www.sportwings.cz

Náhodný výběr

Při pravidelném běhání je potřeba pohodlí. Dětská bota Nike REVOLUTION 6 GS přináší design, který ztělesňuje pohodlí. Svršek, který tvoří minimálně z 20 % recyklovaný materiál, je krásně měkký. Kontaktní body na patě a jazyku usnadňují obouvání a zouvání. Má měkčí došlap než její předchůdce, s pěnou, která pomáhá vytvářet přirozený pístový efekt pro ještě větší pružnost. Model s jednoduchým a přitom klasickým vzhledem s výraznými značkovými prvky je ideální volbou na běhání i ležérní nošení.

969 Kč
-44%

Dětské, sportovní triko Puma ESS+2 COL LOGO TEE B vyrobeno z velmi pohodlného a prodyšného materiálu.

249 Kč

Dětský batoh Nike Y ACADEMY TEAM, který se hodí na sport do školy i volný čas. Nabízí dostatečný prostor a kapsy na zip pro bezpečné uložení všech věcí co budou potřeba.

649 Kč
-51%

Mini fotbalový míč Umbro NEO SWERVE MINI, který se hodí na trénink techniky. Míč má odolný svršek pro delší životnost.

169 Kč
-20%

Pánské lehce zateplené, větruodolné rukavice Silvini ORTLES na běžky, skialp i kolo z materiálu Softshell w-proof. Polstrovaná dlaň ze syntetické kůže a prsty se silikonovým protiskluzovým potiskem umožňují dokonalý úchop. Komfort zajistí pružný lem, díky kterému se rukavice lehce nasazují i sundávají.

799 Kč

Barts BASIC SKISOCK UNI jsou vyrobeny ze směsi s merino vlnou. Přirozený efekt merino vlny zajišťuje dobrou regulaci tepla a absorpci vlhkosti. Ponožky mají elastické pásky pro pohodlí a stabilitu. Podešev je zesílená polypropylenem pro extra ochranu nohy. Tyto ponožky jsou měkké na pokožce a udržují nohy v suchu, teple a pohodlí.

499 Kč

Dámské tílko Under Armour HG ARMOUR RACER TANK z extrémně prodyšného materiálu má malé dírky v látce, které poskytují prodyšnost, aniž by bylo průhledné. Použitý materiál odvádí vlhkost a zabraňuje vzniku zápachu. Technologie 4-way stretch umožňuje větší mobilitu oděvu v jakémkoli směru. Opačně směřované švy pro maximální pohodlí vaší pokožky. Tvarovaný spodní lem poskytuje lepší krytí.

749 Kč

Cyklistická helma Alpina TOUR 2.0 má kulatější a hlubší tvar vnitřní skořepiny. 17 velkých větracích otvorů poskytuje velmi slušné odvětrání. Přilba má síťku proti hmyzu. Double inmold na zadní straně přilby zvyšuje bezpečnost přilby. Je zde dobrý poměr cena/výkon.

999 Kč
Nejnovější

Dívčí doudílné plavky Axone SNAILS mají horní díl s mírným výstřihem a širšími ramínky pro lepší nošení. Kalhotky s hygienickým klínkem v klasickém střihu. Oba díly soupravy k sobě pasují díky kontrastnímu růžovému pásku, hlavním motivem je originální potisk s výraznými motivy. Dopřejte dětem volnost pohybu při každém úprku do vody.

399 Kč

Chrániče holení Nike MERCURIAL LITE ochrání vaše holeně, ale nezpomalí vás. Ultratenké provedení v kombinaci s měkkou pěnou a odolnou výztuhou dokonale rozkládá nárazy.

759 Kč

Pánské tričko Champion LEGACY si oblíbíte na každodenní nošení a volný čas. Má totiž jednoduchý, ale pohodlný střih, který se navíc výborně kombinuje. Pohodlí zaručuje bavlněný materiál.

649 Kč

Pánské džíny Celio FOSLIM se hodí k trendy košili nebo originálnímu tričku. Tyto džíny mají standardních 5 kapes a pohodlný slim střih, který patří mezi nejoblíbenější. Zapínají se na zip a knoflík a mají poutka na pásek.

799 Kč

Dámská lyžařská bunda Hannah BRIGITT vás ohromí nejen svými vlastnostmi, ale i designem. Jedná se o model s vysoce kvalitní výplní Duratherm, která zaručuje optimální tepelnou pohodu při sportu i běžném nošení. Má minimální nasákavost a rychle vysychá, takže spolehlivě funguje i ve vlhkém prostředí. Bunda je ošetřená speciálním zátěrem s vyváženým poměrem prodyšnosti a voděodolnosti s vodním sloupcem 6 000, takže se hodí pro středně náročné aktivity, kde je především důležitá ochrana před sněhem nebo deštěm. Nechybí ani praktický sněhový pás, který pomůže, aby vám sníh nezapadal pod bundu. Kapuci, rukávy i spodní lem si můžete nastavit, aby vám skvěle padly. Rukávy jsou navíc zakončeny upnutějším měkkým nápletem, který zajistí, že vám nebude zima na zápěstí v prostoru mezi bundou a rukavicemi.

