www.sportwings.cz

Náhodný výběr

Jistící kýbl Ocún HABU – komfortní a dobře manipulovatelný jistící kýbl vhodný pro jištění s jednoduchým lanem, půlkami i s dvojčaty. Je vhodný i pro slaňování. Při spouštění a slaňování vám nekroutí lano. Umožní vám komfortní podávání lana.

Ocún EAGLE SCREW: HMS karabina se šroubovací pojistkou určená na jistící kýbl, osmu nebo na jištění polovičním jistícím uzlem.Protože má větší světlost než malá karabina, hodí se lépe pro odsedku na písku, kde občas slaňák je tak velký, že není možné na něj nacvaknout malou karabinu.

Doporučeno pro: 8,5 – 10,5 mm (jednoduchá lana) 7,1 – 9,2 mm (poloviční lana) 7,0 – 9,2 mm (dvojitá lana)

950 Kč

Nylonové míčky značky Tregare NSC 3 SLOW WHITE s hlavou z přírodního korku jsou vhodné pro rekreační hráče.

99 Kč
-27%

Unisex ponožky Under Armour ESSENTIAL NO SHOW 6PK mají ultratenkou a lehkou konstrukci pro skvělý pocit z nošení. Prodyšný materiál odvádí pot a opravdu rychle schne. Technologie Anti-odor zabraňuje růstu mikrobů způsobujících zápach. Zabudovaná podpora klenby snižuje únavu nohou. Přizpůsobená pata obepíná nohu a lépe padne.

399 Kč
-50%

Velmi lehké pánské sandály Loap WOTEN mají otevřenou patu a špičku. Svršek je z umělé kůže a podšívka z příjemného tricotu. Stélka a podešev jsou z ultralehkého a měkkého materiálu phylon, který velmi dobře tlumí nárazy. Tyto letní sandály do města a pro volný čas mají pásky na suchý zip, které jsou vyrobené z odolného polyuretanu a zpevňují chodidlo na třech místech – dva pásky jsou vpředu a jeden na patě.

599 Kč

Pánské triko s krátkým rukávem Under Armour TECH 2.0 je díky revolučnímu materiálu rychleji suché, velmi pohodlné a jemný povrch vám dodá přirozený pocit. Tomuto napomáhá MTS technologie, která podporuje odvádění vlhkosti na povrch materiálu. Díky technologii anti-odor zabraňující růstu bakterií, způsobující zápach, zůstanete déle svěží. Maximální pohodlí zajišťují použité technologie, střih s raglánovými rukávy poskytuje extrémní pohyblivost.

799 Kč

Dětská luxusní zavinovačka Bomimi SOFT FAST WINDER vyrobena z jedné strany ze 100 % bavlny a z druhé z jemného, hřejivého a luxusního materiálu MINKY. Zavinovačka je nezbytnou součástí každé výbavičky. Díky ní se rodič cítí jistější a bezpečnější, když bere své děťátko do náruče. Děťátku dodá pocit měkkosti, tepla a měkoučkého objetí. V zavinovačce můžete chovat své miminko pohodlně a bezpečně. Bavlněný materiál je šetrný k dětské pokožce, polyesterová výplň dodá měkkost a teplo. Zavinovačku je možné později použít jako praktickou deku do postýlky či do kočárku, nebo jako hrací deku. Zapínání pomocí suchého zipu.

399 Kč
-20%

Propracovaná funkční lyžařská bunda Northfinder CHANDLER se vždy postaví čelem k nástrahám zimního počasí. Mírně prodloužená konstrukce s fixní kapucí v klasickém střihu má plášť z lehkého a pružného 2-vrstvého nepromokavého materiálu. Švy na exponovaných místech jsou podlepeny. O teplotní komfort se stará plošná syntetická izolace SEAL, která drží teplo a současně dobře odvětrává. Flexibilní prošívaná podšívka je prodyšná a eliminuje statický náboj. Pokud se zapotíte, odvětráte teplo rychle přes velké ventilační otvory přikryté síťovinou. Bunda je vybavena vším, co vám usnadní přežití na svazích, v apres ski baru či na cestě do hotelu.

