www.sportwings.cz

Náhodný výběr

Dámský model New Balance WL574BI2 svěží a decentně odvážný. Vnitřní podrážka je vyrobena z měkké pěny EVA, díky čemuž zajišťuje správné odpružení. Zesílený opatek a tkaničky zajišťují stabilizaci chodidla a pohodlné používání.

2 749 Kč

Třídílné trekové hole Crossroad CHEROKEE se systémem uzamykání Fast-lock a polstrovanou rukavičkou pro větší pohodlí při turistice. Tyto hole jsou vyrobeny z kvalitnějšího materiálu Alu 7075, čímž zaručí větší odolnost při zachování stejné hmotnosti.

699 Kč
-43%

Pánské tenisové polo tričko Lotto SQUADRA III POLO zaručuje pohodlí při každém tréninku i zápasu. Je vyrobeno ze savého materiálu, který odvádí pot od pokožky a díky tomu vás udržuje v suchu. Pokud patříte mezi elegány, tento kousek nesmí chybět ve vašem šatníku.

449 Kč

Dětské plastové cyklo pedály Nexelo 9/16 s odrazkou a standardním závitem 9/16.

99 Kč

Sportovní a outdoorová bunda TRIMM INTENSE nabízející skvělé vlastnosti je určená pro nejnáročnější aktivity v přírodě. Použitý třívrstvý strečový membránový materiál má vysoký vodní sloupec a prodyšnost. Spolu s propracovaným střihem zajišťuje vynikající ochranu v nejtěžších povětrnostních podmínkách. Parádně se hodí na skialpinismus, horolezectví, turistiku a další outdoorové aktivity.

4 299 Kč

Perfektní rukavice Puma ESSENTIALSENTAL PREMUM pro trénink s činkami a všechny ostatní druhy silových tréninků. Odolný a přilnavý PU materiál a silné polstrování na dlani a palci.

699 Kč

Dámské fitness legíny adidas HIT 78 TIG podtrhnou vaši nespoutanost. Můžete v nich absolvovat ty nejnáročnější tréninky na kardio. Vysoký pas vám dodá elegantní vzhled a savý materiál AEROREADY udržuje v suchu a pohodlí. Odvážný design dá na odiv vaše vnitřní sebejisté já.

899 Kč

V těchto pánských botách adidas QUESTAR 2 M si můžete jít zaběhat kdykoliv. Mají přiléhavý polstrovaný límec a lehké odpružení v mezipodešvi, takže dopřejí flexibilitu a pohodlí v každé fázi kroku.

1 399 Kč
Nejnovější

Pánská lyžařská/snowboardová bunda O’Neill JIGSAW je pohodlným a skvěle vybaveným kouskem nejenom na svah. Má vysoký vodní sloupec a podlepené kritické švy, takže zůstanete v suchu po celou dobu nošení, zároveň však zůstává velice prodyšná. Spodní lem a manžety si můžete snadno nastavit podle své potřeby a kapuci je možné odejmout. Pohodlí zaručuje ochrana brady proti oděru, otvor na palce na manžetách či propojení s kalhotami. Do několika vnějších a vnitřních kapes si uložíte vše, co potřebujete mít u sebe.

1 999 Kč

Pánská mikina Spyder SPEED FULL ZIP byla ovlivněna lyžařským oblečením, které nosili lidé, kteří lyžovali na přelomu 70. a 80. let v Aspenu a Chamonix a byla doplněna moderním designem značky Spyder. Strečový polyester umožňuje plný rozsah pohybu v tomto klasickém měkkém fleecu střední vrstvy, který má moderní nápis Spyder. Přechází od sjezdovek k aprés drinkům stejně hladce jako vy.

2 599 Kč

Hluboké chrániče loktů Bauer SUPREME M3 ELBOW PAD JR dodají pocit bezpečí na ledě každému juniornímu hráči. A díky použitým technologiím se tyto chrániče postarají i o maximální pohodlí. Jedná se o ideální volbu pro každého hokejistu, který je sice možná věkově mladý, ale přitom hraje často a odevzdaný výkon na ploše mu není lhostejný.

1 799 Kč

Rezervujte si dovolenou snů, protože tento nemačkavý top prAna RAILAY se stane součástí vašeho cestovního outfitu. Klokaní kapsa se zapíná na zip, takže se skvěle hodí na uschování cenností, jako je telefon nebo peněženka, když táhnete zavazadla. Tento top je samozřejmě také praktickým základem šatníku, který si můžete hodit na sebe po cvičení nebo na oběd s kamarádkou.

2 699 Kč

Kulich POC ROAM BEANIE má poněkud robustnější žebrový úplet a směs merina s nastavitelným lemem pro extra teplo a flexibilní styl.

