www.sportwings.cz

Náhodný výběr
-15%

Pánské vycházkové tenisky adidas GRAND COURT BASE kombinují slavné tenisové modely ve stylu 70. let. Mají hladký svršek ze syntetické kůže. Na jedné straně jsou našité kontrastní 3 proužky, na druhé straně pak perforované 3 proužky. Svému majiteli zaručí aktivní odpružení a umožní tak dosáhnout plynulého kroku. Jsou ideální na každodenní nošení, kdy zajistí maximální komfort.

799 Kč
-16%

Židle Vango HYDE DLX CHAIR představuje maximální pohodlí v kempu nebo na zahradě. Je vyrobena z tkaniny Dura-Lite, která nabízí prémiový vzhled, navíc má povrchovou úpravu AirMesh, díky které je zvýšená odolnost tkaniny, snadno se čistí a je příjemná a měkká na dotek. Disponuje sedmi polohami k sezení, můžete se bez obav posadit vzpřímeně u večeře či zvolit příjemnější sklopenou polohu na odpočinek. Samozřejmostí je i stabilní ocelová konstrukce.

2 999 Kč

Udržujte svůj streetwear styl s tímto trikem Venum LASER. Toto tričko je navrženo ve vypasovaném střihu z bavlny prémiové kvality a má malé tištěné logo na přední straně a na zadní straně nápis Venum. Tričko se v boku rozděluje pro lepší pohyblivost a přesahuje délku normálního trička vpředu i vzadu. Triko je měkké na dotek a je vyrobeno z velmi lehké a prodyšné bavlny, která vás vždy udrží v chladu. Bude perfektní s jogger kalhotami nebo úzkými džíny, které podpoří váš životní styl.

799 Kč

Pánská strečová větruvzdorná a vodoodpudivá bunda Northfinder RANDAL vyvinutá v souladu s principy bodymappingu je vhodná pro rychlou intenzivní turistiku do vlhkého a větrného počasí od jara do podzimu. Hybridní konstrukce kombinuje třívrstvý ochranný softshell na hlavní části bundy, ramenou, zádech a hrudi a prodyšné, ventilační zóny ve spodní části bundy a ramen, v podpaží a po bocích z elastického materiálu. Materiál je navíc opatřen WR vodoodpudivou úpravou bez použití PFC látek. Bunda má dvě boční kapsy na zip. Vysoce tvarovaný krk, nastavitelná 3D kapuce, spodek bundy na stahování a otvory rukávů nastavitelné pomocí suchého zipu jsou chytrými vychytávkami pro vás vyšší komfort. Bunda je vybavena reflexními prvky pro vaši vyšší bezpečnost za horší viditelnosti.

2 399 Kč

Tenisová taška Babolat RH X6 PURE AERO má 2 prostorné oddíly, hlavní pojme 4 rakety a veškeré potřené příslušenství. Druhá izolovaná přihrádka pro 2 rakety chrání struny před výkyvy teplot. Dvě boční kapsy nabízí prostor pro drobnosti. Ramenní popruhy je možné odepnout, aby například při odbavení na letišti nedošlo k poškození. Bezešvou a vodotěsnou přihrádku na boty můžete v případě potřeby snadno vyčistit. Navíc je dobře odvětrána, což zabraňuje šíření pachů dovnitř bagu.

2 499 Kč

Ploché tkaničky Proma vyrobené z polyesteru jsou nezbytnou součástí každých bruslí. Svou oblibu našli u širokého spektra hráčů ledního hokeje.

109 Kč

Dámská mikina The North Face ESSENTIAL FZ je vyrobena z příjemného bavlněného materiálu. Má dvě kapsy na ruce, zip po celé délce a volnou kapuci.

2 590 Kč
-23%

Dámská podprsenka Under Armour HEATGEAR s vysokou podporou je vhodná na tréninky s vysokou intenzitou. Podprsenka obsahuje technologii HeatGear, díky čemu dobře odvádí pot. Tato kompresní podprsenka byla navržená na běh, atletiku i aerobic. Materiál je 4-WAY STRETCH, tj. natahuje se ve čtyřech směrech.

999 Kč
Nejnovější

Pohodlnou, strečovou bundu Didriksons ANNIKEN noste samostatně během chladných dnů doma nebo jako hřejivou střední vrstvu na procházky venku, když teplota klesla. Je navržena ve střihu, který umožňuje tělu volný a pohodlný pohyb. Pevná kapuce chrání před živly. Kapsy se snadným přístupem a zapínáním na zip slouží pro bezpečné uložení věcí.