3 099 Kč
-39%

Dámská mikina Fundango CHARLIZE je ideálním kouskem na zimní sporty, ale i na každodenní nošení či volný čas. Má klasický střih se stojáčkem, který nepropouští chlad. Dvě boční kapsy slouží na zahřátí rukou nebo na uložení drobností.

999 Kč
Nejnovější

Lyžařské podkolenky Odlo CALF ACTIVE WARMELEMENT vás udrží na svahu v pohodlí, takže můžete zdokonalit svůj výkon, vyniknout v tréninku nebo si jen užívat chvíle na horách. Byly vyvinuty pomocí technologie Ceramiwarm, která aktivně zahřívá vaši pokožku až o 3° C. Ochrana Odlo Effect působí proti zápachu a zajišťuje pocit důvěry po celý den.

690 Kč
-30%

Pánské šortky Under Armour LAUNCH SPLIT PERFORMANCE jsou vyrobené z velmi lehké perforované tkaniny pro maximální prodyšnost. Vnitřní síťovaná vložka pro větší krytí a podporu. Pas je možné upravit vnitřní stahovací šňůrkou. Šortky mají kapsu na zadní straně.

699 Kč

Dětská plastová láhev na pití Oxybag PLAYWORLD 500 ML. Láhev je vyrobena z kvalitního, zdravotně nezávadného materiálu – testovaná, neobsahuje BPA ani ftaláty.

299 Kč

Městský batoh Dakine CAMPUS M 25 L nabízí praktické využití pro všechny možné aktivity, můžete si ho vzít do práce, do školy, ale i na výlety. Je velice prostorný, má velkou hlavní kapsu s polstrovanou přihrádkou na notebook a spoustu místa pro knihy a sešity. Praktická izolovaná kapsa udrží oběd a svačiny v chladu, zatímco kapsa s organizérem umožňuje snadné uložení psacích potřeb a dalších drobností.

1 729 Kč

Pokud si chcete užít venkovní aktivity i v zimě, ať už jdete na túru, lyžovat, sněžnice či jen na procházku, funkční první vrstva je nutnost. Tyto dámské spodky Columbia MIDWEIGHT STRETCH TIGHT mají termo reflexní technologii, pot odvádějící materiál a 4-směrný streč, takže můžete být v komfortu za jakékoholiv počasí.

1 399 Kč
-28%

Tecnica MACH SPORT 85 MV W HEAT jsou dámské sportovně rekreační lyžařské boty se šířkou skeletu 100 mm, která nabízí větší pohodlí. Má plně integrované vyhřívání Therm-ic. Díky tuhosti skeletu 85 poskytuje dobrou oporu a rychlý přenos sil na hrany lyží. Boty mají osvědčenou C.A.S. botičku s tvarovacím límcem, která se dobře nazouvá a je velmi pohodlná.

8 999 Kč
-9%

Sbalte si vybavení a hurá ven s batohem Nike BRASILIA M. Má spoustu kapes, do kterých si můžete věci přehledně uložit: přihrádku na notebook, postranní kapsy ze síťoviny na lahve na vodu a vnitřní kapsy na zip, kam si bezpečně schováte drobnosti. Alespoň 50 % produktu tvoří tkanina z recyklovaných polyesterových vláken.

999 Kč
-25%

Tento kousek bezvadně zapadne do vašeho šatníku. Dámské triko Columbia BLUEBIRD DAY RELAXED CREW NECK s krátkým rukávem, vyrobené z příjemné směsi bavlny s kulatým výstřihem a pohodlným střihem. Ozdobeno ala ručně psaným logem Columbia s květinovým motivem, který zvýrazní ženskost při jakémkoliv dobrodružství.

299 Kč

Pletená zimní čepice FINMARK je vhodná nejen jako módní doplněk, ale je především praktickou součástí dokonalého zimního outfitu. Oceníte ji hlavně v chladnějších dnech, kdy vás bude velmi příjemně hřát.

369 Kč

Pánské polo tričko Fila PIRO má límeček na 3 knoflíky a logo FILA na levé straně hrudi. Kontrastní pruhy na pleteném límci a pletené manžety na rukávech podporují sportovní, klasický vzhled tohoto polo trička.

