www.sportwings.cz

Náhodný výběr

Dámská membránová bunda Hannah MINDY II s Climatic Element membránou a kompletně podlepenými švy spolehlivě ochrání před deštěm a větrem. Povrchová úprava DWR – C6 je šetrnější k životnímu prostředí a zajistí nenasákavost vrchního materiálu. Bunda má regular neboli rovný střih s anatomicky tvarovanými rukávy zakončené lepenou patkou na suchý zip. Membrána s vodním sloupcem 10 000 a kompletně podlepenými švy zajistí nepromokavost a prodyšnost. Odvod přebytečné vlhkosti je podpořen přidaným odvětrání v podpaží na zip krytý lepenou légou. Centrální nepromokavý zip je navíc decentně skrytý lepenou légou. Síťovaná jemná podšívka zvyšuje komfort v případě nošení bundy přes tričko s krátkým rukávem. V dolním lemu bundy je skryté stahování pro regulaci obvodu. Bunda je vhodná na veškeré outdoroové aktivity se zaměřením na turistiku, cestování a pohyb v přírodě.

3 149 Kč

Dámská mikina Willard HJALMA přes hlavu s kapucí. Má stylovou kapuci s tkaničkou a díky příjemnému materiálu ji nebudete chtít ani sundat. Super design je dalším bonusem.

399 Kč

Ortéza na koleno McDavid je elastická s postranními lamelami, gelovým polštářkem a duálními pásky. Poskytuje podporu při nestabilitě nebo uvolnění kolenních vazů. Má anatomický střih a zajistí maximální komfort.

1 649 Kč
-61%

Dámská mikina Lotto RUN & FIT s dlouhým zipem a stojáčkem. Perfektně se hodí na vaše sportovní aktivity. Funkční materiál odvádí pot od pokožky a vy zůstanete v suchu a teple po celou dobu vašeho výkonu.

349 Kč

Tyčinka Isostar BAR PULSE 6x 23 G ČOKOLÁDA + GUARANA je skvělým pomocníkem nejen při sportu a volnočasových aktivách, ale také jako svačina v běžném dni. Obsahuje komplex jednoduchých a složených sacharidů, zároveň má ale jedna tyčinka jen 94 kcal. Je bohatým zdrojem antioxidačních vitaminu C a E, podpoří tak vaši imunitu. Postará se také o přísun vitaminů skupiny B. Přibalte si je do batohu, sportovní tašky, kabelky či do auta nebo na stůl do kanceláře.

99 Kč
-41%

Dámské sandály Crossroad MICK na běžné nošení a na nenáročné túry v letním období. Mají rychlošněrování, které umožňuje utažení obuvi jedním pohybem. Regulovaní je možné suchým zipem na patě. Stélka po celé délce chodidla je vyrobená z měkké EVA pěny a okopová špička je zesílená.

349 Kč
-35%

Pánské triko Puma ESS + CAMO GRAPHIC TEE. Je z příjemného materiálu a má stylový potisk vpředu. Super kousek k obnovení vašeho šatníku.

449 Kč

Dámská běžecká obuv Under Armour HOVR TURBULENCE 2 je určena pro běžkyně, které hledají dokonalou kombinaci tlumení, pružnosti, odolnosti a výkonu. Díky odolnému a prodyšnému svršku, který jde ruku v ruce s odpružením UA HOVR™ a gumovou podrážkou, budete mít při zdolávání kilometrů neustálé pohodlí. Především u sportovních bot Under Armour doporučujeme vybírat zhruba o půl čísla větší velikost než běžně nosíte.

1 599 Kč
Nejnovější

Udělejte krok v uvolněném stylu a pohodlí se sandály Skechers REGGAE SLIM. Tento nazouvací sandál má svršek z elastického textilního pásku se syntetickým páskem na zavazování a navíc polstrovanou stélku Skechers Memory Foam™.

1 099 Kč

S touhle kabelkou budete v práci za hvězdu. Vuch MESALINA je bytelná, drží tvar a A4 se do ní vejde bez problému. Žádný zmačkaný salátový vydání tedy nehrozí. Navíc má i crossbody popruh, takže od volných rukou vás dělí jen dvě cvaknutí.

