www.sportwings.cz

2117 STEVIK 15L Malý městský batoh, oranžová, velikost

Tento nejprodávanější produkt 2117 STEVIK 15L Malý městský batoh, oranžová, velikost od výrobce s dlouholetou historií 2117 najdete na našich stránkách v bezva akci. Nyní pořídíte od 299 Kč.
EAN: 7312599027188
2117 STEVIK 15L Malý městský batoh
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
299 849 Kč Sleva -64%

Univerzální a stylový batoh od značky 2117 STEVIK 15L nabízí širokou škálu využití. Hodí se svou velikostí na výlety nebo pro děti. Tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit. Málokterý batoh vám to umožní, ale právě tento má našitá praktická poutka s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Do menší přední kapsy můžete naskládat mobil, klíče a ostatní drobnosti, ať je máte ihned po ruce. Jakmile jednou batoh vyzkoušíte, nebudete ho chtít sundat.

Další zboží z kategorie Batohy
-23%

Outdoorový batoh Runto VOYAGER vás na první pohled zaujme svým skvělým designem, který umožní si batoh uzpůsobit na míru pro pohodlné nošení.Díky množství užitečných kapes do něj snadno sbalíte vše potřebné na výlety.Hlavní kapsa na zip má objem 20 litrů a je rozdělena na dva prostory pro lepší organizaci věcí, např. mapy, knihy či zápisníku..Zároveň je tato kapsa připravena na instalaci vodního rezervoáru, který zavěsíte na poutko a hadici, kterou vyvedete skrytým otvorem ven přes ramenní popruh.Vodní rezervoár s hadicí nejsou součástí balení.U horního poutka batohu naleznete menší kapsu na zip, do které snadno umístíte např. peněženku, klíče i mobilní telefon.Na přední straně batohu se nachází další menší kapsa na zip.A další zipovou kapsu najdete na levé straně bederního pásu.Po stranách má batoh VOYAGER dvě síťované kapsy, které využijete pro láhev na vodu, deštník či jiné drobnosti, které chcete mít po ruce.Jako bonus slouží spousta menších popruhů a stahovacích šňůrek, na které si můžete zavěsit baterku, rukavice a další vybavení.Pro pohodlné nošení má batoh prodyšné záda a nastavitelné ramenní popruhy.Také si snadno nastavíte bederní pás a hrudní popruh, který má 4 výškové polohy.Batoh je vyroben z tzv. Rip-stop tkaniny, která v případě natržení batohu pomáhá, aby se trhlina dále nešířila.

1 149 Kč

Batoh VUCH BRACE je pořádně elegantní kousek pro pořádné dámy. Jdete na sedánek s řediteli zeměkoule? Tak toto je tím správným doplňkem, který je této události hoden.

1 199 Kč
-24%

Jack Wolfskin VELO JAM 15 je malý batoh určený pro cyklistiku a multisporty. Je vyroben z recyklovaných materiálů a je vybaven chytře navrženým zádovým systémem. Inovativní jednodílná konstrukce má výhodu v tom, že výrobní odpady jsou omezeny na naprosté minimum. Síťovaná tkanina je navíc kompletně recyklovatelná, stejně jako hlavní materiál a podšívka. Centrální ventilační kanál a větrací otvory v zadním polstrování ochlazují vaše záda při pohybu. Prodyšné a ergonomicky tvarované ramenní popruhy poskytují dodatečné pohodlí při nošení. Praktické detaily specifické pro kolo zahrnují nosič na přilbu, LED osvětlení vpředu a integrovanou pláštěnku. Síťované boční kapsy poskytují praktické místo pro uložení další láhve s vodou a energetických tyčinek.

1 499 Kč

Trendy dětský batoh Oxybag PAW PATROL je spolehlivý společník do školky, na hřiště, i na cesty. Hlavní kapsa se zapínáním na zip je dostatečně prostorná pro hračky i krabičku se svačinou. Batůžek vhodný do školky má držadlo, které lze použít k zavěšení, a dva nastavitelné, polstrované ramenní popruhy, pro pohodlnější nošení. Přední část batůžku je s plyšovým efektem, v designu Paw Patrol. Naprostá nutnost pro malé fanoušky Tlapkové patroly.

279 Kč
-10%

Jednokomorový volnočasový batoh Hannah RENEGADE 20 je tím správným společníkem pro volný čas a cesty do práce. Batoh v sobě skloubí design a funkčnost a vy budete na ulici za hvězdu. Dominantním prvkem je uzavření vnitřního prostoru rolováním. Uvnitř se nachází polstrovaná kapsa na notebook a kapsa s organizérem, která je krytá víkem. Na zádech batoh perfektně sedí díky polstrovaným ramenním popruhům a hrudnímu popruhu. Při večerních cestách oceníte úchyt na blikačku. Drobnosti si uschováte do dvou bočních kapes, nebudete tak dlouho hledat vaše klíče nebo kapesník.

