www.sportwings.cz

Náhodný výběr
-25%

Dámská sportovní mikina Progress TISPA je vyrobena ze značkového technického materiálu TECNOSTRETCH, který ideálně plní požadavky druhé funkční vrstvy. Tento skvělý materiál je lehký, z venku hladký a odolný, zevnitř počesaný a heboučký. Navíc je skvěle funkční. Zaručuje vysokou elasticitu, maximální volnost pohybu, vynikající tepelnou izolaci a rychlé osychání. Ploché švy zajišťují komfort při nošení.

1 799 Kč

Chlapecká tepláková souprava Umbro OSZI vyrobená z příjemného a kvalitního materiálu. Mikina má zip po celé délce a dvě přední kapsy na zip. Tepláky mají také kapsy a potisk na nohavici.

899 Kč
-21%

Sjezdové lyže Elan AMPHIBIO 18 TI2 FX + EMX 12.0 GW jsou lyže plné síly a přesnosti. Jsou králem na svahu co se týče rychlosti a stability při přechodu z hrany na hranu a schopnosti vykrajovat carvingové oblouky.

17 999 Kč

Pánské pantofle Under Armour IGNITE SELECT GRAPHIC mají pevný popruh s ohrnutými okraji a přidanou pěnou zespodu pro extra pohodlné nošení. Podešev EVA zajišťuje skvělou odolnost a přilnavost na každém povrchu. Zvýšené bočnice poskytují větší stabilitu.

899 Kč

Pánské tričko Ellesse MEDUNO v uvolněném provedení si zamilujete na každodenní nošení. Má pohodlný střih s krátkými rukávy a kulatým výstřihem. Hrudník zdobí logo značky.

749 Kč

Eko a ještě k tomu super odolný materiál. To jsou hned dva důvody, aby jste si pořídila peněženku Vuch EZRA. Jestli si totiž potrpíte na výdrž, tahle kráska bude od teď při placení váš nejvěrnější parťák. Dva zipy zajistí, že se z ní jen tak nic nevytrousí.

499 Kč
-20%

Dámský celopropínací cyklo dres Klimatex SALVIA je vyroben z vysoce funkčního materiálu, který nedráždí ani citlivou pokožku a je velmi příjemný na dotek. Navíc také velmi rychle schne a efektivně odvádí pot, což ještě navíc podporuje síťovina všitá na bocích. Zip je v celé délce podložen ochrannou légou a zakončen lištou, která zabraňuje nepříjemnému oděru krku či brady. Na zádech najdete 3 praktické kapsy na gumičku a jednu zipovou kapsu na drobnosti. Všitá pružná protiskluzová silikonová guma v zadním dolním lemu zabraňuje nepříjemnému vyhrnování dresu během jízdy. Vaše záda tak budou maximálně chráněna i při skutečně intenzivním tréninku. Samozřejmostí jsou viditelně umístěné reflexní prvky.

599 Kč
-28%

Dámská běžecká obuv Reebok ZIG DYNAMICA 3 je navržena tak, aby dobře držela chodidlo, tlumila na každém kroku a zároveň vás hnala vpřed. Lehká konstrukce zajistí prodyšnost a správnou cirkulaci vzduchu.

1 149 Kč
Nejnovější

Jedinečný design a dokonalé pohodlí? To jsou pánské trenýrky Horsefeathers CLAY, které jsou vyrobené z lehkého a pevného materiálu, takže si je naprosto zamiluješ. Volnější střih ti přinese dostatečný komfort pro každodenní používání.

399 Kč

Polarizační sluneční brýle Laceto ENRICO. Brýle mají měděný rámeček modré barvy a polarizovaná kouřová skla. Filtr skel má kategorii S3 – tmavý filtr propouštějící 8-18% slunečního záření. Polarizační skla chrání oči před odraženým slunečním světlem, což se hodí hlavně při jízdě po dešti či v zimě, kdy se světlo odráží od sněhu.

399 Kč

Podpořte Českou Republiku s nalepovacími tetovačkami od značky SPORT TEAM.

29 Kč

Dětská volnočasová bota Nike STAR RUNNER 3 je navržena speciálně pro malé sportovce. Prodyšný svršek je doplněný o odolnou gumovou podrážku. Děti v nich mohou sportovat, ale nosit i na běžné nošení.

699 Kč

Dámská podprsenka Under Armour HEATGEAR s vysokou podporou je vhodná na tréninky s vysokou intenzitou. Podprsenka obsahuje technologii HeatGear, díky čemu dobře odvádí pot. Tato kompresní podprsenka byla navržená na běh, atletiku i aerobic. Materiál je 4-WAY STRETCH, tj. natahuje se ve čtyřech směrech.

