www.sportwings.cz

Náhodný výběr
-40%

Dívčí bavlněné triko Alpine Pro ELITO zaujme výrazným potiskem. Polopřiléhavý střih skvěle padne a bavlněný materiál FINE COTTON je pohodlný, pružný a příjemný na omak. Při nošení do školy, školky nebo jen tak ve městě si děti triko jistě oblíbí.

179 Kč

Dívčí šaty Loap BESNERA oživí letní šatník malých slečen o originální šaty, ve kterých může vyrazit do školy, na hřiště, přibalit je na dovolenou nebo prázdniny u babičky.Šaty jsou klasického áčkového střihu s kulatým výstřihem a lehce se rozšiřující sukní. 100% bavlna je zárukou příjemného nošení a prodyšnosti. Jednobarevné provedení doplňuje pestrý celopotisk.

399 Kč
-20%

Díky svému ultrafunkčnímu designu a vynikající prodyšnosti a voděodolnosti je pánská bunda Odlo AEGIS 2,5L vždy připravena poskytnout maximální výkon. Tato outdoorová bunda s pokročilou nepromokavou a prodyšnou hardshellovou vnější vrstvou zaboduje v pohodlí, prodyšnosti, voděodolné ochraně a odolnosti. Mezitím její nastavitelná kapuce, nastavitelný lem a manžety na suchý zip zajišťují plně přizpůsobitelný střih a tím spolehlivou ochranu před větrem a proměnlivým počasím. Pokud chcete vyrazit do přírody s vědomím, že jste vybaveni lehkou, skladnou, prodyšnou a vysoce voděodolnou ochranou, pak je AEGIS správnou volbou.

4 149 Kč
-50%

Dámské sportovní kalhotky Kari Traa TINA 2PK mají hipsterský střih nohaviček. Jsou vhodné pro lehké sportovní aktivity i každodenní nošení. V balení najdete dva kusy.

549 Kč

Dámské tepláky Puma MODERN BASIC RIBBED WIDE PANTS. Mají vyšší pas se stahovací tkaničkou a kratší střih nohavic. Jsou z příjemného, mírně elastického materiálu a stylově doplní váš outfit.

499 Kč
-20%

Zavažte boty a vyrazte ven. Dámská běžecká obuv adidas GALAXY 6 W dopřeje pohodlí, ať už běháte ve dne, nebo v noci. Lehký a prodyšný svršek ze síťoviny příjemně ochladí nohy a mezipodešev Cloudfoam se postará o lepší odpružení.

799 Kč
-20%

Přepracovaná cyklistická helma Smith ENGAGE 2 MIPS je nástupcem dobře známé Engage. Nově je vybavena technologií Zonal Koroyd, která absorbuje více energie při nárazu a tím poskytuje ještě lepší ochranu při pádu. V kombinaci s vložkou MIPS je to to nejlepší, co je na trhu k dostání. Komfort při jízdě zaručí 270° utahovací systém VaporFit. Helma má 20 optimálně rozmístěných větrací otvorů. Systém AirEvac účinně odvádí horký vzduch a zabraňuje tak zamlžování vašich brýlí. Rozšířená ochrana zadní části helmy je ideální na MTB jízdu.

2 399 Kč

Módní sluneční brýle GRANITE 212006-13 jsou vyrobené z netříštivého akrylátu, díky kterému budete mít oči vždy v bezpečí. Jsou velmi lehké a pohodlné na nošení. Splňují normu EN ISO 12312-1:2013.

529 Kč
Nejnovější

Cyklistická helma Oakley DRT3. Polykarbonátová konstrukce je lehká a pohodlná. Ochrana MIPS® Brain Protection System snižuje riziko rotačních sil, které působí na hlavu při šikmém nárazu. Přilba skvěle sedne díky nastavitelnému systému. Velikost S (52 – 56 cm), M (54 – 58 cm), L (56 – 60 cm)

3 733 Kč

Technicky propracované sportovní brýle Bliz VISION využívají nejmodernějších technologie a materiály pro různé druhy sportů. Tak jako ostatní modely značky Bliz jsou testovány ve spolupráci s profesionálními sportovci.

