se automaticky přizpůsobují světelným podmínkám. Na silném světle brýle ztmavnou a filtrují až 92% slunečních paprsků. Ve tmavých podmínkách jsou brýle čiré a neomezují pohled. Rámeček brýlí MARCUS je z vysoce kvalitního TR90 materiálu a je doplněn nastavitelným nosníkem pro maximální pohodlí. Pro delší životnost se brýle MARCUS dodávají s pevným pouzdrem na zip a s látkovým obalem z mikrovlákna, kterým je možno brýle zároveň čistit.

1 199 Kč

Nylonové míčky značky Tregare NSC 3 MEDIUM mají hlavu z přírodního korku. Vhodné pro rekreační hráče.

99 Kč

Dámské letní sandály Westport BREST budou vaším společníkem celé léto. Elastické pásky se dokonale přizpůsobí šíři vaší nohy, jen zadní pásek je kvůli stabilitě pevný. Podešev z materiálu phylon skvěle tlumí nárazy, navíc je lehká a zároveň pevná.

699 Kč

Šaty z úpletového materiálu Willard LORENA. Mají extra dlouhý, pohodlný střih a jsou z příjemného, elastického materiálu.

199 Kč

Dámská kšiltovka O’Neill FLOOD má klasický trucker styl se síťovinou v zadní části. Velikost kšiltovky si snadno nastavíte v zadní části. Skvělý doplněk k vaším letním outfitům.

399 Kč

Dámské nízké ponožky Tommy Hilfiger CASUAL SHORT 2P s nenápadným logem značky na zadní straně si zamiluješ pro jejich jednoduchost a pohodlí, protože jsou vyrobené z elastického materiál s velkým podílem bavlny. Elastický lem kolem kotníku drží ponožku na místě a zároveň netlačí.

149 Kč

Dámská parka Geox BULMYA W je parka s úpravou proti vodě a větru a s praktickou kapucí. Tento ležérně vypadající kus svrchního oděvu, vyrobený z recyklovaného polyesteru, lze snadno složit a uložit do vlastního pouzdra, které lze pomocí odnímatelných vnitřních popruhů nosit jako batoh.

4 899 Kč