1 599 Kč

Funkční čelenka Klimatex FILDA zabraňuje stékání potu do očí při nejrůznějších sportovních aktivitách. Díky mikrovláknům je v pletenině více povrchových ploch a mezi vlákenných prostor. To umožňuje rychlejší odvod potu oproti běžnému polyesteru.

129 Kč

Juniorská brankářská vesta Fat Pipe PROTECTIVE SHIRT JR je vycpaná v oblasti břicha, předloktí, ramen a také krku. Zip na zádech usnadňuje oblékání.

1 999 Kč

Dámské jednodílné plavky Lotto SONA jsou vhodné pro všechny plavecké styly, do bazénu i k moři. Ergonomický střih zádového systému je navržen tak, aby odlehčil ramena a lopatky. Zajímavý design jistě zaujme na první pohled.

499 Kč

Velice komfortní a lehká snowboardová dámská obuv Head GALORE LYT BOA COILER je ideální pro začátečníky a středně pokročilé jezdkyně. Má rychloutahování BOA Coiler s pružinou pro automatické zpětné navíjení a speciální dámskou konstrukcí lýtka. Výhodou je tepelně tvarovatelná vnitřní botička s technologií Perfect fit Comfort. Díky LYT TECH je obuv lehčí o 15% oproti klasické obuvi.

3 490 Kč

Stylově trénujte nebo relaxujte. Tyto pánské joggerky Reebok RI TAPE JOGGER jsou střiženy z měkkého fleecu, který je pohodlný na zahřátí na dráze i na ležení na gauči. Pružný elastický pas má stahovací šňůrku, takže vám přesně padnou. Detail pásky na boku je zdoben jemným logem Reebok.

499 Kč

Praktická vysoká hranatá mísa Mepal CIRQULA RECTANGULAR 3000 ML z kvalitního plastu pro skladování potravin v lednici, mrazničce i ve spíži. Velká mísa poslouží výborně i na saláty, polévku, těstoviny nebo rizoto. Víko nádobu perfektně uzavře a uchová déle čerstvé a svěží. Díky krásným barvám můžete jídlo v míse servírovat rovnou na stůl.

529 Kč

Kvalitní pánské boxerky Nike EVERY DAY COTTON STRETCH jsou praktickými kousky pro vaše dny, kdy chcete být v maximálním pohodlí. Stylové trenky s elastickým pasem jsou zdobené logem značky, a vy se v nich budete cítit báječně.

389 Kč

Pánské pantofle AQUOS ZUMMA jsou velmi komfortní. Využití najdou jak v létě, tak i jako přezutí ve vnitřním prostoru. Ideální pro celodenní nošení.

199 Kč

Pánské polotričko s.Oliver Q/S POLO SHIRT se hodí na běžné nošení například do práce. Má krátké rukávy, límeček a légu s knoflíky. Příjemný materiál se skvěle nosí.

499 Kč

Dámské cyklistické šortky PROGRESS GENIA BIKE SHORTS jsou vyrobeny z lehkého, pružného, prodyšného a rychleschnoucího materiálu, odolného proti oděru, který zajišťuje vynikající flexibilitu. Obvod pasu lze regulovat pomocí suchých zipů. Zapínání je na druk a háček. Prodyšný strečový materiál vás neomezuje v pohybu a pohodlně se nosí i při vysokých teplotách. Spodní lemy nohavic jsou řešeny pomocí technologie lepených švů. Reflexní prvky zvyšují bezpečnost při jízdě za zhoršené viditelnosti. Tyto šortky vám nabídnou vše, co potřebujete pro výlety na horském kole, navíc vypadají opravdu stylově.

1 299 Kč

Dívčí šaty REIMA VIREIN jsou skvělou volbou do horkého počasí. Inovativní materiál Xylitol Cool poskytuje chladivý efekt. Disponují také ochranným UV faktorem.

999 Kč

Dětské holínky Pidilidi se vyznačují svou pevností a odolností, takže zvládnou všechna dobrodružství vašich nejmenších. Jejich výhodou je i vyjímatelná stélka. Moderní design je třešničkou na dortu

499 Kč

Lehké a vysoce strečové funkční šaty Northfinder JEANNINE z oděruodolného materiálu pro lehkou turistiku, aktivní volný čas, ale i speedhiking. Oceníte je zkrátka vždy, když se budete chtít cítit víc a žensky.