1 799 Kč

Velký drak Vizopol ŽRALOK s motivem žraloka. Provedení v krásných, živých barvách. Skvělý způsob, jak se venku bavit v podzimních dnech.

149 Kč

Dámské dvoudílné plavky Lotto JELI jsou určené pro ty z vás, které si chtějí čas strávený u vody užít naplno. Horní díl alá bolerko má na zádech překřížená ramínka. Kalhotky s klasickým střihem ideálně doplňují sportovně elegantní styl.

399 Kč

Pánská mikina Vans CLASSIC OTW PO-B je vyrobená z příjemného bavlněného materiálu a má klasický střih s nastavitelnou kapucí. Do přední klokanky si uložíš to nejnutnější. Hrudník zdobí výrazné logo značky.

1 149 Kč

Univerzální pánský multifunkční šátek Suspect Animal SKULL s originálním potiskem má mnoho způsobů využití. Dokonalá ochrana krku a hlavy před zimou, větrem a vlhkem. Výhodou je příjemný a rychleschnoucí materiál, který ochrání před nepřízní počasí.

199 Kč

Šortky Fila AVIEL se dvěma bočními kapsami, bočními vsadkami, šňůrkou a vnitřními šortkami ze síťoviny. Logo s potiskem F na levé nohavici.

749 Kč

Pánské boxerky Saxx VIBE jsou navrženy pro každodenní aktivity. Tento kousek je vyroben z prodyšné látky, která je tak měkká, že ji nebudete chtít sundat.

819 Kč

Pánské tričko Champion LEGACY si oblíbíte na každodenní nošení nebo na volný čas. Má pohodlný střih s krátkými rukávy a žebrovaným výstřihem. Hrudník zdobí výrazné logo značky.

649 Kč

Pánská přechodová bunda Champion LEGACY vás ochrání, když se venku trochu ochladí, navíc má voděodolnou ochranu, takže vás ani déšť nepřekvapí. Zip na boku usnadňuje oblékání. Tři hluboké kapsy slouží na uložení různých drobností.

2 099 Kč

Dámská mikina Champion LEGACY ve zkráceném střihu bude vypadat výborně ke kalhotům nebo legínám s vysokým pasem. Má nastavitelnou kapuci a žebrované manžety se spodním lemem.

1 649 Kč

Pánské sandály Geox XAND 2S A jsou pohodlné a prodyšné, vychází z venkovského prostředí a budou vhodné jak na dny po městě, tak na výlety.

1 699 Kč

Dámská všestranná funkční mikina Swix TISTA ZIP s kapucí na zip a typickým severským vzhledem je vyrobena z technických vláken s aktivním uhlím získaným z kokosových slupek, které jsou odpadním produktem v průmyslu vodních filtrů. Tato inovativní příze se chová jako přírodní katalyzátor posilující odolnost látky proti vlhkosti, potlačující zápach a chránící před UV paprsky. Vlákna jsou šetrná k životnímu prostředí, jsou vysoce odolné a vydrží déle než ostatní organická vlákna jako bambus a bavlna. Pohodlný střih s plochými švy zajišťuje vyšší komfort.

1 199 Kč

Pánské kraťasy Bushman LUCON jsou lehké a zároveň pevné díky plátnové vazbě. Kapsy vzadu a klínové kapsy vepředu pojmou všechny cennosti a třeba i kapesní mapu. Pas je stažený gumou a na rubové straně pasového límce najdeš navíc tkaničky na další utažení.

2 199 Kč

Pánské plavecké šortky Champion LEGACY si zamilujete na koupačky v horkém létě. Mají rovný střih s nastavitelným elastickým pasem a dvě boční kapsy. Nohavici zdobí drobné rozparky a logo značky.

899 Kč

Pánské sportovní boty Puma X-RAY MILLENIUM se hodí na různé volnočasové aktivity a na běžné nošení. Díky použité síťovině nohy krásně větrají. Vnitřní stélka boty je vyrobena ze speciální SoftFoam+ pěny, která se stará o maximální pohodlí a oporu při nošení.

1 499 Kč

Pevné ploché tkaničky Proma SPORT jsou vhodné do sportovní či vycházkové obuvi.

