www.sportwings.cz

2117 TÄLLBERG Dětská lyžařská bunda, černá, veľkosť 140

Kvalitní produkt 2117 TÄLLBERG Dětská lyžařská bunda, černá, veľkosť 140 od známé značky 2117 jednoduše můžete získat zrovna levně. Nyní pořídíte jen za 1 899 Kč.
EAN: 7312590412945
2117 TÄLLBERG Dětská lyžařská bunda
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
1 899 1 999 Kč Sleva -5%

Dětská zateplená lyžařská bunda 2117 TÄLLBERG se skvěle hodí na zimní aktivity. Díky výbornému technickému střihu nabízí maximální volnost pohybu. Má velmi dobré funkční vlastnosti. Je částečně vyrobena z recyklovaného materiálu. Díky kapse na skipas na levém rukávu, si vaše děti užijí lyžování ještě víc.

Další zboží z kategorie Sjezdové lyžování
-28%

Sada náhradních čoček POC ORB CLARITY SPARE LENS KIT pro brýle POC Orb. Technologii čoček Clarity vyvinula společnost POC ve spolupráci s vedoucími představiteli optického průmyslu Carl Zeiss. Jasnost mění barevné spektrum pro lepší vidění na sněhu.

1 799 Kč
-21%

Dětská lyžařská helma MOJO VISOR má integrované hledí a je stylově, funkčně a pohodlně dokonalá. UV 400 a větruodolná pěna chrání oči před vnějšími nebezpečími, aniž by bylo nutné sundávat brýle. Ideální řešení pro děti! V případě potřeby lze pod hledím nosit brýle na předpis. Tato speciální edice vznikla ve spolupráci s vašimi oblíbenými štěňaty – TLAPKOVOU PATROLOU.

2 599 Kč
-30%

Dámská lyžařská bunda Loap OTHELA s vysoce kvalitním zátěrem DRYTECH je vyrobená z pevné tkaniny STORMEX a má částečně lepené švy v nejvíce namáhaných místech. Tato voděodolná outdoorová bunda vás proto ochrání před sněhem, deštěm i mrazivým větrem. Příjemná podšívka a hřejivá výplň POLYTHERM garantují teplo. Odvádí však i vlhkost od těla. Vybavena je odepínací nastavitelnou kapucí, klasickými rukávy na stahováni na zip s vnitřními elastickými rukávy. Tato lyžařská bunda má sněhový pás a tři vnější kapsy na zip a jednu vnitřní. Skvěle se hodí na lyžování, vysokohorskou turistiku, ale i zimní výlety do přírody.

1 399 Kč

Brýle Salomon LUMI ACCESS JR, které byly navrženy s ohledem na děti ve věku 6-11 let a inspirovány nejprodávanějšími brýlemi značky Salomon, poskytují mladým jezdcům veškerý komfort a ochranu potřebné pro skvělé zážitky na sjezdovce. Mají zorníky Flash, pružný a odolný rám a zajímavé barevné varianty, takže si budou moci užívat skvělého stylu a ostrého vidění v širokém úhlu.

1 100 Kč

Nízkoprofilová sportovní helma Salomon PIONEER LT, která sedí tak dobře, že okamžitě zapomenete, že ji máte na hlavě. Tato helma nabízí dokonalou integraci brýlí a vynikající ochranu, aniž by omezovala sluch nebo zbytečně zatěžovala hlavu. Nasaďte si ji, otočením knoflíku dolaďte velikost a vydejte se do hor s pocitem pohodlí a bezpečí.

2 299 Kč

Dámské sjezdové rukavice Leki SNOWBIRD 3D GTX W s bezpečnostním poutkem Trigger 3D, Gore-Tex membránou a izolací Primaloft pro ideální poměr odolnosti a tepelného komfortu. Dlaň rukavice je vyrobena z jemné ovčí kůže.

2 699 Kč

Sjezdová helma se samozabarvujícím štítem Bollé V-RYFT PURE M (55-59 CM) PHOTO nabízí řadu inovativních řešení pro dokonalý prožitek z lyžování. Samozabarvující se štít mění odstín dle měnících se venkovních podmínek, s přibývajícím UV zářením se zorník ztmavuje a naopak. ANTI-FOG a ANTISCRATCH úprava snižuje možnost zamlčení a poškrábání štítu. Nastavitelný systém ventilace helmy s Air Flow Extractor zajistí maximální komfort nošení. Velikost helmy je nastavitelná díky patentovanému systému Click to fit. Avid Progressive EPS zajišťuje větší odolnost helmy pro širší rozsah nárazů a lepší ventilaci. Odnímatelné vnitřní polstrování s možností praní na 30 stupňů.

7 999 Kč
-30%

Pokud jedete do hor jen na krátký pobyt, doporučujeme dámské rukavice Scott ULTIMATE WARM W. Jeden den v nich můžete s dětmi sáňkovat, druhý den lyžovat.

899 Kč
Máme v nabídce od značky 2117
-35%

Dětská zateplená lyžařská bunda 2117 TÄLLBERG se skvěle hodí na zimní aktivity. Díky výbornému technickému střihu nabízí maximální volnost pohybu. Má velmi dobré funkční vlastnosti. Je částečně vyrobena z recyklovaného materiálu. Díky kapse na skipas na levém rukávu, si vaše děti užijí lyžování ještě víc.

1 099 Kč
-64%

Univerzální a stylový batoh od značky 2117 STEVIK 15L nabízí širokou škálu využití. Hodí se svou velikostí na výlety nebo pro děti. Tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit. Málokterý batoh vám to umožní, ale právě tento má našitá praktická poutka s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Do menší přední kapsy můžete naskládat mobil, klíče a ostatní drobnosti, ať je máte ihned po ruce. Jakmile jednou batoh vyzkoušíte, nebudete ho chtít sundat.

299 Kč
-55%

Pánské lehké lyžařské kalhoty 2117 LIDEN. Jsou zateplené vlnou Merino a mají ripstop tkaninu. Ripstop je vysoce pevná látka, utkána do jemně viditelné čtvercové struktury, působí tak protizátrhově. Funkční a stylová verze lyžařských kalhot.

1 199 Kč
-25%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM s množstvím praktických kapes a s protisněhovými manžetami. Jsou ideální na lyže a díky kšandám navíc nebudou padat a vy si tak můžete na plno užít lyžování.

899 Kč

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč
-11%

Městský batoh 2117 STEVIK 20L je univerzální a stylový batoh se širokou škálou využití. Hodí se do školy, práce, ale i na plánované výlety či spontánní akce. Svým tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit, díky praktickým poutkům s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Díky menší kapse vpředu budete mít drobnější věcí hned po ruce.

799 Kč

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč
-22%

Prostorný a stylový batoh 2117 LAXHALL. Disponuje množstvím kapes včetně prostoru na notebook. Má bederní pás a kožené doplňky. Ideální do města, práce i do školy.

1 399 Kč