1 999 Kč

Klasické pánské boxerky Tommy Hilfiger 3P TRUNK s elastickým pasem jsou vyrobené z příjemného materiálu, který je naprosto ideální pro každý tvůj den. Elastický pas perfektně drží a klasická délka nohaviček skvěle sedí na postavě. V balení jsou hned tři kusy.

699 Kč

Ochranný prostředek Vauhti SKIN SKI CARE RED, vyvinutý speciálně pro protismykové lyžařské pásy SKIN, který zabraňuje namrzání a zlepšuje odolnost proti znečištění pásů.

399 Kč

Cestovní taška Samsonite FOLDABLE DUFFLE XL nabízí velmi nízkou hmotnost a je sbalitelná do malého balíčku. Díky nastavitelnému ramennímu popruhu a madlům se jednoduše nese.

999 Kč

Peněženka Vuch JAGO se zajímavým vzorem je originální kousek, který mile rád ochrání všechny karty, doklady i hotovost. Rozměrově je tak akorát do zadní kapsy. To je místo, kde peněženku nejčastěji nosíte.

499 Kč

Vyzkoušejte další krok v maximálním odpružení s obuví Skechers MAX CUSHIONING ELITE 2.0. Tato sportovní šněrovací obuv má svršek ze síťoviny s detaily haptické tiskové linie, podložku Skechers Air-Cooled Goga Mat™, mědí napuštěnou stélku a mezipodešev s odpružením ULTRA GO®

2 199 Kč

Rukavice Bauer SUPREME M3 GLOVE-SR ocení každý seniorní hobby hráč, který se rád rozvíjí a pracuje na svém herním stylu. Přesně tohle totiž tyto rukavice každému hráči poskytnou – a to díky pohodlí a citu, který umožní lepší uchopení hokejky a přesnější střelbu.

3 899 Kč

Automatický dávkovač krmiva Trixie AUTOMATIC FEEDER TX5+1 nakrmí vašeho mazlíčka přesně na čas. Nabízí šest malých mističek, které pojmou 180 ml krmiva. Dávkovač je opatřen ochranou proti sevření, která zabraňuje zranění tlapek mazlíčka při otáčení zásobníku.

1 599 Kč

Boxerské bandáže Venum KONTACT BOXING HANDWRAPS 2,5 M jsou vyrobeny z elastického materiálu a zapínají se na suchý zip.

209 Kč

Dámské šortky Klimatex VITORIA jsou vyrobeny z vysoce funkčního elastického materiálu, který vám padne jako druhá kůže. Využijete je nejen na běh, ale při celé řadě fitness či sportovních aktivit. Materiál je dokonale prodyšný a rychle schne, spolehlivě odvádí pot, a přitom není průsvitný. Pas je řešen širokou gumou a ukrývá malou kapsičku na drobnosti, můžete jej regulovat také pomocí šňůrky. Kontrastní švy stylově doplňuje celoplošný stálobarevný potisk, a nechybí ani nezbytné reflexní prvky.

349 Kč

Jednoduché a klasické pánské šortky GAP ARCH jsou vyrobené z teplákoviny, takže se pohodlně nosí. Kraťasy mají elastický stahovací pas, postranní kapsy a klasickou délku nohavic nad kolena. Nohavice je opatřená logem značky.

999 Kč

Spolehlivé házenkářské lepidlo Select PROFCARE RESIN 100 ML se silným lepícím účinkem, schváleno IHF. Používáno na nejvyšší úrovni házené.

390 Kč

Cyklistická láhev Head BOTTLE 750 ML s výsuvným hrdlem je vhodná nejen pro cyklistiku, ale také pro jiné sporty nebo volný čas.

149 Kč

Dívčí zimní bunda Spyder PIONEER s technologií Repreve Polyester Plain Weave s 10k/10k Laminate, DWR.. Je vybavena zateplením PrimaLoft Black ECO Insulation. Díky skvělému zpracování a vysoce kvalitním materiálům ochrání vaše děti i při velmi špatných podmínkách a zároveň je udrží v pohodlí.

4 749 Kč

Pletená zimní čepice FINMARK je vhodná nejen jako módní doplněk, ale je především praktickou součástí dokonalého zimního outfitu. Oceníte ji hlavně v chladnějších dnech, kdy vás bude velmi příjemně hřát.

369 Kč

TRIMM ZÁSTĚNA KE STANU PARTY S SE ZIPEM A OKNEM je snadno uzavíratelná a poskytuje skvělou ochranu proti nepřízni počasí nebo nevyžádaným pohledům. Je opatřena praktickým zipem, který umožňuje zástěnu rozepnout a vytvořit tak vchod do stanu. Okno zajistí přísun světla do stanu.