109 Kč

Dámská lyžařská/snowboardová bunda O’Neill O’RIGINALS je stylovým kouskem, kterým na sjezdovce zazáříte. Je vyrobená ze strečového materiálu umožňujícího volnost pohybu a díky vysokému vodnímu sloupci a podlepeným kritickým švům zůstanete v suchu. Bunda dále disponuje sněhovým pásem, nastavitelnými manžetami či zkráceným zipem.

3 999 Kč

Módní sluneční brýle LUCIO značky Laceto. Matný černý rám s detaily v různobarevném provedení, REVO skla. Vhodné na běžné nošení i sport.

399 Kč

Spací pytel Crossroad BIKE 210 je zateplený výplní 7HF INSULATION, která zaručí dostatečný teplotní komfort v letním období. Spacák má malý objem po sbalení a nízkou hmotnost.

799 Kč

Dámské tenisky Geox BULMYA jsou skvělou volbou do města na procházky, pochůzky nebo jen tak na cestu do práce. Kombinují pohodlí a prodyšnost.

2 149 Kč

Target Line spojuje jumbo cylindrickou čočku s nízkoprofilovým, ultra elegantním rámem pro neuvěřitelné zorné pole. Zploštila se linie obočí rámu, aby se zajistila bezproblémová integrace s helmami Oakley. Tento design inspirovaný Sutro je dostupný ve třech velikostech a nabízí styl a funkci pro jakoukoli velikost obličeje. Model Oakley TARGET LINE S je určen pro malé obličeje / juniory.

2 122 Kč

Dámská kotníková obuv Alpine Pro VALSA je vyrobena z kvalitního syntetického materiálu, který připomíná přírodní useň, vnitřní materiál je velmi hřejivý. Fixace obuvi je řešena pomocí pevných tkanic. Elegantní barvy, ozdobné prošití, měkký a hřejivý lem a vnitřní materiál i ozdobné logo na boku, to vše k sobě dokonale ladí. Boty VALSA si na každodenní nošení ve městě i v přírodě jistě oblíbíte.

899 Kč

Mini míč na americký fotbal Wilson MINI NFL TEAM SOFT TOUCH FB BL CL je určený pro rekreační hru na všech površích a v jakémkoli počasí. Míč ocení i sběratelé, kteří si chtějí do sbírky přidat další míč s logem.

329 Kč

Transparentní oranžové nylonové násadky Windson NYLON SHAFT MEDIUM 3 KS na šipky jsou vyrobeny pro každého hráče, který si chce hraní maximálně užít.

49 Kč

Chlapecké šortky LEGO® kidswear LWPHILO 306 se skvěle hodí jak do školy, tak na volnočasové nošení. Měkký žebrovaný pas je možné si utáhnout dle potřeby. Stehno zdobí veselý potisk

699 Kč

Pánské triko The North Face MOUNTAIN MINERAL GOLD M je vyrobeno z příjemné stoprocentní bavlny a zajistí tak maximální komfort při nošení. Triko má krátký rukáv a decentní potisk na hrudi.

999 Kč

Šipková sada Windson ADAMANT SET 21 G je profesionální set pro opravdové hráče. Temný design a ostré hroty dávají jasně najevo, že tady se šipky berou smrtelně vážně. Těla šipek ze setu ADAMANT jsou vytvořena z 97% wolframu o váze 21 gramů ve stříbrném provedení. Letky mají pro větší pevnost a delší životnost zvýšenou tloušťku na 150 micronů. Díky kovovým hrotům jsou šipky určeny ke hře na sisalovém terči.

1 549 Kč

Set pánských ponožek CMP BAMBOO INVISIBILE SOCK TRIPACK. Neviditelná ponožka z bambusové viskózy. Přírodní a ekologický produkt bambusová viskóza je tkanina získaná z vláken bambusu a od ostatních tkanin se odlišuje svou udržitelností (je biologicky odbouratelná) a delší životností. Výsledkem je produkt s vynikající prodyšností, odolností a měkkostí na dotek.

99 Kč

Profesionální sportovní nápoj Nutrend ISODRINX 1000 G GREP v sypké formě, obohacený o kofein. Je určen pro pitný režim a stimulaci v průběhu náročného sportovního výkonu.