1 199 Kč

Pánské žabky Havaianas URBAN BASIC MATERIAL se inspirovaly životním stylem surfařů. Nabízí potřebný komfort díky širokým páskům a zároveň vypadají stylově.

849 Kč

Dámské tepláky GAP LOGO JOGGER jsou vyrobené z lehké teplákoviny a mají klasický střih. Jejich pas si snadno nastavíte stahovací šňůrkou a díky staženým nohavicím vyniknou vaše tenisky. Tepláky disponují dvěma kapsami.

1 199 Kč

Elegantní dámské sandály na vyšší platformě Alpine Pro RAMONA zaujmou vzhledem, bezchybným zpracováním i lesklou barvou. Městské pantofle jsou vyrobeny z pevného, ale zároveň pohodlného syntetického materiálu. Měkká PU podešev tlumí otřesy vzniklé při pohybu a stélka je při nošení velmi pohodlná. Na procházkách ve městě, na cestách do práce i při městských nákupech tuto krásnou obuv jistě využijete.

749 Kč

Pánské nízké tenisky U.S. POLO ASSN. TYMES004 v elegantně sportovním provedení se silnější podešví a polstrováním okolo kotníku vypadají nejen skvěle, ale i se dobře nosí. Mají klasické šněrování s plochými textilními tkaničkami a zdobí je loga této luxusní značky.

1 399 Kč

Chlapecká zimní bunda Nike THERMA-FIT ACADEMY PRO je vyrobená z větruodolného materiálu, který je navíc velice prodyšný. Má kapuci, dvě boční kapsy a zvýšený límec, který kryje krk. Vybavte své nejmenší touto stylovou a praktickou bundou.

3 799 Kč

Dámské šaty na ramínka Champion LEGACY mají slim střih, který příjemně zdůrazní vaše křivky. Šaty se skvěle hodí do letních dnů, ale s vhodně zvolenými doplňky je unosíte i na jaře nebo na podzim. Jsou totiž variabilním kouskem, který si zamilujete.

899 Kč

Dětský koupací overal REIMA VESIHIISI byl navržen pro nekonečné dovádění ve vodě i na pláži. Overal je vyroben z vlákna s ochranným UV faktorem 50+, který poskytuje účinnou ochranu před škodlivou složkou slunečního záření. Dosahuje až po lokty a kolena. Strečový materiál rychle schne a přední zip usnadňuje oblékání.

1 149 Kč

Dětské triko Odlo SUW KID’S TOP CREW NECK L/S ORIGINALS LIGHT je univerzální svým využitím pro všechny méně i více intenzivní aktivity po celý rok. Materiál má žebrovanou strukturu a volně přiléhavý střih, díky čemuž je strečový a neomezuje v pohybu. Oblečení je velmi prodyšné, lehké, výborně odvádí vlhkost a rychle vysychá. Technologie Effect brání množení bakterií a oblečení tak zůstane svěží i při dlouhodobém nošení.

299 Kč

Pánské boty Nike COURT ROYALE 2 BETTER ESSENTIAL mají stejný design, jaký jsme vídali v ulicích koncem 70. let. Svršek je měkký, hladký a dobře se nosí. Velké retro logo Swoosh připomíná starý styl. Polstrovaný nízký lem vypadá elegantně a příjemně obepíná nohu. Třešničkou na dortu je modernizovaný stromečkový vzor podrážky, který klasickému vzhledu dává současný šmrnc.

1 399 Kč

Silvini JERSEY ELLO M je pánský enduro dres z materiálu Light Mesh. Tento funkční materiál účinně odvádí pot a zároveň je dostatečně pružný. Dres má volnější střih, který dodává jezdci svobodu pohybu. V přední části dresu je otevřená kapsička s reflexním motivem, a další reflexní prvky se nachází na rukávech, což přispívá k zvýšení viditelnosti. Dres Ello vyniká nejen svým designem, ale i pohodlným nošením, a patří mezi oblíbené kousky z enduro kolekce. Během vývoje této kolekce v Silvini aktivně spolupracovali s předním českým bajkerem – Michalem Prokopem.

999 Kč

Tyto dětské sandály MEHANA SANDAL K od adidas mají nastavitelné pásky a tvarovanou stélku, takže se snadno nazouvají na den plný dobrodružství. Ať už jdete na pláž nebo do města.

749 Kč

Pánské tenisky Geox SPHERICA ACTIF A jsou odpružené a prodyšné, navržené pro nenáročné dny, kdy potřebujete řešit zařizování po městě nebo jít jen na nákup.

2 649 Kč

Pánské basketbalové tričko Champion LEGACY je skvělou volbou pro vaše tréninky. Má jednoduchý volný střih s krátkými rukávy. Třešničkou na dortu je prodyšná síťovina, kterou oceníte při velké zátěži.