999 Kč

Fotbalová branka MATCH M je vyrobená švédskou firmou STIGA, která je již od roku 1957 známá vysokou kvalitou svých výrobků a zakládá si na precizním zpracování i toho nejmenšího detailu. Jednoduše složitelná branka pro použití na zahradě nebo na pláži. Pevná konstrukce branky. K upevnění do země použijete ocelové kolíky, které jsou součástí balení. Branka je zabalena v dobře přenosné tašce.

1 499 Kč

Dámské pantofle U.S. POLO ASSN. IVY jsou stylové a zaujmou vás na první pohled. Na pásku přes nárt mají pantofle kovový znak značky U.S. POLO ASSN.

799 Kč

Pánské pyžamo FILA SET SHORT SLEEVES T-SHIRT AND SHORT PANTS IN JERSEY je vyrobené ze žerzeje. Vrchní díl s krátkým rukávem a s kulatým výstřihem doplňuje spodní díl se všitou gumou v pase. Drobné logo FILA na spodním i vrchním dílu.

899 Kč

Golfový počítač skóre Pure 2 Improve SCORECOUNTER. Užitečný nástroj na sledování skóre na každé jamce.

179 Kč

Pánské šortky Kappa UPPSALA 2 využijete při oblíbených sportovních aktivitách i chvílích strávených relaxací. O komfort při nošení se zasluhuje materiál french terry v kombinaci s elastickým pasem stahovatelným šňůrkou. Nechybí boční volně přístupné kapsy a praktická zadní kapsa na zip.

449 Kč

Velmi elegantní dámské sandály Alpine Pro NICOLETA zaujmou vzhledem, bezchybným zpracováním i lesklou barvou. Městské pantofle jsou vyrobeny z pevného, ale zároveň pohodlného syntetického materiálu. Měkká TPR podešev je pevná a ohebná a stélka je při nošení velmi pohodlná. Na procházkách ve městě, na cestách do práce i při městských nákupech tuto krásnou obuv jistě využijete.

599 Kč

Dámské skialpinistické boty Atomic BACKLAND EXPERT W mají měkčí specifickou dámskou vložku a manžetu. Energy Backbone přenáší energii do lyží při sjezdu a systém Free / Lock 4.0 fixuje manžetu pevně na místě, když přepínáte režim z chůze na lyže. Odolný systém utahování boty Boa® Fit, který lze bez námahy upravit na cestách, zajišťuje přesné padnutí. Omyvatelná, prodyšná vnitřní botička Memory Fit 3D Gold Light W udrží vaše nohy v teple a suchu. Díky těmto chytře navrženým lyžařským botám je lyžování mnohem zábavnější.

7 999 Kč

Pánské sandály Coqui JUMPER v decentních barvách jsou sportovní a elegantní zároveň. Ergonomicky tvarované, lehké a pohodlné. Dokonale tlumí nárazy na každém vašem kroku.

599 Kč

Dámské sportovní legíny Kari Traa JANNI s vysokým pasem, které kombinují sportovní střih a 4 směrně pružný materiál se stylovými jednobarevnými bočními pruhy a lesklým vzhledem. Široký, vysoký pas zvyšuje faktor pohodlí při náročných trénincích. Malá kapsička na drobnosti v pase je připravena hlídat nezbytné drobnosti. Střih s plochými švy eliminuje odírání při dlouhých trénincích, zatímco krokový klín v rozkroku, abyste se mohla hýbat takovou rychlostí a směrem, jaký si sama zvolíte. Materiál má vyšší kompresi a tak se tyhle legíny super hodí na běh, crossfit, jógu – prostě na cokoli.

899 Kč

Pánské palčáky Matt PERFORM GORE – Postavte se živlům! S těmito palčáky pokoříte jakékoliv počasí a zvládnete každou výzvu. Jsou navrženy tak, aby vám poskytly maximální pohodlí během vašich outdoorových dobrodružství. Zajistí ochranu i styl a stanou se tak vaším nepostradatelným společníkem. Doplňte svou zimní výbavu a vrhněte se s jistotou do každé výzvy. Prsty kompatibilní s dotykovou obrazovkou zajistí, že můžete snadno používat svá zařízení, aniž byste vystavovali ruce zimě. Stahování na suchý zip umožní rukavici na ruce přizpůsobit vašim potřebám tak, aby nepadala a nesklouzávala. Dejte sbohem stresu, že rukavice někde zapomenete nebo vytrousíte. Díky šňůrce už budou vždy pohromadě a v bezpečí.

