České národní jídlo se podařilo vměstnat do jednoho sáčku a umožnit tak všem turistům, sportovcům, horolezcům i dalším, aby si mohli zavzpomínat na dobrou českou kuchyni kdekoli na světě. Kousky vypečené šťavnaté vepřové plece se upekly na česneku, k tomu se uvařilo bílé zelí s cibulkou a ručně dělané bramborové špalíčky. Celkovou chuť dolaďuje masový výpek. Není to zrovna nejlehčí jídlo před sportem, ale po náročném dni potěší a perfektně zasytí.
Jestli vás tohle nezahřeje, tak už asi nic. Pikantní hustá indická čočková polévka se zázvorem, chilli a koriandrem je perfektní zdroj energie na zimní horské výpravy.
Ochutnejte tu pravou Indii od značky Adventure menu, která je připravena podle tradičních receptur.. Kuřecí prsní kousky v omáčce s kokosovým mlékem, smetanou a kořením Garam masala přímo z dálného východu. V každém kousku můžete cítit řadu přísad jako je skořice, zázvor, citron, kayenský pepř. Všechny přísady se spojí v jeden neopakovatelný vjem.