599 Kč

Dámská plavková podprsenka O’Neill BAAY ve střihu braletky je pohodlnou, ale velice slušivou volbou k vodě. Má pevná, ale nastavitelná ramínka, a klasické zapínání vzadu. Košíčky lze snadno vyjmout. Užijte si léto se značkou O’Neill!

599 Kč

Dámská softshellová bunda Hannah MALVINA LITE z materiálu Softshell Grid s membránou 8000. Technologie Softshell Grid je strečový 3vrstvý materiál, který má výhody druhé i třetí vrstvy. Vnitřní část má mřížkovou strukturu, čímž dochází k lepší ventilaci a odvodu vlhkosti, ale zároveň plní funkci tepelné izolace. Svrchní materiál je větruvzdorný a zároveň prodyšný. Bunda má regulovatelnou kapuci, anatomicky tvarované rukávy zakončené patkou se suchým zipem a spodní kraj regulovatelný díky stahování. Dvě hlavní kapsy na zip a hlavní reverzní zip, který je zakončený stojáčkem a ochranou légou proti škrábání u krku. Povrchová úprava materiálu Teflon Eco Elite je první rostlinná textilní impregnace na světě, která je biologická a bez PFC. Odpuzuje vodu, nečistoty a zachovává funkční vlastnosti a barvy tkanin, oblečení tak vypadá dlouhodobě jako nové. Bunda je vhodná na túry do hor či výlety do přírody.

2 099 Kč

Měkké bavlněné tričko pro děti Puma ACTIVE SPORT TEE. Má stylový potisk vpředu a je ideální na denní nošení. Super do školy i na výlety.

249 Kč

Dámské tričko GAP LOGO SLUB můžete nosit do práce i na volný čas. Tričko má pohodlný střih a je vyrobené z příjemného bavlněného materiálu. Hrudník zdobí logo značky.

899 Kč

Jednoduchá pánská mikina STANDARD FIT CENTER FRONT LARGE LOGO STAR CHEV HOODIE FT od značky Converse bude tvým celoročním kouskem, který unosíš kdykoliv a kdekoliv. Je skvělá jak na každodenní nošení, nezklame tě ale ani při sportování. Výrazný nápis na hrudi dodává mikině ten správný moderní look.

1 699 Kč

Freestyle koloběžka Divine LOKI je váš dokonalý partner pro skatepark. Koloběžka je určena pro mírně pokročilé jezdce, kteří hledají odolnou a lehkou koloběžku. S hmotností pouhých 3,6 kg je tato koloběžka snadno ovladatelná, ale zároveň odolná a robustní díky svému hliníkovému rámu ze slitiny 6061 T6. Koloběžka je vybavena ocelovými řídítky s Y-tvarem, která se jen tak neohnou. Pro maximální pohodlí jsou na řídítkách nasazeny měkké gripy. Objímka s dvěma šrouby dokonale sedí na hliníkovou vidlici z jednoho kusu. Průmyslová ložiska integrovaná v krku desky zajišťují ladný a hlavně tichý chod koloběžky. Lehká deska je univerzální pro jízdu jak ve skateparku, tak i na základech streetu. Koloběžka je vybavena kvalitním hlavovým složením s technologií IHC. Kolečka o velikosti 110 mm a šířce 24 mm jsou vyrobena z PU high rebound materiálu s hliníkovými jádry spoked, což zajišťuje vynikající odpružení a rychlost. Ložiska ABEC 9 zaručují minimální tření a maximální rychlost, zatímco kvalitní plastová brzda typu flex fender poskytuje spolehlivé a efektivní brzdění.

3 999 Kč

Lehké vysoce strečové šortky Northfinder JACKIE určené pro letní turistiku a na všechny situace, ve kterých oceníte rychleschnoucí a elastický materiál. V pase naleznete plochou gumu. Šortky disponují dvěma bočními kapsami na zip.

1 099 Kč

Dámská volnočasová obuv Champion Z80 LOW se výborně hodí na nošení k šortkám, oblíbeným džínům, ale i ke sportovnějším šatům. Prodyšnost zaručují očka na špičce a pod kotníky. Boty mají klasické šněrování s textilními tkaničkami.

1 999 Kč

Absolutní klasika The North Face®, bunda DENALI 2 M, byla vyvinuta pro horolezce v roce 1989. Proč měnit tak povedenou věc? Má stejný design a funkčnost. Rychle schne, odvádí pot a je teplá, ale tento model je navíc vyroben z recyklovaného polyesterového fleecu. Překryv na ramenou a hrudníku je nepromokavý a dostatečně odolný, aby vydržel opakované nošení s batohem.

3 890 Kč