499 Kč

Treková obuv ALPINE PRO CORMEN je vyrobena z velurové usně s membránou PTX. Funkční membrána zajišťuje odvod vlhkosti z boty ven a naopak nepropouští vlhkost zvenčí dovnitř. Použitý materiál se zpevněnou patní částí pomocí HSS technologie dostatečně ochrání nohu i v těžkém terénu. Antibakteriální stélka PEP zabraňuje vzniku zápachu a tvoření bakterií. Podešev VIBRAM zaručuje nesmékavost a oděruodolnost. Pro větší viditelnost a bezpečí nechybí ani reflexní prvky.

2 749 Kč

Pánské triko Reaper SHRED je vyrobené z příjemného materiálu a je ideální na volnočasové nošení. Na předním díle je originální potisk.

99 Kč

Volnočasové dámské tričko Northfinder JEANNIE klasického střihu s krátkými rukávy a výstřihem do U. Je vyrobeno ze směsi bavlny a elastanu s vysokým podílem bavlny. Triko je ideální první vrstvou, kterou jednoduše zkombinujete s jakoukoli střední nebo vrchní vrstvou. Materiál je ošetřen enzymovým silikonovým zátěrem, díky čemuž si zachová vlastnosti tvaru a příjemného dotyku po dlouhou dobu.

349 Kč

Pánská zateplená bunda Craft ADV CHARGE WARM s větru a částečně voděodolnou membránou je určená pro širokou škálu sportovních aktivit nebo na volný čas.

1 499 Kč

Unisexové tričko Converse STANDARD FIT CENTER FRONT LARGE LOGO STAR CHEV s krátkým rukávem se stane tvým oblíbeným kouskem. Má nadčasový jednoduchý střih, který se dobře kombinuje a skvěle se hodí na každodenní nošení. Třešničkou na dortu je pak měkký bavlněný materiál a výrazný potisk s logem na hrudníku.

399 Kč

Základní vlastností šněrovadel Proma STAR LACES je pevnost a brzdící nerovnost jejich povrchu. Výsledkem speciální a skutečně originální konstrukce je fakt, že se při používání tkaničky v podstatě nerozvazují. Zároveň se výrazně pomaleji opotřebovávají a hlavně – mají výjimečný módní design. Tkaničky mají všestranné použití pro boty, oděvy a různé druhy sportovních potřeb (např. spací pytle, vaky, stany, plachty, poutací šňůry a podobně).

149 Kč

Hokejová taška na kolečkách Bauer CORE WHEELED BAG JR je vyrobená z velmi odolného materiálu, poskytuje dostatek místa pro juniorskou hokejovou výstroj a disponuje i odvětrávacím systémem.

3 129 Kč

Pánské běžecké boty Under Armour VELOCITI 3 BREEZE mají průsvitný svršek z monofilamentu, který je lehký a super prodyšný, aby vás udržel v chladu. Přidaná struktura a tloušťka pěny v límci kotníku pro větší pohodlí a bezpečnost při dopadu na patu. Lehká a minimální konstrukce jazyka Ortholite slouží pro větší prodyšnost. Tvarovaná stélka EVA obepíná nohu a zajišťuje maximální pohodlí při došlapu. Měkčí a lehčí, jednodílná mezipodešev Flow poskytuje citlivé a dlouhotrvající odpružení. Vzorek podrážky je mimořádně odolný a přilnavý pro hladký a přirozený došlap.

4 299 Kč

Krásný, luxusní, designový ručník YOGGYS MOON PHASE, který má multifunkční využití. Můžeš ho použít jako extra protiskluzovou a absorpční vrstvu na Tvou jógamatku nebo jako klasický ručník, který je ale navíc rychleschnoucí a extra savý. Yoga towel ale udělá i velikou parádu na pláži či v létě u vody, kde budeš zaručeně originální. Je vyrobený z kvalitního, ultra jemného savého mikrovlákna z polyesteru a nylonu.

1 190 Kč

Dámský dres Northwave ORIGIN z prodyšné tkaniny se síťkovanými prodyšnými panely na bocích. Přední zapínání na YKK zip, elastický pas s vnitřním silikonovým potiskem, 3 klasické zadní kapsy s reflexními prvky, vyšší střih límečku.

499 Kč

Ultralehký stanový kolík TRIMM V-PEG-D17 (4PCS) vyrobený z eloxovaného hliníku ve tvaru „V “ nabízí velmi dobrý poměr stability a odolnosti. Díky svému tvaru je vhodný k univerzálnímu použití. Na vrchní části kolíku je zářez sloužící k lepšímu přístupu při vytahování ze země a fixaci napínací šňůry.

119 Kč

Dámské dvoudílné plavky Aress TANKINA s tílkovým střihem horního dílu. Spolehlivě zakryje případné nedostatky vaší postavy a vám dodá sebevědomý pocit. Můžete si tak naplno užívat slunečné dny vaší dovolené. Navíc díky atraktivnímu zpracování budete vypadat opravdu stylově.