1 399 Kč

Sportovní taška Under Armour UNDENIABLE 5.0 DUFFLE XS díky materiálu Storm 1 poskytne ochranu vašim věcem. Dno a boky jsou vyrobeny z extra odolného materiálu proti prodření. Velká prodyšná kapsa na oblečení nebo boty a další vnitřní kapsy zajistí snadnější organizaci.

799 Kč

Pánská celopropínací mikina Progress TOREZ II ke krku. Úspěšné pokračování původního modelu, ale tentokrát s dvěma bočními kapsami.

699 Kč

Dívčí triko Under Armour SPORTSTYLE je vyrobeno z velmi měkké bavlněné tkaniny, která poskytuje celodenní pohodlí. Tričko má žebrovaný límec.

549 Kč

Chlapecká mikina Lewro WALTER je celopropínací a má stylový stojáček. Zdobí ji super potisk a má praktické kapsy. Navíc skvěle zahřeje i v chladnějších dnech.

249 Kč

S všestrannou jednolitrovou taštičkou Jack Wolfskin KONYA BAG mějte své malé věci na jednom snadno dostupném místě. Recyklovaná tkanina ARMATECH PLUS 600D poskytuje odolnou konstrukci. Vnitřní organizér přináší pořádek do každodenních nezbytností. Zapínání na zip nabízí snadný přístup, zatímco robustní popruh se přizpůsobí tak, aby přesně padnul.

839 Kč

Pánská peněženka VUCH AIDAN dokonale padne do ruky. Je praktická a stylová. Platit s ní bude jedna radost.

549 Kč

Dámské zateplené kalhoty Johaug TEMPING. Jsou větruvzdorné a vodoodpudivé. Mají strategicky umístěné prodyšné elastické panely pro výbornou pohyblivost a ventilaci. Perfektní zateplené kalhoty pro lyžařské výpravy a další zimní outdoorové aktivity.

4 479 Kč

Kdyby vaše malá sportovkyně mohla do konce roku nosit jenom jedny legíny, tyhle Nike SPORTSWEAR ESSENTIALS jsou jasnou volbou. Středně vysoký pas pohodlně padne a sahá těsně pod pupík. Ať už běhá po lese, skáče přes kaluže, nebo jen hraje basket s kamarády, s tímhle pružným a měkoučkým kouskem už nemusí řešit, které legíny si obleče.

699 Kč

Pánské triko PROGRESS MAOR s krátkým rukávem je vyrobené z jemného, na dotek velice příjemného materiálu, který kombinuje ty nejlepší vlastnosti dvou funkčních složek – merino vlny a polyesteru. Merino vlna se skvěle podílí na termoregulaci, hřeje i chladí přesně podle aktuální potřeby lidského těla. Odolává zápachu i při dlouhodobém nošení a hřeje, i když je vlhká. Polyester pomáhá při odvodu potu a zajištuje rychlejší osychání. Díky těmto vlastnostem je triko vhodné pro celoroční nošení. Triko je šité aktivním stehem, který zajišťuje výrobku až čtyřikrát pružnější švy než běžné. Volnější, skvěle padnoucí střih zaručuje pohodlí při každodenním nošení i při nejrůznějších outdoorových aktivitách.

1 299 Kč

Chrániče holení FIGHTER THAI ERGO jsou vyrobeny ze syntetické kůže. Jejich tvarovaní a polstrování zaručí bezpečné a pohodlné používání. Polstrování v oblasti holenní kosti je zesíleno přesně podle potřeb náročného tréninku. Jejich lehká konstrukce a ergonomický design nabízejí přirozenou pohyblivost a dokonalou nárazovou plochu spolu s minimalizací rizika zranění. Materiál na vnitřní straně chrániče je prodyšný, jemný a protiskluzový. Tento materiál zajistí aby vaše chrániče seděli pevně na noze. Zapínání na suchý zip s přezkou zajišťuje pevné a přizpůsobitelné uchycení chrániče. Chrániče holení jsou testovány schváleny Evropskou normou CE pro ochranu nártu a holení kosti.