940 Kč

Dívčí mikina s kapucí Lewro MEVKIBE zaujme poutavou grafikou na předním díle. Příjemný materiál je zárukou maximálního pohodlí a zároveň spolehlivě zahřeje při chladnějším počasí. Hodí se jak do školy, tak na volnočasové aktivity.

179 Kč

Pánská mikina Under Armour UNSTOPPABLE FLC FZ z dvojité pleteniny s technologií 4-Way Stretch pro neuvěřitelně pohodlný pocit z nošení.

2 549 Kč

Dámské tílko adidas TERREX MULTI TANK TOP W se hodí na sportování. Díky technologii Aeroready skvěle odvádí vlhkost od vašeho těla a tím vám dopřeje příjemný trénink či užití vašeho oblíbeného sportu.

999 Kč

Už znají vaše děti žabáka Coqui? Jakmile uvidí naše botky, nebudou chtít nosit jiné. Jsou protiskluzové, nebarví a nezanechávají stopy na povrchu. Jsou bezvadné jako přezůvky i na běhání venku ve variantě pro kluky i pro holky. Super pohodlné dětské pantofle Coqui Big Frog s pestrými obrázky budou vaše děti prostě milovat! Dětské pantofle s antibakteriální stélkou CoquiAir mají ergonomický tvar a tlumí nárazy při veselém skotačení. Perforace zajistí dokonalou prodyšnost a odvod vlhkosti i špíny. Tento revoluční antibakteriální materiál snižuje riziko přenosu bakterií, je bezpečný a bez přítomnosti těžkých kovů. Dětské pantofle mají vysokou odolnost proti potu, jsou tvarově stálé a poskytují důmyslnou péči pro zdravý vývoj dětských nohou. Patentovaný pásek je měkký a udrží nohu pevně v botě. Nazouvání je snadné, stejně jako údržba, pantofle stačí pouze omýt vodou.

149 Kč

Pánská mikina Nike SPORTSWEAR CLUB je vyrobená z francouzského froté, který dodává tomuto ověřenému a originálnímu stylu pohodlí a měkkost. Má kulatý výstřih, žebrované manžety a spodní lem a také vyztužené švy na ramenou.

1 499 Kč

Dětské plastové cyklo pedály Nexelo 9/16 s odrazkou a standardním závitem 9/16.

99 Kč

Dámské kalhotky Puma PRINTED MINI SHORT 2P v dvojbalení jsou vyrobeny z příjemného a pružného materiálu a poskytnou vám pohodlí po celý den.

199 Kč

Bandáže Venum KONTACT BOXING HANDWRAPS 4 M jsou vyrobené z elastické bavlny a zapínají se na suchý zip.

269 Kč

Dámské triko s krátkým rukávem Willard EDNA. Má stylový potisk vpředu a je z příjemného materiálu. Ideální volba na letní dny.

149 Kč

Dámské tílko Under Armour TRAIN SEAMLESS TANK z měkké pleteniny s technologií 4-Way Stretch pro skvělý pocit po celou dobu z nošení.

1 099 Kč

Tlustá, udržitelná zimní čepice Compressport CASUAL BEANIE vyrobená z recyklovaných materiálů, ideální pro udržení tepla. Díky své pohodlnosti a stylovému designu vhodná k nošení před a po trénincích a závodech.

890 Kč

Batoh Samsonite SECURIPAK kombinuje pohodlí a bezpečnost, s detaily, jako je materiál odolný proti rozříznutí. Kapsa batohu je vybavena RFID ochrannou proti krádeži dat z platebních karet a dokladů. Hlavní přihrádka je přístupná pouze zezadu, tudíž budou vaše věci bezpečně uschované proti krádeži.

2 799 Kč

Dámské tričko Trimm DESTINY LADY ohromí svým hladkým strečovým rychleschnoucím materiálem. Ideální pro sport a pohybové aktivity.

540 Kč

Pánské silniční tretry Northwave MISTRAL PLUS na prodyšné podrážce Carbon s tvrdostí 12/15 s plně carbonovou špičkou. Svršek je vyroben v prodyšném provedení, díky čemuž je bota velmi lehká a velmi napomáhá přirozené termoregulaci těla, dvojité SLW 3 Dial zapínání s precizním chodem a možností jemného nastavení jedním prstem. Integrovaná podpora patní části. Utahování pomocí nejpevnějších lanek z Dyneema vláken. Kompatibilní se Speedplay adaptéry. Velikost uvedena v EU číslování, hmotnost: 265g.

3 299 Kč

Dívčí kšiltovka Under Armour BLITZING ADJ je vyrobena z prodyšné pleteniny, která je velmi měkká pro celodenní pohodlí. Vestavěný elastický pásek odvádí pot, abyste zůstali v suchu a pohodě.