486 Kč

Yoga podložka Fitforce CORK MAT je ideální pro všechny typy jógy, aerobic, pilates a další jiné sportovní účely. Díky tloušťce jen 0,4 cm se jedná o jednu z nejtenčích jóga podložek v naší nabídce. V balení najdete i praktickou šňůrku na přenášení.

649 Kč

Pánská teniska Puma BMW M MOTORSPORT CAVEN 2.0. je progresivní silueta kurtu inspirovaná basketbalovou scénou 80. let. Kromě měkkého syntetického svršku má všechny barvy slavné značky a pohodlnou vložku pro celodenní extra odpružení.

2 149 Kč

Dámská merino čepice Kari Traa ROSE je klasická, stylová, a prostě úžasná čepice – stejně jako každý produkt z řady Rose ze stoprocentního merina. Teplá, celopodšitá čepice s klasickým vzorem norské růže využívá nejlepší vlastnosti merino vlny: hřeje i chladí a je přirozeně odolná vůči zápachu.

699 Kč

Peněženka Vuch TRELL byla vytvořena pro něžné ženy, které se neobejdou bez růžových doplňků. Hlavní zapínání je na cvoček. Uvnitř naleznete velký prostor až na dvanáct karet a oddělenou kapsu na mince. Elegantní design se stříbrným detailem loga Vuch si jistě oblíbíte.

699 Kč

Uvolněte uzdu fantazii a vžijte se do role nepřemožitelného predátora. Spolu s letkami Windson REPTILE ovládnete hru a utržíte pro sebe tolik potřebné body. Letky jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, který vydrží dlouhá léta a jedovatě zákeřná barva s motivem ještěra zařídí dostatečný respekt u stolu. V balení najdete 3 kusy náhradních letek.

29 Kč

Stylové tréninkové legíny Kari Traa LOUISE 3/4 jsou vyrobené z rychleschnoucího a prodyšného materiálu, který vám zajistí komfort a pohodlí při sportování. Odvětrávací panely ze síťoviny a klínek v rozkroku navíc zaručí naprostou volnost pohybu. Střih zdůrazňuje tvar stehen a nepatrně ho vylepšují.

899 Kč

Pánská prošívaná bunda Head TEMPIO s kapucí je díky výplni z peří velmi teplá a zároveň má nízkou hmotnost i objem. Je tedy praktická na cesty i do nepříznivého počasí, ať už jste ve městě nebo v přírodě.

1 299 Kč

Dámská podprsenka BOODY RIBBED SEAMLESS BRA je vyrobena z hebké bambusové viskózy. Bambus je ekologický materiál nové generace s jedinečnou schopností odvádět vlhkost, je prodyšný a antibakteriální. Dokonalý střih braletka, který vám perfektně sedne, lze nosit i jako crop top.

929 Kč

Pánská outdoorová obuv Under Armour CHARGED BANDIT TREK 2 díky svršku z lehké a skvěle prodyšné technologické síťoviny zajistí maximální komfort. Oděruvzdorné TPU panely zajistí větší odolnost v nejvíce namáhaných částech. Má vyšší kotníkový límec a polstrovaný jazyk pro lepší podporu a komfort. Formovaná stélka se přizpůsobí chodidlu, eliminuje skluz a poskytuje dokonalý komfort uvnitř boty. Mezipodešev Charged Cushioning® z formované kompresní pěny poskytuje skvělý cit v noze a odolnost. Vysoce odolná, gumová podešev s hrubým vzorkem poskytne lepší odolnost a trakci v terénu. Především u sportovních bot Under Armour doporučujeme vybírat zhruba o půl čísla větší velikost než běžně nosíte.

1 499 Kč

Pánské sandály Geox U XAND 2S byla inspirována městem a vyhovuje dynamickému životnímu stylu člověka na cestách. Díky patentovanému systému poskytují boty vynikající prodyšnost a maximální pohodlí. Podešev byla perforována a do boty byla zároveň vložena speciální mikroporézní membrána, která absorbuje a odvádí ven pot, aniž by se voda dostala dovnitř. Obuv poskytuje maximální odpružení během každé fáze kroku, díky mezipodešvi s nízkou hustotou a charakteristickými kuličkami. Tato obuv se může pyšnit Zero Shock Systemem, používá měkkou venkovní vrstvu a extra měkkou vnitřní vrstvu.

1 049 Kč