1 399 Kč

Pánská mikina Under Armour RIVAL TERRY LC FZ z francouzského froté má hladkou vnější vrstvu a hřejivou měkkou vnitřní vrstvu. Materiál odvádí pot a velmi rychle schne. Mikinu určitě využijete na nejrůznější příležitosti díky jejímu příjemnému materiálu.

1 799 Kč

Funkční podpora a flexibilita, přesně to představuje dámská bota Asics GEL-COURT HUNTER™ 3. Navržena byla pro celou řadu indoorových atletů závodní úrovně. Konstrukce podrážky se zaoblením na bocích zajistí přední části nohy více stability při více směrných pohybech. GEL™ technologie v přední části se stará o účinnou absorpci dopadového šoku a vede nohu k hladšímu došlapu. Rotační zóna v podrážce, dělá z této boty mistra rotačních pohybů. Hlubší drážky pak nabízí větší flexibilitu při více směrných a prudších pohybech.

1 599 Kč

V šortkách Vans WM AVALON II SHORT MULTI TROPIC, ze stejnojmenné kolekce Vans MULTI TROPIC si užiješ dokonalé uvolněné léto! Tropický vzor okamžitě evokuje letní dobrodružství. Získá si tě nejen jejich design, ale i pohodlný střih a příjemný materiál. Zapomeň na jednobarevné kousky a podlehni tomuto vzoru!

549 Kč

Dámské lehoučké šaty Hannah LIBY s delším rukávem jsou vyrobeny z funkčního a vysoce elastického a prodyšného materiálu AFT Stretch. Neuvěřitelně lehký, jemný a příjemný funkční elastický materiál oceníte během horkých letních dní. Elegantní košilový delší střih nad kolena má pásek v pase. Rukávy lze nosit v delším provedení či ohrnout na kratší délku a zapnout na knoflíček. Lepený dolní kraj i lem rukávů dodává šatům čistý vzhled. Jednobarevné provedení a elegantní styl v kombinaci s funkčností a pohodlím oceníte pro běžné nošení, cestování a volný čas.

1 999 Kč

Pánské tričko Champion LEGACY si oblíbíte na každodenní nošení a volný čas. Má totiž jednoduchý, ale pohodlný střih, který se navíc výborně kombinuje. Pohodlí zaručuje bavlněný materiál.

649 Kč

Pánské zimní boty Nike COURT VISION MIDINTER kombinují odolné a měkké materiály s nadčasovým basketbalovým stylem. Boty vám zajistí teplo a ochranu před nepřízní počasí. Gumová podrážka má vylepšený vzorek s většími lamelami, které zvyšují trakci a odolnost. Klasické šněrování, polstrovaný lem a poutko na patě a jazyku na botách nesmí chybět.

1 399 Kč

Triko Devold KLØVSTIEN MERINO TEE pletené ze směsi vlna-tencel s vysokou odolností a dobrou elasticitou. Je speciálně navrženo pro vysoce intenzivní cyklistiku v horách. Má volný střih a příze Tencel v žakárovém úpletu dodává hedvábně jemný a hebký pocit. Na vnitřní straně označených zvenku reflexním nápisem – najdete lněný hadřík, kterým lze osušit zaprášené cyklistické brýle. Triko je navrženo se síťovanými panely pod pažemi pro optimalizaci ventilace. Všechna loga jsou reflexní, s dobře viditelným označením na rukávech.

2 599 Kč

Dámská vesta Under Armour STORM INSULATED díky technologii UA Storm odpuzuje vodu, aniž by byla snížena prodyšnost. Lehká tkanina umožňuje vynikající pohodlí a odolnost. Celoplošná 80g syntetická izolace poskytuje lehké teplo bez nadbytečného objemu. Vesta má bezpečné kapsy na zip na ruce.

2 149 Kč

Pánská zimní bunda Vist ICE STORM DOWN SKI JACKET je vyrobená materiálu TORAY ev s výplní ECO DOWN. Tato extrémně technická bunda má mnoho praktických detailů jako jsou voděodolné zipy, větrání pod rukávy, stahovací pas a mnoho dalších. Ochrání vás i při velmi chladném počasí. Značka Vist je známá mimořádnou kvalitou materiálů u všech svých výrobků.