449 Kč

Poloprůhledný šejkr ISOSTAR je určen k přípravě proteinových a iontových nápojů. Vyroben je z kvalitního plastu s odměrkou a gumovým sítkem.

119 Kč

Batoh Vuch ZANE DOTTY je ideální pro studentky nebo pracující holky, které bez notebooku nedají ani ránu, ale brašna přes rameno se jim nelíbí. Puntíkatý krasavec vás mile rád doprovodí do školy nebo práce a bude vám tam dělat náramnou parádu.

1 499 Kč

Čelenka Smartwool THERMAL MERINO REVERSIBLE HEADBAND, která se hodí i do chladnějších dní. Dá se využít jak na lehký sport, procházky, tak do města.

449 Kč

Dámská zimní běžecká mikina Klimatex TELMA je vyrobena z vysoce funkčních materiálů. Zateplené části na předním díle a límci chrání před chladným počasím. Boční části, rukávy a záda z pružného materiálu jsou z vnitřní strany broušené pro příjemný a hřejivý omak. Lemování rukávů pomocí tenkých gumiček zabraňuje tepelným ztrátám. Polopropínací provedení, kdy zip je podložený lištou, která chrání proti větru a u krku pak proti poškrábání od zipu. Mikina obsahuje reflexní prvky, které zvyšují vaši viditelnost v nepříznivém počasí a za tmy.

999 Kč

Medicinbal Fitforce WALL BALL 10 KG je ideální pomocník ke zvyšování fyzické kondice, nabírání svalové hmoty nebo k celkovému posilování vlastní hmotností. Konstrukce a provedení míče zajišťuje stabilitu a odolnost.

1 249 Kč

Sluneční brýle Arcore OWEN POLARIZED je sportovně laděný model vhodný na všechny aktivity v přírodě či ve městě. Lehký rám z materiálu TR90 v kombinaci s pogumovanými stranicemi a nosníkem se postarají o komfortní nošení po celý den. Kvalitní skla vás 100% ochrání před škodlivým UV zářením. Jak název modelu napovídá, skla jsou navíc polarizační, takže nepříjemné odlesky světla od různých povrchů jsou minulostí.

699 Kč

Dámské tričko Under Armour LOGO LC OVERSIZED ze silné a měkké tkaniny s vysokým podílem bavlny nabídne celodenní pohodlí. Tričko má žebrovaný lem a spuštěné ramenní švy.

1 049 Kč

Znáte Coalie? Pěkná, co? A dokážete si ji představit s puntíky? Nemusíte. Vuch COALIE DOTTY byla stvořena pro puntíkatý kabát, a tak ho dostala. Ani malá, ani velká a rozhodně ne nudná. A navíc 3v1. Díky nastavitelnému a odepínatelnému popruhu z ní můžete udělat hned tři typy kabelek – na jedno rameno, crossbody nebo do ruky.

699 Kč

Nafukovací karimatka Hannah FLOAT 7,0 je konstruována oddělenými komorami, jimiž je docíleno maximálního komfortu a pohodlí. Poměr tepelné izolace, nízké hmotnosti a sbalitelnosti určuje vysokou kvalitu. Díky výšce 7 cm je karimatka velmi pohodlná. Výhodou je též protiskluzový potisk. Dodávána včetně opravné sady a vaku na sbalení.

1 990 Kč

Dámské běžecké boty Under Armour CHARGED BANDIT mají lehkou konstrukci svršku z dvoubarevné síťoviny pro lepší větrání. Boty mají strategické překryvy pro větší odolnost a ochranu v oblastech s vysokým opotřebením. Tvarovaná stélka se přizpůsobí chodidlu, čímž se eliminuje prokluzování a poskytuje ideální pohodlí nohou. Mezipodešev Charged Cushioning využívá kompresně tvarovanou pěnu pro maximální odezvu a odolnost. Odolná podrážka s technickými trailovými výstupky pro dokonalou trakci.

2 399 Kč

Pánské triko s krátkým rukávem Everlast RUSSEL je určené na sport i volnočasové aktivity. Triko má velký nápis Everlast na hrudi. Příjemný a velmi kvalitní materiál trika vás udrží v pohodlí během tréninku i volného času.

399 Kč

Dámské elastické čelenky Under Armour MINI HEADBANDS z měkkého materiálu určené na neposedné vlasy nejen při sportu. Prodyšná, vlhkost odvádějící tkanina zůstává suchá a lehká pro celodenní komfort. Klouzání čelenek zabraňuje silikonový proužek na rubové straně. V balení 6 kusů čelenek.

399 Kč