1 119 Kč

Celodenní túra? Večerní návštěva posilovny? Zábava s přáteli? To všechno zvládnete. Tato lehká taška adidas 3S je ideální pro situace, kdy si potřebujete sbalit jen pár nezbytností. Drobnosti si můžete uložit do přední kapsy na zip.

299 Kč
-15%

Uložte a přenášejte své boty ve stylové tašce na boty Nike SHOE BAG. Je vyrobená z odolných materiálů, hlavní část je zdobená dvěma velkými logy Nike, má odnímatelný popruh a otvírá se jako skutečná krabice na boty. Uvnitř je pružná kapsa a síťovinová kapsa na zip, do kterých si můžete přehledně uložit třeba náhradní tkaničky nebo jiné drobnosti.

799 Kč

Dámský batoh VUCH DUNNO vám mile rád vleze na záda a bude přenášet všechny vaše poklady. Tohohle fešáka sladíte se sportovnějším outfitem, skvěle sedne třeba k džínům a teniskám. Oceníte vychytané kapsičky i přezku, která není jen originálním doplňkem, díky ní můžete batoh zvětšovat nebo zmenšovat.

1 199 Kč
Máme v nabídce od značky 2117
-22%

Prostorný a stylový batoh 2117 LAXHALL. Disponuje množstvím kapes včetně prostoru na notebook. Má bederní pás a kožené doplňky. Ideální do města, práce i do školy.

1 399 Kč
-39%

Pánská lyžařská bunda 2117 TYBBLE MEN´S JACKET s výbornými větru a voděodolnými vlastnostmi a dobrou prodyšností. Má podlepené švy na exponovaných místech. To zajišťuje optimální ochranu před povětrnostními vlivy. Bunda kombinuje elegantní design anoraku s celopropínacím zipem na pravé straně. To vám dává vzhled a dojem anoraku, ale s praktičností tradiční bundy na zip. Na límci je také krátký zip pro lepší ventilaci. Pro optimální střih má bunda stahovací pas, suchý zip na koncích rukávů, měkké návleky na zápěstí s otvory pro palce, dále kapuci se stahovací šňůrkou. Anorak má spoustu praktických kapes. Dvě klokaní kapsy na zip jsou na břiše a na pravé horní paži je kapsa na suchý zip. Na levém rukávu najdete kapsu na skipas a na vnitřní straně je bunda vybavena kapsou na zip s vývodem pro kabel. Posledním dobře promyšleným detailem je odnímatelný sněhový pás, který lze v případě potřeby odepnout.

2 299 Kč

Cestovní taška 2117 DUFFEL BAG 40L je voděodolná sportovní taška a batoh v jednom, ideální na trénink či víkendový pobyt.

1 299 Kč

Cestovní taška 2117 DUFFEL BAG 87L je voděodolná sportovní taška a batoh v jednom, ideální na trénink či víkendový pobyt.

1 599 Kč
-22%

Prostorný a stylový batoh 2117 LAXHALL. Disponuje množstvím kapes včetně prostoru na notebook. Má bederní pás a kožené doplňky. Ideální do města, práce i do školy.

1 399 Kč
-40%

Pánské lyžařské kalhoty 2117 TYBBLE MEN´S PANT jsou vyrobeny z větruvzdorného, nepromokavého a rychleschnoucího materiálu. Kalhoty mají klasické zapínaní na zip, suchý zip a dva druky, mají volný střih. Ve zvýšeném pase najdete dostatečně široká poutka pro případný pásek a také možnost stáhnutí suchým zipem. Na přední straně jsou dvě hlavní kapsy na zip, další dvě kapsy najdete v oblasti boků a dvě kapsy na zip a suchý zip vzadu. Nohavice jsou opatřeny sněžnými manžetami, díky tomu pod ně nevniká sníh.

1 599 Kč
-55%

Pánské lehké lyžařské kalhoty 2117 LIDEN. Jsou zateplené vlnou Merino a mají ripstop tkaninu. Ripstop je vysoce pevná látka, utkána do jemně viditelné čtvercové struktury, působí tak protizátrhově. Funkční a stylová verze lyžařských kalhot.

1 199 Kč
-25%

Dětské lyžařské kalhoty 2117 LILLHEM s množstvím praktických kapes a s protisněhovými manžetami. Jsou ideální na lyže a díky kšandám navíc nebudou padat a vy si tak můžete na plno užít lyžování.

899 Kč