7 999 Kč

Dámské outdoorové šaty Hi-Tec LADY TOMA jsou skvělým kouskem do letních horkých dnů. Jsou vyrobeny z lehkého příjemného polyesteru a v kombinaci s elastanem přináší vysokou míru komfortu. Stahování v pase zajišťuje pohodlné přizpůsobení. Dvě hlavní kapsy slouží k uchování potřebných drobností.

549 Kč

Pánské boxerky Puma MEN CAT LOGO PRINT BOXER 2P jsou vyrobeny z komfortního bavlněného streče. Mají přiléhavý střih a elastický pas.

549 Kč

Pánské boty Nike VENTURE RUNNER odkazují na legendární boty z 80. let, které způsobily revoluci v běhání. Odhalené prošívání, vysoce pružný svršek a výztuž paty s mini logy dodávají klasické botě nový vzhled. Celkový dojem povyšuje vzdušná síťovina a měkká stélka. Gumová podrážka s mřížkovaným vzorkem v klasickém stylu neklouže a dlouho vydrží.

1 399 Kč

Větší cestovní kufr Samsonite MAGNUM ECO SPINNER 75 je ideální pro cestovatele, kteří hledají spolehlivého, bezpečného a ohromujícího cestovního partnera. Je vyroben z recyklovaného post-spotřebitelského odpadu vyrobeného v Evropě, aniž by bylo ohroženo pohodlí nebo funkce. Tato bezkonkurenční kombinace udržitelnosti, zabezpečení, lehkosti a vysoké kapacity balení je připravena na vaši další cestu!

5 999 Kč

Sluneční polarizační brýle značky Finmark z kvalitních materiálů se hodí pro každou příležitost. Brýle jsou velmi univerzální a sedí všem typům obličeje. Polarizační filtr skel zaručuje filtrovaní všech odlesků od vodorovných ploch a tím lepší vidění.

469 Kč

Pánské brankářské rukavice Puma ULTRA ULTIMATE HYBRID jsou navrženy tak, aby splňovaly všechny potřeby moderního brankáře. Díky lehké tkanině a použití exkluzivní tiskové technologie GRDXKN jsou rukavice extrémně lehké a flexibilní. S nově navrženým backhandem má každá sekce specifickou úpravu pro zlepšení výkonu přilnavosti, odpružení a kontroly míče bez ohledu na podmínky.

2 999 Kč

Sluneční brýle Laceto JIMMY. Elegantní plastový rámeček s lesklým povrchem v černé barvě skvělé doplňují kovové detaily a zdobené nožičky. Kouřová skla mají kategorií filtru 3, který se hodí pro běžné nošení během slunečných letních dnů. Filtr této kategorie propouští jen 8-18% slunečního světla.

399 Kč

Dámské legíny Under Armour MERIDIAN jsou z velmi měkkého a pružného úpletu, který poskytuje oporu a dlouhotrvající pohodlí se zvýšenou odolností. Materiál odvádí pot a velmi rychle schne. Technologie 4-Way Stretch umožňuje lepší pohyb v každém směru. Legíny mají tvarovaný pas s vysokým pasem a postranními kapsami.

1 799 Kč

Sportovní sluneční brýle jsou dokonalou volbou pro ty, kteří hledají spojení vysokého výkonu a stylového designu. S vysoce odolnými červenými REVO PC skly kategorie 3 poskytují tyto brýle maximální ochranu před škodlivými UV paprsky a oslněním, zatímco zároveň zvyšují kontrast pro lepší viditelnost. Jejich matný černý rámeček s černými detaily je díky materiálu TR / TPR nejen lehký a flexibilní, ale také odolný proti nárazům, což zajišťuje jejich trvanlivost i v náročných podmínkách. Nastavitelný nosník zaručuje pohodlné a přizpůsobitelné nošení, což umožňuje optimální polohu brýlí na vaší tváři. Se sportovními slunečními brýlemi Laceto MITHRA budete připraveni na každé dobrodružství bez ohledu na to, kam vás váš sportovní duch zavede.