479 Kč

Pánské tričko GAP LOGO je vyrobené z příjemného materiálu a má krátké rukávy a kulatý výstřih, takže se pohodlně nosí. Na hrudníku je logo značky.

699 Kč

Vodítko Non-stop dogwear MOVE LEASH 150 CM má karabinu, která disponuje automatickým zámkem Twist-lock, takže drží zavřená, navíc sedí na obratlíku, aby se vodítko nekroutilo. Vodítko MOVE bylo vyrobeno pro pohyb se psem, ať už jde o procházku do města, delší túry nebo výcvik poslušnosti. Je lehké a pohodlně se drží díky neoprenové polstrované rukojeti. Vedle rukojeti je další smyčka, do které můžete připevnit dávkovač na pytlíky nebo jiné lehké předměty.
Reflexní materiál 3M ™na obou stranách vodítka umožňuje vidět vás i vašeho psa ve tmě. Reflexní pruhy jsou umístěny na konci vodítka nejblíže vašemu psovi, protože světlo automobilu obvykle dopadá nejprve do nižších oblastí.

769 Kč

Všestranná cyklistická brašna do rámu Arcore FUELPACK L se zapínáním na zip a opatřená reflexními prvky. Brašnu lze snadno a rychle k rámu přichytit pomocí pásků se suchým zipem.

159 Kč

Pánské větruodolné běžecké legíny na tělo Klimatex MIDGARD jsou ušité ze dvou různých materiálů. Přední část až pod koleno je z pružného materiálu s obsahem membrány, který chrání tělo proti nárazovému a chladnému větru. Holeň a zadní část kalhot je ze silné, pružné pleteniny, která dodává kalhotám vyšší prodyšnost a pružnost. Oba materiály mají zevnitř vyčesaný vlas, aby poskytovali tepelnou izolaci v chladném zimním počasí. Při použití návleků vhodné i na běžky. Pro snadnější oblékání jsou nohavice opatřeny zipem. Kalhoty mají zadní kapsu na zip na drobnosti. Obsahují reflexní prvky pro větší bezpečnost.

799 Kč

Pánské běžecké tričko Lotto RUNNING II TEE je vyrobeno z funkční tkaniny, která odvádí pot od pokožky. Komfortní střih skvěle přilehne k tělu a nijak neomezuje v pohybu. Perforované panely v podpaží a na zádech zlepšují prodyšnost. Nechybí reflexní prvky pro zvýšení vaší viditelnosti při trénovaní za šera.

599 Kč

Dětské boty Nike FLEX RUNNER 3 jsou mezi dětmi oblíbené, protože se snadno obouvají a mají pružnou a přilnavou podrážku. Jsou ideální na dětská hřiště, výlety a školní přestávky. Měkký a pohodlný svršek připomínající ponožku je připraven na všechno. V zadní části paty je použitá pěna, která vytváří tvar podobný křídlu, který zlepšuje stabilitu při pohybu do různých směrů. Pružná pěnová podrážka s drážkami po celé délce zajistí přirozený pocit při chůzi. Prodyšný materiál na přední straně boty je lehký a pomáhá nohy příjemně ochlazovat při běhání i hraní.

849 Kč

Chlapecké polotričko Under Armour PERFORMANCE POLO je vyrobené z hladké, měkké tkaniny s úpravou proti žmolkování a má strukturovanou povrchovou úpravu, která se nezachytává. Technologie 4-Way Stretch umožňuje lepší pohyb v každém směru. Materiál odvádí pot a velmi rychle schne. UPF 50+ chrání pokožku před škodlivými slunečními paprsky. Tričko má dále žebrovaný pletený límeček a zapínání na 2 knoflíky.

1 099 Kč

Náhradní talířek Leki COBRA 50 MM.

190 Kč

Silvini VALFURO M je pánský cyklistický dres s dlouhými rukávy vyrobený z pružného, lehkého a velmi prodyšného materiálu Light MESH. Dres má úzký střih, a zadní strana je výrazně prodloužená pro lepší ochranu před chladem. V přední části je osazen celorozepínacím zipem YKK®, na zadní části dresu naleznete klasickou otevřenou trojkapsu pro pohodlné uložení drobností. Lemy dresu jsou bezešvé a lepené, zadní elastický lem je vybaven vnitřním protiskluzovým silikonovým potiskem, který pomáhá udržet dres na místě během jízdy. Celý dres obsahuje nezbytné bezpečnostní reflexní prvky ve stejné barvě jako dres, nezbytné pro viditelnost cyklisty ve špatných světelných podmínkách.