1 299 Kč

Tento ekologicky šetrný batoh Thule INDAGO 23L z recyklovaných materiálů s certifikací bluesign® je ideální na cesty do školy i na víkendové akce. Tento batoh splňuje kritéria standardu bluesign®. Je vyrobený z tkaniny a dalších komponent s certifikací bluesign®, která zaručuje, že byl vyroben způsobem šetrným k přírodním zdrojům a s minimálními dopady na člověka a životní prostředí. Speciální detaily zahrnují výstelku s tištěným geometrickým vzorem, tříbarevné vytahovací poutko, reliéfní vzor na tkanině ramenního popruhu a přenášecí madlo.

2 299 Kč

Ledvinky ovládly svět módy. A není divu, nejenže skvěle vypadají, ale jsou taky neuvěřitelně praktické. Není proč váhat, ledvinku Vuch LEONORA se zipem a logem Vuch prostě musíte mít!

549 Kč

Lampa Coleman BATTERY GUARD 200L MINI nabízí kompletní řešení venkovního osvětlení. Nejvhodnější osvětlení pro vaši aktivitu – ať budete kempovat nebo grilovat na zahradě. Patentovaná BatteryGuard™ technologie zabraňuje samovolnému vybití baterií v režimu vypnuto.

599 Kč

Pytlík na magnézium Ocún PUSH + BELT v elegantním designu, který zároveň slouží jako módní doplněk k úvazkům Ocún.

450 Kč
-51%

Pánské tréninkové boty Under Armour TRIBASE REIGN 4 jsou vyrobeny z lehké, prodyšné síťoviny s vestavěnou odolností a materiálem odolným proti oděru. Mají externí výztuž paty se speciálním hřbetem pro lepší stabilitu a podporu. Strategické zóny flexibility a trakce v přední části chodidla zajistí větší pohyblivost a lepší přilnavost tam, kde je potřeba. Mezipodešev z pěny Micro G po celé délce zajistí maximálně citlivé odpružení. Technologie UA TriBase v podešvi maximalizuje kontakt se zemí v místech, kde to noha nejvíce potřebuje. Celogumová podrážka obepíná boky pro větší odolnost. Strategická gumová konstrukce pod špičkou poskytne silnější přilnavost k podlaze. Především u sportovních bot Under Armour doporučujeme vybírat zhruba o půl čísla větší velikost než běžně nosíte.

1 399 Kč
-46%

Dámská bunda Picture TEHANIE HYBRID kterou lze použít jako lehkou střední vrstvu nebo dokonce jako vnější vrstvu. Tkanina Polartec® Power Stretch® a izolace Primaloft® vás udrží v teple a pohodlí při jakékoli aktivitě. Strategicky umístěná polyesterová ripstopová tkanina vytváří perfektní kombinaci technického výkonu a pohodlí. Více kapes zvyšuje funkčnost. Kromě neuvěřitelné svobody pohybu, kterou tato bunda nabízí, fantastický poměr hmotnosti a tepla zaručuje bezkonkurenční regulaci teploty pro ty nejnamáhavější výlety.

2 349 Kč

Čelenka Finmark je vhodná pro všechny halové i outdoorové sportovní aktivity. Funkční vlastnosti materiálu zaručují odvod vlhkosti z čela.

249 Kč

Elegantní sluneční brýle Laceto MEMPHIS s lesklými transparentními obroučkami. Nožičky brýlí jsou matné černé s šedými detaily. Skla brýlí MEMPHIS jsou modrá REVO s kategorií filtru 3, takže propustnost světla je 8-18%.

349 Kč
-18%

Dámská taška přes rameno Tommy Hilfiger TJW ESSENTIAL CROSSOVER s výrazným popruhem s opakujícím se logem je funkční i stylová. Má hlavní komoru na zip, vnější kapsu a jednu vnitřní. Ramenní popruh je nastavitelný a lze ho odejmout.

1 290 Kč

Kvalitní a pohodlné unisex brýle Arena PYTHON jsou ideální pro závodní plavce, nabízejí pokročilou hydrodynamiku a jsou schváleny World Aquatics.