2 099 Kč

Dámské sandály Geox SPHERICA EC5W jsou nadčasovou obuví, díky kůži vypadají elegantně a určitě se vám v botníku neztratí. Díky minimalistickému, ale modernímu vzhledu najdete spoustu outfitů, ke kterým se budou hodit.

2 249 Kč

Univerzální batoh THULE ENROUTE 23 L inspirovaný outdoorovými aktivitami. Má více úložných prvků, díky nimž budete mít i na cestách ve svých věcech pořádek.

2 799 Kč

Městský batoh Tommy Hilfiger TJM ESSENTIAL BACKPACK je praktickým a zároveň stylovým kouskem na každodenní nošení a volný čas. Batoh má jednu hlavní komoru a jednu přední menší kapsu. Jeho ramenní popruhy si můžeš snadno nastavit a poutko slouží ke snadnějšímu přenášení.

1 499 Kč

Dívčí tričko GAP GRAPHIC LOGO si vaše princezny zamilují do školy i na volný čas. Tričko má pohodlný, mírně zkrácený střih a je vyrobené z příjemného bavlněného materiálu. Hrudník zdobí logo značky.

399 Kč

Multifunkční šátek Runto TAURA nebo také “tunel” jak se mu přezdívá je vhodným doplňkem přes letní i zimní dny. Díky jeho multifunkčnímu využití bude drahocenným pomocníkem, který vám ochrání krk před a uši před větrem, hlavu před pálivým sluncem a dokonce vám pomůže i s neposlušnými vlasy.
Díky bezešvé konstrukci se šátek nikdy nezačne párat a nemusíte řešit kterou stranou ho máte natočený. Rychloschnoucí a prodyšný materiál zase oceníte v parných dnech.

299 Kč

Sportovní batoh Under Armour HUSTLE je vyroben z pevné, ale lehké tkaniny. Díky voděodolné technologii UA Storm zůstanou vaše věci v suchu. Polstrovaný zadní panel a tvarované popruhy vám zajistí maximální komfort při nošení.

1 199 Kč

Dámskou kabelku Vuch ARNETA si oblíbíte. Nejen, že je dost pěkná a vychytaná, díky trojímu zapínání, který neprolomí ani ten nejzkušenější kapsář. Je zároveň i ekologická.

1 190 Kč

Batoh Samsonite TRAVEL BACKPACK 15.6“ EXP kombinuje pohodlí a bezpečnost, s detaily, jako je materiál odolný proti protrhnutí. Kapsa batohu je vybavena RFID ochrannou proti krádeži dat z platebních karet a dokladů. Hlavní přihrádka je přístupná pouze zezadu, tudíž budou vaše věci bezpečně uschované proti krádeži. Bezpečnost doplňují také praktické prvky včetně USB portu.

3 199 Kč

Jednoduchý design chlapecké kšiltovky O’Neill CALIFORNIA SOFT klasického šestidílného střihu si vaši malí uličníci rychle zamilují. Perfektně je ochrání před ostrým sluncem nebo nepříjemným větrem. Oblečte i své nejmenší do trendy značky O’Neill.

599 Kč

Korbička Babby Jogger DELUXE nabízí vašemu novorozenci měkoučké a pohodlné místo odpočinku s luxusním prošívaným interiérem, velkou boudou s UV50 a slunečním kšiltem chrání vaše děťátko před nepříznivým počasím. Lem krytu korbičky je možné rozepnout a připnout k boudě, aby vaše děťátko bylo dokonale chráněno. Kryt matrace lze prát v pračce. Adaptéry jsou součástí korbičky.

6 599 Kč

Tenká univerzální čepice Kama GTX WINDSTOPPER s barevným vzorem, doplní každou lyžařskou bundu a vejde se i pod helmu. Díky membráně GORE® WINDSTOPPER® tato lehká a tenká čepice neprofoukne, udrží teplo uvnitř a přesto je optimálně prodyšná.

799 Kč

Plážová taška O´Neill COASTAL se stane díky své praktičnosti a stylovému designu vaším oblíbeným kouskem na pláž. Je vyrobená z vodoodpudivého materiálu, takže v ní můžete na pláži mít věci a jen tak nepromokne. Široké popruhy se dobře nosí a do hlavní kapsy a menší uvnitř na zip se vám vejde vše, co potřebujete.