2 199 Kč

Dopřejte si pohodlí bez ohledu na to, kam vás den zavede. Tato juniorská sportovní souprava adidas ESSENTIALS BIG LOGO je vyrobená z prodyšného a měkkého úpletu, který si vás bude hýčkat ve škole, doma i venku s kamarády. Díky elastickému pasu se stahovací šňůrkou výborně drží na místě.

999 Kč

Nutrend FLEXIT DRINK je unikátní přípravek pro komplexní kloubní péči. Představuje prevenci před opotřebením kloubních pouzder, šlach a úponů. Instantní drink s obsahem 9 účinných látek je určený pro aktivní jedince. Zároveň obsažený vitamin C má příznivý vliv na tvorbu kolagenu pro vaše zuby, pokožku a kosti.

390 Kč

V pánském tílku Nike READY, které odvádí pot, budete svěží při všech fitness aktivitách. Má volný střih z rychleschnoucího prodyšného materiálu, a udrží vás příjemně v chladu, i když trénink přiostří. Prodyšný síťovinový materiál příjemně chladí a hladké a ploché švy nikde netlačí.

1 049 Kč

Levit MUSCA HD 468 Lowstep kombinuje technologickou vyspělost s uživatelským pohodlím. Jeho tichý motor v zadním náboji poskytuje hladký tah při šlapání, ideální pro překonávání kopců i jízdu v rovině. Integrovaná baterie s kapacitou 468Wh se snadno vyjímá a nabíjí, zajišťuje dlouhý dojezd pro bezstarostné výlety. Spolehlivé komponenty Shimano zaručují hladké řazení a odolnost, zatímco pevný hliníkový rám a komfortní posed poskytují stabilitu a pohodlí. Toto kolo je dokonalým společníkem pro každodenní dojíždění i objevování nových cest.

29 990 Kč

Pánské tenisky Puma SUEDE BLOC můžete nosit na klasické denní nošení. Využijete je jak při procházkách městem tak i v přírodě. Na originalitě jim přidává speciální gumový doplněk v oblasti paty.

2 399 Kč

Dámská kabelka VUCH CASSIDY vám bude dělat radost pokaždé, když s vámi půjde na procházku, rande nebo třeba prostě do práce. Má dvě velké kapsy na zip, takže budete mít ve svých věcech pořádek. A další plus je, že ji, díky crossbody popruhu, můžete nosit v ruce nebo přes rameno. Tak teď už je to jenom na vás, jestli si uděláte radost.

2 599 Kč

Legrační, nalepovací uši ledního medvídka. Uši Eisbär KEKOS v novém neonovém zbarvení, každou lyžařskou přilbu přemění na skvělý zábavný doplněk.

999 Kč

Dámské kotníkové tenisky Nike COURT ROYALE 2 MID jsou návratem do minulosti. Design, který vládl ulicím na konci 70. Let. Mají kožený svršek a gumovou podešev tvaru rybí kosti pro maximální přilnavost a tlumení.

1 549 Kč

Když mohou být motýlci v břiše, proč ne i na mikině? I díky nim si tuto parádní mikinu Loap DONA hned zamiluje každá malá slečna. Druhým důvodem je pak pohodlí, které mikina poskytuje, ať už se stane součástí dnů strávených ve škole, na výletě nebo na hřišti. Základem je totiž kvalitní 100% bavlna doplněná stejně příjemnou jersey podšívkou. Mikina je tak nejen vhodná pro celoroční nošení, ale především nikde neškrábe, neštípe a díky zakončení rukávů a spodního okraje do elastického nápletu poskytuje potřebnou volnost i pro ty největší neposedy. S celorozepínáním na kostěný zip, který je na konci opatřen krytím proti nepříjemnému skřípnutí kůže, se snadno obléká. Dvě boční kapsy, kapuce a hlavně pak potisk s motivem motýlů na rukávech a hrudi jsou třešničkou této stylové dívčí mikiny.

599 Kč

Chlapecké bavlněné tričko GAP NEW ARCH SCREEN nabízí krátké rukávy a kulatý výstřih. Na hrudníku je logo značky, které je dostatečně výrazné.

399 Kč

Dres s krátkým rukávem Fox RANGER TRU DRI SS TruDri® s veškerým pohodlím vašeho oblíbeného trička v kombinaci se všemi funkčními vlastnostmi technické tkaniny vás udrží v pohodě na cestách. Tento funkční dres, vyrobený z tkanin TruDri® je navržených tak, aby při jízdě odváděl pot od těla, a navíc má žakárové detaily pro větší ventilaci a vypadá na vás skvěle na kole i mimo něj. Dres přizpůsobený pro horské kolo, včetně prodlouženého zadního panelu, který nabízí pokrytí při jízdě, se rychle stane vaším novým oblíbeným dresem pro vyjížďky.

1 499 Kč