669 Kč
-33%

Jedinečné kloboukové rohy SPORT TEAM z vás udělají nepřehlédnutelného fanouška, který se blíží se svým národním týmem ke slávě.

199 Kč

Ať už jste doma, nebo právě zdoláváte Mount Everest, LAMAX SOUNDER 2 MINI naplní vaše uši fresh zvukem. Díky malým rozměrům ho můžete mít všude s sebou. Nebojí se vody, prachu, sněhu, ani drsnějšího zacházení. S výdrží 30 hodin navíc můžete být i dlouho mimo elektřinu.

Tento bezdrátový reproduktor vás však nenadchne jen kompaktními rozměry a odolností, je také výkonný a díky technologii BeaBass, která posiluje basovou linku, si poslech hudby užijete na maximum.

A to ještě není všechno! Hudbu můžete přehrát téměř z čehokoli. Vychytaný Bluetooth 5.0 s dosahem až 18 metrů je jasná volba, ale možností je víc. Můžete zvolit také přehrávání přes AUX kabel, který je součástí balení, či přes MicroSD kartu, kterou můžete vložit přímo do repráčku.

790 Kč

Brzdové destičky Arcore ABR-6 jsou určeny pro kotoučové brzdy Shimano a Tektro.

149 Kč

Sportovní multifunkční šátek Finmark FS-203 se dá použít jako čelenka, čepice, šála, kukla, maska nebo guma do vlasů. Tento sportovní šátek je skvělý na kolo, na turistiku, ale třeba i na motorku.

219 Kč

Tento MEDICINE BALL 4 KG od značky Sharp Shape s dvojitým úchopem je ideální pomůckou do fitness centra, ale i pro rekreační a závodní sportovce. Je vyrobený z velmi odolného materiálu, který mu zaručí extrémně dlouhou životnost. Medicinbal je vybavený dvěma úchopy, díky kterým je možné kombinovat různé druhy cvičení a získat tak ještě větší množství tréninkových variant.

999 Kč

Terč na šipky a míčky Vizopol na suchý zip 36 cm. Na terči jsou číselné hodnoty různých barev.

149 Kč

Dětský zvonek Quick v chlapeckém designu s možností výměny samolepky za jiný motiv.

59 Kč

Multifunkční šátek Finmark využijete na téměř každou sportovní či turistickou aktivitu. Můžete ho použít jako čelenku, čepici, šálu, kuklu, masku, ale i jako gumu do vlasů.

249 Kč
-11%

Skialpový set Elan IBEX S 78 + vázání TYROLIA AMBITION + SKINS IBEX (pásy) vznikly pro ty, kteří teprve vstupují do světa skialpinismu. Jejich skromných 78mm středové šířky je dokonalým odrazovým můstkem a lehké laminované dřevěné jádro napomůže snadným výstupům, ale přitom dodává pocit jistoty pod nohami při jízdě dolů. Nejmodernější technologie Bridge udržuje minimální hmotnost a unikátní tvar zabraňuje ulpívání sněhu na svrchní straně lyží, který by vytvářel další zátěž. Profil mountain rocker usnadňuje sjezdy při všech rychlostech.

Vázání: Model TYROLIA AMBITION

Pásy: Elan SKINS IBEX

14 999 Kč

Náhradní sada kompletních durawrapových tyčí ke stanu Loap LIGGA 2.

470 Kč
-17%

Dámské 3/4 legíny Kari Traa BUTTERFLY využijete jako vrchní vrstvu na běh, cyklistiku čí jiné sportovní aktivity, tak jako spodní vrstvu na zimní sporty. Jsou vyrobeny z rychleschnoucího, prodyšného materiálu, který dobře odvádí vlhkost od těla a zanechá vaší pokožku v naprostém suchu. Legíny jsou konstruované tak, aby oblečení drželo na správném místě. Jejich střih kopíruje křivky ženského těla a ploché švy předcházejí odírání pokožky

829 Kč

Dětská hřejivá čepice AXONE FOX je určena pro volný čas i sportovní dětské aktivity. Funkční střihové řešení a nízká hmotnost jsou její předností i pro běžné nošení. Lehký materiál Dolomity odvádí přebytečnou vlhkost, a tak udrží hlavu v teplém komfortu i při nízkých teplotách v zimním období.