499 Kč

Pánské tričko s.Oliver RL T-SHIRT v pohodlném střihu s krátkými rukávy a kulatým výstřihem je klasikou, kterou můžete nosit na každý den. Příjemný materiál vám poskytne maximální pohodlí.

349 Kč

Podpořte náš národní tým na jejich cestě za vítězstvím s hokejovým dresem České republiky SPORT TEAM v národních barvách.

599 Kč

Ekologicky šetrný batoh Thule NOTUS 20L z recyklovaných materiálů s certifikací bluesign® vás provede celým dnem. Tento batoh splňuje kritéria standardu bluesign®. Je vyrobený z tkaniny a dalších komponent s certifikací bluesign®, která zaručuje, že byl vyroben způsobem šetrným k přírodním zdrojům a s minimálními dopady na člověka a životní prostředí. Speciální detaily zahrnují výstelku s tištěným geometrickým vzorem, tříbarevné vytahovací poutko, reliéfní vzor na tkanině ramenního popruhu a přenášecí madlo.

2 049 Kč

Bavlněné triko Everlast SHAWNEE W1 je vyrobeno z kvalitní bavlny a na hrudi se nachází klasické logo EVERLAST. Toto triko je ideální pro volnočasové aktivity.

399 Kč

Golfové míčky Srixon MARATHON 24 pcs mají měkčí a odolnější jádro, které se směrem ke středu postupně změkčuje. Spolu s krytem pro větší rychlost míčku a větší vzdálenost.

1 099 Kč

Pánské plavkové šortky Blend SWIMWEAR mají klasický střih s pasem na gumu, který je navíc regulovatelný pomocí stahovací šňůrky. Dvě boční kapsy a jedna zadní slouží na uložení drobností.

749 Kč

Hoďte na sebe tuhle sladěnou soupravu Nike SPORTSWEAR a vyrazte ven bez otálení. Měkká pletenina je zvenku hladká a na vnitřní straně česaná, aby byla ještě pohodlnější. Má klasický vzhled teplákové soupravy a je mimořádně měkká na omak. Designové linie ve tvaru písmene V na hrudi odkazují na historii Nike a klasický vzhled modelů Windrunner.

1 299 Kč

Praktický dětský svačinový set Mepal CAMPUS SET s přihrádkami a vidličkou se snadným otvíráním klipem i pro menší děti. Vhodný do školy, na cesty, na svačinu, ovoce i zeleninu. Vyrobeno ze zdravotně nezávadného plastu bez BPA, který zabraňuje uvolňování chuťově nežádoucích látek do jídla/tekutiny. Navíc je odolný vůči agresivním látkám a chrání před vznikem zápachu, plísně.

599 Kč

Sandály pro ženy Alpin Pro EDEBA jsou vyrobeny z měkkého materiálu, s mezipodešví a kvalitní EVA podešví, která je snadno ohebná. Mezipodešev zajistí větší komfort při nošení této obuvi. Fixace nohy je zajištěna pomocí pásku na suchý zip. Jednobarevný design a dokonalé zpracování působí velmi přirozeně a decentně.

429 Kč

Pánské slipové plavky Arena SWIM BRIEF GRAPHIC jsou vhodné pro rekreační plavce. Jsou vyrobeny z rychleschnoucího, chlóru odolného recyklovaného materiálu s UV ochranou. Díky elastanu dobře sedí a jsou příjemné na dotek. Přední podšívka poskytuje dodatečný komfort, stejně jako stahovací šňůrka.

549 Kč

Dětské zateplené kalhoty Lewro FINLEY se zipem pro snadné oblékání a kšandami. Jsou určené do chladného počasí. Anatomicky tvarovaná kolena zaručují volnost pohybu a pohodlné nošení.

499 Kč

Sportovní peněženka Puma PHASE AOP WALLET nabízí prostor jak pro bankovky, tak kapsičku na zip pro mince i místo pro kreditní karty. Peněženka je zdobená slušivým designem a je krásně skladná.

299 Kč

Pánské běžecké boty Under Armour CHARGED BANDIT mají lehkou konstrukci svršku z dvoubarevné síťoviny pro lepší větrání. Boty mají strategické překryvy pro větší odolnost a ochranu v oblastech s vysokým opotřebením. Tvarovaná stélka se přizpůsobí chodidlu, čímž se eliminuje prokluzování a poskytuje ideální pohodlí nohou. Mezipodešev Charged Cushioning využívá kompresně tvarovanou pěnu pro maximální odezvu a odolnost. Odolná podrážka s technickými trailovými výstupky pro dokonalou trakci.

2 399 Kč