749 Kč

Pánské zimní trekové boty The North Face CHILKAT s nepromokavou a prodyšnou technologií nabízí maximální ochranu do každého počasí. Díky zateplení Heatseeker™ Eco vás udrží v teple. Boty mají výstupek na patě na sněžnice a kroužek na spodní straně jazyka na připnutí návleků.

2 249 Kč

Dámská vycházková obuv Champion NIMBLE LOW vás podrží při každém pohybu. Boty mají pohodlnou stélku a klasické šněrování s kulatými tkaničkami. Poutko v zadní části usnadňuje obouvání.

1 049 Kč

Pánské tričko 4F MEN´S T-SHIRT je vyrobeno z příjemného bavlněného materiálu. Klasický střih s krátkými rukávy vám zaručí maximální pohodlí při nošení. Díky jednoduchému designu jej můžete snadno zkombinovat s jinými kousky vašeho šatníku.

199 Kč

Stylové legíny Lotto GLADIE jsou vyrobeny z příjemného materiálu, který zajišťuje maximální pohodlí. Díky mírně pružné tkanině ideálně padnou. Hodí se na běžné nošení ve volném čase.

149 Kč

Pánské prodyšné kraťasy Hannah MOLDINO s praktickými kapsami na zip jsou díky použitému rychleschnoucímu a voděodpudivému materiálu velice příjemné na nošení.

799 Kč

Sportovní taška FIGHTER LINE XL TACTICAL SERIES je navržena pro trénink bojových sportů s ohledem na objem potřebných chráničů a jiné výbavy. Velikost je ideální pro kompletní výbavu na různé bojové sporty. Pohodlně se sem vejdou např. chrániče holení, rukavice, přilba, chrániče kolen, ručník atd. Díky jejímu rozložení na hlavní velký prostor a 6 vnějších kapes nepřijdou vaše klíče od auta ani doklady do styku s propocenými chrániči. Taška má uvnitř další 3 kapsy na zip. Tašku můžete nosit přes rameno nebo jako batoh. Popruhy jsou schované v kapse na dně tašky. Taška má nastavitelný popruh, který obsahuje měkkou vycpávku pro větší pohodlí.

2 390 Kč

Pánské kraťasy Under Armour LAUNCH ELITE 7“ HTHR z velmi lehké strečové tkaniny s technologií 4-Way Stretch pro neomezený pohyb a neuvěřitelné pohodlí po celou dobu nošení.

1 499 Kč

Boxerské bandáže Venum KONTACT BOXING HANDWRAPS 2,5 M jsou vyrobeny z elastického materiálu a zapínají se na suchý zip.

209 Kč

Péřový spacák Hannah LOFT 400 s kvalitním evropským husím peřím využijete od jara do podzimu. Husí peří má dlouhou životnost s poměrem nízké váhy a sbalitelnosti a vysoké hřejivosti. Anatomický střih a propracovaná konstrukce komorového plnění umožní kvalitní a komfortní spánek. Vrchní ripstop nylonový materiál má DWR úpravu, díky které je látka nenasákavá a vodoodpudivá, takže výplň zůstává suchá. Zip ve tvaru L krytý vyztuženou légou proti zadrhávání a také izolační légou chránicí před únikem chladu, navíc zip lze celý rozepnout a využít spacák i jako péřovou deku. Pojistku proti samovolnému rozepnutí zipu oceníte, pokud se při spánku hodně vrtíte. Drobná komfortní vychytávka je kapsa na polštář v kapuci. Spacák bude skvěle využitelný pro alpskou turistiku, trekking až po cyklistiku.

7 990 Kč

Teplo inspirované Alpami pro každý den. Pánská mikina Rossignol LOGO SWEAT RN FL z měkkého fleezu. Směs bavlny působí neformálním dojmem s detaily, které ji odlišují od ostatních mikin. Charakteristické trikolórové detaily sdílejí francouzské dědictví Rossignol.

1 199 Kč