299 Kč

Podložka na cvičení Spokey SOFTMAT je vyrobena tak, aby zajistila maximální komfort během cvičení. Použití 2 cm pěny významně zvyšuje komfort při používání, zejména během cvičení, která vyžadují větší tlumení nárazů. Podložka zajišťuje bezpečnost a to především díky protiskluzové struktuře.

1 199 Kč

Ženy mají peněženky velikosti krosny, což muži obvykle nepotřebují. Občanka, platební karta, řidičák – tři přihrádky stačí. Tuhle super tenkou peněženku Vuch FLAFFY můžete v pohodě nosit i v přední kapse džínů a nebudete o ní vědět. I přesto, že je to malinký kousek, nabízí kapsičku na zip na mince, abyste nemuseli drobné lovit po kapsách.

499 Kč

Stylová dámská ledvinka Pacsafe STYLESAFE SLING PACK nabízí několik praktických bezpečnostních prvků. TurnNLock bezpečnostní karabina ledvinku zajišťuje proti krádeži. Skrytá ocelová síť eXomesh® a Carrysafe® popruhy vyztužené dvěma ocelovými lanky chrání proti proříznutí. RFIDsafe® kapsy poskytují ochranu proti zneužití karet a dokladů. Táhla zipů s karabinkou zabraňují nežádoucí manipulaci. Zabezpečené zipy zajišťují ochranu proti rychlému rozepnutí.

1 750 Kč

Tato ortéza na kotník značky McDavid zajistí podporu a prevenci podvrtnutí kotníku nebo ji lze využít jako podporu při léčbě kotníku po zranění. Ortéza je vyrobena z prodyšného materiálu a má dvouvrstvou konstrukci.

1 319 Kč

Polarizační sluneční brýle Laceto UNA. Brýle mají poloprůhledný šedý plastový rámeček, který je ozdoben zeleným pruhem s logem Laceto. Skla brýlí UNA jsou zelené polarizační s filtrem kategorie S3 – tmavý filtr propouštějící 8-18% slunečního záření. Polarizační skla chrání oči před odraženým slunečním světlem, což se hodí hlavně při jízdě po dešti či v zimě, kdy se světlo odráží od sněhu.

449 Kč

Praktický dětský svačinový box Mepal CAMPUS LEOPARD s přihrádkami a vidličkou se snadným otvíráním klipem i pro menší děti. Do školy, na cesty, na svačinu, ovoce i zeleninu. Vyrobeno ze zdravotně nezávadného plastu bez BPA, který zabraňuje uvolňování chuťově nežádoucích látek do jídla/tekutiny. Navíc je odolný vůči agresivním látkám a chrání před vznikem zápachu, plísně. Děti si zamilují veselý design.

319 Kč

Turistický batoh Osprey STRATOS 26 je inspirován patentovanou technologií zádového systému AntiGravityTM. Nabízí plně nastavitelný vysoce prodyšný zádový systém AirSpeedTM, který je kombinací jednotné konstrukce zádového systému a bederního pásu s vysoce prodyšným mesh panelem. Tato kombinace zvyšuje pohodlí při nošení batohu v teplém prostředí a za plného naložení! Pokud vyrážíte na výlet s trekovými holemi, jistě oceníte jedinečný Stow-on-the-Go System™ na uchycení holí na batoh. Jednoduše prostrčíte hole dvěma elastickými očky, jedno očko je na batohu a druhé na ramenním popruhu, a stejně jednoduše a rychle je opět vyndáte. Délka zádového systému je nastavitelná tak, aby batoh přesně padl na vaše záda. Batoh je kompatibilní s vodním vakem, pro který je určený prostor mezi zádovým systémem a batohem a je zde očko na jeho uchycení.

4 499 Kč
-25%

Dětská mikina svetrového vzhledu Lewro SHIRLEY z pleteného fleecu a s celorozepínacím zipem a stojáčkem.

299 Kč